Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NediM17 wrote:Jel te puno šibala ljeskovim prutom, il si na kuruzu klečo. Samo jaka je ta škola u kukavicama bila, diplome i dan danile vrijede u evropi i esadeu.
Jesil samo Ćetri razreda završio il si se dalje školo, mislim jes dobacio do male mature.Ova viša osnovna tek u rogatici bila, jesil imo točak il si na konju išo. Jel bilo kifli u tvoj vakat?
kleĆo sam na kuruzu,samo mala matura,nisam dalje ni zavrsiJo,al radim u opstini centar,dodji ako ti sta zatreba
p.s. toĆak nisam imo,pješe sam iso.
NediM17 wrote:Jel te puno šibala ljeskovim prutom, il si na kuruzu klečo. Samo jaka je ta škola u kukavicama bila, diplome i dan danile vrijede u evropi i esadeu.
Jesil samo Ćetri razreda završio il si se dalje školo, mislim jes dobacio do male mature.Ova viša osnovna tek u rogatici bila, jesil imo točak il si na konju išo. Jel bilo kifli u tvoj vakat?
kleĆo sam na kuruzu,samo mala matura,nisam dalje ni zavrsiJo,al radim u opstini centar,dodji ako ti sta zatreba
p.s. toĆak nisam imo,pješe sam iso.
Pusti suplju, ako vec moras kupi originalne diskove i plocice. Ove u slobodnoj prodaji su obicno smece, a to naucis kad kupis pa fol ustedis pa trese, pa cvili, pa se potrosi nakon 30k km itd. Vjeruj mi na kocnici i gumi ne treba stediti, sve drugo ok, ali to dvoje nikako.
Kazu meni uzmi u motorexu neke tekstar diskove i plocice. Ovlasteni servisi lupaju cijene....
Nakon 1000km nesta udara. Ono iskrivila se plocica. Pravac servis, gubitak vremena, nerviranje, plati zamjenu, uzmi originalnu koja je duplo skuplja ode te tekstar....
Kazu meni nedavno servisi lupaju cijene akumulatora. Reko dobro. Ono nazovem, jefitniji u ovlastenom nego u slobodnoj prodaji.
Haris.ba wrote:Kazu meni uzmi u motorexu neke tekstar diskove i plocice. Ovlasteni servisi lupaju cijene....
Nakon 1000km nesta udara. Ono iskrivila se plocica. Pravac servis, gubitak vremena, nerviranje, plati zamjenu, uzmi originalnu koja je duplo skuplja ode te tekstar....
Kazu meni nedavno servisi lupaju cijene akumulatora. Reko dobro. Ono nazovem, jefitniji u ovlastenom nego u slobodnoj prodaji.
sa textarom nisam imao ikustva, ali mislim da su im pločice ok, ali eto može se uvijek desiti neka falinka.
a to da je u ovlaštenom servisu akumulator jeftiniji mi je malo čudno, obično su ti akum. puno bolji i duže traju, ali i dosta skuplji od nekih jačih brendova (boš, ekside itd.)
Pusti suplju, ako vec moras kupi originalne diskove i plocice. Ove u slobodnoj prodaji su obicno smece, a to naucis kad kupis pa fol ustedis pa trese, pa cvili, pa se potrosi nakon 30k km itd. Vjeruj mi na kocnici i gumi ne treba stediti, sve drugo ok, ali to dvoje nikako.
Iskreno mislio sam da će biti više komentara osoba koje su koristile neke zamjenske marke i određene servise koji su se pokazali dobri, ovako na osnovu prethodnih komentara ispade nema nekih konkretnih opcija osim orginalno i servis.
Iskreno mislio sam da će biti više komentara osoba koje su koristile neke zamjenske marke i određene servise koji su se pokazali dobri, ovako na osnovu prethodnih komentara ispade nema nekih konkretnih opcija osim orginalno i servis.
Prije nego se predaš u ruke ovim gulikožama u Rajlovcu zatraži ponudu i od Kantića u Tešnju, možda se isplati otići.
Od neovlaštenih Unitrade nije loš, vidi šta nude i po kojoj cijeni.
Ovdje samo jos budala moze postaviti neko pitanje Bukvalno svaki odgovor se svodi na to da je sve k****c osim ovlastenog. Eto prijatelju daj 1200KM za kocnice ubleharima iz Rajlovca, ako stavis neke od 400-500KM gines na prvoj krivini.
LikeLike wrote:Ovdje samo jos budala moze postaviti neko pitanje Bukvalno svaki odgovor se svodi na to da je sve k****c osim ovlastenog. Eto prijatelju daj 1200KM za kocnice ubleharima iz Rajlovca, ako stavis neke od 400-500KM gines na prvoj krivini.
Ti kupio kiu a ne razmisljas elitski, ne moze tako
LikeLike wrote:Ovdje samo jos budala moze postaviti neko pitanje Bukvalno svaki odgovor se svodi na to da je sve k****c osim ovlastenog. Eto prijatelju daj 1200KM za kocnice ubleharima iz Rajlovca, ako stavis neke od 400-500KM gines na prvoj krivini.
Ima opomenu pred isključenje. Tamić ga olešio, a nikad nije napis'o šta je uradio za retrovizor.
Ima opomenu pred isključenje. Tamić ga olešio, a nikad nije napis'o šta je uradio za retrovizor.
Retrovizor popravljen. Nosac stakla samo vratio na svoje mjesto jer je bio ispao i staklo napravio kod Halida iz Visokog, nema nikakve razlike od originala. Preklapanje retrovizora i podesavanje stakla radi bez problema.
Prvo sam trazio na piku cijeli retrovizor da zamijenim, ali oni sto su prodavali bukvalno nijedan nema na stanju.
Nemojte me iskljuciti ne znam kako bih to prebrodio
PS: kad vidim nekog tamica na cesti odma dajem sva 4 i sklanjam se s puta, neka trauma ostala