Izgleda da Malagin projekt propada.
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#3576 Re: Arsenal F.C.
Čuj to... nešto mislim da bi Santi razvalio u EPL 
-
Lucas Leiva
#3577 Re: Arsenal F.C.
I dalje kategoricki tvrdim da Arsenal ne treba nikakva pojacanja, vec samo povecanje nataliteta.
- Arteta
#3578 Re: Arsenal F.C.
Ne bih rekao da propada,mozda su ljudi dosli samo da operu pare.ultima_palabra wrote:Čuj to... nešto mislim da bi Santi razvalio u EPL
- rodjendabudemšonjo
#3579 Re: Arsenal F.C.
Situacija sa Cazorlom bi se mogla okončati ovih dana, 20 miliona eura bi trebalo biti dovoljno za njegovo dovođenje na Emirates
To Malaga mora prihvatiti, jer oni moraju što prije da zakrpe minus na računu od 40 miliona eura, toliko duguju za porez i plate igračima.
Pratite vijesti o Arsenalu i na http://balkantopnici.blogger.ba/
To Malaga mora prihvatiti, jer oni moraju što prije da zakrpe minus na računu od 40 miliona eura, toliko duguju za porez i plate igračima.
Pratite vijesti o Arsenalu i na http://balkantopnici.blogger.ba/
- Mračajski proto
#3580 Re: Arsenal F.C.
Evo Boris Pandža potpisao za vas. 
-
Johnny_x
#3581 Re: Arsenal F.C.
Kazorla i službeno u Arsenalu. Odlično pojačanje, bolje nisu mogli.
- Muhamed Đakmić
#3582 Re: Arsenal F.C.
S obzirom na to kako su i koliko trgovali konkurenti u dosadašnjem dijelu prelaznog roka, uz moguće pojačanje Sahina i povratak na teren Wilsherea i vjerovatni ostanak Persieja, Arsenal bi mogao biti jako konkurentan za titulu. Čak mi se čini da su londonski sastavi pred predstojeću sezonu jači od mančesterskih.
-
Chuckie
#3583 Re: Arsenal F.C.
Kakva partija pojačanja u prvom poluvremenu protiv Kelna, šta jedan fantastičan igrač na sredini - Cazorla znači ovom timu, Giroud živina, Podolski zabio 2 komada, Walcott i Ox odlični, Yenaris takođe. 
-
sarajevomd
#3584 Re: Arsenal F.C.
Sarajevo1946 wrote:S obzirom na to kako su i koliko trgovali konkurenti u dosadašnjem dijelu prelaznog roka, uz moguće pojačanje Sahina i povratak na teren Wilsherea i vjerovatni ostanak Persieja, Arsenal bi mogao biti jako konkurentan za titulu. Čak mi se čini da su londonski sastavi pred predstojeću sezonu jači od mančesterskih.
- Muhamed Đakmić
#3585 Re: Arsenal F.C.
Prvo, ko smo to mi, drugo, londonski sastavi jesu doveli puno bolja pojačanja nego ovi iz Mančestera.sarajevomd wrote:Sarajevo1946 wrote:S obzirom na to kako su i koliko trgovali konkurenti u dosadašnjem dijelu prelaznog roka, uz moguće pojačanje Sahina i povratak na teren Wilsherea i vjerovatni ostanak Persieja, Arsenal bi mogao biti jako konkurentan za titulu. Čak mi se čini da su londonski sastavi pred predstojeću sezonu jači od mančesterskih.![]()
![]()
Hajde, barem su navijaci Liverpoola gori od vas..
-
sarajevomd
#3586 Re: Arsenal F.C.
Doveli jesu, da li su bolji to je druga stvar. Ipak ce rezultat da se vidi na kraju sezone
Do tada da se strpimo, moze ? :=)
- Muhamed Đakmić
#3587 Re: Arsenal F.C.
Jarane, ja ne navijam ni za koga, meni je za ove klubove svejedno, mene zanima samo Sarajevo, sve što sam iznio je bila lična opservacija, ništa više
Svakako da ćemo na kraju sezone znati više, živio 
-
Jokericious
#3588 Re: Arsenal F.C.
Arsenal uz City glavni favorit za titulu. Cazorla igracina. 
-
sarajevomd
#3589 Re: Arsenal F.C.
Uz Liverpool molit cu !CollegeGunner wrote:Arsenal uz City glavni favorit za titulu. Cazorla igracina.
-
Chuckie
#3590 Re: Arsenal F.C.
Liverpulu dosta Mikimaus kup, tj finale istog i 7 mjesto u ligi. 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Quaresma
#3591 Re: Arsenal F.C.
CollegeGunner wrote:Arsenal uz City glavni favorit za titulu. Cazorla igracina.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
-
Johnny_x
#3592 Re: Arsenal F.C.
Pošto Arsenal igra formaciju 4-2 3-1
Ovako bi to moglo da izgleda u sljedecoj sezoni
--------------------Ščešni-------------------------
Sanja ----- Koščelni-----Vermalen-----Santoš
---------------Arteta----Wilšir--------------------
-----------OX----Kazorla-----Podolski-----------
------------------Van Persi------------------------
Zamjene:Sanja(Jenkinson), Santoš(Gibs), stoperi Mertesaker i Djuru, zadnji vezni Song, OX(Walkot), Kazorla(Rozicki), Podolski(Žervinjo), Van Persi(Girud).
Najveći problem je desni bek, ako se Sanja povrjedi mislim da Jenkinson ne može da adekvatno zamjeni kao i Mertesaker ako se jedan od ove dvojice povrjedi. To je i najslabija karika. OX definitivno može u prvo postavu i mislim da će da eksplodira ove sezone, a Walkot dobro da zapne ako želi da se vrati. Ako Persi ostane dobro je, a ako ne sve zavisi od Giruda kako se uklopi mada bi i Podolski mogao na centralnog špica. Sve u svemu ove sezone su pojacanja mnogo bolja od predhodne i stvorila se velika konkurencija u veznom redu gdje će svi da zapnu ako misle igrati.
Ako se ne osvoji makar jedna titula, pa cak i Karling kup onda je sigurno vrijeme da Wenger da otkaz.
Rijesit se Šamaka, Bentnera, Arsavina. Remsija ostavit do zime davat mu priliku, ako je iskoristi ostavit ga, a ako ne prodaja.
Ovako bi to moglo da izgleda u sljedecoj sezoni
--------------------Ščešni-------------------------
Sanja ----- Koščelni-----Vermalen-----Santoš
---------------Arteta----Wilšir--------------------
-----------OX----Kazorla-----Podolski-----------
------------------Van Persi------------------------
Zamjene:Sanja(Jenkinson), Santoš(Gibs), stoperi Mertesaker i Djuru, zadnji vezni Song, OX(Walkot), Kazorla(Rozicki), Podolski(Žervinjo), Van Persi(Girud).
Najveći problem je desni bek, ako se Sanja povrjedi mislim da Jenkinson ne može da adekvatno zamjeni kao i Mertesaker ako se jedan od ove dvojice povrjedi. To je i najslabija karika. OX definitivno može u prvo postavu i mislim da će da eksplodira ove sezone, a Walkot dobro da zapne ako želi da se vrati. Ako Persi ostane dobro je, a ako ne sve zavisi od Giruda kako se uklopi mada bi i Podolski mogao na centralnog špica. Sve u svemu ove sezone su pojacanja mnogo bolja od predhodne i stvorila se velika konkurencija u veznom redu gdje će svi da zapnu ako misle igrati.
Ako se ne osvoji makar jedna titula, pa cak i Karling kup onda je sigurno vrijeme da Wenger da otkaz.
Rijesit se Šamaka, Bentnera, Arsavina. Remsija ostavit do zime davat mu priliku, ako je iskoristi ostavit ga, a ako ne prodaja.
- ultima_palabra
#3593 Re: Arsenal F.C.
Pa možda bi mogla biti ovo jedna od onih sezona u kojoj se Arsenal bori za titulu... i zasere na kraju, naravno 
-
Johnny_x
#3594 Re: Arsenal F.C.
Van Persi i zvanicno u Jedinstvu
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-transfer
- Muhamed Đakmić
#3595 Re: Arsenal F.C.
Debil. Unitedu Persie ne treba, vidjet će se to ubrzo.Johnny_x wrote:Van Persi i zvanicno u Jedinstvu
- skafiskafsnjak
#3596 Re: Arsenal F.C.
tjesi se. haha
Sent from my cigla using Tapatalk 2
Sent from my cigla using Tapatalk 2
-
Cienfuegos
#3597 Re: Arsenal F.C.
Nek' mu je sretno, hvala mu za zadnju sezonu, da nije njega bilo Arsenal vjerovatno nebi ni vidio Evrope. S druge strane, ima 29 godina, previse je rovit i nije mi toliko ni mrsko sto odlazi jer garantujem da nece izdrzati sezonu bez povreda.
Eh da je tu lovu pametno iskoristiti ali ode ona u stek, doveden Cazorla, Podolski, Giroud, ih to je i previse razbacivanja za Wengera i druzinu. Vracaj nazad pare u seharu.
Eh da je tu lovu pametno iskoristiti ali ode ona u stek, doveden Cazorla, Podolski, Giroud, ih to je i previse razbacivanja za Wengera i druzinu. Vracaj nazad pare u seharu.
- skafiskafsnjak
#3598 Re: Arsenal F.C.
Drago ti sto odlazi najbolji strijelac, i sto kazes, onaj koji vam je Evropu poklonio ...
jao jao
jao jao
- Arteta
#3599 Re: Arsenal F.C.
Nadam se da ce Bendtner ostati.
-
missko
#3600 Re: Arsenal F.C.
Hebo banderu Giroud moze pokrit centarforsku poziciju sam ko 3 bentdera. Oni moraju dovesti jos Nuri Sahina kad im ga vec nude ako se pomiri s PodolskimArteta wrote:Nadam se da ce Bendtner ostati.