spreca wrote:Ne sikiraj se Dodik sve lijeci...samo ti treba uputnica od akademika Dragoslava
Neki poluplačljiv glas viče da Hrvate u Hercegovini Dodik predstavlja.
Jamčim da je Hafisaga bio!
spreca wrote:Ne sikiraj se Dodik sve lijeci...samo ti treba uputnica od akademika Dragoslava
Dobro si i ti zglajzala. Stvarno si gledala te snimke. Oslobodi bože. Fina pameti, nipošto nisi skupa.SaraFina wrote:spreca wrote:Ne sikiraj se Dodik sve lijeci...samo ti treba uputnica od akademika Dragoslava
Hafis wrote:Dobro si i ti zglajzala. Stvarno si gledala te snimke. Oslobodi bože. Fina pameti, nipošto nisi skupa.SaraFina wrote:spreca wrote:Ne sikiraj se Dodik sve lijeci...samo ti treba uputnica od akademika Dragoslava
SaraFina wrote:
Pa isjekli ljudi dio. Dva havera izlaze taman i Čho nešto laprda kad se probi plačljivi taj glas iz mase s molbom.
Ali ne mogu naći nigdje da postam
A prepričavanje nije nešto osobito smiješno
Pa đe sada ordinira oti Torabi?Hafis wrote:Ma jok. Ja taj dan bio u Torabija. Nešto me protislo u gornjem dijelu gluteusa, pa velim da se na vrijeme pregledam, što je sigurno - sigurno je.
Tebe bi Gospa u Međugorju bolje dotjerala.Hafis wrote:Ma jok. Ja taj dan bio u Torabija. Nešto me protislo u gornjem dijelu gluteusa, pa velim da se na vrijeme pregledam, što je sigurno - sigurno je.
Pa dovoljno je vidjeti promet Konzuma u BiH, gdje su bili prije 4-5 godina a gdje su danas. Promet Binga otišao nebu pod oblake. Naravno nije ovo sve uslovljeno bojkotom ali ljudi više cijene robu Iz BiH.Hafis wrote:ideli kako oti bojkot hrvacke robe
Hafis wrote:Ma jok. Ja taj dan bio u Torabija. Nešto me protislo u gornjem dijelu gluteusa, pa velim da se na vrijeme pregledam, što je sigurno - sigurno je.
Jest da nije falshketronsd1 wrote:Tebe bi Gospa u Međugorju bolje dotjerala.Hafis wrote:Ma jok. Ja taj dan bio u Torabija. Nešto me protislo u gornjem dijelu gluteusa, pa velim da se na vrijeme pregledam, što je sigurno - sigurno je.
cuj falsh a svitkaspreca wrote:Jest da nije falshketronsd1 wrote: Tebe bi Gospa u Međugorju bolje dotjerala.
tabloid wrote:SaraFina wrote:
Pa isjekli ljudi dio. Dva havera izlaze taman i Čho nešto laprda kad se probi plačljivi taj glas iz mase s molbom.
Ali ne mogu naći nigdje da postam
A prepričavanje nije nešto osobito smiješno
Ne moze po slovu Dejtona biti hrvatski predsjednik,ali moze po duhu Dejtona.
SaraFina wrote: Ja ne znam kako nazvati onaj slučaj? Očaj ili inat.
Ma kakva UZP glasila.Tomahawk11 wrote:Jok, imaju službena Čovićeva glasila, oni će to bolje pojasniti.
Doveo bih u direktnu vezu ovo boldirano.Hafis wrote:Ma kakva UZP glasila.Tomahawk11 wrote:Jok, imaju službena Čovićeva glasila, oni će to bolje pojasniti.
Ja bez Stava i Faktora ni u ćenifu ne idem.
Jebeš bilo koju vijest ako nije iz trokutisrtana. Ako ništa, barem je dobro pripreme i prilagode ciljanoj populaciji.
Rekoh li ti da sam upućen u neovisno novinarstvo.Tomahawk11 wrote:Doveo bih u direktnu vezu ovo boldirano.Hafis wrote:Ma kakva UZP glasila.Tomahawk11 wrote:Jok, imaju službena Čovićeva glasila, oni će to bolje pojasniti.
Ja bez Stava i Faktora ni u ćenifu ne idem.
Jebeš bilo koju vijest ako nije iz trokutisrtana. Ako ništa, barem je dobro pripreme i prilagode ciljanoj populaciji.
Ne bih ti znao reći, ne pamtim kad sam prebacio na FTV.Hafis wrote: Rekoh li ti da sam upućen u neovisno novinarstvo.
Osim tih pisanih medija, FTV mi je uzor što se tiče objektivnosti TV medija.
Čudi me još se nisu Faktor i Avaz oglasili glede ovih previranja unutar rimokatoličke crkve u BiH. Obično raspolažu s insajderskim informacijama.
Znaci ne citas ni Vecernji , izgleda da su nam legitimni rvati presli skroz na Politku i glas crpskeHafis wrote:Čekaju se i komentari Faktora i Vijesti ummeta.
I oni su također upućeni u ova unutranja međuhrvatska dešavanja, s posebnim osvrtom na ekumenizam i stav Rimokatoličke crkve spram istog.
Nisam upratio taj detalj. Je li može kakva natuknica o čemu se konktetno radi?Tomahawk11 wrote:Ne bih ti znao reći, ne pamtim kad sam prebacio na FTV.Hafis wrote: Rekoh li ti da sam upućen u neovisno novinarstvo.
Osim tih pisanih medija, FTV mi je uzor što se tiče objektivnosti TV medija.
Čudi me još se nisu Faktor i Avaz oglasili glede ovih previranja unutar rimokatoličke crkve u BiH. Obično raspolažu s insajderskim informacijama.
Avaz otvorim kad neko ubaci link na crnoj hronici.
Slažem se, vjerovatno to više pratiš, pa si kompetentniji.
Al ono skoro kad bi nekih članaka Čovićevih glasila, ko da je NDH vaskrsnula![]()
Onda skontam koliko sam rahat što to ne pratim.
Mislim da je ovaj portal bio https://www.dnevnik.ba/Hafis wrote: Nisam upratio taj detalj. Je li može kakva natuknica o čemu se konktetno radi?
Osnovni aksiom Kruskal-Walis-ovog testa glasi: Učestalost pisanja ovakvih šovinističkih izraza za jedan narod, obrnuto je proporcionalna broju zuba u vilici.decembar2017 wrote:Znaci ne citas ni Vecernji , izgleda da su nam legitimni rvati presli skroz na Politku i glas crpskeHafis wrote:Čekaju se i komentari Faktora i Vijesti ummeta.
I oni su također upućeni u ova unutranja međuhrvatska dešavanja, s posebnim osvrtom na ekumenizam i stav Rimokatoličke crkve spram istog.