Chmoljo wrote:budući da pokazujete zavidan nivo aktivnosti koja poslovično izostane kada je u pitanju lokalni rješivi problem, otvaram novu temu da biste svi mogli da pročitate:
1. smirite tenzije! ovo je forum. kome je do sukoba, do ostrašćenih ideoloških moždanih proljeva, želje za utjerivanjem pravde i poziva na borbu, bujrum na teren - Sirija, Kurdistan, Gaza...
2. mnogima sam progledao kroz prste na prošloj temi, na ovoj neću.
3. ne popujte šta bi moderacija trebala, i kako bi trebala. prijavi post i ako želiš, objasni što to radiš. ostalo je naše.
4. nabrojite do deset prije nego kliknete post_reply/odgovori dugme
![]()
Ovdje postoje dvije paralelne diskusije.
1. Diskusija o slobodi govora. Neki podrzavaju, neki ne. Ja sam medju onima koji podrzavaju, kao i vecina ljudi, ali ima mala grupa koja ne razumije osnovna prava covjeka.
2. Cetnici i njihovi simpatizeri protiv ove male grupice. E ova mi diskusija smeta, cetnici na ovom forumu su se digli odmah poslije napada, i nesto kenjaju ovuda, kao oni su borci za slobodu govora, pricaju protiv Bosnjaka itd. Fuj
Obicno ne apelujem na administraciju, ali bih zamolio da se fino proceslja forumom i jednom i zauvijek banuju ovi iz grupe 2. Rekli su sta su imali da kazu, ali ovo prerasta u trolanje, a ne zdravu diskusiju. Na originalnom topiku, ona Cheri Cheri je skakala od zadovoljstva govoreci "Pocelo je pocelo!" itd i nadam se da je banovana, u suprotnom, nesto nije u redu ovdje. Podsjetila me na one sto su cetnike docekali u svecanoj odjeci po istocnoj Bosni kad su ih eroji oslobodili od mrskih komsija muslimana. Tu su da trolaju, ne da pisu ozbiljno, samo salji na goli otok.