Gandalf wrote:predlažem ujedinjenje tema : DF Željko Komšić i Ministar Nebezbjednosti
jbt, ljudi počeli braniti faHraonA, pa još i ŽeljkA, kada brani ovog prvog
oj demokratijo, nesrećo nesrećna, koga nam to predstvaljaš k'o borce za narod
ma ja ba, nije ni HDZ loš, SDS je solidan, Lagumdžija i nije toliki Staljin, a i Bakir je halaličan plaho
samo da se za nove uhljebljivače poslije novih izbora pronađe fotelja, ma svi su divni i krasni
Lagundžija i nije toliko loš, slušao sam nakon šestorki da je prodao državu, da će u zatvor pa hoće da se izbavi.. a sad nakon godinu dana, jest da je država lošije radila, barem su svi bili protiv SDA pa će sam narod koji su do tad glasali za njih da se upita da li da glasaju za svaki slučaj za neku drugu stranku.
Što se tiče SNSD-a, dobra stranka bila ranije, moglo se svašta napraviti, ali naši su zeznuli.. Evo i dan danas ne daju ništa RS-u, nit su ijedan prijedlog prihvatili, iako bi nekad bio odličan.. jednostavno neće. I sad naravno da su ostali sami.
Naravno, kasnije je dodik krenuo drugim putem, možda je imao dobre namjere, ali fulio je način na koji je mislio to da ostvari. Hajde još skontajte da su kod nas bili i novinari i emisije kritične što se tiče njega, kao recimo kad Dodik dođe u 60 minuta, a tad je bio "normala" lik, ovaj ga samo pita kad ćete ukinuti RS.. ili neke slične stvari. Ili kad je dodik rekao uzmite sve, a ostavite samo policiju, pa su i to naši fulili. Šta to fbih nudi RS-u, pitao je jednom dodik, što kad skontaš je u pravu. Čak evo sada kad je nova vlada, bore se da nađu investitore, jer neće da im država nađe, nego sve ide u FBIH, i to ovaj bošnjački dio.
Što se tiče HDZ-a, iz ove šestorke se moglo naučiti svašta. Prvo da su gori od Dodika danas, skoro da izmišljaju stvari, još samo nisu rekli hoćemo u neumu da pravimo ski stazu. Tražili po stoti put TV kanal, treći entitet.. Potpuno pogrešan pogled u budućnost.
SBB, dok je bila šestorka, nisu željeli ni tv ni treći entitet, mada da sam ja lopov ja bi želio, jer tako su manje šanse da završim u zatvoru ??????????????? Odužilo bi se sve, svi bi oko toga se borili tako da ne bi u zatvor otišao najmanje narednih 10 godina, ono da baš ne mora brinuti o tome, da je rahat.
I hajde sada gledajte fule. SDP i nije toliko naštetio, željko nije želio da riskira pa je otišao iz stranke, dodika svi napustili iako je imao dobre namjere.. pa je posto "lud", u hdz-u niko nije još kriv za kriminal.. ali im način ne valja niti cilj.. BPS, Halilović spominje neke stvari, koje jesu tačne, ali nema smisla o tome pričati, a neki drugi član njegove stranke samo se uvaljuje u razne državne poslove.. znači nije nijedna stranka savršena, svi su nešto griješili ili i dalje griješe.. ali moraš naći neku sredinu.
Hoćemo još? DF osniva stranku, na klixu klomentari na člana, ne valja to ništa, ne zna vodit stranku (a stranka nije osnovana), sad kad je osnovana nema svrhu to slušati.. Nemaju svoju web stranicu, 100 puta rekli neće biti dok se ne registruje, a opet hiljadu komentara, i to krene od tog i onda se razvuku izmišljotine, možeš knjigu napisati.. I na kraju, nijedna stranka ne valja, Lagunžija lopov, svi lopovi.. i uhvati se na kraju Živko budimir, za kojeg su hvalili stranku na klix članku, davali mu veću podršku nego DF-u.. pa je čak neko znao uletiti da kaže kako je to on dobro odradio

Niko ne govori ništa protiv njeg - a evo znamo svi gdje je sad.
I sad će opet hiljadu izmišljotina da se napiše, tipa nije on kriv onako uhvaćen.. a svi znamo da će biti sigurno osuđen ako bude kriv, znači za godinu dana ćemo svi znati sudbinu..