sevilla ima gol a jednog jedinog suta na gol nemaju
sad je 2 1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma i meni je bilo nemoguće, ne igraju sa Puračićem. Ovi na livescore su normalniji, znaju izračunatomar little wrote:jedino ako ti racunaju pasove pred golom kao sut. jedno 5-6 mozda.
sevilla ima gol a jednog jedinog suta na gol nemaju![]()
sad je 2 1
i ja sam to rekla, rekord nece pobjec nigdje a suarezu bi gol puno znacio. al eto ajd.Vertig0 wrote:Eto pade jos jedan rekord. Iako je mogao pustiti da ga Suarez zabije
Sačuvao za muzej.omar little wrote:em uzo loptu em ne da nikom dresa![]()
a znam, od milja mu se smijem.5 0 5 wrote:Sačuvao za muzej.omar little wrote:em uzo loptu em ne da nikom dresa![]()
a postidio se na kraju.omar little wrote: a znam, od milja mu se smijem.
eno kaze mrchip da i zarra ima toliko.LSD wrote:https://www.youtube.com/watch?v=yO41950aAxk
Messi otjerao Zarru sa trona![]()
253 gola u 288 utakmica....govorim samo za Primera ligu
Gerd Müller, 365 (427) NjemackaKemal Malovčić wrote:Raul - 228 (550)
Ja navedoh Raula jer je najrecentniji od ovih sa spiska najboljih strijelaca Primere. Po uslovima igre najbliži Messiju.5 0 5 wrote:Gerd Müller - 365 (427)Kemal Malovčić wrote:Raul - 228 (550)
i njega ce on ladno pospremit. jedan mu je vec oteo5 0 5 wrote:Gerd Müller - 365 (427)Kemal Malovčić wrote:Raul - 228 (550)
dodao sam rekorde i iz ostalih zemalja. usporedbe radi.omar little wrote: i njega ce on ladno pospremit. jedan mu je vec oteo
kad je dao gol bas su komentatori kod mene spominjali mullera, zato sto je najuspjesniji. oni su bili manje uvjereni od mene da ce to messika shendlat bez blema.5 0 5 wrote:dodao sam rekorde i iz ostalih zemalja. usporedbe radi.omar little wrote: i njega ce on ladno pospremit. jedan mu je vec oteo