Maksuz domaci but danas mama kupila u selu na Bjelašnici. Ne može bolje od ovoga. Tako da. Računajte na komad (mali komad...ja ne mogu više ponjeti)
A evo i dokaz da je meso sa sela. Sinoć zaklano.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Pogledaj post gore.eluna wrote:jes' to konačno odlučila da popraviš onu piletinuesmasaric wrote:Neko spominje roštilj?
Treba čiku za teleta uganjati
Jakako ! Daje mi krilaEuridika wrote:Ti plaho voliš koku?heat wrote:![]()
![]()
kokin batak![]()
kokina krilca![]()
raznjici![]()
ramstek![]()
![]()
Mogli bi opet oni kolači njam njamBloo wrote:nek Euridika napravi pleh kolaca onog opet
Moglo bi i kakvo planinarenje, al kasnijeRamzess Veliki wrote:Dok ovo nevrijeme stane, mogli bi planirati iftar na Neretvi, ja ću organizirati kuhinju. Roštilj i vok tavu, Znate da volim vok tavu i sve iz nje.
Hurmasice sa orasimaFitnesslover wrote:Mogli bi opet oni kolači njam njamBloo wrote:nek Euridika napravi pleh kolaca onog opet
poslije cevapa ne moze planinarenje al nikakoFitnesslover wrote:Moglo bi i kakvo planinarenje, al kasnijeRamzess Veliki wrote:Dok ovo nevrijeme stane, mogli bi planirati iftar na Neretvi, ja ću organizirati kuhinju. Roštilj i vok tavu, Znate da volim vok tavu i sve iz nje.
Sve ćemo se dogovoritiheat wrote:Hurmasice sa orasimaFitnesslover wrote:Mogli bi opet oni kolači njam njamBloo wrote:nek Euridika napravi pleh kolaca onog opet
tnuovavita wrote:
Sve ćemo se dogovoriti
Kud ce ti bolje....niko te ne zajebavaNapaljeni_toster wrote:Ja ću sam na vikendicu .... ponesem sebi ćevapa, i soka, i luka crvenog, i lepina ..... i cigara i paradajza, i krastavaca ...... i kolača
Jašta nego ....Tomahawk11 wrote:Kud ce ti bolje....niko te ne zajebavaNapaljeni_toster wrote:Ja ću sam na vikendicu .... ponesem sebi ćevapa, i soka, i luka crvenog, i lepina ..... i cigara i paradajza, i krastavaca ...... i kolača![]()
mBloo wrote:tnuovavita wrote:
Sve ćemo se dogovoriti
u
f
a
h
i
j
e
bas sve ?nuovavita wrote:Sve ćemo se dogovoritiheat wrote:
Hurmasice sa orasima
Uuuupppsssssssssssss [emoji102]heat wrote:bas sve ?nuovavita wrote:Sve ćemo se dogovoritiheat wrote:
Hurmasice sa orasima
Može.Fitnesslover wrote:Mogli bi opet oni kolači njam njamBloo wrote:nek Euridika napravi pleh kolaca onog opet
Hoću i ja hurmašice!nuovavita wrote:Meni samo na vakat javite gdje i kada je taj roštilj...druge uslove neću postavljati
Sve ćemo se dogovoritiheat wrote:Hurmasice sa orasimaFitnesslover wrote:
Bloo wrote:
nek Euridika napravi pleh kolaca onog opet
Mogli bi opet oni kolači njam njam
S tobom da!heat wrote:bas sve ?nuovavita wrote:Sve ćemo se dogovoritiheat wrote:
Hurmasice sa orasima
Gluho bilo...gdje ćemo tebe zaboravitiEuridika wrote:Hoću i ja hurmašice!nuovavita wrote:Meni samo na vakat javite gdje i kada je taj roštilj...druge uslove neću postavljati
Sve ćemo se dogovoritiheat wrote:
Hurmasice sa orasimaVi mene zaboravili...
![]()
nuovavita wrote:Gluho bilo...gdje ćemo tebe zaboravitiEuridika wrote:Hoću i ja hurmašice!Vi mene zaboravili...
![]()
Ho'š to i ti komad?Otto_13 wrote:Kolaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()