Tvrtko treći zvani "diki" sa svojim tabelama ponovo jaše !!!TvrtkoTreci wrote:Sam sebi protivrječiš, kažeš da se ne poredi prepaid i postpaid a onda da ti nije bitan naziv nego suština i da ti je najpovoljnije. Kad kazes najpovoljnije to podrazumjeva sve opcije nebitno postpaid ili prepaid.mariobl wrote:Alo covjece ponovo poredis kruske i jabuke pre paid s post paidom i sl. Ne ide to. Go free koliko ima korisnika i sa koliko njih mozes pricati za 0,00 KM po minuti? Daj ne budi smjesan sta ce mi to nemam posteno ni dopune gdje uzeti, a da ne govorim naci nekog da isto koristi. Bio je i izimobil imao slucnu ponudu pa gdje je sad. Nije mi bitan naziv bitna mi je sustina a to je da me kosta manje i da je postpaid ostalo mi nije bitno. Za mene je bht povoljniji a ti racunaj sebi sta ti je povoljnije.TvrtkoTtreci wrote:
Poslano sa mog Le X620 koristeći Tapatalk
Kako mozes poredit mrežu koja je ni godinu dana na tržištu...polako...imat će korisnika, evo npr. svi sa izimobil su prebačeni, i na kraju krajeva ima haloo koja je isti tip a nakupila je podosta korisnika, hvale se.i cifrom od 200.000 mada lično mislim da pretjeruju al neka je upola, to znači 100.00 "najbrojeva"šta ćemo sad
GOfree prodaju kartice i vrše dopunu sve trafike Duhanprometa i Logosoft ofisi
Pošto mu je izi vrisno sad promoviše gofree....