Asana wrote:Problem je jednostavno u sve rasprostranjenijem stavu da su propisi za slabice...
... a pravi frajeri voze kako hoce, ne kako zakoni nalazu
Aha, zakoni su totalno gay...
Asana wrote:Problem je jednostavno u sve rasprostranjenijem stavu da su propisi za slabice...
... a pravi frajeri voze kako hoce, ne kako zakoni nalazu
Ja buraz zivim na Otoci 27 kuka, ne sjecam se da je ikad sranja bilo nekih vecih. Gdje tacno bilo to. Kod fontane ili vamo ispred zgrada sto gledaju u merkur.uvjek dobar gost wrote:Živim na Otoci... kraj onako baš... svega ima... mislio sam da će biti nekako pitomije no Alipašino gdje živjeh preko deset godina... no grdno sam se prevario, Alipašino je mila majka za Otoku.. !
Sinoć je nekakvo nadmudrivanje trajalo jedno dva il tri sata, psovke, zalijetanja na tuđa auta i lupanje šakama u iste po vratima čak i nogama... sve kao u nekoj polu-junačkoj otmosferi... kao ti mangup i tako to, pjani balavci , isfrustrirani nedostatkom opcija i sadržaja a polu-pjani od piva jer nedelja je i tekme su se gledale cijeli dan.... policije niđe ! Odvaljivale se klupe, zalijetali se kao jedni na druge i niko da se pobije, samo nanose štetu na autima, klupama, drvoredima... itd... Događaj isto cirkus koji trajao j jedno dva sata.... galama, gungula, naguravanje i nanošenje štete onako ljudima....
FUJ !
P.S
Nisam vidio ni čuo za ovaj udes na početku Velike Aleje... strašno, liku treba uzeti dozvolu i strpati ga u zatvor barem par mjeseci ili da godinu dana čisti govna od konja na Aleji !
scorpion7 wrote:Ja buraz zivim na Otoci 27 kuka, ne sjecam se da je ikad sranja bilo nekih vecih. Gdje tacno bilo to. Kod fontane ili vamo ispred zgrada sto gledaju u merkur.uvjek dobar gost wrote:Živim na Otoci... kraj onako baš... svega ima... mislio sam da će biti nekako pitomije no Alipašino gdje živjeh preko deset godina... no grdno sam se prevario, Alipašino je mila majka za Otoku.. !
Sinoć je nekakvo nadmudrivanje trajalo jedno dva il tri sata, psovke, zalijetanja na tuđa auta i lupanje šakama u iste po vratima čak i nogama... sve kao u nekoj polu-junačkoj otmosferi... kao ti mangup i tako to, pjani balavci , isfrustrirani nedostatkom opcija i sadržaja a polu-pjani od piva jer nedelja je i tekme su se gledale cijeli dan.... policije niđe ! Odvaljivale se klupe, zalijetali se kao jedni na druge i niko da se pobije, samo nanose štetu na autima, klupama, drvoredima... itd... Događaj isto cirkus koji trajao j jedno dva sata.... galama, gungula, naguravanje i nanošenje štete onako ljudima....
FUJ !
P.S
Nisam vidio ni čuo za ovaj udes na početku Velike Aleje... strašno, liku treba uzeti dozvolu i strpati ga u zatvor barem par mjeseci ili da godinu dana čisti govna od konja na Aleji !
Tačno je to bilo oko male šarene zgrade i oko jednog lokala u njoj... pjane glave... sve je meni jasno ali kako sam gledao sve to sa prozora... nekako imao sam onaj osjećaj ružni u stomaku jer umjesto da se momci štocaju oni lupaju nogama i šakama po krovovima auta i po ulaznim vratima u ulaze te u interfone... samo nanose štetu džaba...scorpion7 wrote:Ja buraz zivim na Otoci 27 kuka, ne sjecam se da je ikad sranja bilo nekih vecih. Gdje tacno bilo to. Kod fontane ili vamo ispred zgrada sto gledaju u merkur.uvjek dobar gost wrote:Živim na Otoci... kraj onako baš... svega ima... mislio sam da će biti nekako pitomije no Alipašino gdje živjeh preko deset godina... no grdno sam se prevario, Alipašino je mila majka za Otoku.. !
FUJ !
P.S
minjonja wrote:scorpion7 wrote:Ja buraz zivim na Otoci 27 kuka, ne sjecam se da je ikad sranja bilo nekih vecih. Gdje tacno bilo to. Kod fontane ili vamo ispred zgrada sto gledaju u merkur.uvjek dobar gost wrote:Živim na Otoci... kraj onako baš... svega ima... mislio sam da će biti nekako pitomije no Alipašino gdje živjeh preko deset godina... no grdno sam se prevario, Alipašino je mila majka za Otoku.. !
FUJ !
P.S
tamo gdje ima kriminalaca, ima i belaja vazda, samim time sto nema policajaca toliko, a zna se zasto ih nema tamo.
Udes, ........višestruko ubistvo? Šta? Kakvo sranje?kurty wrote:Sranje veliko u Rajlovcu mislim...Zasto pisem, mislim, jer ne znam da li je ono Rajlovac ili Reljevo... Uglavnom, onaj "tunelcic" kad se od Royala krene prema Rajlovcu... I mrtvih ima
Udes... Mozda 5 minuta nego cu ja doci tu u blizinu se to desilo... Vidjeo sam i vatrogasci da idu, policije bruka i hitna... Jedino sto me bunilo je d ana vatrogasnim kolima ima i camac, gumeni...Gusztav wrote:Udes, ........višestruko ubistvo? Šta? Kakvo sranje?kurty wrote:Sranje veliko u Rajlovcu mislim...Zasto pisem, mislim, jer ne znam da li je ono Rajlovac ili Reljevo... Uglavnom, onaj "tunelcic" kad se od Royala krene prema Rajlovcu... I mrtvih ima
Jako nezgodan dio puta je ono ko iole brze vozi... Ogranicenje je 40, a mnogo brze se vozi...respo wrote:po tekstu moguce da je preticao mada hm nikad ne znas
Bez ozbzira sta je tacno uticalo da dodje do ovog udesa, ali stvarno je uzas koje isprojektovao onaj tunel. Da li je onaj tunel privremenog karaktera ili sta?kurty wrote:Jako nezgodan dio puta je ono ko iole brze vozi... Ogranicenje je 40, a mnogo brze se vozi...respo wrote:po tekstu moguce da je preticao mada hm nikad ne znas
Pogotovo kad se ide prema Rajlovcu
Šta je toliko užasno u projektovanom - izgrađenom tunelu?mahalas505 wrote: Bez ozbzira sta je tacno uticalo da dodje do ovog udesa, ali stvarno je uzas koje isprojektovao onaj tunel. Da li je onaj tunel privremenog karaktera ili sta?
ne vjerujem, jer bi autoput prolazio iznad tunela, a ovako bi vjerovatno izgledalo uključivanje na autoput na ovoj lokacijimahalas505 wrote:Bez ozbzira sta je tacno uticalo da dodje do ovog udesa, ali stvarno je uzas koje isprojektovao onaj tunel. Da li je onaj tunel privremenog karaktera ili sta?kurty wrote:Jako nezgodan dio puta je ono ko iole brze vozi... Ogranicenje je 40, a mnogo brze se vozi...respo wrote:po tekstu moguce da je preticao mada hm nikad ne znas
Prijatelju... Ko god ga je isprojektovao, znaci da je neko i nesta... Isti taj je vjerovatno odredio brzinu od 40mahalas505 wrote:Bez ozbzira sta je tacno uticalo da dodje do ovog udesa, ali stvarno je uzas koje isprojektovao onaj tunel. Da li je onaj tunel privremenog karaktera ili sta?kurty wrote:Jako nezgodan dio puta je ono ko iole brze vozi... Ogranicenje je 40, a mnogo brze se vozi...respo wrote:po tekstu moguce da je preticao mada hm nikad ne znas
komi wrote:kakvo je ono sranje sa tramvajskom stanicom kod POŠTE na obali![]()
![]()
![]()
Sinoc kada sam krenuo u grad, oko 23 sata kada je padala ona kisa je neko udario autom u taj dio stanice i zida.komi wrote:pa pola razvaljena i odvaljen zid od kamena i upo u miljacku
kao da se neko zapucao autom
medjutim nema auta... dakle jutros ili sinoć
nemam mobitel sa aparatom da slikam
U ponedjeljak (05.07.) je izricanje presude po ovoj optužnici.14.07.2009.
Tužilaštvo Kantona Sarajevo podiglo je optužnicu protiv Sanjina (Fahrudin) Teparića (1983) koja ga tereti da je teško tjelesno ozlijedio Amera Čehajića, usljed čega je Čehajić preminuo.
U optužnici se navodi da je Sanjin Teparić 1. maja ove godine u kući Jasmina Bijelonje s bratom Sandyjem Teparićem i još nekoliko prijatelja proslavljao 1. maj. U večernjim satima pridružio im se Amer Čehajić.
Sanjin Teparić je Čehajiću, nakon kraće verbalne prepirke s njim, stisnutom pesnicom zadao udarac u predjelu lijevog oka i time ga oborio na tlo. Čehajić je udario glavom o čvrstu podlogu i zadobio teške tjelesne povrede, prijelom ljuske sljepoočne kosti i baze lobanje te oštećenje zida krvnog suda sljepoočne arterije s lijeve strane. Dok je povrijeđeni Čehajić ležao na tlu, optuženi mu je prišao i snažno ga nogom udario u predjelu glave.
Amer Čehajić je usljed tih povreda preminuo u svom stanu 2. maja ove godine.