I od tebe konacno nesto pametno.Xavier1 wrote:Oni ih nerviraju, ali vjeruj mi da ih puno vise postuju od Ludzaka.alibaba_i_30_godina wrote:Ehh bas si naveo prave primjere.Xavier1 wrote:Jok simpaticno. Nesigurne muskarce zene najmanje vole jer su i same takve.
Trebas biti ko Dino il Insomnia. Uvjeren u sebe i ono sto govoris.![]()
Ne mozes biti muskarac koji kuka. To je najveci turn off.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pustopoljina
#3576 Re: Facebook za upoznavanje ...
-
Cookie85
#3577 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa najbolje ces vidjeti uzivo jel neko normalan ili neMiss Moonlight wrote:Ne mora značiti. Mene lično nervira kad me odmah zove na kafu, pa neka malo....da vidim prvo da si normalan i da li cu fino iskorisitit vrijeme na toj kafi, jer inače mi se ne gubi vrijeme.ćiribiribela wrote:Nisi ubrzao nego nije bila zainteresovana, simple as that.Ludzak wrote:
Ja sam jednoj nakon tri dana dopisivanja pozvao na upoznavanje pa mi reče da sam ubrzao. Svaka svoju politiku vodi. Ne mogu ići baš i na tako direktan način kad nijedne niste iste.
U tim slučajevima reci da poštuješ i pitaj nakon koliko vremena je po njoj prikladno da se ode na kafu.
Jer gubis vrijeme i sa dopisivanjem dok zakljucis kakva je ta osoba sa kojom se dopisujes.
- Euphoria
#3578 Re: Facebook za upoznavanje ...
Do sada sam 2x tako izasla i ispostavilo da sam pogrijesila kad sam nakon dan-dva tipkanja otisla na kafu.... Mozda je to samo moje iskustvo. Ja lično ne volim ništa pozurivati. Ko voli...svakako neka proba 
- alibaba_i_30_godina
#3579 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma nema tu nekog pravila posebnog, neke djevojke preferiraju ono što Miss kaže, druge Ćiribiri. Ali to se svakako može osjetiti na načinu komunikacije. Ubaci se par posalica sa tom tematikom i na taj način provjeri se kako je djevojka raspoložena.
- ćiribiribela
#3580 Re: Facebook za upoznavanje ...
Online svi mozemo glumiti da smo upravo ono sto druga osoba hoce, zato je live bolje. Ta danonocna dopisivanja su mi bila zanimljiva u doba msn-a, sad me samo nervira. 
- Euphoria
#3581 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma nista danonocna, ali ono kroz par dana po par rečenica....ćiribiribela wrote:Online svi mozemo glumiti da smo upravo ono sto druga osoba hoce, zato je live bolje. Ta danonocna dopisivanja su mi bila zanimljiva u doba msn-a, sad me samo nervira.
Vjeruj mi i online sa par pravih pitanja ili provokacija mozes zakljuciti s kim imas posla
- alibaba_i_30_godina
#3582 Re: Facebook za upoznavanje ...
Online sarkastične provokacije.

-
Cookie85
#3583 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nemam bas iskustva da se nalazim preko tipkanja, ali mislim da je to samo tvoje iskustvo, svako moze naletiti da debileMiss Moonlight wrote:Do sada sam 2x tako izasla i ispostavilo da sam pogrijesila kad sam nakon dan-dva tipkanja otisla na kafu.... Mozda je to samo moje iskustvo. Ja lično ne volim ništa pozurivati. Ko voli...svakako neka proba
Ali ipak mislim da izlazak uzivo je puno bolje nego tipkanje
-
Cookie85
#3584 Re: Facebook za upoznavanje ...
Tacno!ćiribiribela wrote:Online svi mozemo glumiti da smo upravo ono sto druga osoba hoce, zato je live bolje. Ta danonocna dopisivanja su mi bila zanimljiva u doba msn-a, sad me samo nervira.
- Euphoria
#3585 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne nuzno. Mozes postaviti par pitanja na koja obicno ljudi padnu, upale se ili se povuku.
Jednom mi se javio neki decko na fb, hajde rekoh da budem fina, odgovorim mu. Normalan, sve ok. Sutra mi pisao, ja bila u nekoj frci, bacim seen.
Kasnije udjem....roman...ma da smo u dugogodisnjoj vezi ne bih onakvo predavanje dobila
Jednom mi se javio neki decko na fb, hajde rekoh da budem fina, odgovorim mu. Normalan, sve ok. Sutra mi pisao, ja bila u nekoj frci, bacim seen.
Kasnije udjem....roman...ma da smo u dugogodisnjoj vezi ne bih onakvo predavanje dobila
- alibaba_i_30_godina
#3586 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa možda tebe jeste lik više godina stalkao. Ko da i jeste bili, samo ti nisi znala. 
-
Cookie85
#3587 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ima svega, ali opet to nije mjerilo da mozes kroz chat da zakljucis kakva je ta osoba. Bar ja vise volim uzivo pa da vidim sa cim imam poslaMiss Moonlight wrote:Ne nuzno. Mozes postaviti par pitanja na koja obicno ljudi padnu, upale se ili se povuku.
- Euphoria
#3588 Re: Facebook za upoznavanje ...
Mozda.... A sta bi tek bilo da sam prihvatila odmah poziv i otisla na kafu? Ko bi mu kasnije objasnio da nismo ništa 
@Cookie naravno da nije mjerilo, i da je uzivo sve drugacije. Samo kazem da to neko tipkanje od par dana te moze postedjeti bespotrebnih upoznavanja.
@Cookie naravno da nije mjerilo, i da je uzivo sve drugacije. Samo kazem da to neko tipkanje od par dana te moze postedjeti bespotrebnih upoznavanja.
Last edited by Euphoria on 05/08/2019 10:08, edited 1 time in total.
- alibaba_i_30_godina
#3589 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa imala bi interesantno iskustvo. Jos jedno.Miss Moonlight wrote:Mozda.... A sta bi tek bilo da sam prihvatila odmah poziv i otisla na kafu? Ko bi mu kasnije objasnio da nismo ništa
- HowForWhom
#3590 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nikad neku osobu necete upoznati do kraja dopisivali se ne dopisivali danima, satima, godinama.... itd
Niti cete nekoga upoznati na 10 kafa, rucaka, vecera.....
- Euphoria
#3591 Re: Facebook za upoznavanje ...
Znaš da su moja sva interesantnaalibaba_i_30_godina wrote:Pa imala bi interesantno iskustvo. Jos jedno.Miss Moonlight wrote:Mozda.... A sta bi tek bilo da sam prihvatila odmah poziv i otisla na kafu? Ko bi mu kasnije objasnio da nismo ništa
-
Cookie85
#3592 Re: Facebook za upoznavanje ...
Eh to moze biti problem da mu objasnis da niste nistaMiss Moonlight wrote:Mozda.... A sta bi tek bilo da sam prihvatila odmah poziv i otisla na kafu? Ko bi mu kasnije objasnio da nismo ništa
Ti bi gubila par dana sa nekim na chatu da bi vidjela kakva je ta osoba, a mozes uzivo za 1h vidjeti
- Euphoria
#3593 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma tesko je nekoga upoznati generalno, ljudi budu po 30 g u braku, pa skontaju na da se ne poznaju....relativan je to sada i širok pojam.Pitar_na_motoru wrote:Nikad neku osobu necete upoznati do kraja dopisivali se ne dopisivali danima, satima, godinama.... itd
Sto se tice fb, treba pratiti ritam sagovornika
@Cookie Ma ne bih....nedavno me dodao drug drugaricinog momka, chat s njim bzvz....nidje veze, nemas sta pricati. Izasli na kafu, lik sasvim ok, raja, onako malo nervozan ali ok. Izasli dr put.... OMG, nikad vise
- alibaba_i_30_godina
#3594 Re: Facebook za upoznavanje ...
Naravno da možeš. Neke osnovne stvari. Vidiš konta li salu ili tako nesto. Na sta je spremna. Ostalo uživo, svakako.Cookie85 wrote:Ima svega, ali opet to nije mjerilo da mozes kroz chat da zakljucis kakva je ta osoba. Bar ja vise volim uzivo pa da vidim sa cim imam poslaMiss Moonlight wrote:Ne nuzno. Mozes postaviti par pitanja na koja obicno ljudi padnu, upale se ili se povuku.
Ee kakav je to dobar materijal i podloga za priče na otvorenoj vatri.Miss Moonlight wrote:
Znaš da su moja sva interesantna![]()
![]()
-
Cookie85
#3595 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa naravno da neces za 1h saznati sve o toj osobi, ali mozes da procjenis tu osobu.
A sve se mjenja kad se pocne zajedno zivjeti, tek tada mozes da vidis kakva je ta osoba!
Dobro sam ja rekao da si stalker, pratis osobu po socijalnim medijima, sta postavlja, sta predstavlja, skim prica itd.

A sve se mjenja kad se pocne zajedno zivjeti, tek tada mozes da vidis kakva je ta osoba!
Dobro sam ja rekao da si stalker, pratis osobu po socijalnim medijima, sta postavlja, sta predstavlja, skim prica itd.
- HowForWhom
#3596 Re: Facebook za upoznavanje ...
Samo vi mislite da mozete nekoga upoznat

- Euphoria
#3597 Re: Facebook za upoznavanje ...
Tako je....tvoj profil cu uskoro završiti , jos par finesa mi nedostajeCookie85 wrote:Pa naravno da neces za 1h saznati sve o toj osobi, ali mozes da procjenis tu osobu.
Dobro sam ja rekao da si stalker, pratis osobu po socijalnim medijima, sta postavlja, sta predstavlja, skim prica itd.![]()
![]()
@alibaba ispričam ti, ako ćeš i ti meni svoje
- ćiribiribela
#3598 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kad smo kod stalkera... upoznala tipa prosle sedmice, razmijenili brojeve (ne fb), i dogovorili se da se nadjemo u petak. Sve fino bla bla, upoznajemo se... kad on "kako se izgovara ime tvoje sestre" i rece njeno ime
tip je nekako nasao moj fb profil, sto mi nikako nije jasno jer na fb ne stoji moje pravo prezime, i stalkovao i jadan se preletio
Ja presutala jer nisam htjela situaciju i za njega awkward napraviti.
Ja presutala jer nisam htjela situaciju i za njega awkward napraviti.
- Euphoria
#3599 Re: Facebook za upoznavanje ...
I? Šta bi kasnije?
Jesi mu rekla ime i prezime? Ja iskreno prije nego odlucim s nekim na kafu, proguglam ga...sigurnost na prvom mjestu
Jesi mu rekla ime i prezime? Ja iskreno prije nego odlucim s nekim na kafu, proguglam ga...sigurnost na prvom mjestu
- Boemica
#3600 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja mu i pašče proguglamMiss Moonlight wrote:I? Šta bi kasnije?![]()