Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:
Jarane, iz tvojih postova mogu zaljuciti samo da ti gutu para nemas.
Ali nigdje objasnjenja kako konkretno pokazati da je muskarac ima
S obzirom da je tebi prvo na pamet pala guta para znamo na koji nacin ti razmisljas tako da nema svrhe da ti dzaba objasnjavam na koji drugi nacin mozes pokazati da si parajli jer ocigledno nisi dovoljno inteligentan za to.
ne, al nightvision, skoro u svakom tvom postu spominjes tu navodnu sklonost haman svih zena ka dobrostojecim muskarcima. necu ja sad ulaziti u kojem procentu je to tacno ili ne, ali tvoji nam daju naslutiti da si evtl. bio odbijen jer nisi takav. tj. da si mlad, zgodan, ali bez para....kako si oni napisao negdje, zgodan kokuz, tako nesto.
A to li je njegov problem?
Bezveze mi je kada neko insistrira na tome da nema uspjeha kod žena jer nema para a istina je u stvari da nema šarma, odlučnosti, hrabrosti i tako nekih karakteristika ... koje žene vole....nekad i više od para
nije samo njegov problem, to im je glavni izgovor. kod tipa koji ima ono nesto ni nedostatk novca, cak ni visina nije problem. ali nightvision redovno place.
Bezveze mi je kada neko insistrira na tome da nema uspjeha kod žena jer nema para a istina je u stvari da nema šarma, odlučnosti, hrabrosti i tako nekih karakteristika ... koje žene vole....nekad i više od para
Meni ti lovatori nikad nisu bili konkurencija, čisto zato što ne ganjamo isti tip žena... tako da ne mogu biti ljubomoran, ali nisam slijep pa da ne vidim da oni baš i nemaju problema da nađu ljubavnicu/djevojku/ženu, čak i ako su ružni, glupi, nesposobni, kriminalci (oni pogotovo )ne znaju se izražavati itd.
Kako bih voljela da imam love na bacanje pa da ovim što kontaju da su single zato jer nemaju para, dam dobro auto i kojih desetak hiljada, da vide da ipak nije do toga.
todd_smith wrote:Ako imas para mozes pokupiti bilo koju voditeljicu sa TV-a u BiH. Cinjenica.
Bilo ko može?
Musko koje ima para, moze.
Nema veze kakav si, nizak visok, lijep ruzan, mrsav debel, iskren lopov, svaku koja je voditeljica vijesti ili nekog showa, mozes je pokupiti ko od sale. 1-2 izuzetka, ostalo su sve sponzoruse, opce poznata cinjenica.
todd_smith wrote:Ako imas para mozes pokupiti bilo koju voditeljicu sa TV-a u BiH. Cinjenica.
Bilo ko može?
Musko koje ima para, moze.
Nema veze kakav si, nizak visok, lijep ruzan, mrsav debel, iskren lopov, svaku koja je voditeljica vijesti ili nekog showa, mozes je pokupiti ko od sale. 1-2 izuzetka, ostalo su sve sponzoruse, opce poznata cinjenica.
pevaljke, budzetske korisnice zaboravio si i njih spomenuti kolega