Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakva ba garancija na veliki servis? ko to daje? kakve su to gluposti?
jel guma m proizvodi pumpe ,lezajeve i kaiseve pa da daju garanciju
sta sve necu cuti jbte
Mazda daje god na svaki dio i to je to , kais je gates , pumpa SKF i one spanere mislim da su SKF isto , samo je kutija original , i to sve naplate pazi sad 1200KM
Mazda daje god na svaki dio i to je to , kais je gates , pumpa SKF i one spanere mislim da su SKF isto , samo je kutija original , i to sve naplate pazi sad 1200KM
Ti vraga, pa nije actros.
pa jbga , takva je cijena
to ko hoce da ima sve u DSR da je lakse prodat , mene bas briga svakako je tesko prodat
konektovan wrote:
10 godina ili 100 tisuća u ovom slucaju, ili 150, nemerem se sjetiti.
jel dodje posebno neka knjizica uz taj set kao za frizider gdje pise datum prodaje i do kad vrijedi garancija sa pecatom i racunom zaheftanim?
E to ne znam, nisam nikad radio veliki servis u ovlaštenom. Inace, meni su te garancije samo mazanje ociju, odnosno cisti marketing. U slucaju da mi vrisne zupcasti, kako je ostvariti????
to su samo gluposti na koje padaju glupani ,koji citaju gluposti po netu.
imas li sta friskije vidi dot taj na gumi stara je 10 sedmica ,daj mi neke nove i sl
amar1994 wrote:Ma mescine nikako , pricao je Bitanga o tome ..
Ali finta je gdje god odes i uradiš, svi spominju garanciju, evo konkretno, ja zadnji servis radio u 206, i kazu 5 godina ili 80 hiljada , e da sta vrisne, bas bih volio vidjeti šta je to?!
Ja se lagano pripremam za veliki servis, ovo ce mi biti treci do sad, pa sam kontao da sam kupim dijelove, ne vjerujem više nikome majke mi. Sta je najbolje u slobodnoj prodaji, setovi ina, skf, continental, valeo, preporuka za kvalitet?!
bitanga_sa_otesa wrote:kakva ba garancija na veliki servis? ko to daje? kakve su to gluposti?
jel guma m proizvodi pumpe ,lezajeve i kaiseve pa da daju garanciju
sta sve necu cuti jbte
Sto ne bi dali i 20 , sta god da bude i da se desi nikakvu oni stetu nece nadoknaditi i bilo sta uvaziti.
Pa pisao sam ja za tu garanciju. U Zenici daju 2-3 godine ili 80-100 hiljada. Garancija pokriva set koji ti prodaju. Pukne remen il ode spaner, dobijes taj dio nov. Sam snosis ruke, stetu na motoru i ostalo. Znaci, namire ti 20-50KM i to je to. Ne dobijes cak ni taj set komplet nego dio koji je napravio problem koliko sam upratio. Znaci, na garanciju zaboravi
Konektovan, ako hoces, posalji mi u pp listu dijelova. Imam druga drzi radnju napravice ti ponudu... Ne drzi smece...
Nije mi još zurba, pošto cekam da odradim 80% od predvidjenog intervala, ne guram nikad do kraja
Ali trazit cu def dobre dijelove, tj. od poznatih igraca.
Ali finta je gdje god odes i uradiš, svi spominju garanciju, evo konkretno, ja zadnji servis radio u 206, i kazu 5 godina ili 80 hiljada , e da sta vrisne, bas bih volio vidjeti šta je to?!
jao jao
to je samo termin do naredne promjene zupčastog, nemaš na nov auto kada kupuješ toliku garanciju ba.....
jao jao
to je samo termin do naredne promjene zupčastog, nemaš na nov auto kada kupuješ toliku garanciju ba.....
Maloprije u delti dobih odgovor u vezi garancije. Godina garancije na rad i dijelove. Ina set zupcastog, ukljucujuci i remenicu alternatora i valeo vodena.
konektovan wrote:
Maloprije u delti dobih odgovor u vezi garancije. Godina garancije na rad i dijelove. Ina set zupcastog, ukljucujuci i remenicu alternatora i valeo vodena.
Godina dana je standardno što se daje na ovakvu vrstu radova i dijelova....