BadBoy wrote:
Hahah klasika za kvazi-intelektualce koji misle da njihovo govno ne smrdi; kad se prospe ko riža ide priča "nisi ti mene skontao šta sam ja htio reći". Hahahah.
"Mladi misle da trenutno traje vječno", "Rock n roll je vječan". Newsflash, u jednom trenutku su samo mladi slušali rock n roll i suočavali se sa istim ovakvim komentarima koje vi upućujete.
Pitam te ko i za Vukašinovića, što onda Štulić ne ustane ne umlati ovu scenu i osigura sebe do kraja života? Što ne izdominira? Ljepše mu živjeti na rubu siromaštva? Hahahhahahaha, ne radi to jer je i sam, za razliku od tebe, svjestan da je to vrijeme prošlo. Da nije, bila bi bruka novih bendova koji izbacuju pjesme i albume i organizuju koncerete. Ali nema, jer je to vrijeme prošlo i sad samo može po koji Tribute bit na kojem budu prisutni samo članovi uže porodice tih bendova
I onda ide još jedan biser iz riznice genijalnog Point.-a:
"Ponavljaj za mnom: popularno ne znači nužno i kvalitetno, popularno ne znači nužno i kvalitetno, popularno ne znači nužno i kvalitetno."
A onda nabraja samo najpopularnije, planetarno poznate, izvođače rock muzike

Gledaj brude što se osilio između dva dima nargile.
Naći moram crtati, nema veze. Rock je opstao zato što je kvalitetan, što je živa muzika i što se ljudi mogu prepoznati u tekstovima. Zato i nije prolazan ko neki drugi pravci, to je bit svega. Ovo što ti slušaš nije ni kvalitetno, niti je živa muzika tj udri playback dok se boje ne rastope a o smiješnim tekstovima da i ne pricamo, jer po vlastitom priznanju ne slušate tekstove nego daj mi samo catchy refren, pazi sad,
da me podigne. Zajebanih likova, jebote, ono žive life on the fast lane, pa ih mora nešto dignuti poput duplog espresso.
Što se tiče Đonija, liku materijalizam ne znači ništa, nije lik površan da mu trebaju razne Gucci torbice, Maseratiji i Kenzo parfemi da pokaže društvu da je uspio. U njegovim a i od drugih bendova pjesmama su likovi iz stvarnog života, tako Đoni pjeva o Marini koju je stvarno poznavao, Sulla o stvarnom Murga Drotu itd a ovi džiberi nit karaju Kenzo pičkice a o publici da ne pričam. Jedino što možeš uraditi je da odeš na buvljak i od kakvog kineza kupiš fake Gucci pederušu da bi živio fake život fake repera.
A viđu mene raspravljam sa likom kojem muzički ukus određuju razne trending liste i youtube pregledi. I kojeg
dižu milozvučni i intelektualni tekstovi poput ovog štiva
Ja 15 soma, bona, bebo, puk'o sam na čuku (je)
Kajla moja tozla bijelo, koštala me bruku je
Boca Cîroca, Louis torba, ona lumpuje
Boca Cîroca, ..., mala lumpuje
Šteka, šteka, šteka keš za Benza
Nakon seksa širi miris Kenza
Zove na Facetime, ne zna gdje sam (je)
Džep pun keša, sef pun VVS-a je
E-e-e-e-to
To bebi, mmm
E-e-e-to
To bebi, mmm
E-e