Popularne stvari koje ne kontam
-
Bodkin
#3576 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cuj kafetin. Pa moj bato
a prezervativ ne moze u taj veliki kozni novcanik jedino ako ti treba da ti ga siju po narudzbi koliki ti je 
- ćiribiribela
#3577 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fuade?ginger_lady wrote: Mislim na one koji se furaju da nose kofol orginal, a kupio na pijaci.![]()
![]()
![]()
-
ginger_lady
#3578 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šuti, klepit ću te torbicom.ćiribiribela wrote:Fuade?ginger_lady wrote: Mislim na one koji se furaju da nose kofol orginal, a kupio na pijaci.![]()
![]()
![]()
- annoy
#3579 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U tramvaju sam jednom svjedočila sceni u kojoj je protagonist iz svoje torbice izvadio ogledalce (okruglo s poklopcem, imam i ja takvo, na poklopcu piše "prirodno lijepa"
) dobro se ogledao i vratio ga u torbicu. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3580 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A jebo ga smrt i cuvanje kondoma u novcaniku. Desavalo mi se pod gasom da umjesto podsjetnice, koju sam namijenio sexy djevojci, izvadim kurtoncic od sumsko votjeBodkin wrote:Cuj kafetin. Pa moj batoa prezervativ ne moze u taj veliki kozni novcanik jedino ako ti treba da ti ga siju po narudzbi koliki ti je
Nidje veze mi je to. Najbolje im je u njihovoj kutiji, ne bih da rizikujem
A kafetin ili aspirin, moram imati uza'se. Zdravstveni razlozi drug
-
kakavdanakneiskustvu
#3581 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tomahawk11 wrote:Ima ljudi koji su bas pijanice, ali tokom Ramazana ne piju, vise iz postovanja, nikako vjerskih razloga.
Eto posteno, je li fino da se neko razvali dok raja ide na teraviju ili se iftari?
Druga je stvar sto neko time sto ne pije hoce da stvori laznu sliku o sebi nekog vjernika na silu.
Gori su oni sto poste, a onda se za Bajram odnesu u nekoj kafani.
Nikad nije sve crno, a ni sve bijelo.
je li fino da se neko razvali od alkohola i da jede meso pred onim katolicima koji petkom ne jedu meso?,jeste,pravo i jednih i drugih je da rade ,jedu,piju sta hoce
- avetinja
#3582 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni je to iskreno malo nejasno. Cijelu godinu piješ ko smuk i onda jedan mjesec ne piješ. Uredu, iz poštovanja prema vjeri, ali čim Ramazan prođe opet po starom. I na Bajram se te "pijanice" napiju i zašto recimo ne ispoštuju apstinenciju od alkohola i za Bajram?! Sam Kavazović kaže kako je grijeh piti za Bajram i da se praznik tako ne slavi, ali većina se ogluši na te riječi. Kada se sve sabare na istom su.Tomahawk11 wrote:Ima ljudi koji su bas pijanice, ali tokom Ramazana ne piju, vise iz postovanja, nikako vjerskih razloga.
Eto posteno, je li fino da se neko razvali dok raja ide na teraviju ili se iftari?
Druga je stvar sto neko time sto ne pije hoce da stvori laznu sliku o sebi nekog vjernika na silu.
-
ginger_lady
#3583 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Grozno što se jedan vjerski praznik obilježava uz nastupe Stoje,Dragane, i tih turbo folk pjevača sa 20 bavaria na stolu. . Užas. Zna se kako se obilježavaju praznici. Uz porodicu, prijatelje i finu atmosferu na pristojnom mjestu a ne da je na svakom koraku blud i nemoral.avetinja wrote:Meni je to iskreno malo nejasno. Cijelu godinu piješ ko smuk i onda jedan mjesec ne piješ. Uredu, iz poštovanja prema vjeri, ali čim Ramazan prođe opet po starom. I na Bajram se te "pijanice" napiju i zašto recimo ne ispoštuju apstinenciju od alkohola i za Bajram?! Sam Kavazović kaže kako je grijeh piti za Bajram i da se praznik tako ne slavi, ali većina se ogluši na te riječi. Kada se sve sabare na istom su.Tomahawk11 wrote:Ima ljudi koji su bas pijanice, ali tokom Ramazana ne piju, vise iz postovanja, nikako vjerskih razloga.
-
zvucnikk
#3584 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljudi kako ne kontate,pa je li bolje ako se vec vjeruje u Boga (sto je glavni uslov ),imati makar jedan dan strahopostovanje,i svijest da nesto nije dobro.I makar jedan dan provesti bez grijeha.A kamoli 30 dana.A sad ako ima postovanje 30 dana,mozda slijedece godine bude imo 60 dana.Pa mozda za 5 godina prestane lokat.
A da nema postovanja,i da nema neku iskru u sebi,najvjerovatnije nece nikad ni prestat.
ja ne vidim tu licemjerstvo,niti neko dokazivanje drugima.
A da nema postovanja,i da nema neku iskru u sebi,najvjerovatnije nece nikad ni prestat.
ja ne vidim tu licemjerstvo,niti neko dokazivanje drugima.
- avetinja
#3585 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svako ima pravo da slavi onako kako hoće. Ne bi Stoja, Dragana i drugi dolazili da ne pune lokale taj/te dan/dane. A, da li je to opravdano sa vjerske strane - nije.ginger_lady wrote:Grozno što se jedan vjerski praznik obilježava uz nastupe Stoje,Dragane, i tih turbo folk pjevača sa 20 bavaria na stolu. . Užas. Zna se kako se obilježavaju praznici. Uz porodicu, prijatelje i finu atmosferu na pristojnom mjestu a ne da je na svakom koraku blud i nemoral.avetinja wrote:Meni je to iskreno malo nejasno. Cijelu godinu piješ ko smuk i onda jedan mjesec ne piješ. Uredu, iz poštovanja prema vjeri, ali čim Ramazan prođe opet po starom. I na Bajram se te "pijanice" napiju i zašto recimo ne ispoštuju apstinenciju od alkohola i za Bajram?! Sam Kavazović kaže kako je grijeh piti za Bajram i da se praznik tako ne slavi, ali većina se ogluši na te riječi. Kada se sve sabare na istom su.Tomahawk11 wrote:Ima ljudi koji su bas pijanice, ali tokom Ramazana ne piju, vise iz postovanja, nikako vjerskih razloga.
-
ginger_lady
#3586 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sad ste me podsjetili na jednog lika koji je išao sa mnom u srednju. Redovno je sa sobom nosio labelo i mazao se onako damski sa njimkiki-miki wrote:annoy wrote:U tramvaju sam jednom svjedočila sceni u kojoj je protagonist iz svoje torbice izvadio ogledalce (okruglo s poklopcem, imam i ja takvo, na poklopcu piše "prirodno lijepa") dobro se ogledao i vratio ga u torbicu.
![]()
![]()
![]()
Meni pade napamet lik koji je stavljao lak za kosu redovno i uvijek ga nosao u ruksaku
- Jack Be Nimble
#3587 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Muskarci ne smiju da koriste labelo? 
-
ginger_lady
#3588 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa smiju naravno, zar vam moze iko ista zabranitiJack Be Nimble wrote:Muskarci ne smiju da koriste labelo?
- Jack Be Nimble
#3589 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne mere! Nedam ja svoj labelo nikome. Sto je najgore ovdje ne mogu da nadjem labelo pa je to jedna od stvari sto trazim da mi donesu iz EU. Domaca rakija, med, pekmez i labeloginger_lady wrote:Pa smiju naravno, zar vam moze iko ista zabranitiJack Be Nimble wrote:Muskarci ne smiju da koriste labelo?
- Cherry-Cherry
#3590 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šta fali muškim torbama? Nekad ti je bio potreban jedan ključ da uđeš u stan, danas ti treba nekoliko, nekad su bili manji telefoni... Ne može pametni telefon stati u džep, mislim može al da izgledaš ko karafeka.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3591 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Rekoh da su to licemjeri. Izlazi sa Bajram namaza i dogovara se odmah gdje je dernek navece. Isto kao sto je iftar postao razlog za izlazak u restoran (dakle masovni iftari po restoranima), tako je Bajram razlog za dernek. To sta je reis rekao....avetinja wrote:Meni je to iskreno malo nejasno. Cijelu godinu piješ ko smuk i onda jedan mjesec ne piješ. Uredu, iz poštovanja prema vjeri, ali čim Ramazan prođe opet po starom. I na Bajram se te "pijanice" napiju i zašto recimo ne ispoštuju apstinenciju od alkohola i za Bajram?! Sam Kavazović kaže kako je grijeh piti za Bajram i da se praznik tako ne slavi, ali većina se ogluši na te riječi. Kada se sve sabare na istom su.Tomahawk11 wrote:Ima ljudi koji su bas pijanice, ali tokom Ramazana ne piju, vise iz postovanja, nikako vjerskih razloga.
Naravno da vjernik ne bi trebao nikako piti. Ne moze i tamo ni ovamo, ali ovdje pricamo o jednom drugom momentu. I stariji ljudi su imali ono ''10 dana prije i 10 poslije Ramazana'', sto je znak postovanja.
-
sumirprimus
#3592 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ovako,nikad ne trpat zeni svoje stvari u torbu,jer ces onda zbog 20 deka,nosat 2 kile na ramenu.
i onda one nasle prigovarat za torbice
slajbuk nije prakticno nosat u vanjskim dzepovima pogotovu zadnjim,kad sjednes mos sjebat kartice ,ili ispadne iz dzepa ako se plaho moras saginjat preskakat,dizat u visinu,silazit u dubinu.
o kafama ne pricam,nikad ne idem "na kafu"...moze rucak,moze kafana,piva,vino,al kafa sjedit i 15 minuta cijedit cetvrt guta,neam zivaca sjedit i gledat uobicajene rituale koji uz to idu...
znaci,sto ljudi sto cudi,nekom godi nekom ne godi...
meni torbica godi.
i onda one nasle prigovarat za torbice
slajbuk nije prakticno nosat u vanjskim dzepovima pogotovu zadnjim,kad sjednes mos sjebat kartice ,ili ispadne iz dzepa ako se plaho moras saginjat preskakat,dizat u visinu,silazit u dubinu.
o kafama ne pricam,nikad ne idem "na kafu"...moze rucak,moze kafana,piva,vino,al kafa sjedit i 15 minuta cijedit cetvrt guta,neam zivaca sjedit i gledat uobicajene rituale koji uz to idu...
znaci,sto ljudi sto cudi,nekom godi nekom ne godi...
meni torbica godi.
-
hali gali halid
#3593 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cuj muska torbica. Ne kontam ove nargile, šiše ha hu.
-
sumirprimus
#3594 Re: Popularne stvari koje ne kontam
to torbice pustaju i zvukove pa osluskujes?il ... niht feršten.hali gali halid wrote:Cuj muska torbica. Ne kontam ove nargile, šiše ha hu.
- ultima_palabra
#3595 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Može ajfonCherry-Cherry wrote:Šta fali muškim torbama? Nekad ti je bio potreban jedan ključ da uđeš u stan, danas ti treba nekoliko, nekad su bili manji telefoni... Ne može pametni telefon stati u džep, mislim može al da izgledaš ko karafeka.
- ćiribiribela
#3596 Re: Popularne stvari koje ne kontam
KvaziExpert wrote:selam alejk instagram
allah imanet pameti
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3597 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Višnice znaš posaoCherry-Cherry wrote:Šta fali muškim torbama? Nekad ti je bio potreban jedan ključ da uđeš u stan, danas ti treba nekoliko, nekad su bili manji telefoni... Ne može pametni telefon stati u džep, mislim može al da izgledaš ko karafeka.
-
sumirprimus
#3598 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a nije ni lose kad u djepu zavibrira...
- Point.
#3599 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nista gore nego kada vidis muskarca sa onom jebenom torbicom. Ucifra se sav, fina maja, bijele hlace, papuce na nogama i torbica preko. Jebem te zivote. Ko to izmisli treba ga pred streljacki vod.
-
sumirprimus
#3600 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Point. wrote:Nista gore nego kada vidis muskarca sa onom jebenom torbicom. Ucifra se sav, fina maja, bijele hlace, papuce na nogama i torbica preko. Jebem te zivote. Ko to izmisli treba ga pred streljacki vod.