TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
Walther

#3576 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

emillio estevez wrote:Kakv genocid, .mislis pokolje
ne, mislim genocid
HomeArt

#3577 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by HomeArt »

Evo jedan tekst koji je napisan prije 9 godina a ima itekako veze sa zlocinom u Zvorniku
Bijeli Potok kod Zvornika: U stravičnom četničkom zločinu u Bijelom Potoku majka Alija Musić i babo Mujo Hasanović izgubili po petericu sinova

Objavljivanje ovog teksta, koji je nastao prije devet godina, ukazuje nam na situaciju na području džamata Đulići, kome pripada i Kučić Kula, gdje je rođen i živio Nurdin Ibrić, počinilac zločina u Zvorniku. Iz ovog teksta je vidljivo da je na tom području počinjen strašan zločin. Na Području Mjesne zajednice Kučić Kula, koja broji 150 kuća, ubijeno je 170 osoba, među kojima i Nurdinov babo.

Opširnije
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#3578 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emillio estevez »

Walther wrote:
emillio estevez wrote:Kakv genocid, .mislis pokolje
ne, mislim genocid

Dobro ,

Da budem bezobrazan , gdje je presuda
Walther

#3579 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

emillio estevez wrote:Da budem bezobrazan , gdje je presuda
gdje je presuda da je Hitler zlocinac? ili Milosevic?
emillio estevez

#3580 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Walther wrote:
emillio estevez wrote:Da budem bezobrazan , gdje je presuda
Znaci zlocin i genocid nije ista razina.
Pitaj turke i armence.
GeeTnT

#3581 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by GeeTnT »

emillio, emillio...opet si bježao sa nastave, sve ti je neopravdano...pogotovo povijest/istorija.

Nije ni čudo što se prije sjetite ranjavanja Monike Seleš, nego zločina koje su u vaše ime pravili..
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3582 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by _BataZiv_0809 »

Walther wrote:
A sta si ti ovdje?

Mene hladno optuzi da lazem da su mi oba roditelja bila u ABiH, a sad bi ovdje istjerivao mak na konac. Ma nemoj.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3583 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by KatarinaKosaca »

_BataZiv_0809 wrote:A sta si ti ovdje?

Mene hladno optuzi da lazem da su mi oba roditelja bila u ABiH, a sad bi ovdje istjerivao mak na konac. Ma nemoj.
i
On inače ima taj papanski običaj kopanja po RL na forumu :D
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3584 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Domaci izdajnik »

Najjači je lik poslije Sezama :mrgreen:

Image
Ludzak

#3585 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Ludzak »

Sve dok se vjera u allaha, djevicu mariju, krista, u trojstvo, i šta ja znam, bude prevazilazila od privatnog ličnog uvjerenja, ovdje u BiH nema napretka i ovdje će i dalje harati terorizam.
VjecitiStudent

#3586 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by VjecitiStudent »

I Incko je prepoznao značajne napore koje dijaspora ulaže u ovoj oblasti :D
Širenje govora mržnje, u izjavi za Radio Slobodna Evropa, osudio je i visoki predstavnik u BiH Valentin Incko koji je u četvrtak posjetio Zvornik.
„Neki sjede možda u Sloveniji ili u Kaliforniji i šalju poruke kao daljinski upravljači."
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3587 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by _BataZiv_0809 »

KatarinaKosaca wrote:
_BataZiv_0809 wrote:A sta si ti ovdje?

i
On inače ima taj papanski običaj kopanja po RL na forumu :D
Znas sta Kato, odustajem od ove teme. Sto neko rece, samo mi pritisak skace kad vidim kakve se bljuvotine pisu. Ali haj naviko' sam. Ali kad izvukose moju recenicu iz konteksta, tumaceci da sam rekao da su bradate spodobe klale po istocnoj Bosni zbog ovakvih kao ovaj Nurdin, skontao sam da nema ovdje mjesta normalnoj diskusiji.
:run:
omar little

#3588 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by omar little »

emillio estevez wrote:
Dobro ,

a bez presude haskog suda tebi nema genocida? u prijedoru? da podvucem, u prijedoru?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3589 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by KatarinaKosaca »

_BataZiv_0809 wrote:Znas sta Kato, odustajem od ove teme. Sto neko rece, samo mi pritisak skace kad vidim kakve se bljuvotine pisu. Ali haj naviko' sam. Ali kad izvukose moju recenicu iz konteksta, tumaceci da sam rekao da su bradate spodobe klale po istocnoj Bosni zbog ovakvih kao ovaj Nurdin, skontao sam da nema ovdje mjesta normalnoj diskusiji.
:run:
Ma, jok, ba, opušteno. To što netko ide na privatni život, roditelje, djecu, kućne ljubimce samo govori o njegovoj snazi argumenta ili toliko hvaljenom zapadnom obrazovanju :-) :-) Kako reče Inzko
„Neki sjede možda u Sloveniji ili u Kaliforniji i šalju poruke kao daljinski upravljači."
Jer, ako se zakuha, plakaće za nama sve pred punim stolom za vjestima na CNN-u i zahvaljivati Bogu što su davno dezrtirali :D
omar little

#3590 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by omar little »

jes, a incko se sav satra da vam zemlju napravi boljom, cini sve sto je u njegovoj moci. dokazano.
kosava

#3591 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by kosava »

Gje ba Walther dijasporac nije Sokolac -Ustipraca potez dijaspora.
Last edited by kosava on 30/04/2015 19:21, edited 1 time in total.
emillio estevez

#3592 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

omar little wrote:
emillio estevez wrote:
Dobro ,

a bez presude haskog suda tebi nema genocida? u prijedoru? da podvucem, u prijedoru?

zaci nema Haske presude , nema genocida
ima zlocina
DaysleepeR

#3593 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by DaysleepeR »

Nekoliko dana kasnije, evo hladne glave, zaista stoje sve objektivne i subjektivne okolnosti koje se vežu za ovo ubistvo i grad u kojem se desilo i ratna istorija tog grad ai pokolj i protjerivanje stanovništva i posljedice na ljude, itd. itd. sve stoji zaista i ne može pošten čovjek to ignorisati. Posao policije je opasan po život i rizik je svakodnevan. Posljedice ovog čina su već vidljive i tek će biti vidljive.

Ali, mislim da ovolika količina zakopavanja glave u pijesak pred problemom vehabijskog radikalizma neće nam dugoročno donijeti ništa bolje.

Taj je momak mogao do svoje osvete ili satisfakcije doći na milion drugih načina koji su bolji i po njega i njegove pa i po ovu zemlju. Milion puta bi više trn u oku bio svojim i dželatima svog oca da je postao uspješan i bogat čovjek. Ili da je dobio djecu, pa da je broj njegovog domaćinstva sa 2 narastao na 5 ili 6, umjesto što je pao na samo majku.

To je moje subjektivno mišljenje, nemam iluzija da se neko mora ili da će se složiti sa mnom.

Moram samo da se osvrnem na ovo dijasporsko i domaće agresivno huškanje, molim vas raja, posebno iz dijaspore, javite se u inbox da se dogovorimo za zamjenu, imam stan u Sarajevu, u centru, nije daleko do prve linije, 3 sprat nije visoko za nosit vodu i drva, mijenjam se za vaš stan u EU gdje god, i za vaše beneficije, socijalno, zdravstveno, radno mjesto uz moju doplatu, da se mijenjamo ako krenete u drugo poluvrijeme, kad ste već horni za ratovanja, ja ne bih opet zaista... evo pička sam priznajem. Ponude u inbox.
omar little

#3594 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by omar little »

emillio estevez wrote:
omar little wrote:
emillio estevez wrote:
Dobro ,

ima zlocina
aha. neodgovorni pojedinci. jasno mi je. masovne grobnice se same od sebe desile.
kosava

#3595 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by kosava »

Na vama mladim svjet to jeste ratovanje i oslobadjanje ostaje, nas je prosli malo previse izhandrio al eto spasismo vam glave da stasate pa da oslobodite i okupirani dio domovine.
kosava

#3596 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by kosava »

[quote="omar little"

aha. neodgovorni pojedinci. jasno mi je. masovne grobnice se same od sebe desile.
[/quote]

Ma jok ba dijasporci i CIA su to krivi jedni ostrili im nozeve a drugi dodavali okvirove sa municijom.
Last edited by kosava on 30/04/2015 19:23, edited 1 time in total.
emillio estevez

#3597 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Zlocin

da

teoriju pravde sam naucio

kod nekih izolirani incidenti kod drugih namjera

ako imas dokaze genocida salji ih u Haag
salji ih vladi koja ne zeli mrdati prstom za istinu
salji ih policiji da istraze zlocine ,, sudstvo da se pokrenee
Aurelia Bronski

#3598 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Aurelia Bronski »

emillio estevez wrote:
ima zlocina
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
o *ebem te zivote!!!!!

On topic: Ne znam koliko vas je ovdje iz Zvornika, koliko ste upuceni u zlocine koji su se desili u aprilu i maju '92. (prvi i drugi talas "ciscenja" ili kako se neki dan proslavilo - "oslobadjanja" grada od strane VRS) te u atmosferu koja tim "gradom" vlada vec 20+ godina. Lokalni koljaci (i nabijaci na kolce etc.) hodaju gradom, rade u drzavnim ustanovama, boli ih k. niko ih ne dira. Iskreno me cudi da se ovakve stvari cesce ne desavaju (sa i bez kvazivehabijskog uticaja).

Ono malo starih Zvornicana sto se vratilo gleda svako malo preko ramena, ja im iskreno skidam kapu na istrajnosti jer znam da ja ne zelim vise nikad krociti nogom tamo. Samo me brine kolike jebade ce sad morati trpiti i u sta ce se ovo pretvoriti. :sad:
VjecitiStudent

#3599 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by VjecitiStudent »

emillio estevez wrote:Zlocin

da

teoriju pravde sam naucio

kod nekih izolirani incidenti kod drugih namjera

ako imas dokaze genocida salji ih u Haag
salji ih vladi koja ne zeli mrdati prstom za istinu
salji ih policiji da istraze zlocine ,, sudstvo da se pokrenee
Strpljenja malo, bit će i presuda
Usvojivši žalbu Tužilaštva, Apelaciono veće je u optužnicu protiv Karadžića vratilo tačku koja ga tereti za genocid nad Muslimanima i Hrvatima u opštinama Bratunac, Foča, Ključ, Prijedor, Sanski Most, Vlasenica i Zvornik
omar little

#3600 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by omar little »

nema potrebe da brabonjas dalje, a jos manje da se upinjes drzati nekakve, samo tebi umisljene, lekcije. rekoh "jasno mi je", sto svakom, cak i polupismenom, znaci da sam dobila odgovor koji sam trazila i da je razgovor zavrsen.
Locked