Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
zrakomlat
#35701 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dizdar se izjasnio ko srbin, kae ne more, bio si bosnjak
Opsenica se izjasnio ko hrvat, e ne more, upadas ko srbin, evo ovdje pise da jesi, dzaba sto si hrvat
a svima naciJonalnost lova.
Opsenica se izjasnio ko hrvat, e ne more, upadas ko srbin, evo ovdje pise da jesi, dzaba sto si hrvat
-
Hafis
#35702 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa dobro, Opsenici je olakotna okolnost što mu je otac stvarno Srbin, a drugo, ipak ne ide u dom naroda, već u zastupnički gdje se to baš puno i ne šljivi.zrakomlat wrote:Dizdar se izjasnio ko srbin, kae ne more, bio si bosnjak
ali ipak, složit ćeš se sa mnom da su Goražde čudo...da se traži Paragvajac, pronašli bi ga za tren
-
zrakomlat
#35703 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sustav im daje te mogućnosti, jebaji ga. A taj i da upadne ko Hrvat u dom naroda, ko zna, možda bi glasao bolje od HDZ Hrvata. Takvi karakteri nisu skupi garant.Hafis wrote:Pa dobro, Opsenici je olakotna okolnost što mu je otac stvarno Srbin, a drugo, ipak ne ide u dom naroda, već u zastupnički gdje se to baš puno i ne šljivi.zrakomlat wrote:Dizdar se izjasnio ko srbin, kae ne more, bio si bosnjak
ali ipak, složit ćeš se sa mnom da su Goražde čudo...da se traži Paragvajac, pronašli bi ga za tren
-
Hafis
#35704 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa nije je od male muke Ljubić pisao apelaciju, upravo na primjeru Goražda. Uzimaju nepotrebno mjesto u klubu tuđih naroda u Domu, niti su pripadnici tog naroda, nit je taj narod za njih glasao...jer ga jednostavno nema tu.zrakomlat wrote:Sustav im daje te mogućnosti, jebaji ga. A taj i da upadne ko Hrvat u dom naroda, ko zna, možda bi glasao bolje od HDZ Hrvata. Takvi karakteri nisu skupi garant.Hafis wrote:Pa dobro, Opsenici je olakotna okolnost što mu je otac stvarno Srbin, a drugo, ipak ne ide u dom naroda, već u zastupnički gdje se to baš puno i ne šljivi.zrakomlat wrote:Dizdar se izjasnio ko srbin, kae ne more, bio si bosnjak
-
zrakomlat
#35705 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nego, kad smo kod Dizdara, zbog čega diskriminacija.Hafis wrote: .......
Ako može ovo
Dizdar, Mak (Mehmedalija), hrvatski i bošnjački pjesnik (Stolac, 17. X. 1917 – Sarajevo, 14. VII. 1971)
Zanimanjem za baštinu Dizdar se uklopio u pjesništvo krugovaške generacije. Ušavši u hrvatsku književnost »vlastitom voljom i javno očitovanom odlukom« (D. Jelčić), zastupljen je u svim antologijama hrvatskoga pjesništva.
zašto ne može ovo
Dizdar, Mirsad, hrvatski je i bošnjački političar. Ušavši u hrvatsku političku elitu, vlastitom voljom i javnom očitovanom odlukom,...
- Kolinda
#35706 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
E hvala uvaženi kolega, ja pomislio da je u igri nešto drugo.....Hafis wrote:Kolega, niste baš najbolje upućeni.
Goraždanski kanton je jedna specifična sredina koja ima neke svoje zasebnosti, jedinstvene u državi.
Naime, valjda zbog povijesnih i kulturoloških razloga, svi tamošnji pripadnici sva tri konstitutivna naroda, ali i ostali su u pravilu bosanci muslimani.
Stoga vas ne treba čuditi ovakav izbor hrvatskog i srpskog poslanika u dom naroda. Da se traži izrijekom na primjer neki Židov ili Čeh za popunjavanje kluba ostalih, opet bi se pojavio neki Fikret ili Ruždija. Jednostavno, to je to šaroliko kulturološko bogatstvo Bosne, ona multietnička nit koja je baš u ovom području tako jako istaknuta.
-
il dottore
#35707 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sacekajmo Nosaru i Rumenige Brajtnera da nam kazu pravu istinu o ovim desavanjima, ovo je neka montaza. Gdje ces im na poslodavce udaritisledge wrote:Stoka govnarska. Ovo je opomena svima nama da se NIKAD više ne smije ponovit niti dozvolit i pomisao na neke Hrvatske paradržave i Herceg Bosne!tabloid wrote:10. FEBRUAR 1997. - LISKA ULICA, MOSTAR - BAJRAM
Teroristicki cin hrvatskih estremista potpomognuti HDZ-om.Jedna osoba ubijena preko 20 teze i lakse ranjeno.
-
mishic
#35708 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HDZ-ovo podilaženje Dodiku ovu ublehu čini još osornijom i monstruoznijom. Ova špreha o zapadnoj smrdiji dobrano je poduprta Čovićevom zahvalnošću kreatorima RS-a što su Hrvatima na tom prostoru za vijeke vjekova sjeme zatrli. Samo pitanje je kada će to zaslijepljeni Čović vidjeti i shvatiti. Za razliku od Čovića Dodikova filozofija da tamo gdje postoji i jedan Srbin jeste srpska zemlja i da Srbi na svojoj zemlji, svojim jezikom, na svom pismu, sa svojom vjerom, kulturom i tradicijom trebaju zaštitu svoje matice, što će reći trebaju veliku smrdiju nakon ove zapadne, probudit će Čovića onda kada rastureni i razjedinjeni Bošnjaci prestanu stajati na žulj ovom pomahnitalom dinosaurusu.
Živi bili pa vidjeli a to nije tako daleko!
-
Hafis
#35709 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A jebote, šta ovoliko ispisa. Dobro si popamtio ovoliko činjenica.mishic wrote:HDZ-ovo podilaženje Dodiku ovu ublehu čini još osornijom i monstruoznijom. Ova špreha o zapadnoj smrdiji dobrano je poduprta Čovićevom zahvalnošću kreatorima RS-a što su Hrvatima na tom prostoru za vijeke vjekova sjeme zatrli. Samo pitanje je kada će to zaslijepljeni Čović vidjeti i shvatiti. Za razliku od Čovića Dodikova filozofija da tamo gdje postoji i jedan Srbin jeste srpska zemlja i da Srbi na svojoj zemlji, svojim jezikom, na svom pismu, sa svojom vjerom, kulturom i tradicijom trebaju zaštitu svoje matice, što će reći trebaju veliku smrdiju nakon ove zapadne, probudit će Čovića onda kada rastureni i razjedinjeni Bošnjaci prestanu stajati na žulj ovom pomahnitalom dinosaurusu.
-
Hafis
#35710 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije montaža.il dottore wrote:Sacekajmo Nosaru i Rumenige Brajtnera da nam kazu pravu istinu o ovim desavanjima, ovo je neka montaza. Gdje ces im na poslodavce udaritisledge wrote:Stoka govnarska. Ovo je opomena svima nama da se NIKAD više ne smije ponovit niti dozvolit i pomisao na neke Hrvatske paradržave i Herceg Bosne!tabloid wrote:10. FEBRUAR 1997. - LISKA ULICA, MOSTAR - BAJRAM
Teroristicki cin hrvatskih estremista potpomognuti HDZ-om.Jedna osoba ubijena preko 20 teze i lakse ranjeno.
Doduše ovo je sve imalo svoju predigru, i nije sve baš tako naivno išlo.
I ne znam kakve veze ima s temom. Nemoj sad da vadim klipove s mudžahedinima.
Jebo tu priču, mogli smo krenuti od cara Bajazita i El Fatiha, točnije od vakta bir ugurdena .
-
zrakomlat
#35711 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koja predigra je bila, ako može u kratkim crtama. Ozbiljno pitam.
-
Hafis
#35712 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stara priča. Lijeno mi je sad opisivati režim slobode kretanja u Mostaru koji je tada važio za sve osobe starije od 18 godina. Uglavnom, da mi je ne znam tko sahranjem bio tamo gdje mi nije dopušteno kretanje, ne bih ni išao.zrakomlat wrote:Koja predigra je bila, ako može u kratkim crtama. Ozbiljno pitam.
Safet Oručević je više nego dobro znao što će se desiti, ali se išlo iz politikanstva, da se izazove incident, i onda ona priča - evo ne daju nam grobove naših najmilijih obići i dr. (danas je to, moram istaknuti zajedničko groblje zapušteno, ali to je druga priča).
Uglavnom stavio se na čelo kolone, i kada se ušlo u nedopušteno područje, lagano se ispalio i prvi se vratio na polazište, što bi rekli bez gubitaka.
Uglavnom, političkka igra s teškim posljedicama (čovjek je poginuo).
Dalje, moraš shvatiti kontekst vremena u kojem se to dešavalo...jer ovo nije bio obični rat, svi smo se mi međusobno poznavali nekada prije nego što smo zapucali jedni na druge.
I još jednu za kraj: danas kada se sretnermo (imam bliskog prijatelja zlatnog ljiljana) sasvim slobodno pričamo o tome i iznosimo svoja viđenja o svemu tome...čak se i zezamo na račun onog vremena.
- Maraschino
#35713 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
...i onda se cude nazivu teme.
- NeDirajSirotinju
#35714 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema zločina kojeg Hafis ne može oprati, umanjiti, izvitoperiti. Kakav ba kontekst situacije osim da ste sravnili Mostar, porušili vjerske objekte, ubili stotine civila, srušili Stari most, slali ljude u logor. Uozbilji se momak i ne lupaj.
-
Hafis
#35715 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I sad bih ja valjda s tobom trebao raspravljati o onome što se dešavalo tih godina u Mostaru.NeDirajSirotinju wrote:Nema zločina kojeg Hafis ne može oprati, umanjiti, izvitoperiti. Kakav ba kontekst situacije osim da ste sravnili Mostar, porušili vjerske objekte, ubili stotine civila, srušili Stari most, slali ljude u logor. Uozbilji se momak i ne lupaj.
Čovječe, nemaš ti tih para, u stvari nema ih nitko živ da me natjera nabilavati o tome. Pogotovo s likovima koji o tome znaju s TV-a.
Probao sam čovjeku objasniti što se desilo vezano za onaj događaj u Liska ulici i to je to.
A i ne moraš me persirati kao u ovom gornjem tekstu... ovo je forum, nismo na nekom zvaničnom mjestu. Slobodno mi kaži ''ti'' ili razguli dalje i ne spominji me.
-
tabloid
#35716 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Stara priča. Lijeno mi je sad opisivati režim slobode kretanja u Mostaru koji je tada važio za sve osobe starije od 18 godina. Uglavnom, da mi je ne znam tko sahranjem bio tamo gdje mi nije dopušteno kretanje, ne bih ni išao.zrakomlat wrote:Koja predigra je bila, ako može u kratkim crtama. Ozbiljno pitam.
Safet Oručević je više nego dobro znao što će se desiti, ali se išlo iz politikanstva, da se izazove incident, i onda ona priča - evo ne daju nam grobove naših najmilijih obići i dr. (danas je to, moram istaknuti zajedničko groblje zapušteno, ali to je druga priča).
Uglavnom stavio se na čelo kolone, i kada se ušlo u nedopušteno područje, lagano se ispalio i prvi se vratio na polazište, što bi rekli bez gubitaka.
Dalje, moraš shvatiti kontekst vremena u kojem se to dešavalo...jer ovo nije bio obični rat, svi smo se mi međusobno poznavali nekada prije nego što smo zapucali jedni na druge.
I još jednu za kraj: danas kada se sretnermo (imam bliskog prijatelja zlatnog ljiljana) sasvim slobodno pričamo o tome i iznosimo svoja viđenja o svemu tome...čak se i zezamo na račun onog vremena.
Pises gluposti.Posjeta je najavljena i odobrena od strane mirovnih snaga.Na snimku se vidi ( 0 : 35 sec ) kako pripadnica mirovnih snaga daje signal da se da nastavi hodati.
Ovaj teroristicki cin je samo dokaz kakva je politika pod vodjena pod vodstvom HDZ-a.
-
zrakomlat
#35717 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jbg, nekako ispada dje god su Bosnje nastradale, sami su izazvali, ili je bio false flag, da se izazove nečija reakcija, od Srebrenice, preko Markala, eto pogibije ovog nesretnika ili onog na otvoru džamije u Banja Luci. Može i Vedran Puljić u ovu priču upasti.Hafis wrote:Stara priča. Lijeno mi je sad opisivati režim slobode kretanja u Mostaru koji je tada važio za sve osobe starije od 18 godina. Uglavnom, da mi je ne znam tko sahranjem bio tamo gdje mi nije dopušteno kretanje, ne bih ni išao.zrakomlat wrote:Koja predigra je bila, ako može u kratkim crtama. Ozbiljno pitam.
Isto tako, dogovoren povratak Bošnjaka na područje Dubrava i Stoca, dočekaju ih zapaljene i minirane kuće, koje su inače dan dva prije toga bile samo opljačkane ali makar čitave. Sve je to bilo, i povratak i ova ubistva 2-3 godine poslije Dejtona, nije se UZP politika mogla pomiriti s tim da nije uspjela u svojim nakanama i da se ljudi vraćaju u svoje domove i kreću gdje žele. I vjerovatno nije niko odgovarao za to.
Ti nisi lik ljubitelj UZP politike, to sam siguran, da ne shvatiš lično a ni osobno, ali je ta politika itekako postojala u glavama tadašnjeg političkog i vojnog vodstva kod Hrvata a živi i sad u light varijanti u dosta ti sunarodnjaka, fanove te politike.
A što se tiče tog druga zlatnog ljiljana, nije valjda Želja
I ja sam dobar s jednim pajdom nositeljem trolista, jel to nivo kao ljiljan? Nismo prijatelji, al smo dobri onako, kroz posao se upoznali. Pričalo se i o ratu. Korektan lik.
-
ketronsd1
- BHCluster
#35719 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
tabloid wrote:10. FEBRUAR 1997. - LISKA ULICA, MOSTAR - BAJRAM
Ove hrvatske vitezove je predvodio Marko Maka Radić, zvuci poznato zar ne?
Radića je, podsjetit ćemo, Sud BiH osudio na 21 godinu zatvora zbog počinjenih ratnih zločina. Na slobodu je trebao izaći tek 2027. godine. Međutim, ministar pravde BiH Josip Grubeša (HDZ) potpisao je Rješenje kojim se odobrava njegov transfer na izdržavanje kazne u Republici Hrvatskoj i to nakon što je Županijski sud u Zagrebu preinačio presudu Suda BiH, jer ne priznaje UZP, te mu odredio kaznu zatvora u trajanju od 12 godina i šest mjeseci.
Stub multikulturalnosti, suzivota te garnti mira i stabilnosti eUropske BiH.

Nositelji "europskih vrijednosti".Na obljetnicu uspostave Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, kod Katedrale Marije Majke Crkve u Mostaru osvanuo je transparent podrške za Marka Maku Radića.
Evo o kakvim se vitezovima radi.
- SaraFina
#35720 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
![]()
Autor: Danas.hr
“Pogledajte sve govore predsjednice od posjeta Vučića do danas i pogledajte je li i u jednom govoru spomenut pojam velikosrpske agresije. To je dokaz. Ni u jednom govoru sigurno nije spomenut jer je to bio njezin izričit nalog. A zašto je to Vučiću odradila, to pitajte predsjednicu”, kazao je Radeljić
Nakon što je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović priznala na današnjoj konferenciji za medije kako je pogriješila kada je rekla da je ‘Za dom spremni’ povijesni hrvatski pozdrav i kako joj je to rekao jedan od njezinih savjetnika, za RTLoglasio se bivši savjetnik predsjednice za unutarnju politiku Mate Radeljić.
KOLINDA PROMIJENILA PLOČU: ‘Pogriješila sam kad sam rekla da je ‘Za dom spremni’ stari hrvatski pozdrav. On nije prihvatljiv’
Obećala je Vučiću
“Predsjednica sama vodi svoju politiku i predsjednica sve svoje odluke sama donosi. Nitko u njezino ime nije donio odluku. Meni je to žao čuti jer ispada da je predsjednica bila nekakva marioneta svojih savjetnika. Ne znam na koga je mislila i bilo bi lijepo da je kazala na koga misli”, kazao je Radeljić.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35721 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Valja nastaviti tradiciju.
Cvetković - Maček
Milošević - Tuđman
Vučić - Kolinda
Cvetković - Maček
Milošević - Tuđman
Vučić - Kolinda
-
Hafis
#35722 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ideli kako oti bojkot hrvacke robe
- SaraFina
#35723 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Može neko naći video tj, dio videa... u vrijeme Dodikovog posjeta Mostaru?
Ima neki lik i plačnim glasom od prisutnih kaže" PreCjedniče hoćete i nas sada predstavljati"?
Ja ne mogu da nađem taj dio, a Dodik nešto promlja i okreće glavu. Koji čemer i jad.
@Hafisaga jesi ono ti?
Ima neki lik i plačnim glasom od prisutnih kaže" PreCjedniče hoćete i nas sada predstavljati"?
Ja ne mogu da nađem taj dio, a Dodik nešto promlja i okreće glavu. Koji čemer i jad.
@Hafisaga jesi ono ti?
Last edited by SaraFina on 18/02/2019 10:55, edited 1 time in total.
-
Hafis
#35724 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma jok. Ja taj dan bio u Torabija. Nešto me protislo u gornjem dijelu gluteusa, pa velim da se na vrijeme pregledam, što je sigurno - sigurno je.
- spreca
#35725 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne sikiraj se Dodik sve lijeci...samo ti treba uputnica od akademika Dragoslava