Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja se samo nadam da će na tržište uskoro televizori Huawei i Xiaomi, da se konačno ispišaju na LG, Sony, Samsung, Panasonic i ostale precjenjene marke koje su skupe ko đavo.
[quote="wewa"
Ja sam prezadovoljan sa njim,dobio sam ono što sam tražio od jednog smartphonea. [/quote]
zadovoljna sam i ja - i velicinom displaya i baterijom i kvalitetom fotografija
nadam se da ce me dugo i vjerno sluziti [/quote]
Za koji dan bit će testirana njegova kamera,pa da vidimo kako djeluje u noćnim uvjetima,ali ono što sam fotkao sa balkona,i to u gradskim uslovima,gdje je jaka svjetlosna zagađenost,mnogo obećava.
Gustar wrote:Ja se samo nadam da će na tržište uskoro televizori Huawei i Xiaomi, da se konačno ispišaju na LG, Sony, Samsung, Panasonic i ostale precjenjene marke koje su skupe ko đavo.
Prosle godine kupio 58" 4K HDR Samsung LED TV 2018 model za 999KM sa 5 godina garancije. Je li to precijenjeno? Pa vivax "takav" tesko da ces naci za te pare
Huawei i da pocne raditi TV uredjaje nece sigurno biti jeftiniji kao sto nisu ni mobiteli.
Prva beta verzija EMUI 10 nadogradnje u optjecaj kreće 8. septembra, a prvi će ga moći isprobati vlasnici Huawei P30 telefona. Objavljena je i lista uređaja koje će Huawei ažurirati na Android Q s EMUI 10 sučeljem.
Mate 20
Mate 20 Pro
PORSCHE DESIGN Mate 20 RS
P smart 2019
P smart+ 2019
P smart Z
Mate 20 X
Mate 20 X (5G)
P20 Pro
P20
Mate 10 Pro
PORSCHE DESIGN Mate 10
Mate 10
Mate 20 lite
HONOR 20 Lite
HONOR 20
HONOR 20 PRO
HONOR View20
HONOR 10 Lite
HONOR 10
HONOR 8X
Gustar wrote:Ja se samo nadam da će na tržište uskoro televizori Huawei i Xiaomi, da se konačno ispišaju na LG, Sony, Samsung, Panasonic i ostale precjenjene marke koje su skupe ko đavo.
Ti nešto nasluti.
Dsnas huawei predstavio svoj os i zvaće se harmonyos i bit će sutra prezentiran na televizoru Honor .
To če biti prvi uređaj sa novim Huawei OS_m
Znači nije ni Ark a ni Hongmeng nego Harmony
U potrazi sam za novim mobitelom. Nasao sam nekoliko Huawei modela i svu tu negdje cjenovno. Najbitniji su kamera i baterija da moze bar cijeli dan izdrzati bez poblema. Evo nekoliko prijedloga pa preporucite:
HUAWEI Mate 20 Lite
HONOR 8X
HUAWEI P20 Lite
HONOR 20 Lite (poklon Honor Band 4)
Cijenom malo odskacu Honor 8x i 20 lite, ostali su priblizni. Naravno, ako su doplo bolji od ostalih protegnut cemo se nekako
kazo wrote:U potrazi sam za novim mobitelom. Nasao sam nekoliko Huawei modela i svu tu negdje cjenovno. Najbitniji su kamera i baterija da moze bar cijeli dan izdrzati bez poblema. Evo nekoliko prijedloga pa preporucite:
HUAWEI Mate 20 Lite
HONOR 8X
HUAWEI P20 Lite
Cijenom malo odskacu Honor 8x i 20 lite, ostali su priblizni. Naravno, ako su doplo bolji od ostalih protegnut cemo se nekako
Imam Honor 8X i samo mogu riječi hvale za mobitel da kažem, imaš na YT recenzije za svaki od pomenutih pa se pronađi.
kazo wrote:U potrazi sam za novim mobitelom. Nasao sam nekoliko Huawei modela i svu tu negdje cjenovno. Najbitniji su kamera i baterija da moze bar cijeli dan izdrzati bez poblema. Evo nekoliko prijedloga pa preporucite:
HUAWEI Mate 20 Lite
HONOR 8X
HUAWEI P20 Lite
Nisam siguran koliko su novca navedeni modeli, ali ako hoces poslusaj nikad nemoj uzimati te lite varijante, to je socijala, bolje je uvijek uzeti stariji malo flagship model nego novi koji je lite i koji je podosta losijeg kvaliteta od originala, npr ja koristim mate 10 pro, koji je sad dosta pristupacan, preko 1,5 godinu ga koristim od kad je izasao i nije mi nijedan jedini problem priredio, ako Hoces razmisli bolje ti je u svakom slucaju uzeti flagship malo stariji nego nwku lite varijantu tek izaslu. preporuka svkako MATE 10 PRO.
sallellas wrote:
Nisam siguran koliko su novca navedeni modeli, ali ako hoces poslusaj nikad nemoj uzimati te lite varijante, to je socijala, bolje je uvijek uzeti stariji malo flagship model nego novi koji je lite i koji je podosta losijeg kvaliteta od originala, npr ja koristim mate 10 pro, koji je sad dosta pristupacan, preko 1,5 godinu ga koristim od kad je izasao i nije mi nijedan jedini problem priredio, ako Hoces razmisli bolje ti je u svakom slucaju uzeti flagship malo stariji nego nwku lite varijantu tek izaslu. preporuka svkako MATE 10 PRO.
Svi su ovi na pretplati oko 450-500 KM. Evo sad sam pregledao sta ima od obicnih verzija, a da nije preskupo.
Honor 10
Mate 9
Honor 8x
edys wrote:Prva beta verzija EMUI 10 nadogradnje u optjecaj kreće 8. septembra, a prvi će ga moći isprobati vlasnici Huawei P30 telefona. Objavljena je i lista uređaja koje će Huawei ažurirati na Android Q s EMUI 10 sučeljem.
Mate 20
Mate 20 Pro
PORSCHE DESIGN Mate 20 RS
P smart 2019
P smart+ 2019
P smart Z
Mate 20 X
Mate 20 X (5G)
P20 Pro
P20
Mate 10 Pro
PORSCHE DESIGN Mate 10
Mate 10
Mate 20 lite
HONOR 20 Lite
HONOR 20
HONOR 20 PRO
HONOR View20
HONOR 10 Lite
HONOR 10
HONOR 8X
Šta kraj,apple se sasrao,a kinezi opasno skaču za vrat amerikancima u tehnološkom smislu,budući da su ih kinezi razbucali poput pamuka,jedino im lobi može pomoći da se vrate na prvo mjesto,što će naravno ići jako teško bez prljavih igara zapadnjačkih kapitalista.
Huawei.
Odličan proizvod za prihvaljiv novac kojeg amerikanci teško mogu ponuditi tržištu a da mu pri tom ne nabildaju abnormalno visoku cijenu......