English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ultima_palabra

#35726 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Gerro wrote:Hahahaha joj Arsenala postao pravi razvojni klub nesto kao Sevilla... cuj Real im na posudbu uvalio Ceballosa
Bit ce im najbolji veznjak.
perscitus

#35727 Re: English Premier League

Post by perscitus »

ultima_palabra wrote:
Gerro wrote:Hahahaha joj Arsenala postao pravi razvojni klub nesto kao Sevilla... cuj Real im na posudbu uvalio Ceballosa
Da, ali posudba bez opcije kupovine na kraju? Jedino ako dovedu Pepea i Evertona bi moglo imati smisla.
Vitoo

#35728 Re: English Premier League

Post by Vitoo »

perscitus wrote:
ultima_palabra wrote:
Da, ali posudba bez opcije kupovine na kraju? Jedino ako dovedu Pepea i Evertona bi moglo imati smisla.
Pa ako ponude 100 mill mozda i kupe :zzzz:
AmiĐa_Idriz

#35729 Re: English Premier League

Post by AmiĐa_Idriz »

perscitus wrote:
ultima_palabra wrote:
Ima tu neka caka, nije bilo prava otkupa ni kod Kovačića u Chelseau pa su izmajmunisali nešto.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35730 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Nema nikakva caka. Arsenal ce im razviti igraca i Real ce ce ga prodati nekom drugom za 70 miliona. Odlika malih timova.
MarlboroGold

#35731 Re: English Premier League

Post by MarlboroGold »

Jimmy McNulty wrote:Arsenal dogovorio Pepea iz Lillea za 80 miliona eura koje će isplatit na rate tokom idućih 5 godina. :D
Tierney je skoro gotov. Uz Ceballosa, može se reći 3 dobra transfera, onako na prvu.

Ipak, fali još jedan ili dva igrača u odbrani. Ako i to riješe, mogli bi se takmičit za top 4 i opet za završnicu Europske lige.
:thumbup:

Šteta za Salibu što će biti još jednu sezonu u St Etiennu. Momak je mašina... barem ono što sam uspio upratiti. Treba defanzivac pod hitno pogotovo ako Kosa puste.

Ipak ova ekipa Raul Sanllehi, Edu i Emery dobro rade posao oko transfera za sada, jer ulijevaju ipak kakvu takvu nadu... izgleda je i onaj pritisak i peticija u vezi Kroenke-a urodila plodom.
perscitus

#35732 Re: English Premier League

Post by perscitus »

AmiĐa_Idriz wrote:Ima tu neka caka, nije bilo prava otkupa ni kod Kovačića u Chelseau pa su izmajmunisali nešto.
Chelsea je imao Hazarda, možda se zbog toga uspjelo izmajmunisati nešto? Ne znam, nisam upućen na koji se fazon Kovačić otkupio. Zavisi od Ceballosa. Ako eksplodira ne vjerujem da će ga Real pustiti bez velikog obeštećenja. Ako odigra ispod očekivanja onda je moguć neki otkup.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#35733 Re: English Premier League

Post by Jimmy McNulty »

MarlboroGold wrote: :thumbup:

Šteta za Salibu što će biti još jednu sezonu u St Etiennu. Momak je mašina... barem ono što sam uspio upratiti. Treba defanzivac pod hitno pogotovo ako Kosa puste.

Ipak ova ekipa Raul Sanllehi, Edu i Emery dobro rade posao oko transfera za sada, jer ulijevaju ipak kakvu takvu nadu... izgleda je i onaj pritisak i peticija u vezi Kroenke-a urodila plodom.
Meni se čini da ga puštaju jer će vjerovatno dovesti jednog štopera. Evo spominje se Rugani iz Juventusa na posudbu sa opcijom ili da ga možemo kupit ili da ga posudimo na dvije godine pa da ga moramo kupiti :D Uglavnom, mislim da dolazi štoper do kraja roka na Emirates.

Uz kupovinu Pepea, Tierneya, Salibe, Ceballosa...mogao bi ovo biti dobar transfer rok. Još se riješit kojeg hamelja i bicu prezadovoljan.
MarlboroGold

#35734 Re: English Premier League

Post by MarlboroGold »

Jimmy McNulty wrote:
MarlboroGold wrote: :thumbup:

Meni se čini da ga puštaju jer će vjerovatno dovesti jednog štopera. Evo spominje se Rugani iz Juventusa na posudbu sa opcijom ili da ga možemo kupit ili da ga posudimo na dvije godine pa da ga moramo kupiti :D Uglavnom, mislim da dolazi štoper do kraja roka na Emirates.

Uz kupovinu Pepea, Tierneya, Salibe, Ceballosa...mogao bi ovo biti dobar transfer rok. Još se riješit kojeg hamelja i bicu prezadovoljan.
Štopera moramo dovesti... neće nam valjda Chambers igrati tu cijelu sezonu. Mustafi je jučer opet bio katastrofalan.
Vidjećemo... za neke nije još potvrđeno. Maloprije čitam da bi nas PSG mogao zeznuti i dovesti Pepea.
AmiĐa_Idriz

#35735 Re: English Premier League

Post by AmiĐa_Idriz »

Gueye iz Evertona u PSG.
Bazinga1234

#35736 Re: English Premier League

Post by Bazinga1234 »

AmiĐa_Idriz wrote:Gueye iz Evertona u PSG.
Navodno Kean iz Juventusa u Everton.
AmiĐa_Idriz

#35737 Re: English Premier League

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Pepe u Londonu, Di Marzio veli da su Maguire i Fernandes blizu Uniteda.
Nadzorna_ploca

#35738 Re: English Premier League

Post by Nadzorna_ploca »

A sve se nema para u Arsenalu..ili su iscigancili neke rate. :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#35739 Re: English Premier League

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma na rate. Al vidjećemo hoćel to imati uticaja u buduća poslovanja.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#35740 Re: English Premier League

Post by Jimmy McNulty »

AmiĐa_Idriz wrote:Ma na rate. Al vidjećemo hoćel to imati uticaja u buduća poslovanja.
Svi kupuje na rate. Od Citya do Barcelone pa i PSG-a. Ne znam šta je tu čudno. Jedino transferi do 20 miliona moguće da odmah idu, ovo ostalo sve kroz par godina.

Inače Dybalica u Unitedu.
AmiĐa_Idriz

#35741 Re: English Premier League

Post by AmiĐa_Idriz »

Jimmy McNulty wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Ma na rate. Al vidjećemo hoćel to imati uticaja u buduća poslovanja.
Svi kupuje na rate. Od Citya do Barcelone pa i PSG-a. Ne znam šta je tu čudno. Jedino transferi do 20 miliona moguće da odmah idu, ovo ostalo sve kroz par godina.

Inače Dybalica u Unitedu.
Pa niko nije ni rekao da drugi ne kupuju :mrgreen: već kažem koliko će to uticati na stvari ukoliko Kroenke ostane škrt kakav jeste, kakav budžet planira iduće ljeto, tj. koliko će ove rate uticati na buduće budžete.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35742 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Marsale smiri se bolje ti je. Bit ce vam opet borba za 5 mjesto sa onim pokusajima od napadaca i smijesnom odbranom. Nikad vi necete biti nivo jednog Liverpoola !
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#35743 Re: English Premier League

Post by Jimmy McNulty »

AmiĐa_Idriz wrote: Pa niko nije ni rekao da drugi ne kupuju :mrgreen: već kažem koliko će to uticati na stvari ukoliko Kroenke ostane škrt kakav jeste, kakav budžet planira iduće ljeto, tj. koliko će ove rate uticati na buduće budžete.
Pa neće Arsenal nikad bit tim koji će potrošit 600 miliona za 2 roka i krenut u pohod na titulu, ali svake godine će tražiti igrače ispod radara i pokušat iznenadit.

Dakle, biće cifra oko 100+ miliona za potrošit svake godine.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35744 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Dzaba vam to kad ste razvojni klub. Nama ste razvili Oxa. Realu ce te Ceballosa, a Barci vjerovatno ovog Pepea.
poostar

#35745 Re: English Premier League

Post by poostar »

Gerro wrote:Dzaba vam to kad ste razvojni klub. Nama ste razvili Oxa. Realu ce te Ceballosa, a Barci vjerovatno ovog Pepea.
Ox odigrao 43 utakmice za Liverpool posljednje dvi sezone
:lol:

Bas smo ga razvili a vi se usrecili..
Prije ce biti da smo vam uvalili fudbalskog invalida
Cuj Arsenal da bude razvojni klub Liverpulu... Sta jos neću pročitati :-)
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35746 Re: English Premier League

Post by Gerro »

poostar wrote:
Gerro wrote:Dzaba vam to kad ste razvojni klub. Nama ste razvili Oxa. Realu ce te Ceballosa, a Barci vjerovatno ovog Pepea.

Prosle sezone nije poceo nijednu utakmicu. Racunica ti je ionako netacna, gdje ti nalazis podatke da mi je znati.

Nego sto nego razvojni. Mi smo prvaci evrope 6 puta a vi rekordnih nula pa se zapitaj malo ;)
poostar

#35747 Re: English Premier League

Post by poostar »

Gerro wrote:
poostar wrote:

Prosle sezone nije poceo nijednu utakmicu. Racunica ti je ionako netacna, gdje ti nalazis podatke da mi je znati.

Nego sto nego razvojni. Mi smo prvaci evrope 6 puta a vi rekordnih nula pa se zapitaj malo ;)
43 utakmice u posljednje dvije sezone, znaci odkako je preso iz Arsenala :-)
Čestitam.

https://lastwonatrophy.co.uk/liverpool/league/
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35748 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Opet ti kazem lupas nebuloze. Provjeri jos jednom
drug_profi

#35749 Re: English Premier League

Post by drug_profi »

Meni pravo šega kad se na ovoj temi priča u prvom licu množine...
Malo vas prenosi, dečki.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35750 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Arsenal dade 80 miliona za macka u vreci koji realno ne kosta ni 25 :lol: obalobjelokoscanski walcot realno

Ovaj lik skuplji nego Mane i Salah :lol:
Post Reply