Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
PriNc_ba

#3576 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

pazi sad xD

Atlas - BK-46 1.67 11.00 2.37
hokej nekakav finski :D svi idu na keca al ovde je meni x ko kuca :D nije se jednom desilo da ovako kladionicare navuku na kec ili dvicu a povecaju x do neba :D i naravno tako klubovi i kladionice dobiju lovu :) a ovo je neki "neprimjetni" mafijaski potez garant :D jos da se ima gdje u nasim kladionicama odigrati ova nekakva amaterska hokejaska liga finske :(

a na bwinu sam skrsio sve tako da mi se i ne ulazi tamo da pogledam imali ih na ponudi :D mozda poguraju bajramlukom od nekih 5 evricha :P heheehhhe
karanana

#3577 Re: Kladionica

Post by karanana »

kvota 11 na x u hokeju? jesi ti siguran da ovo nije basket? posebno kada 1 i 2 i nisu toliko razliciti.
PriNc_ba

#3578 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

karanana wrote:kvota 11 na x u hokeju? jesi ti siguran da ovo nije basket? posebno kada 1 i 2 i nisu toliko razliciti.

hajd stipu me da provjerim xD mada sad kad si mi to rekao kontam da nije kakav rukomet :D xD
PriNc_ba

#3579 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

karanana wrote:kvota 11 na x u hokeju? jesi ti siguran da ovo nije basket? posebno kada 1 i 2 i nisu toliko razliciti.
xD ipak nish od ovog xD vidi se da sam se tek probudio :D mada je ocigledno u nazivu lige :) jer je liga hokejaska i ja na guglu provjerio koji je sport :D a sad kad sam potrazio klubove ipak se radi o rukometu :D znaci 1 ak se gdje ima igrati a nema xD ev spremam jedan udarni listic za danas :D
PriNc_ba

#3580 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

eh idemo redom

Helmond - Eindhoven 1 (1.45), hendikep 1 (2.1) ili -3+ 2(1.95) - helmond prvog strijelca u ligi ima.7 tekmi 7 golova. eind je primio vec u 7 tekmi 23 gola (proslu tekmu 8), helmond primio samo 8 golova i u dobroj je seriji :) na siguricu 1 komotno

Győr - Zalaegerszegi 1(1.65) :) domacini su superiorni u medjusobnim duelima a imaju i puno bolju formu trenutnu. uz pad kvote na bwinu na 1.45 treba pozuriti dok je kod nas jos 1.65 :)

Karlsruher - FSV Frankfurt 1(1.4) sve je ec objasnjeno za ovu tekmu

Slovenija - Hrvatska 1(1.6) na super ponudi :) ovo je moja neko misljenje. tako da ovo mozete i izbjeci :P

Sheffield Utd Sheffield Wed x (3.5) u super ponudi :) ili 1 golovi (1.7) pa ko hoce bujrum :) al et i ovo mozete izbjeci :P

Airbus - Welshpool 1(1.5) medjutim blokiran je bar u bet live kladionici pa mozete pokusati u drugim :)

Enskede - Hammarby TFF 2(1.75) isto blokiran u bet live kladionici al ak imate formulu kladionicu u blizini (oni zadnji blokiraju sve parove) trkom i uplatite :P

et ovo su neki moji parovi za danas od kojih 2 necu moci igrati :( nea formule nigdje blizu :) mada ko da gledam past ce mi na pamet neka glupost sa ovim wolfsburgom da odigram :D al et

sretno ko bude sta igrao danas :)

ah da xD

zaboravih jos jedan par :)

ceski hokej
Vitkovice Kladno 1(1.55) :) eto :D :thumbup:
kontibih

#3581 Re: Kladionica

Post by kontibih »

L.Toni u Bayernu II? Igra li ?
ecstase

#3582 Re: Kladionica

Post by ecstase »

kontibih wrote:L.Toni u Bayernu II? Igra li ?

Igra naredno kolo za amatere
redradidisiplina

#3583 Re: Kladionica

Post by redradidisiplina »

kontibih wrote:L.Toni u Bayernu II? Igra li ?
igra 50-70 minuta
a i to sto odigra nece se nesto truditi na terenu
mada se ne ubija ni na prvom timu trkom
helem jbg
Bronco_Billy

#3584 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

permanentan wrote:Eh evo danasnji listic, necu ga jos uplacivati pa ima vremena za ispravke :) ako imate kakvih dobrih prijedloga

Image

P.S. Schalke - Wolfsburg je zbir golov 3+, ne znam zasto mi je odstampao samo 3

Listić je odličan, samo što bi ja ove holanđane radije igrao X2 golova nego fiksirao na kečeve. Zna biti iznenađenja kod njih...
Bronco_Billy

#3585 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

PriNc_ba wrote:eh idemo redom

Helmond - Eindhoven 1 (1.45), hendikep 1 (2.1) ili -3+ 2(1.95) - helmond prvog strijelca u ligi ima.7 tekmi 7 golova. eind je primio vec u 7 tekmi 23 gola (proslu tekmu 8), helmond primio samo 8 golova i u dobroj je seriji :) na siguricu 1 komotno

Győr - Zalaegerszegi 1(1.65) :) domacini su superiorni u medjusobnim duelima a imaju i puno bolju formu trenutnu. uz pad kvote na bwinu na 1.45 treba pozuriti dok je kod nas jos 1.65 :)

Karlsruher - FSV Frankfurt 1(1.4) sve je ec objasnjeno za ovu tekmu

Slovenija - Hrvatska 1(1.6) na super ponudi :) ovo je moja neko misljenje. tako da ovo mozete i izbjeci :P

Sheffield Utd Sheffield Wed x (3.5) u super ponudi :) ili 1 golovi (1.7) pa ko hoce bujrum :) al et i ovo mozete izbjeci :P

Airbus - Welshpool 1(1.5) medjutim blokiran je bar u bet live kladionici pa mozete pokusati u drugim :)

Enskede - Hammarby TFF 2(1.75) isto blokiran u bet live kladionici al ak imate formulu kladionicu u blizini (oni zadnji blokiraju sve parove) trkom i uplatite :P

et ovo su neki moji parovi za danas od kojih 2 necu moci igrati :( nea formule nigdje blizu :) mada ko da gledam past ce mi na pamet neka glupost sa ovim wolfsburgom da odigram :D al et

sretno ko bude sta igrao danas :)

ah da xD

zaboravih jos jedan par :)

ceski hokej
Vitkovice Kladno 1(1.55) :) eto :D :thumbup:

Helmond i Karlsruher mi izgledaju kao ziceri dana, mada mislim da cu igrati 3+ ipak. Osipam se na ove totalne favorite :D

Jel 'samo' Dragic i Lorbek ne igraju za sloveniju? Ovo mi izgledao kao pick dana.

Off topic : http://gigapan.org/viewGigapanFullscree ... 2b4b06233c :-)
Bronco_Billy

#3586 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

Evo jedan od mene mix što kontam da bi moglo realno biti danas, pa proberite ;-)

Image
boban94

#3587 Re: Kladionica

Post by boban94 »

pozdrav svima evo i nekog mog uplacenog razmisljanja za danas :-)

SCO Angers - Sedan Pronostic: SCO Angers Q_2.00
Tours FC - AC Arles Pronostic: Tours FC Q_1.90
Slovénie - Croatie Handicap Pronostic: Slovenia -5,5 Q_1.90

i jedan rekreativni tiket onako kladionicarski da bi imao po kome da pljujem sutra i pokazujem kako me smrad obori :))))

Turquie - Grèce Pronostic: Turquie Q_2.15
Clermont Foot - RC Strasbourg Pronostic: RC Strasbourg Q_2.85
FC Istres - Le Havre AC Pronostic: FC Istres Q_2.65
Nimes Olympique - Stade Lavallois Q_Pronostic: Nimes Olympique Q_2.15
Stade Brest - EA Guingamp Pronostic: EA Guingamp Q_2.85
Vannes OC - LB Châteauroux Pronostic: Vannes OC Q_2.40
Cote totale 238.79
karanana

#3588 Re: Kladionica

Post by karanana »

pozdrav bobane, dobro nam se vratio. ljudi, ovaj covjek je odlican sto se ovih francuza tice, a i drugih stvari. uzimam njegove ove gore prijedloge, mada me malo strah da bi se hrvati mogli probuditi i iznenaditi sloveniju.
stidljiv

#3589 Re: Kladionica

Post by stidljiv »

Poljska 1 liga

17:45 Zaglebie Lubin - Belchatow 2 @ 3.25
boban94

#3590 Re: Kladionica

Post by boban94 »

karanana wrote:pozdrav bobane, dobro nam se vratio. ljudi, ovaj covjek je odlican sto se ovih francuza tice, a i drugih stvari. uzimam njegove ove gore prijedloge, mada me malo strah da bi se hrvati mogli probuditi i iznenaditi sloveniju.
nemoj me ugurisati ako padne tiket sutra ce me spominjati kao i familiju :))))
salim se naravno :)
Ove Francuske tekme su teske za prognozirati tako da ih treba naravno uzimati sa rezervom ali na kraju krajeva sve je tesko i komplikovano zato oprez , po meni od Francuza iz svih liga najzanimljiviji je SOCHAUX za igrati tako da je to moj neki predlog za ovaj vikend a sto se tice kosarke mislim da su Hrvati pokazali svoj maksimum u ovom takmicenju i posle ove tekme vrijeme ce im biti za reorganizaciju, smjenu generacije i podmladjivanje ekipe ... nesta poput Srbije ... U ekipi se jedino moze racunati na Popovica po formi i kvalitetu a ovi ostali su kako stvari stoje u prilici da igraju neku laksu ligu i to onako od nedelje do nedelje ... Slovencima koji nemaju tradiciju a ni ligu sa centrima za formaciju ovo je slucajna generacija koja je izgleda svjesna svog kvaliteta i tesko ce propustiti priliku da ne odu bar do polufinala a na kraju krajeva i do finala ... sto da ne ... po meni zicer dana na Q_1.50

pozdrav i pisemo se sutra :thumbup:
PriNc_ba

#3591 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

permanentan wrote:Eh evo danasnji listic, necu ga jos uplacivati pa ima vremena za ispravke :) ako imate kakvih dobrih prijedloga

Image

P.S. Schalke - Wolfsburg je zbir golov 3+, ne znam zasto mi je odstampao samo 3
a ovo si garant igrao onaj drugi zbroj golova xD

Događaj vrijeme 0-1 0-2 0-3 2-3 =3 3+ 4+ 5+ 7+
3208. Schalke - Wolfsburg(zg) 20:30 3,90 2,15 1,40 2,00 4,00 1,55 2,30 3,05 15,00

@bronco
ma slovenija ako zijani ja se ostavljam kladjenja na kosarku definitivno :)

tako ce i biti ako padnu :) tako sam se ostavio i igranja na celtic i valenciu u domacim prvenstvima :D i boston celticsa :D prije dvije sezone sam mogao kucu u parkushi napravit da me nisu izdizali redovno :D al nema vise 8-) :lol:
rado_vidjen

#3592 Re: Kladionica

Post by rado_vidjen »

Ukic, under (13)
Slovenija
tamnoputi Grk, under (11)
Turska
Helmond 4+
Leixoes, under
ARmAn1i

#3593 Re: Kladionica

Post by ARmAn1i »

Njemacka 1. Bundesliga
Pocetak: 20:30h

Image Schalke - Wolfsburg Image

Tip: X2 @ 1,65 (7/10) ili 2 @ 3,20 (4/10)

Schalke Line-up 3-4-2-1: Neuer - Zambrano, Westermann, Bordon - Höwedes, Kobiashvili - Pliatsikas, Moritz - Farfan, Kenia - Asamoah
Wolfsburg Line-Up 4-2-1-2: Lenz - Riether, Madlung, Barzagli, M. Schäfer - Josué - Hasebe, Gentner - Misimovic - Grafite, Dzeko

- Schalke se nalazi na 3. mestu sa 10 bodova posle 5 odigranih utakmica (3-1-1 / 7-3)
- Wolfsburg zauzima 10. poziciju nakon 5 meceva i ima svega 6 bodova (2-0-3 / 9-11)

Zanimljivosti vezane za utakmicu:
Schalke nije pobedio Wolfsburg u poslednjih 6 utakmica (2 poraza, 3 neresena i poraz u kupu nakon penala). Poslednju pobedu ostvarili su pre tacno 3 godine, davne 2006, a 23. Septembra bilo je 2-0.
Nakon 3 uzastopna poraza Wolfsburg se priblizio jednom neslavnom rekordu: Prvak Nemacke u odbrani naslova nikad nije izgubio 4 utakmice za redom.

Schalke je u poslednjih 5 utakmica kod kuce, zabelezio 4 poraza te samo jednu pobedu.
K. Kurany koji veceras ostaje na klupi, zabio je Wolfsburgu 6 golova u 7 utakmica (vise nego bilo kome drugom).

Schalke i Wolfsburg su medjusobno odigrali 23 utakmice, po 6 pobeda imaju i jedni i drugi, uz 11 remija i gol razliku koja je na strani Wolfsburga(+1) 30-29.
Na njihovim utakmicama u prosjeku pada 2,56 golova, a cak 11 ih je zavrseno 3+.

Sretno!

..eto mali dobrinos za vecerasnju tekmu i od mene.. c/p :)
PriNc_ba

#3594 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

a ovih amatera i govana xD fol luca toni xD

cekam jos gyor,helmond i sloveniju keceve :)

a ovaj sam samo onak izdvojio al nisam na kraju uplatio pa me bas zanima :)

legia w. 1
de grafschap 1
torino daje gol
wolfsburg daje gol
inter zapr. daje gol

kvota 3,71 :)

P.S. ev eindhoven povede xD
Bronco_Billy

#3595 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

PriNc_ba wrote:a ovih amatera i govana xD fol luca toni xD

cekam jos gyor,helmond i sloveniju keceve :)

legia w. 1
de grafschap 1
torino daje gol
wolfsburg daje gol
inter zapr. daje gol

P.S. ev eindhoven povede xD

Ma nigdje veze, to se redovno desava u njemackoj 3 ligi. Dojava fazoni, aha... navlakusa cista
Igrao sam ga i ja pro forme na jednom listiću... zajedno sa ovim smradovima:

67 Győr 0 - 1 Zalaegerszegi :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3596 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

Bronco_Billy wrote:Evo jedan od mene mix što kontam da bi moglo realno biti danas, pa proberite ;-)

Image
Ja sve ovo stavio, samo umjesto salke zx2 stavio daje gol salke, a na Davos stavio kp2. I ubi me ovaj mrtvi gjor :x :x :x :x Jos gledam da ga izbacim jer mi je suhveli skroz, em veze nemam ko je koji na tabeli, em se sjecam da je nekad gjor bio losh, a ovaj zalegerzeg dobar :? Ajd reko valjda ce dobit, jebo dvije marke. Daj Boze da od ovih 5-6 parova sto je ostalo jos neko zezne :( :(
PriNc_ba

#3597 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

PriNc_ba wrote:

legia w. 1
de grafschap 1
torino daje gol
wolfsburg daje gol
inter zapr. daje gol

koji sam ja bolid :x :lol:
Bronco_Billy

#3598 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

Admir_1984 wrote:
Bronco_Billy wrote:Evo jedan od mene mix što kontam da bi moglo realno biti danas, pa proberite ;-)

Image
Ja sve ovo stavio, samo umjesto salke zx2 stavio daje gol salke, a na Davos stavio kp2. I ubi me ovaj mrtvi gjor :x :x :x :x Jos gledam da ga izbacim jer mi je suhveli skroz, em veze nemam ko je koji na tabeli, em se sjecam da je nekad gjor bio losh, a ovaj zalegerzeg dobar :? Ajd reko valjda ce dobit, jebo dvije marke. Daj Boze da od ovih 5-6 parova sto je ostalo jos neko zezne :( :(

Jbg evo fino sam uhvatio parova, narocito fini koef. na hokeju zg 2. Al me zeza belenenses na jednom listicu uz sloveniju naravno.
Jbt ne mogu da iskonbinujem dobitni nikako zadnjih 14 dana. Katastrofa... fino mi mala rece, nemoj dok je Ramazan :D
Bronco_Billy

#3599 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

PriNc_ba wrote:
PriNc_ba wrote:

legia w. 1
de grafschap 1
torino daje gol
wolfsburg daje gol
inter zapr. daje gol

koji sam ja bolid :x :lol:

Poznata mi je ta situacija, narocito se desava kad popadas na listicima na jednom, kazes
e bas sam idiot ovo nisam htjeo na ovaj nego ovo c c

:sax:
PriNc_ba

#3600 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

ovaj martins je definitivno totalna tragedija po wolfsburg xD lik je usao i dobio odmah zuti karton i ukupno skupio 3 minute odigrane xD
protiv onog leverkusena sam ga gledao imao je preko 10 pogresnih pasova, i jedno 8 minimalno izgubljenih lopti i apsolutno nish nije uradio :D kako je krenuo mogao bi on na posudbu u regensburg :D

skontah sad da su engleski timovi u ligi prvaka svi pobjedili sa 1 razlike xD

recenica sa sportina xD "Vlasnik Steaue, Gigi Becali smijenio je trenera prve momčadi Cristiana Bergodija jer je se ovaj posvadio s njime za vrijeme poluvremena na utakmici "

nisam neki strucnjak za nas jezik ali sam koliko toliko obrazovan :D a ovaj raspored rijeci i ovakve rijeci sam cuo sam od cobana sa podrucja planine Grmec :lol: odakle li oni ovo prepisuju :D nadam se da prepisuju xD
Locked