Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Ovo s Barsom bi moglo pomoći da se rasčiste dvije stvari:
- od čega je ovaj Liverpool, tj. koliko je to jaka ekipa
- da li Barsa može prebaciti u višu, obzirom da veći dio sezone igraju na nekom ler modu gdje kad zapne Messi prebaci u višu, pa ne bude problem
Dernek tipa ovog sa Cityjem i Tott bi bio poželjan, ali teško da će se tako nešto ponoviti.
Pusti ti to, jes ti uz nas? Kontam nema Reala a ti si možda neki lucky charm u LP
Crvena Tifoza wrote:Još ste počeli i prijetit.
Samo sporCki
skafiskafsnjak wrote:
Liverpool ne kiksa vise..previse su ozbiljni .
A vidjet cemo kakav ce City biti nakon onoga sinoc.
Mislim i ja isto, sazrela je ekipa definitivno, al eto, nikad se ne zna.
Mislim da su nakon ispadanja City-ja značajno pale šanse Liveu za titulu. Ubiće Totanhama sad za vikend a onda ne vidim ko im može uzeti bod do kraja naročito kad nemaju CL tekme. Čak možda i ne toliko zbog umora, premda je i to bitan faktor, više jer sam siguran da su ove godine oni bili više naloženi na CL i siguran sam da je to takmičenje glavnim igračima imalo veći prioritet. Sad toga više nema pa se bojim da će iskihati bijes na ostatak protivnika u EPL.
Korovjev wrote:Mislim da su nakon ispadanja City-ja značajno pale šanse Liveu za titulu. Ubiće Totanhama sad za vikend a onda ne vidim ko im može uzeti bod do kraja naročito kad nemaju CL tekme. Čak možda i ne toliko zbog umora, premda je i to bitan faktor, više jer sam siguran da su ove godine oni bili više naloženi na CL i siguran sam da je to takmičenje glavnim igračima imalo veći prioritet. Sad toga više nema pa se bojim da će iskihati bijes na ostatak protivnika u EPL.
To sam i ja bas pisao na prethodnoj stranici ali ipak se nadam tituli Redsa na kraju aBd.
Dakle situacija je jako dobra za Pool. Najzad dobra ekipa i dobar trener. Jos fali jedan dobar vezni koji zna dijeliti lopte i imas extra ekipu koja ce drmati slijedecih 4-5 godina. Sanse za osvajanje lige su ogromne jer imaju laksi raspored a i ekipa djeluje puna samopouzdanja. Problem je tekma sa Barcom. U toj tekmi je najvaznije dati gol prije Barce tj. povesti 1:0 i onda ce Barca pasti jer mora ici naprijed a Pool je sto se tice transfornacije najbolji na svijetu. U koliko bude suprotno onda je zajebano jer Barca zna odigrati na siguricu. Ova tekma ce uticati i na psihu ekipe u oba pravca i o tome se mora voditi racuna. No bez obzira na sve Pool je uradio puno ove sezone i na pravom je putu da opet bude onaj stari veliki Pool. Zivjeli.
Fabinho says Liverpool are taking matters one game at a time, not focusing on proving themselves as the best.
“No, we do not have time [to enjoy and breathe]. We are playing in a good time, a turning point in the season, and we need to give our all.”
Fabinho: "I do not know if we are the strongest. We have a realistic team. Against Porto, for example, we suffered a little at the beginning of the game, but we scored the goals in the opportunities we found.”
Liverpool moze kostati samo Kloppov gubitnicki finalni sprint ili sam klubski suhi period u osvajanju titule.
Sve ostalo je zrelo za trofeje, i igracki kvalitet i forma i samopouzdanje.
Jurgen Klopp must decide whether to name Alex Oxlade-Chamberlain in a matchday squad for the first time this season after he spent the week building up his fitness at Melwood. (James Pearce)