Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euphoria

#3576 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

To je super, što vam se ne svidja isti tip dečka...najbolje za prijateljstvo :)
alibaba_i_30_godina

#3577 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by alibaba_i_30_godina »

Boemica wrote:
cendlerbing wrote:Ma ja, mi ti jedna drugu posavjetujemo, i onda svaka hladno zanemari savjet i po svome. :lol:
:lol: :lol:

I kad god mi ispriča za nekog novog momka moja reakcija je: NE SVIĐA MI SE.

Niko nije dovoljno dobar :oops:
baš si i ti blenta. :mrgreen: :oops:
cendlerbing

#3578 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by cendlerbing »

alibaba_i_30_godina wrote:
cendlerbing wrote:Ma ja, mi ti jedna drugu posavjetujemo, i onda svaka hladno zanemari savjet i po svome. :lol:
Znao sam da si to ti Selma odozgo iz one priče. :oops: :lol:
Not that kind of girl. :)
cendlerbing

#3579 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by cendlerbing »

Boemica wrote:

Hazime, imaćemo bingo. :D
Hakiz

#3580 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

Boemica wrote:

Kerberu.
Boemica

#3581 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Boemica »

cendlerbing wrote:
Boemica wrote:

Hazime, imaćemo bingo. :D
a-a za njega sam već rekla no :twisted:
Boemica

#3582 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Boemica »

Hakiz wrote:
Boemica wrote:

Kerberu.
Šta to znači?
dale cooper

#3583 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by dale cooper »

Mitološki pas čuvar podzemlja i grozna srbijanska hard rock grupa. :mrgreen:
alibaba_i_30_godina

#3584 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by alibaba_i_30_godina »

dale cooper wrote:Mitološki pas čuvar podzemlja i grozna srbijanska hard rock grupa. :mrgreen:
Hakiz

#3585 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

.
_deCKarD

#3586 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by _deCKarD »

cendlerbing wrote:
_deCKarD wrote:
cendlerbing wrote:Koliko maniri i pažljivost privlače, niste ni svjesni.
Sve zavisi opet, mozda kod tebe, moze biti neko bas mastovit i truditi se oko tih romanticnih gesta, i pazljiv i davati 120 posto sebe u tim stvarima, u vezi, al nekome vise znaci mozda neka saka o stol, ta agresivnost, dominantnost, i sta sve ne.
Ima. I šta sad? Misliš li da je boldirano san većini djevojaka? Još bitnije, je li ti to ciljana grupa djevojaka, ako već ti nisi ni blizu boldiranim karakteristikama?
Ma jok, ne mislim uopce, samo kazem da ih ima takvih, i to dosta, cak i one koje ovako kad pricas o tome ne bi nikad rekao da im je to ono sto ih privlaci, al podsvjesno traze to. Eto kao to sa prijateljicom i zokom.

A ciljana naravno da nije, ciljana je neko ko zna cijeniti to sve o cemu smo govorili, manire, djela, trud, zalaganje, iskrenost.
_deCKarD

#3587 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by _deCKarD »

Munlajt wrote::lol:
Pa ne valja ako nema svoj stav i karakter jbg....sto ce mi ako ce samo klimati glavom :lol:
Znaci onda ipak treba znati i lupiti sakom od stol ili :D
Euphoria

#3588 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

Ne mora lupati :lol:
Dovoljno je da smije reci Ja ne mislim tako, Ne slažem se i sl.
MarlboroGold

#3589 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Ja ne mislim tako. Ne slažem se.
Euphoria

#3590 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

MarlboroGold wrote:Ja ne mislim tako. Ne slažem se.
Zato si već nečiji :kiss:
HAVANA

#3591 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by HAVANA »

dale cooper wrote:Mitološki pas čuvar podzemlja i grozna srbijanska hard rock grupa. :mrgreen:
:lol: Evo pusti trebi...
_deCKarD

#3592 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by _deCKarD »

Munlajt wrote:Ne mora lupati :lol:
I kad kaze to, onda dobije po usima :D

Ne valja kad se slazes, ne valja kad se ne slazes :D
Euphoria

#3593 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euphoria »

_deCKarD wrote:

Treba biti malo tolerantan i spreman na kompromis u svakoj vezi. Ali ako nema one zaljubljenosti, džaba zvijezde s neba da joj skineš. Zato ne treba generalizirati.
Rekoh ja :-)
pizarro

#3594 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by pizarro »

samo se treba dobro nabildati i bahato zivjeti i onda te sve zene vole.
biggrin

#3595 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by biggrin »

cendlerbing wrote:Koliko maniri i pažljivost privlače, niste ni svjesni.
straight way to friendzone :D
chombe trajla be

#3596 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by chombe trajla be »

pizarro wrote:samo se treba dobro nabildati i bahato zivjeti i onda te sve zene vole.
Jako te vole i postaneš neosvojiv za njih, tj. ne mogu da dođu do tebe. Budeš u jednom od paviljona, i težak ti je prilaz :kiss:
Yenna

#3597 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Yenna »

chombe trajla be wrote:
pizarro wrote:samo se treba dobro nabildati i bahato zivjeti i onda te sve zene vole.
Jako te vole i postaneš neosvojiv za njih, tj. ne mogu da dođu do tebe. Budeš u jednom od paviljona, i težak ti je prilaz :kiss:
I šalju ti poruke preko tv-a :-D
_deCKarD

#3598 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by _deCKarD »

Munlajt wrote:
_deCKarD wrote:

Treba biti malo tolerantan i spreman na kompromis u svakoj vezi. Ali ako nema one zaljubljenosti, džaba zvijezde s neba da joj skineš. Zato ne treba generalizirati.
Rekoh ja :-)
Ne mogu da se ne slozim sa tim sve i kad bi htio :mrgreen:
almir90

#3599 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by almir90 »

Treba znati razliku između dobrog muškarca i finog muškarca. Iako na prvu djeluje da je sve to isto, zapravo postoje mnoge karakterne razlike.

Dobar muškarac može imati dobro ponašanje, manire i kulturu ponašanja, ali hoda uspravno, ima samopouzdanje i drži do sebe (od izgleda do ponašanja.) Ne pravi štetu drugima, ne iskorištava druge da bi njemu bilo dobro, iako jeste sam sebi u prvom planu - već gleda da su u tom odnosu obje strane zadovoljne. Ima postavljenje granice tolerancije u ponašanju šta dozvoljava drugima, a šta ne - i kada se te granice prelaze dolaze problemi. Ne ulazi stalno u konflikte nepotrebne, ali i ne dozvoljava sebi da ga drugi uvlače u iste. Reće ti iskreno neke stvari iako ti se neće svidjeti, ali ti neće mazati nepotrebno oči. Pomoći će ti ako može i hoće, ako ne može ili neće dat će ti jasno do znanja - dakle, neće sebe žrtvovati u svakoj situaciji da bi nekome drugom bilo dobro. Da ne duljim previše ima toga još, ko razumije skontat će.

S druge strane imaš onog finog, povučenog, onako hoda pogrbljen okolo i radi sve što mu drugi govore. Obično dozvoljava da bude nečiji otirač i da svi gaze po njemu. Smije se lažno i obično pokušava na razne načine da se svidi nekome - što uključuje i to konstantno žrtvovanje sebe za druge ne bi li bio prihvaćen, i u društvu i u vezama. Zbog toga, niko ga ne cijeni, svi ga gaze i iskorištavaju sve dok ne bude iscijeđen kao supužva i dok ne presuši. Žene vrlo malo ovakve cijene i obično se druže sa takvim čisto da imaju nekoga kome se mogu jadati o svojim problemima, neke sebičnije ih iskorištavaju da im plaćaju razne izaskle po kafićima, restoranima, pa čak i putovanjima a da ne moraju puno davati zauzvrat, ili bolje rečeno ne moraju ništa davati zauzvrat. Ovakvi obično vuku neke svoje probleme iz prošlosti i razloge zbog kojih su postali takvi. Problem je sa iskrenošću što kontaju kada se žrtvuju za nekoga, da je taj drugi dužan da mu uzvrati s onim šta on želi - što naravno ne funkcioniše tako. A i cure koje su u društvu sa takvim radi lične koristi nisu ništa bolje od njega, jer su neiskrene također i sve razumiju šta je tačno u pitanju.

Što se tiče problematičnih momaka, onih nabildanih, što se udaraju, razni kriminalci, narkomani, dileri itd. To je tip muškaraca koji su ostavljaju dojam dominacije i agresivnosti - oni većinom vodaju zgodne cure jer mi i dalje dosta funkcionišemo na starim principima koji su nam usađeni u mozgove hiljadama godina. Ti tipovni predstavljaju opstanak, uraditi će sve što treba da bi preživjeli i to znači ulazak u opasne situacije, i vode opasan i rizičan život. Što znači da će sa njima biti i uzbudljivo, a ne dosadno. U prošlosti bi značilo da će njegovi potomci opstati, a onaj fini što bi sjeo i plakao kada ne bi ništa ulovio - pa zna se, za njega nema ništa i on se neće reprodukovati. A može se malo i o tipovima žena koje se lijepe za takve - to je njihov primarni tip i žele takvog, ako nisi takav nemoj gubiti vrijeme ganjajući ih. Često tu bude i nasilja da ih isti udaraju stalno, ali one opet lete za njima i govore kako on njih voli i da su za nasilje same krive. Imaš ih malo pametnijih koje mogu smatrati takvog privačnim, pogotovo i u seksualnom smislu ali se ne petljaju jer znaju da je to uništavanje reputacije, jer jednom kada bude viđenja sa takvim zna da je niko normalan neće za ozbiljnu vezu i brak. Mada i za to ima rješenja danas, pa obično takve nađu nekog levata iz drugog grada ili države gdje se udome. Ali svako zna, i studije su pokazale da tu nema sreće; prvo što takav 'mirniji' joj neće biti seksualno privlačan, a druga stvar što će takav muškarac živjeti mizeran život sa takvom ženom.
MarlboroGold

#3600 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

To nije fin kojeg si opisao. Kad ti zena kaze ti si fin ali... znaci da nisi njen tip i to je kratko i jasno. Ne mora znaciti da ganja bildere sta vec.

Te sto si opisao u drugom dijelu su teske bete, inceli i slicno.
Post Reply