Atlas - BK-46 1.67 11.00 2.37
hokej nekakav finski
a na bwinu sam skrsio sve tako da mi se i ne ulazi tamo da pogledam imali ih na ponudi
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
karanana wrote:kvota 11 na x u hokeju? jesi ti siguran da ovo nije basket? posebno kada 1 i 2 i nisu toliko razliciti.
xD ipak nish od ovog xD vidi se da sam se tek probudiokaranana wrote:kvota 11 na x u hokeju? jesi ti siguran da ovo nije basket? posebno kada 1 i 2 i nisu toliko razliciti.
kontibih wrote:L.Toni u Bayernu II? Igra li ?
igra 50-70 minutakontibih wrote:L.Toni u Bayernu II? Igra li ?
permanentan wrote:Eh evo danasnji listic, necu ga jos uplacivati pa ima vremena za ispravkeako imate kakvih dobrih prijedloga
P.S. Schalke - Wolfsburg je zbir golov 3+, ne znam zasto mi je odstampao samo 3
PriNc_ba wrote:eh idemo redom
Helmond - Eindhoven 1 (1.45), hendikep 1 (2.1) ili -3+ 2(1.95) - helmond prvog strijelca u ligi ima.7 tekmi 7 golova. eind je primio vec u 7 tekmi 23 gola (proslu tekmu, helmond primio samo 8 golova i u dobroj je seriji
na siguricu 1 komotno
Győr - Zalaegerszegi 1(1.65)domacini su superiorni u medjusobnim duelima a imaju i puno bolju formu trenutnu. uz pad kvote na bwinu na 1.45 treba pozuriti dok je kod nas jos 1.65
Karlsruher - FSV Frankfurt 1(1.4) sve je ec objasnjeno za ovu tekmu
Slovenija - Hrvatska 1(1.6) na super ponudiovo je moja neko misljenje. tako da ovo mozete i izbjeci
Sheffield Utd Sheffield Wed x (3.5) u super ponudiili 1 golovi (1.7) pa ko hoce bujrum
al et i ovo mozete izbjeci
Airbus - Welshpool 1(1.5) medjutim blokiran je bar u bet live kladionici pa mozete pokusati u drugim
Enskede - Hammarby TFF 2(1.75) isto blokiran u bet live kladionici al ak imate formulu kladionicu u blizini (oni zadnji blokiraju sve parove) trkom i uplatite![]()
et ovo su neki moji parovi za danas od kojih 2 necu moci igratinea formule nigdje blizu
mada ko da gledam past ce mi na pamet neka glupost sa ovim wolfsburgom da odigram
al et
sretno ko bude sta igrao danas
ah da xD
zaboravih jos jedan par
ceski hokej
Vitkovice Kladno 1(1.55)eto
![]()
nemoj me ugurisati ako padne tiket sutra ce me spominjati kao i familijukaranana wrote:pozdrav bobane, dobro nam se vratio. ljudi, ovaj covjek je odlican sto se ovih francuza tice, a i drugih stvari. uzimam njegove ove gore prijedloge, mada me malo strah da bi se hrvati mogli probuditi i iznenaditi sloveniju.
a ovo si garant igrao onaj drugi zbroj golova xDpermanentan wrote:Eh evo danasnji listic, necu ga jos uplacivati pa ima vremena za ispravkeako imate kakvih dobrih prijedloga
P.S. Schalke - Wolfsburg je zbir golov 3+, ne znam zasto mi je odstampao samo 3
Schalke - Wolfsburg 
PriNc_ba wrote:a ovih amatera i govana xD fol luca toni xD
cekam jos gyor,helmond i sloveniju keceve
a ovaj sam samo onak izdvojio al nisam na kraju uplatio pa me bas zanima
legia w. 1
de grafschap 1
torino daje gol
wolfsburg daje gol
inter zapr. daje gol
kvota 3,71
P.S. ev eindhoven povede xD
Ja sve ovo stavio, samo umjesto salke zx2 stavio daje gol salke, a na Davos stavio kp2. I ubi me ovaj mrtvi gjor
koji sam ja bolidPriNc_ba wrote:
legia w. 1
de grafschap 1
torino daje gol
wolfsburg daje gol
inter zapr. daje gol
kvota 3,71![]()
Admir_1984 wrote:Ja sve ovo stavio, samo umjesto salke zx2 stavio daje gol salke, a na Davos stavio kp2. I ubi me ovaj mrtvi gjor![]()
![]()
![]()
Jos gledam da ga izbacim jer mi je suhveli skroz, em veze nemam ko je koji na tabeli, em se sjecam da je nekad gjor bio losh, a ovaj zalegerzeg dobar
Ajd reko valjda ce dobit, jebo dvije marke. Daj Boze da od ovih 5-6 parova sto je ostalo jos neko zezne
![]()
PriNc_ba wrote:koji sam ja bolidPriNc_ba wrote:
legia w. 1
de grafschap 1
torino daje gol
wolfsburg daje gol
inter zapr. daje gol
kvota 3,71![]()
![]()
![]()