Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
MedenoSrce

#3576 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

ako cemo o razlozima, ima ih vise:

traze finansijsku sigurnost, ovakvih je sve vise
uzbudjuje ih pomisao da su pokupili stariju zensku
postoje i patologije edipovci i ini fetisisti, svidja mi se vjerovati kako ih je malo

a imam ja u bliskom okruzenju par osoba kojima se samo mladji upucavaju, mnoooogo mladji
ali i njih samo mladji i privlace
bang and blame

#3577 Re: Žene pitaju žene

Post by bang and blame »

Razlika od tri godine i nije velika.
Samim tim sto joj je rekao da ga privlace starije, poceo je da se "upucava". Sasvim jasno.

@Eurosa
Svi razlozi,koje si navela, su moguci ali, prvenstveno takvi muskarci misle da ce starije zene/djevojke lakse "odvuci" u krevet.
dobar osjecaj

#3578 Re: Žene pitaju žene

Post by dobar osjecaj »

Seks je danas nesto sto se lako dobija na svakom koraku. Djevojcice od 14-15 godina se vec bacaju starijim likovima iz raznih razloga - da se pohvale prijateljicama, da budu cool, da ih drugarice vide u nekom dobrom autu, da postave fotke iz nekog za njihovu dob nedostupnog okruzenja - dakle seks je prilicno lako dostupna roba u svim generacijama. Mladje rijetko imaju finansijsku osnovu i mislim da se ipak cesce radi o potrebi tih dvadesetogodisnjaka da se uhljebe ma kako kratko i nema veze o cemu se radi - od gaca do auta, negdje preko privremenog ili stalnog krova nad glavom :mrgreen:
provjerena

#3579 Re: Žene pitaju žene

Post by provjerena »

dobar osjecaj wrote:Sta prvo pomislite kad cujete 3 i vise godina mladjeg muskarca od sebe kad vam kaze "meni se ne svidjaju moje vrsnjakinje, ja sam zreliji i ne mogu da se gnjavim s tim njihovim problemima" i slicne dubokoumne, nadasve zrele recenice? :-)
koliko cujem ovo se sve cesce desava :ups: sve ista spika, kao programirani, valjda i pali kod nekih djevojka :-)
a sta pomisliti vec da supljira 8-)
swirl

#3580 Re: Žene pitaju žene

Post by swirl »

shmizlica wrote:kako ga ''otopiš''? na sobnoj temperaturi je čvrsto
Ja izvadim u neku malu posudu, i u mikrovalnu na pola minute
Ime Korisničko

#3581 Re: Žene pitaju žene

Post by Ime Korisničko »

Kad meni jedan mladji rece "ja volim starije, a ti ne izgledas tako staro, dobro se drzis", a ja imala 24 :lol:
bang and blame

#3582 Re: Žene pitaju žene

Post by bang and blame »

Ime Korisničko wrote:Kad meni jedan mladji rece "ja volim starije, a ti ne izgledas tako staro, dobro se drzis", a ja imala 24 :lol:

Jaoooo... :lol: :lol: :lol:
annoy

#3583 Re: Žene pitaju žene

Post by annoy »

Iskreno, meni se više povraća od onih od 30 koji škicaju srednjoškolke :-)
ja nisam ja

#3584 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Meni je vrhunac bio kada mi se nedavno poceo upucavati mali. Pitsm ga ja onako- a koliko ti je sine godina. Kaze on 23...... Mislim ima li lik oci
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3585 Re: Žene pitaju žene

Post by Velkoski »

Jeste, samo vi starije imate to među nogama, nema šanse da se nekome sviđate zbog vas. :mrgreen:

Površne forumašice, još imaju i svoju temu, ccc.

I onda muškarci generaliziraju :twisted:
Last edited by Velkoski on 16/12/2014 07:28, edited 1 time in total.
amiliana

#3586 Re: Žene pitaju žene

Post by amiliana »

annoy wrote:Iskreno, meni se više povraća od onih od 30 koji škicaju srednjoškolke :-)
Ili kad se oni od 20 loze na one od 40 milface
Ime Korisničko

#3587 Re: Žene pitaju žene

Post by Ime Korisničko »

Velkoski wrote:Jeste, samo vi starije imate to među nogama, nema šanse da se nekome sviđate zbog vas. :mrgreen:

Površne forumašice, još imaju i svoju temu, ccc.

I onda muškarci generaliziraju :twisted:
najgore :evil:
sheilak

#3588 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

bang and blame wrote:
Eurosa wrote:

Razmazeni materin sin koji se pravda sto osjeca privlacnost prema starijima,jer cim to naglasava i istice razliku u godinama u biti je samo nesiguran i nezreo.

Prije ce biti da vec osjeca privlacnost prema toj (malcice starijoj) osobi , kojoj to i govori :)
da jer ako ti neko pridje ko je dosta mladji od tebe (dakle, vise od 6 god. :D ), onda ga, ako ti je razlika u godinama ipak problem (ili ako ti se ne svidja :D ), odbijes upravo tim argumentom da je dosta mladji. onda ide ova recenica koju je dobar osjecaj spomenula.

a meni prilaze mladji, a i mene oni privlace, no do odredjene granice. ne volim preveliku razliku u godinama.
dobar osjecaj wrote:Seks je danas nesto sto se lako dobija na svakom koraku. Djevojcice od 14-15 godina se vec bacaju starijim likovima iz raznih razloga - da se pohvale prijateljicama, da budu cool, da ih drugarice vide u nekom dobrom autu, da postave fotke iz nekog za njihovu dob nedostupnog okruzenja - dakle seks je prilicno lako dostupna roba u svim generacijama. Mladje rijetko imaju finansijsku osnovu i mislim da se ipak cesce radi o potrebi tih dvadesetogodisnjaka da se uhljebe ma kako kratko i nema veze o cemu se radi - od gaca do auta, negdje preko privremenog ili stalnog krova nad glavom :mrgreen:
a sta ako mladji decko, koji ti pridje, ima, banalno receno, vise novca nego ti?
MedenoSrce

#3589 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

upravo sam smislila kako cu docekati godinu novu
maraton TLN

SLAVICEMO TVOJE IME
SLAVICEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
DOK U NAMA SRCE BIJE
ZIVIJO NAM MUZU DRAGI
ZIVIJO NAM MUZU DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE
GOSPODARU FAMILIJE
sheilak

#3590 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

zenit je ovdje zgodan... pravi zenskaros. :D
MedenoSrce

#3591 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

:lol:
lafac
sheilak

#3592 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

:D
alkalna_baterija

#3593 Re: Žene pitaju žene

Post by alkalna_baterija »

Zene kakve ste s oprastanjem?Nebitno prema kome, prijateljici, momku, roditeljima, komsinici, prolazniku...
Ja imam onako prilicno losu osobinu da ne reagujem kad mi nesto smeta,nego skupljam i najcesce puknem na sitnici, ili jos gore na nekom neduznom :D
Ali cim se izdrobim i ohladim, mogla bih opet najnormalnije poradit na boljem odnosu s tom osobom, rijetko me ljutnja drzi duze od par dana, a to je u ekstremnim situacijama. I to stvarno mrzim kod sebe. Voljela bih da mogu neke ljude jednostavno da prekrizim jer su u vise navrata pokazali da ce mi uciniti lose cim dobiju priliku.
Ali ja uvijek nekako za svakoga nadjem opravdanje i mrzim to, nekad znam i zaboraviti da sam trebala biti ljuta na nekog :lol:

Kakve ste vi, da li brzo oprostite, jeste li zlopamtila? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3594 Re: Žene pitaju žene

Post by _BataZiv_0809 »

MedenoSrce wrote:ne slavim novu godinu ali cu nesto ranije proslaviti u ovoj haljini

Image
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Bas po mom ukusu :per:
Ime Korisničko

#3595 Re: Žene pitaju žene

Post by Ime Korisničko »

ista takva.. samo poslije dan vec nisam ljuta. i najcesce sebe okrivim za nesto, iako zdravorazumski nije uvijek do mene.. i svima mogu naci opravdanje za njihove, cak i ruzne postupke, dok sebi rijetko.. i toliko se trudim da sve zadovoljim da ja skoro nikad nisam bitna.. taj rijetki trenutak kad jesam ispadam najsebicnija.. sta je ono bilo pitanje :zoka: :)
provjerena

#3596 Re: Žene pitaju žene

Post by provjerena »

alkalna_baterija wrote:Zene kakve ste s oprastanjem?Nebitno prema kome, prijateljici, momku, roditeljima, komsinici, prolazniku...
Ja imam onako prilicno losu osobinu da ne reagujem kad mi nesto smeta,nego skupljam i najcesce puknem na sitnici, ili jos gore na nekom neduznom :D
Ali cim se izdrobim i ohladim, mogla bih opet najnormalnije poradit na boljem odnosu s tom osobom, rijetko me ljutnja drzi duze od par dana, a to je u ekstremnim situacijama. I to stvarno mrzim kod sebe. Voljela bih da mogu neke ljude jednostavno da prekrizim jer su u vise navrata pokazali da ce mi uciniti lose cim dobiju priliku.
Ali ja uvijek nekako za svakoga nadjem opravdanje i mrzim to, nekad znam i zaboraviti da sam trebala biti ljuta na nekog :lol:

Kakve ste vi, da li brzo oprostite, jeste li zlopamtila? :D

veoma lako i brzo prastam kao sto ti rece i zaboravim da sam kao trebala biti ljuta i pricam kao da nista nije bilo ali ne zaboravljam sta mi je neko rekao ili uradio tako da sam s tom osobom opreznija.
dobar osjecaj

#3597 Re: Žene pitaju žene

Post by dobar osjecaj »

sheilak wrote:a sta ako mladji decko, koji ti pridje, ima, banalno receno, vise novca nego ti?
klizavo pitanje a nemam dobre klizaljke :D
Ime Korisničko

#3598 Re: Žene pitaju žene

Post by Ime Korisničko »

ovaj sto je rekao da se "dobro drzim", ima para "ko blata".. pricao on o svojoj firmi koja proizvodi hranu neku.. nesto.. auta, stanovi, roditelji ko brod, privatni fakultet, nije on ni ruzan.. al dzaba sve kad je glup :roll:
JThomas

#3599 Re: Žene pitaju žene

Post by JThomas »

a da je pitao koji fakultet kontaš upisati na ljeto, ne bi bio glup? :D
dobar osjecaj

#3600 Re: Žene pitaju žene

Post by dobar osjecaj »

Ime Korisničko wrote:ovaj sto je rekao da se "dobro drzim", ima para "ko blata".. pricao on o svojoj firmi koja proizvodi hranu neku.. nesto.. auta, stanovi, roditelji ko brod, privatni fakultet, nije on ni ruzan.. al dzaba sve kad je glup :roll:
Ima tu dosta nijansi i nije da ne vjerujem da postoji mogucnost dobre price i skladnog zivota u kombinacijama kad je zena starija od muskarca 5 i vise godina. Sebe ne zelim zamisliti u tome jer nemam bas toliko samopouzdanja da vjerujem da mi ne bi smetalo i sada vec, a ne kad budem starija. Strahovala bi sigurno - mada ce uvijek u zivotu biti nekih razloga za manje i vece nesigurnosti.
No moje pitanje je vise bilo podstaknuto primjecivanjem poplave tih lezihljebovica koji ne biraju sredstva da se priblize, cesto dobrim i ranjivim curama/zenama, da ih iskoriste uglavnom finansijski, navuku na neku pricu pa ih onda spuste u emotivno blato. Valjda je krivica s obje strane ali ja znatno lakse suosjecam sa zenama koje rade i bore se za sebe a ne sa tim metiljima :mrgreen:
Post Reply