Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
Maraschino

#3576 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Maraschino »

Hafis wrote:Stvarno su bezobrazni. Šta više kuka iz njiha.
Još malo i doći će vakat da im pošten Bošnjak neće moći od njihovog cičanja izabirati člana predsjedništva, a ne dao Bog još i Edima uvaliti k'o Hrvata u njihov klub u Domu naroda ili Arifa k'o hrvatskog ambasadora.
Moze li Elvira Abdic biti ambasador iz kvote Hrvata?
Hafis

#3577 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

A jebat ga, filter stari.
Ne znam otkud te u njemu, ali poznavajući sebe, nisi od male muke tu. Nikad se nisam zajebao u tim stvarima.
channel10

#3578 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by channel10 »

Hafis wrote:Stvarno su bezobrazni. Šta više kuka iz njiha.
Još malo i doći će vakat da im pošten Bošnjak neće moći od njihovog cičanja izabirati člana predsjedništva, a ne dao Bog još i Edima uvaliti k'o Hrvata u njihov klub u Domu naroda ili Arifa k'o hrvatskog ambasadora.
Sve ćeš dočekati, samo to nećeš :thumbup:
Hafis

#3579 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

I ovaj... :lol:
Pa gdje su vam oni normalni... i to ste razjebali izgleda.
Vilajet_Bosna

#3580 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Vilajet_Bosna »

ljudi ne vade nosa iz Bosne, konstantno vršljaju i rovare po Bosni ili po svijetu kmeče da isalamistički ekstremisti haman prave genocide nad katoličkom nejači, zaziva se Vatikan a kad Turska, Turci Erdoan samo se našali u vezi dobronamjernosti prema Bosni i Bošnjacima digne se kuka i motika.
Hafis

#3581 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Kako gdje. U Sarajevu je uvijek rado viđen gost.
Vilajet_Bosna

#3582 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Vilajet_Bosna »

Hafis wrote:Kako gdje. U Sarajevu je uvijek rado viđen gost.
u Sarajevu je rado viđen gost svako ko nam ne želi niti radi na tome da razjebe državu, što se za komšije i susjede ne može reći.
Hafis

#3583 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Vilajet_Bosna wrote:
u Sarajevu je rado viđen gost svako ko nam ne želi niti radi na tome da razjebe državu, što se za komšije i susjede ne može reći.
E jebat ga. Ja mislim sasvim drugačije. Vjerojatno ne zamišljamo na isti način što je dobro za ovu državu a što ne. hoću reći, imamo dijametralno suprotna gledišta.
E sad ako me nazoveš šovinistom, separatistom, fašistom, nacionalistom ili nekom drugom otrcanom poštapalicom, ideš u filter s ostalom ekipom.
Hoću reći - ne pričamo o meni kao što to neki vole ovdje, već o bošnjačkoj politici prema biH Hrvatima, čiji sam reprezentativni primjerak.
howdy

#3584 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by howdy »

Hafis wrote:
Vilajet_Bosna wrote:
E jebat ga. Ja mislim sasvim drugačije. Vjerojatno ne zamišljamo na isti način što je dobro za ovu državu a što ne. hoću reći, imamo dijametralno suprotna gledišta.
E sad ako me nazoveš šovinistom, separatistom, fašistom, nacionalistom ili nekom drugom otrcanom poštapalicom, ideš u filter s ostalom ekipom.
Hoću reći - ne pričamo o meni kao što to neki vole ovdje, već o bošnjačkoj politici prema biH Hrvatima, čiji sam reprezentativni primjerak.

Ti si jedan obican supak...
Hafis

#3585 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

howdy wrote:
A jebat ga. I to je sve?
A vidiš, uživo bih te poslao po cigare.... i to bi još od sreće skakao.
howdy

#3586 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by howdy »

Hafis wrote:
howdy wrote:
A jebat ga. I to je sve?
A vidiš, uživo bih te poslao po cigare.... i to bi još od sreće skakao.
Vrh. To ne mijenja cinjenicu da si šupak.
Hafis

#3587 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Aha, tvrd orah.
Ok, alahimanet i poselami raju u filteru.
howdy

#3588 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by howdy »

Hafis wrote:Aha, tvrd orah.
Eto. Šupak, ne zna s ljudima.
Mirza007

#3589 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Mirza007 »

(G)uzniku i ekipi je izgleda stvarno "tuga pregolema".
Koje frustracije izbijaju iz svakog posta, to je milina slusati.
Jos sta se iza brda valja...... bice tek veselo ovdje.
Novak20

#3591 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Dupli standardi vuku jedni druge. Da se razumijemo, ne odobravam ovakve postupke niti jedne strane.

http://www.fojnica-samostan.com/novo/in ... logodavaca
Nakon što smo dobili tražene dokumente i nakon detaljnog čitanja, bilo nam je jasno da tadašnje sudstvo nije odradilo svoj posao.

Naime, Vrhovni vojni sud u Sarajevu u kaznenom predmetu (Broj: K-248/94) i Vrhovni sud Bosne i Hercegovine (Kž. 10/95) za ovo su kaznano djelo procesuirali Miralema Čengića i osudili ga na 11, odnosno na 15 godina zatvora, te sudionike Nedima Zerdu, Samina Mušinbegovića i Vahida Begića na po šest mjeseci zatvora. Detaljnim uvidom u ovaj kazneni predmet jasno je, međutim, da gore spomenuti sudovi nisu utvrdili pravu istinu. Nisu utvrdili niti prave razloge, motive i pobude zbog kojih je ubojica na tako svirep, surov i nedoličan način u prostorijama našega samostana strijeljao gvardijana fra Nikicu Miličevića i vikara fra Leona Migića, koji su tada obnašali službu Uprave Samostana u Fojnici. Jasno je također da je u procesuiranju vojni tužitelj ubojicu i ratnog zločinca Miralema Čengića stavio u najbolji mogući kazneno-pravni položaj i tako vješto izbjegao jedino moguću pravnu kvalifikaciju za ovaj zločinački čin, a to je: kazneno djelo protiv čovječnosti i međunarodnog prava. Niti jednom riječju tužitelj ne donosi mogućnost da je netko ovaj ratni zločin planirao i naredio. Nadalje, u presudi ne stoji napisana niti jedna riječ koja bi upućivala na mogućnost da se ovo dvostruko ubojstvo dovede u kontekst zločina vojnika protiv civila, zločina iz mržnje prema drugom narodu – dakle: ratnog zločina.

Očito da je, najblaže kazano, mnogo toga ostalo nedorečeno…

Da, stoga i postavljamo pitanje: Kako to da su ubijeni baš fratri koji su tada obnašali službu Uprave Samostana (gvardijan i vikar), a pošteđeni su ostali fratri, od kojih je jedan bio neposredni očevidac? Zar se može vjerovati da je Uprava Samostana slučajno likvidirana? Jasno je da se u procesuiranju na gore spomenutim sudovima moralo dati mogućnost da postoji nalogodavac ubojstva fratara našega Samostana, što je u konkretnom slučaju izostalo. Nije nam jasno zašto su ubojica Miralem Čengić i ostali privedeni tek četiri mjeseca nakon počinjenja teškog zločina? Zašto se toliko čekalo? Zašto je tadašnji predsjednik BiH Alija Izetbegović, samo nekoliko mjeseci nakon presude, ubojici dao čak tri pomilovanja, i nakon četvrtog pomilovanja od strane ondašnjeg predsjednika F BiH Ejupa Ganića, ubojica je već bio na slobodi.

Sve ovo ukazuje na opravdanu sumnju da je procesuiranje ubojice i ostalih sudionika bila samo dobro izrežirana predstava kako bi se zapravo javnosti skrenula pozornost s prave istine i kako bi se prikrili pravi zločinci, tj. oni koji su ovaj zločin planirali i naredili. Svjedok toga zločina prof. dr. fra Vitomir Slugić izjavio je da se okrutno ubojstvo, koje je bilo smišljeno, svelo na sudu na ubojstvo u krčmi. Dakle, ne radi se o običnom ubojstvu, nego o strijeljanju, a ta riječ uključuje prethodno planiranje i naredbu.
BHCluster

#3592 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BHCluster »

Novak20 wrote:
Dupli standardi vuku jedni druge. Da se razumijemo, ne odobravam ovakve postupke niti jedne strane.

http://www.fojnica-samostan.com/novo/in ... logodavaca
Nakon što smo dobili tražene dokumente i nakon detaljnog čitanja, bilo nam je jasno da tadašnje sudstvo nije odradilo svoj posao.

Naime, Vrhovni vojni sud u Sarajevu u kaznenom predmetu (Broj: K-248/94) i Vrhovni sud Bosne i Hercegovine (Kž. 10/95) za ovo su kaznano djelo procesuirali Miralema Čengića i osudili ga na 11, odnosno na 15 godina zatvora, te sudionike Nedima Zerdu, Samina Mušinbegovića i Vahida Begića na po šest mjeseci zatvora. Detaljnim uvidom u ovaj kazneni predmet jasno je, međutim, da gore spomenuti sudovi nisu utvrdili pravu istinu. Nisu utvrdili niti prave razloge, motive i pobude zbog kojih je ubojica na tako svirep, surov i nedoličan način u prostorijama našega samostana strijeljao gvardijana fra Nikicu Miličevića i vikara fra Leona Migića, koji su tada obnašali službu Uprave Samostana u Fojnici. Jasno je također da je u procesuiranju vojni tužitelj ubojicu i ratnog zločinca Miralema Čengića stavio u najbolji mogući kazneno-pravni položaj i tako vješto izbjegao jedino moguću pravnu kvalifikaciju za ovaj zločinački čin, a to je: kazneno djelo protiv čovječnosti i međunarodnog prava. Niti jednom riječju tužitelj ne donosi mogućnost da je netko ovaj ratni zločin planirao i naredio. Nadalje, u presudi ne stoji napisana niti jedna riječ koja bi upućivala na mogućnost da se ovo dvostruko ubojstvo dovede u kontekst zločina vojnika protiv civila, zločina iz mržnje prema drugom narodu – dakle: ratnog zločina.

Očito da je, najblaže kazano, mnogo toga ostalo nedorečeno…

Da, stoga i postavljamo pitanje: Kako to da su ubijeni baš fratri koji su tada obnašali službu Uprave Samostana (gvardijan i vikar), a pošteđeni su ostali fratri, od kojih je jedan bio neposredni očevidac? Zar se može vjerovati da je Uprava Samostana slučajno likvidirana? Jasno je da se u procesuiranju na gore spomenutim sudovima moralo dati mogućnost da postoji nalogodavac ubojstva fratara našega Samostana, što je u konkretnom slučaju izostalo. Nije nam jasno zašto su ubojica Miralem Čengić i ostali privedeni tek četiri mjeseca nakon počinjenja teškog zločina? Zašto se toliko čekalo? Zašto je tadašnji predsjednik BiH Alija Izetbegović, samo nekoliko mjeseci nakon presude, ubojici dao čak tri pomilovanja, i nakon četvrtog pomilovanja od strane ondašnjeg predsjednika F BiH Ejupa Ganića, ubojica je već bio na slobodi.

Sve ovo ukazuje na opravdanu sumnju da je procesuiranje ubojice i ostalih sudionika bila samo dobro izrežirana predstava kako bi se zapravo javnosti skrenula pozornost s prave istine i kako bi se prikrili pravi zločinci, tj. oni koji su ovaj zločin planirali i naredili. Svjedok toga zločina prof. dr. fra Vitomir Slugić izjavio je da se okrutno ubojstvo, koje je bilo smišljeno, svelo na sudu na ubojstvo u krčmi. Dakle, ne radi se o običnom ubojstvu, nego o strijeljanju, a ta riječ uključuje prethodno planiranje i naredbu.
Ne kontam sta je ovaj Marko Radić pogresno uradio?
zrakomlat

#3593 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by zrakomlat »

howdy wrote:
Ne kontam koji je smisao pola foruma metnuti u filter. Oni koji su van filtera ionako ne pridaju mnogo važnosti onome što se napiše vjerovatno, jer da jesu, reagovali bi istim intenzitetom i opet završili u filteru. Nidje veze.
Hafis

#3594 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

zrakomlat wrote:
howdy wrote:
Ne kontam koji je smisao pola foruma metnuti u filter. Oni koji su van filtera ionako ne pridaju mnogo važnosti onome što se napiše vjerovatno, jer da jesu, reagovali bi istim intenzitetom i opet završili u filteru. Nidje veze.
Pa nije baš pola foruma. Isključivo primitivnije likove, a posebno one koji se bave mojom osobom.
Mislim, piši što ti je čeif o politici, o svemu što ti padne na pamet da te kulturno ispreskačem, ali sad ćeš ti meni ''vid ti glave'', a ja bi sad trebao napisati ''a vidi je u tebe''...i hajd' evo ti Hafise sad ban. Nigdje veze...Vego, fino u filter pa nek' se heklaju s takvim kao što su i sami.
Objektivno, stvarno su mi sve teški delegati u filteru... ne vidim svrhe u bilo kakvoj komunikaciji s njima... k'o nešto ću pametno pročitati :)
zrakomlat

#3595 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by zrakomlat »

Hafis wrote:
zrakomlat wrote: Ne kontam koji je smisao pola foruma metnuti u filter. Oni koji su van filtera ionako ne pridaju mnogo važnosti onome što se napiše vjerovatno, jer da jesu, reagovali bi istim intenzitetom i opet završili u filteru. Nidje veze.
Pa nije baš pola foruma. Isključivo primitivnije likove, a posebno one koji se bave mojom osobom.
Mislim, piši što ti je čeif o politici, o svemu što ti padne na pamet da te kulturno ispreskačem, ali sad ćeš ti meni ''vid ti glave'', a ja bi sad trebao napisati ''a vidi je u tebe''...i hajd' evo ti Hafise sad ban. Nigdje veze...Vego, fino u filter pa nek' se heklaju s takvim kao što su i sami.
Objektivno, stvarno su mi sve teški delegati u filteru... ne vidim svrhe u bilo kakvoj komunikaciji s njima... k'o nešto ću pametno pročitati :)
Ok, recimo da se slažem ali u tom slučaju da te i ja nešto privatno upitam. Jel stvarno mislis da ovdje baš svakoga ispreskaces u (s)vezi bilo koje teme? Pitam jer si često to znao samouvjereno potegnuti, eto i u tom gornjem postu.
video

#3596 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by video »

Aha, pazi da ti odgovori.
Cim ga se "stisne" argumentima, nas dotur to europejski presuti i pocne o kulama i gradovima
I kaze nekom da je uvrijedjena mlada - ma begaj bre :run:
Maraschino

#3597 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Maraschino »

zrakomlat wrote: Ne kontam koji je smisao pola foruma metnuti u filter. Oni koji su van filtera ionako ne pridaju mnogo važnosti onome što se napiše vjerovatno, jer da jesu, reagovali bi istim intenzitetom i opet završili u filteru. Nidje veze.
Stavis sve u filter i vodis monolog.
Isto tako @Novak, sta god ga pitas izgubi se i nema ga izvjesno vrijeme a kada se i vrati ide po starom. Clanak ovaj, clanak onaj i tako u krug.
Hafis

#3598 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

zrakomlat wrote:
Hafis wrote:
Ok, recimo da se slažem ali u tom slučaju da te i ja nešto privatno upitam. Jel stvarno mislis da ovdje baš svakoga ispreskaces u (s)vezi bilo koje teme? Pitam jer si često to znao samouvjereno potegnuti, eto i u tom gornjem postu.
Iskreno da ti kažem, pišem sa svega 5% nekadašnje koncentracije.
Kada pogledam svoje prve postove, ne mogu sebi doći od čuda....kao da ih je drugi čovjek pisao. Valjda početnički entuzijazam...trudiš se argumentirati, podastrijeti nekakve činjenice, pa i priznati neke svoje loše procjene ili tvrdnje. Ali, onda skontaš da je 80% ljudi poput..šta ja znam...spreče, lustera, moketa i ostalih molera i parketara izbjeglih iz nekakvih vukojebina koji kao da su jednostavno predisponirani da te...slobodno mogu reći gotovo mrze, jer te ne poznaju, robuju nekakvim stereotipima i predrasudama, i ti možeš biti poput Maksima Gorkog, on će ti kao odgovor napisati neku glupost.. ''južni srbin'', UZP, kme kme, ha-bu i ostale šuplje. I onda ih i njima slične guraš u filter...i vidi čuda - nikad im kraja, stalno izniču novi. U međuvremenu smanjiš opus, ne ulaziš u dublje rasprave i samo tražiš nove talente za filtera.
Doduše, iskren da budem - najviše se takvi jate na temama vezanim za Hrvate općenito, valjda im je to pomalo tajanstveno, fetiš..trko zna što ono u onoj nepismenoj tintari misli.
Tako da se slažem s tobom...ofalim često u diskusijama jer se, da budem iskren da ne unosim previše.
howdy

#3599 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by howdy »

:lol:

Prava nepatvorena supcina. I ne radi se uopste o tvojoj licnosti, nego o stavovima.
mO k3

#3600 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Iskreno da ti kažem, pišem sa svega 5% nekadašnje koncentracije.
Kada pogledam svoje prve postove, ne mogu sebi doći od čuda....kao da ih je drugi čovjek pisao.
Image
Image

Image

Hocemo li jos toga @hafise

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply