Žene pitaju žene
- MedenoSrce
#3576 Re: Žene pitaju žene
ako cemo o razlozima, ima ih vise:
traze finansijsku sigurnost, ovakvih je sve vise
uzbudjuje ih pomisao da su pokupili stariju zensku
postoje i patologije edipovci i ini fetisisti, svidja mi se vjerovati kako ih je malo
a imam ja u bliskom okruzenju par osoba kojima se samo mladji upucavaju, mnoooogo mladji
ali i njih samo mladji i privlace
traze finansijsku sigurnost, ovakvih je sve vise
uzbudjuje ih pomisao da su pokupili stariju zensku
postoje i patologije edipovci i ini fetisisti, svidja mi se vjerovati kako ih je malo
a imam ja u bliskom okruzenju par osoba kojima se samo mladji upucavaju, mnoooogo mladji
ali i njih samo mladji i privlace
-
bang and blame
#3577 Re: Žene pitaju žene
Razlika od tri godine i nije velika.
Samim tim sto joj je rekao da ga privlace starije, poceo je da se "upucava". Sasvim jasno.
@Eurosa
Svi razlozi,koje si navela, su moguci ali, prvenstveno takvi muskarci misle da ce starije zene/djevojke lakse "odvuci" u krevet.
Samim tim sto joj je rekao da ga privlace starije, poceo je da se "upucava". Sasvim jasno.
@Eurosa
Svi razlozi,koje si navela, su moguci ali, prvenstveno takvi muskarci misle da ce starije zene/djevojke lakse "odvuci" u krevet.
- dobar osjecaj
#3578 Re: Žene pitaju žene
Seks je danas nesto sto se lako dobija na svakom koraku. Djevojcice od 14-15 godina se vec bacaju starijim likovima iz raznih razloga - da se pohvale prijateljicama, da budu cool, da ih drugarice vide u nekom dobrom autu, da postave fotke iz nekog za njihovu dob nedostupnog okruzenja - dakle seks je prilicno lako dostupna roba u svim generacijama. Mladje rijetko imaju finansijsku osnovu i mislim da se ipak cesce radi o potrebi tih dvadesetogodisnjaka da se uhljebe ma kako kratko i nema veze o cemu se radi - od gaca do auta, negdje preko privremenog ili stalnog krova nad glavom 
- provjerena
#3579 Re: Žene pitaju žene
koliko cujem ovo se sve cesce desavadobar osjecaj wrote:Sta prvo pomislite kad cujete 3 i vise godina mladjeg muskarca od sebe kad vam kaze "meni se ne svidjaju moje vrsnjakinje, ja sam zreliji i ne mogu da se gnjavim s tim njihovim problemima" i slicne dubokoumne, nadasve zrele recenice?
a sta pomisliti vec da supljira
- swirl
#3580 Re: Žene pitaju žene
Ja izvadim u neku malu posudu, i u mikrovalnu na pola minuteshmizlica wrote:kako ga ''otopiš''? na sobnoj temperaturi je čvrsto
- Ime Korisničko
#3581 Re: Žene pitaju žene
Kad meni jedan mladji rece "ja volim starije, a ti ne izgledas tako staro, dobro se drzis", a ja imala 24 
-
bang and blame
#3582 Re: Žene pitaju žene
Ime Korisničko wrote:Kad meni jedan mladji rece "ja volim starije, a ti ne izgledas tako staro, dobro se drzis", a ja imala 24
Jaoooo...
- annoy
#3583 Re: Žene pitaju žene
Iskreno, meni se više povraća od onih od 30 koji škicaju srednjoškolke 
- ja nisam ja
#3584 Re: Žene pitaju žene
Meni je vrhunac bio kada mi se nedavno poceo upucavati mali. Pitsm ga ja onako- a koliko ti je sine godina. Kaze on 23...... Mislim ima li lik oci
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3585 Re: Žene pitaju žene
Jeste, samo vi starije imate to među nogama, nema šanse da se nekome sviđate zbog vas.
Površne forumašice, još imaju i svoju temu, ccc.
I onda muškarci generaliziraju
Last edited by Velkoski on 16/12/2014 07:28, edited 1 time in total.
- amiliana
#3586 Re: Žene pitaju žene
Ili kad se oni od 20 loze na one od 40 milfaceannoy wrote:Iskreno, meni se više povraća od onih od 30 koji škicaju srednjoškolke
- Ime Korisničko
#3587 Re: Žene pitaju žene
najgoreVelkoski wrote:Jeste, samo vi starije imate to među nogama, nema šanse da se nekome sviđate zbog vas.![]()
- sheilak
#3588 Re: Žene pitaju žene
da jer ako ti neko pridje ko je dosta mladji od tebe (dakle, vise od 6 god.bang and blame wrote:Eurosa wrote:
Razmazeni materin sin koji se pravda sto osjeca privlacnost prema starijima,jer cim to naglasava i istice razliku u godinama u biti je samo nesiguran i nezreo.
Prije ce biti da vec osjeca privlacnost prema toj (malcice starijoj) osobi , kojoj to i govori
a meni prilaze mladji, a i mene oni privlace, no do odredjene granice. ne volim preveliku razliku u godinama.
a sta ako mladji decko, koji ti pridje, ima, banalno receno, vise novca nego ti?dobar osjecaj wrote:Seks je danas nesto sto se lako dobija na svakom koraku. Djevojcice od 14-15 godina se vec bacaju starijim likovima iz raznih razloga - da se pohvale prijateljicama, da budu cool, da ih drugarice vide u nekom dobrom autu, da postave fotke iz nekog za njihovu dob nedostupnog okruzenja - dakle seks je prilicno lako dostupna roba u svim generacijama. Mladje rijetko imaju finansijsku osnovu i mislim da se ipak cesce radi o potrebi tih dvadesetogodisnjaka da se uhljebe ma kako kratko i nema veze o cemu se radi - od gaca do auta, negdje preko privremenog ili stalnog krova nad glavom
- MedenoSrce
#3589 Re: Žene pitaju žene
upravo sam smislila kako cu docekati godinu novu
maraton TLN
SLAVICEMO TVOJE IME
SLAVICEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
DOK U NAMA SRCE BIJE
ZIVIJO NAM MUZU DRAGI
ZIVIJO NAM MUZU DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE
GOSPODARU FAMILIJE
- sheilak
#3590 Re: Žene pitaju žene
zenit je ovdje zgodan... pravi zenskaros. 
- MedenoSrce
- alkalna_baterija
#3593 Re: Žene pitaju žene
Zene kakve ste s oprastanjem?Nebitno prema kome, prijateljici, momku, roditeljima, komsinici, prolazniku...
Ja imam onako prilicno losu osobinu da ne reagujem kad mi nesto smeta,nego skupljam i najcesce puknem na sitnici, ili jos gore na nekom neduznom
Ali cim se izdrobim i ohladim, mogla bih opet najnormalnije poradit na boljem odnosu s tom osobom, rijetko me ljutnja drzi duze od par dana, a to je u ekstremnim situacijama. I to stvarno mrzim kod sebe. Voljela bih da mogu neke ljude jednostavno da prekrizim jer su u vise navrata pokazali da ce mi uciniti lose cim dobiju priliku.
Ali ja uvijek nekako za svakoga nadjem opravdanje i mrzim to, nekad znam i zaboraviti da sam trebala biti ljuta na nekog
Kakve ste vi, da li brzo oprostite, jeste li zlopamtila?
Ja imam onako prilicno losu osobinu da ne reagujem kad mi nesto smeta,nego skupljam i najcesce puknem na sitnici, ili jos gore na nekom neduznom
Ali cim se izdrobim i ohladim, mogla bih opet najnormalnije poradit na boljem odnosu s tom osobom, rijetko me ljutnja drzi duze od par dana, a to je u ekstremnim situacijama. I to stvarno mrzim kod sebe. Voljela bih da mogu neke ljude jednostavno da prekrizim jer su u vise navrata pokazali da ce mi uciniti lose cim dobiju priliku.
Ali ja uvijek nekako za svakoga nadjem opravdanje i mrzim to, nekad znam i zaboraviti da sam trebala biti ljuta na nekog
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3594 Re: Žene pitaju žene
MedenoSrce wrote:ne slavim novu godinu ali cu nesto ranije proslaviti u ovoj haljini
Bas po mom ukusu
- Ime Korisničko
#3595 Re: Žene pitaju žene
ista takva.. samo poslije dan vec nisam ljuta. i najcesce sebe okrivim za nesto, iako zdravorazumski nije uvijek do mene.. i svima mogu naci opravdanje za njihove, cak i ruzne postupke, dok sebi rijetko.. i toliko se trudim da sve zadovoljim da ja skoro nikad nisam bitna.. taj rijetki trenutak kad jesam ispadam najsebicnija.. sta je ono bilo pitanje

- provjerena
#3596 Re: Žene pitaju žene
alkalna_baterija wrote:Zene kakve ste s oprastanjem?Nebitno prema kome, prijateljici, momku, roditeljima, komsinici, prolazniku...
Ali ja uvijek nekako za svakoga nadjem opravdanje i mrzim to, nekad znam i zaboraviti da sam trebala biti ljuta na nekog![]()
veoma lako i brzo prastam kao sto ti rece i zaboravim da sam kao trebala biti ljuta i pricam kao da nista nije bilo ali ne zaboravljam sta mi je neko rekao ili uradio tako da sam s tom osobom opreznija.
- dobar osjecaj
#3597 Re: Žene pitaju žene
klizavo pitanje a nemam dobre klizaljkesheilak wrote:a sta ako mladji decko, koji ti pridje, ima, banalno receno, vise novca nego ti?
- Ime Korisničko
#3598 Re: Žene pitaju žene
ovaj sto je rekao da se "dobro drzim", ima para "ko blata".. pricao on o svojoj firmi koja proizvodi hranu neku.. nesto.. auta, stanovi, roditelji ko brod, privatni fakultet, nije on ni ruzan.. al dzaba sve kad je glup 
- JThomas
#3599 Re: Žene pitaju žene
a da je pitao koji fakultet kontaš upisati na ljeto, ne bi bio glup? 
- dobar osjecaj
#3600 Re: Žene pitaju žene
Ima tu dosta nijansi i nije da ne vjerujem da postoji mogucnost dobre price i skladnog zivota u kombinacijama kad je zena starija od muskarca 5 i vise godina. Sebe ne zelim zamisliti u tome jer nemam bas toliko samopouzdanja da vjerujem da mi ne bi smetalo i sada vec, a ne kad budem starija. Strahovala bi sigurno - mada ce uvijek u zivotu biti nekih razloga za manje i vece nesigurnosti.Ime Korisničko wrote:ovaj sto je rekao da se "dobro drzim", ima para "ko blata".. pricao on o svojoj firmi koja proizvodi hranu neku.. nesto.. auta, stanovi, roditelji ko brod, privatni fakultet, nije on ni ruzan.. al dzaba sve kad je glup
No moje pitanje je vise bilo podstaknuto primjecivanjem poplave tih lezihljebovica koji ne biraju sredstva da se priblize, cesto dobrim i ranjivim curama/zenama, da ih iskoriste uglavnom finansijski, navuku na neku pricu pa ih onda spuste u emotivno blato. Valjda je krivica s obje strane ali ja znatno lakse suosjecam sa zenama koje rade i bore se za sebe a ne sa tim metiljima