iskreno se nadam da izmedju tebe i te djevojke nece biti nista, jer ako tvoji kompleksi prorade, a njoj se ne upali crvena lampica na vrijeme....jadna ona. ako ima ljepsih od nje, i ako ti se one svidjaju, u cemu je problem, go for it. s druge strane, ako si tako nadmen kao sto mislis, kako to da ti je bas stalo sta ce raja reci? provjeri da nije suprotno. vjerovatno imas opravdane razloge da mislis da si iznad prosjeka, a iz nekog razloga zakljucujes da nemas pravo tako da mislis. mozda nisi nadmen, mozda si samo realan:)sandiegochargers wrote:Poz svima. Treba mi vaše mišljenje. Nadam se da nije off-topic.
Totalno sam zbunjen. Na faksu ima jedna cura koja mi se sviđa. Nije sad ljepotica 90-60-90 ali lijepa je na svoj način.Unikatna je. Ima ono nešto u sebi i to me privlači jer grudi i bokovi nisu prvo što primjetim na djevojci. Mislim da se i ja njoj sviđam. Ono,pozdravlja se sa mnom na specifičan način, sa ostalom rajom obično. Kada uđe u učionicu/amfiteatar traži eye-contact sa mnom. Peglala me jednom 10 minuta što sam se okrenuo za drugom curom. Znači, ima nešto. Nisam kreten,znam čitati signale.
E sad se vjerovatno pitate u čemu je problem.
Problem je u tome što sam jbg nadmena osoba. Lijep sam,zgodan,šarmantan i inteligentan ali opet nadmen.Imam previsoko mišljenje u sebi i pošto sam među popularnijim studentima u svojoj liniji na faksu , strah me šta će ovi oko mene početi pričati ako počnem hodati sa njom. Jer,ruku na srce ima ljepših od nje. A i ja mislim da možda zaslužujem bolje,iako ne mogu osporiti da me nešto kod nje privlači.
Onda ona zaista previše priča i pitam se kako bi to podnosio i da li bi mi dosadila nakon nekog vremena.Često od nje ne mogu doći do riječi. Problem je i razdaljina. Ja sam sa Ilidže,ali ona je iz Kiseljaka i nije tu preko ljeta, a dok traje faks imamo puno obaveza.
I sada da sumiram svoj problem. Razapet sam između dvije stvari: srce kaže kreni, reci joj kako se osjećaš jer ovu bitku ne možeš izgubiti,nije Jessica Alba ali biće ti lijepo sa njom,nećeš se morati ni previše truditi jer si u njenim očima Grand Prix.
A mozak kaže nemoj, na jesen ćeš opet imati milion obaveza, nećeš imati vremena, ima puno boljih, zna nekada biti dosadna.
Totalno sam zbunjen i interesuje me šta vi mislite o ovome. Nadam se da i ja nisam počeo peglati.
Pozz svima
Ljubav je....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dita von teese
#3576 Re: Ljubav je....
-
Cvijetic92
#3577 Re: Ljubav je....
Eh, ljubav je pun cup govana obliven medom
pa si skuzite

- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#3578 Re: Ljubav je....
sandiegochargers wrote:Poz svima. Treba mi vaše mišljenje. Nadam se da nije off-topic.
Totalno sam zbunjen. Na faksu ima jedna cura koja mi se sviđa. Nije sad ljepotica 90-60-90 ali lijepa je na svoj način.Unikatna je. Ima ono nešto u sebi i to me privlači jer grudi i bokovi nisu prvo što primjetim na djevojci. Mislim da se i ja njoj sviđam. Ono,pozdravlja se sa mnom na specifičan način, sa ostalom rajom obično. Kada uđe u učionicu/amfiteatar traži eye-contact sa mnom. Peglala me jednom 10 minuta što sam se okrenuo za drugom curom. Znači, ima nešto. Nisam kreten,znam čitati signale.
Problem je u tome što sam jbg nadmena osoba. Lijep sam,zgodan,šarmantan i inteligentan ali opet nadmen.Imam previsoko mišljenje u sebi i pošto sam među popularnijim studentima u svojoj liniji na faksu , strah me šta će ovi oko mene početi pričati ako počnem hodati sa njom. Jer,ruku na srce ima ljepših od nje. A i ja mislim da možda zaslužujem bolje,iako ne mogu osporiti da me nešto kod nje privlači.
Onda ona zaista previše priča i pitam se kako bi to podnosio i da li bi mi dosadila nakon nekog vremena.Često od nje ne mogu doći do riječi. Problem je i razdaljina. Ja sam sa Ilidže,ali ona je iz Kiseljaka i nije tu preko ljeta, a dok traje faks imamo puno obaveza.
I sada da sumiram svoj problem. Razapet sam između dvije stvari: srce kaže kreni, reci joj kako se osjećaš jer ovu bitku ne možeš izgubiti,nije Jessica Alba ali biće ti lijepo sa njom,nećeš se morati ni previše truditi jer si u njenim očima Grand Prix.
A mozak kaže nemoj, na jesen ćeš opet imati milion obaveza, nećeš imati vremena, ima puno boljih, zna nekada biti dosadna.
Totalno sam zbunjen i interesuje me šta vi mislite o ovome. Nadam se da i ja nisam počeo peglati.
Pozz svima
a i totalno je off topic
- tf2_spy
#3579 Re: Ljubav je....

sandiegochargers wrote:Poz svima. Treba mi vaše mišljenje. Nadam se da nije off-topic.
Pozz svima
- Tequila
#3580 Re: Ljubav je....
Ljubav je, kad hodas ulicom i zamislis se o curi...onda negdje raspalis glavom u semafor, sateres se na sred ceste, al tebe to ne jeb* ni 5% ti jednostavno se ustanes i nastavis dalje kao da nista nije bilo. 
- Aleluja
#3581 Re: Ljubav je....
...između ostalog, biti dvoje a biti jedno! 
- dusa_raskopuša
#3582 Re: Ljubav je....
relativno sirok pojam 
- fatamorgana
#3583 Re: Ljubav je....
A odvija se na relativno skučenom prostoru,dusa_raskopuša wrote:relativno sirok pojam
- kixa
#3584 Re: Ljubav je....
Ljubav je poezija koju pisemo pijani a citamo trijezni 
- dusa_raskopuša
#3585 Re: Ljubav je....
musaka
- halavjesim
#3586 Re: Ljubav je....
ljubav je,kad napravis najveceg kretena od sebe svjesno 
-
PurpurHazel
#3587 Re: Ljubav je....
....kad voliš tog konjinu iako bi i najveća budala već odustala.
-
rise against
#3588 Re: Ljubav je....
Ljubav je kad mi stojimo na stanici pred 200 ljudi a meni suze idu na oci jer je necu vidjet 2 mjeseca(i jer me je ostavila 3 dana prije toga jer sam bio kreten al pomirili smo se taj dan)
-
In love with Bosnia
#3589 Re: Ljubav je....
PurpurHazel wrote:....kad voliš tog konjinu iako bi i najveća budala već odustala.
potpisujem
- _tulumba_
#3590 Re: Ljubav je....
PurpurHazel wrote:....kad voliš tog konjinu iako bi i najveća budala već odustala.
nisam zaljubljen al' mi je drago vidjet' da ima konjina i kobila i da se bas puno vole
- dusa_raskopuša
#3591 Re: Ljubav je....
tulumba. 
- vesela_sveska
#3592 Re: Ljubav je....
ma
ljubav
-
slavonka.bosanka
-
dert
#3594 Re: Ljubav je....
.....kada je u isto vrijeme utakmica i i serija a imate samo jedan televizor a ona kaze....de ti gledaj utakmicu 
- honky tonk
#3595 Re: Ljubav je....
ljubav
jel se to jede?? 
- NeonFelin
#3596 Re: Ljubav je....
Presao joj je usnama preko cijele kljucne kosti,te je na kraju poljubio i sapnuo joj najtise sto je mogao:"Eto ti moj trag"
-
zvrk
#3597 Re: Ljubav je....
...kad si svjestan da si sacinjen iz dva dijela...
i onako kako se radujes svakoj svojoj pobjedi - radujes se i pobjedi druge polovine...jer je to tvoja pobjeda
onako kako prozivljavas svoj poraz - prozivljavas i njen/njegov poraz.
Onako kako si svjestan svojih mana - svjestan si i mana druge polovine... onako kako znas da ne mozes promijeniti svoje mane - ne pokusavas ni njegove.
Zajedno ste jači, bolji - potpuni
i onako kako se radujes svakoj svojoj pobjedi - radujes se i pobjedi druge polovine...jer je to tvoja pobjeda
onako kako prozivljavas svoj poraz - prozivljavas i njen/njegov poraz.
Onako kako si svjestan svojih mana - svjestan si i mana druge polovine... onako kako znas da ne mozes promijeniti svoje mane - ne pokusavas ni njegove.
Zajedno ste jači, bolji - potpuni
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3600 Re: Ljubav je....
Ljubav ne pobedjuje, nijedna od stotine.
To su samo drevne zablude, vise izmisljotine,
Maslo ludih pesnika, prevejanih lisaca,
raznih muzikanata, glumatala i pisaca.
Znam, ljubav rusi zidine ponosa i tastine,
ali bajke da pobedjuje to su budalastine!
Lako je izigraju, kao trsku slome je,
nikoga ne porazi sem onoga u kome je.
Romeo i Julija pravila su krsili,
sitnim slovom poceli pa krupnom tackom tu pricu zavrsili.
Na vernost se zakleli, samo srca sledili,
da je tuzno - tuzno je al' nisam ubedjen da su pobedili.
Ljubav je tek akrostih,
refren stare arije,
takvi nikad ne pobedjuju
ma to su kojestarije.
Utvrda bez strazare, poharama krunjena,
naivna i ranjiva, zanesena i zbunjena.
Orfej se oglusio o pretnje i pridike,
davni hades prosao pa opet ostao bez Euridike.
Nesretna Karenjina, crni zar na auri,
inicijal Puskina zorom ugraviran na kobnoj cauri.
Eeej, okraj oka tinjaju mali zlatni grumeni,
daj mi Boze stih da utesim jedan nosic rumeni.
Pa da, ljubav nosi dolamu od vilinskog prediva
i mozda ne pobedjuje-al' je zato nepobediva.
To su samo drevne zablude, vise izmisljotine,
Maslo ludih pesnika, prevejanih lisaca,
raznih muzikanata, glumatala i pisaca.
Znam, ljubav rusi zidine ponosa i tastine,
ali bajke da pobedjuje to su budalastine!
Lako je izigraju, kao trsku slome je,
nikoga ne porazi sem onoga u kome je.
Romeo i Julija pravila su krsili,
sitnim slovom poceli pa krupnom tackom tu pricu zavrsili.
Na vernost se zakleli, samo srca sledili,
da je tuzno - tuzno je al' nisam ubedjen da su pobedili.
Ljubav je tek akrostih,
refren stare arije,
takvi nikad ne pobedjuju
ma to su kojestarije.
Utvrda bez strazare, poharama krunjena,
naivna i ranjiva, zanesena i zbunjena.
Orfej se oglusio o pretnje i pridike,
davni hades prosao pa opet ostao bez Euridike.
Nesretna Karenjina, crni zar na auri,
inicijal Puskina zorom ugraviran na kobnoj cauri.
Eeej, okraj oka tinjaju mali zlatni grumeni,
daj mi Boze stih da utesim jedan nosic rumeni.
Pa da, ljubav nosi dolamu od vilinskog prediva
i mozda ne pobedjuje-al' je zato nepobediva.