i onda se vidici počinju proširivati.
mi počinje imati sve više smisla. To se desilo kada sam čuo Milesov Bitches Brew album. Sunce ti poljubim koji
mi je to bio mind blower.
Moderator: _BataZiv_0809
Nedžadova verzija nadam se?Bloo wrote:Meni jedna od jako dragihChmoljo wrote:
i zbog privatnih okolnosti posebno mjesto ima "Ne klepeći nanulama".
isti razlozi
wewa wrote:bolero?Bloo wrote:Mene sramota reći šta sam slušala u osnovnoj![]()
![]()
one and onlydale cooper wrote:Nedžadova verzija nadam se?Bloo wrote:Meni jedna od jako dragihChmoljo wrote:
i zbog privatnih okolnosti posebno mjesto ima "Ne klepeći nanulama".
isti razloziDa, sjajna sevdalinka.
ISo Miki.....zomri wrote:U osnovnoj se derao DJ Bobo u šesnaest, pa onda East 17, Ace of Base, Dr Alban i slični. Ponešto od Aerosmitha i Bon Jovija.
A onda su se odigrale dvije stvari koje su krive za mnogo štošta u mom životuKaseta Music for the jilted generation od nepoznatog mi izvođača Prodigy, a onda ubrzo i prvi od Oasisa. I pređe zomri na tamnu stranu
![]()
Poslije toga štonokažu ništa nije bilo isto![]()
jedan peace-making evergreen <3Bloo wrote:wewa wrote:bolero?Bloo wrote:Mene sramota reći šta sam slušala u osnovnoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bugger off
Bloo wrote:one and only
Bloo wrote:ISo Miki.....zomri wrote:U osnovnoj se derao DJ Bobo u šesnaest, pa onda East 17, Ace of Base, Dr Alban i slični. Ponešto od Aerosmitha i Bon Jovija.
A onda su se odigrale dvije stvari koje su krive za mnogo štošta u mom životuKaseta Music for the jilted generation od nepoznatog mi izvođača Prodigy, a onda ubrzo i prvi od Oasisa. I pređe zomri na tamnu stranu
![]()
Poslije toga štonokažu ništa nije bilo isto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dj bobo
Zamisli da je u crnom koferu bila Šemsa ili Sinan ili Južni vetardale cooper wrote:Pa vi ste startali sa visokom umjetnošću gospođice, pa ste onda otišli na ovu street wise punk art.
Znaš šta, nećeš mi se više izvuć’ iz Tuzle kad budem dolazio, ja što t’ kažem!dale cooper wrote:Ja kad sam bio klinac u osnovnoj, harao je famozni hair metal ili ti cock rock kako ga neki vole zvati.Chmoljo wrote:ma da. to ti dođe nešto ko fudbalerka.dale cooper wrote:Jebiga, svi mi imamo neke muzičke početke, i sve što smo slušali je neki dio tog putovana i odrastanja
i najnormalnija stvar je da vremenom naš ukus evolvira. Ali opet se ponekad volimo prisjetiti nekih
stvari sa početka pa makar to izgledalo i pomalo blesavo sa našeg današnjeg stajališta.
stid te se sjetiti da si to bio ti, ali tada je bilo kul.![]()
Jebote, ja sam pizdio za tim stvarima, kao bio sam više cool i macho nego li šminkeri i curice koji su slušali
New Kidse, Bros i tako te stvari. Ono, moji bendovi su bili Bon Jovi, Poison, Guns'n'Roses, Motley Crue, Whitesnake,
Def Leppard, Winger sve redom poodle hair metal "majstori".Jebiga, zgodne žene u spotovima, partijanje,
melodije koje ulaze u uho, power balade. Šta jadno dijete zna?![]()
![]()
![]()
Anyway, za malog Dalea Coopera iz 6-7 razreda osnovne![]()
Dok ga ti budeš opijao i zapričavao, ja ću mu opuhati kolekcijeOmmadawn wrote:
Znaš šta, nećeš mi se više izvuć’ iz Tuzle kad budem dolazio, ja što t’ kažem!
Onda neš ustat’ sa stola, ni ja ni ti dok se ne olešimo ko Rusi sa onih snimaka...
Ljudi drkali na rap i hip-hop, oni manje ozbiljniji na AceGromDece a ja furao Beatles, Purple i Alis Kuper.
Počeli me zajebavat i izbjegavat. Ko biva nisam mderan i cool. Spas donese Rambo Amadeus - nekako smo se tu našli.
Danas ta raja sluša Dinu Merlina, Al Dina, Acu Lukasa i Duška Kuliša.
Ja sam i dalje staromodan.
Ommadawn wrote:Znaš šta, nećeš mi se više izvuć’ iz Tuzle kad budem dolazio, ja što t’ kažem!dale cooper wrote:
Ja kad sam bio klinac u osnovnoj, harao je famozni hair metal ili ti cock rock kako ga neki vole zvati.![]()
Jebote, ja sam pizdio za tim stvarima, kao bio sam više cool i macho nego li šminkeri i curice koji su slušali
New Kidse, Bros i tako te stvari. Ono, moji bendovi su bili Bon Jovi, Poison, Guns'n'Roses, Motley Crue, Whitesnake,
Def Leppard, Winger sve redom poodle hair metal "majstori".Jebiga, zgodne žene u spotovima, partijanje,
melodije koje ulaze u uho, power balade. Šta jadno dijete zna?![]()
![]()
![]()
Anyway, za malog Dalea Coopera iz 6-7 razreda osnovne![]()
Onda neš ustat’ sa stola, ni ja ni ti dok se ne olešimo ko Rusi sa onih snimaka...
Ljudi drkali na rap i hip-hop, oni manje ozbiljniji na AceGromDece a ja furao Beatles, Purple i Alis Kuper.
Počeli me zajebavat i izbjegavat. Ko biva nisam mderan i cool. Spas donese Rambo Amadeus - nekako smo se tu našli.
Danas ta raja sluša Dinu Merlina, Al Dina, Acu Lukasa i Duška Kuliša.
Ja sam i dalje staromodan.
Kolko' priče da bi se došlo do poente koja je vidljiva iz aviona.medvjed23 wrote:čitam ta vaša razmišljanja o evoluciji, između ostalog, i muzičkog ukusa i zaključujem da sam ja jedina osoba koju, zaprave il virtuelno, znam, a koja duhovno ne raste, ne razvija se.. kakav sam sad, takav sam manje-više bio kroz čitavu odraslu dob i takav ću vjerovatno biti do kraja.. to je dijelom zbog gluposti, a dijelom zbog toga što me ne furaju furke.. ako se nečega uhvatim, to nije furke radi, već zato što to nešto volim, a ljubav je snažna i doživotna ili bar dugotrajna emocija..
dakle, nin do groba
hebotenindatehebomedvjed23 wrote:čitam ta vaša razmišljanja o evoluciji, između ostalog, i muzičkog ukusa i zaključujem da sam ja jedina osoba koju, zaprave il virtuelno, znam, a koja duhovno ne raste, ne razvija se.. kakav sam sad, takav sam manje-više bio kroz čitavu odraslu dob i takav ću vjerovatno biti do kraja.. to je dijelom zbog gluposti, a dijelom zbog toga što me ne furaju furke.. ako se nečega uhvatim, to nije furke radi, već zato što to nešto volim, a ljubav je snažna i doživotna ili bar dugotrajna emocija..
dakle, nin do groba

napravi sendvič?medvjed23 wrote:recimo, ja sam svojoj princezi sposoban napričati bezbroj riječi, a sve se svode na dvije, zna se koje