CPT wrote:
A sad okretanje i izvlacenje jel? Znaci kad si pricao o razmjeni teritorije, lagao si.
Da bih lagao o necemu, morao bih biti direktni sudionik toga necaga...ili ne? Dakle, kako ja ovdje mogu lagati? Mogu samo dati svoje vidjenje i misljenje, a nikako lagati, genijalac
Kad si pricao komandnom kadru, lagao si.
Isto kao i gore. Nisam ja izvukao komandni kadar, nego tvoja SDA.
Kad si pricao o raketama, lagao si.
Ja nikad i nigdje nisam spomenuo bilo kakve rakete, samim tim nisam mogao ni lagati o tome, zar ne, genije? Nadji moj post u kojem ja spominjem rakete

Ti si taj koji si pisao o raketama, ne ja
Tako mlad, a vec izlapio...satra tebe ta Slovenija.. Bjez' ba ovamo, u rodnu grudu
Od toga da "nisu imali nista" si prebacio da su imali vise od SA?!?!
Klocino, jesi li ti uopste procitao dokument koji si postavio? U njemu ti jasno i vidljilvo pise da su tada imali vise nego Sarajevo ili Gorazde u ranijem periodu
I, nikad nam nisi postavio link na te dokumente ba. Ko je to izjavljivao, kada, u kojim okolnostima?
Pa kako ce imati kad se sve dogovoreno? Razmjena teritorije ovo ono? Izvlacenje komandnog kadra ovo ono. Ko ne vjeruje moze pogledati postove i dokaze par stranica nazad.
Zasto se onda Srebrenica, sa svim tim sto su imali, ukljucujuci i finansijski stimulans tezak par stotina hiljada KM, nije mogla odbraniti bar 10 dana? Koje su jedinice dosle u ispomoc Srebrenici tog jula '95?
Srebrenica je pala davno. Prije '95, prije Nasera, prije izvlacenja "komandnog kadra", prije ... Pala je onog dan kad su Srbi krenuli u rat. Zasto tacno je neko ispalio nesto ili nije bitno kad se uzme u obzir situacija '95. Detalje imas (ako te vec toliko zanimaju) u analizi pada. U svakom slucaju prica o "razmjeni teritorije" je laz i glupost.
Ma hajde... Zar Naser nije bio od samog starta u Srebrenici?

Prica o razmjeni teritorija Srebrenica za Vogoscu nije moja prica, pametnice... To se u Sarajevu pricalo jos '93 da ce tako biti. 10 godina nakon rata se i saznalo odakle je potekla ta prica (sifra: Meholjic-Alija)