Joj bogte šta svršavaš na onu jednu šakuGeneral War wrote:Prvo onim da ispeglaju njuskeFudo387 wrote:Jesu li povadili one levate iz auspuha?
Dešavanja u Srbiji
- mO k3
#35676 Re: Dešavanja u Srbiji
- General War
#35677 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema mehanicara raspolozivih kazu, svi uprli da spuru na nosicima ispravebh.tornjak wrote:nisu ostali u auspuhu.....nekolicina je bila u izduvnom loncu.....dvojicu su nasli u zracnom filteru....jednog u hladnjaku....i tako....Fudo387 wrote:Jesu li povadili one levate iz auspuha?
uglavnom...mehanicari rade danonocno da ih izvade
- General War
#35678 Re: Dešavanja u Srbiji
Braca izbombardovala soceve, dosla naredba dosta, da ih ne krene da ti bracu ne posutaju, pa valja NATO zvatmO k3 wrote:Joj bogte šta svršavaš na onu jednu šakuGeneral War wrote:Prvo onim da ispeglaju njuskeFudo387 wrote:Jesu li povadili one levate iz auspuha?
zato su ti braću povaljali po podovima
- BHCluster
#35679 Re: Dešavanja u Srbiji
A ni kontakta nije bilo pandur se izmaknuo.General War wrote:Prvo onim da ispeglaju njuskeFudo387 wrote:Jesu li povadili one levate iz auspuha?
Last edited by BHCluster on 28/03/2018 17:49, edited 1 time in total.
- General War
#35680 Re: Dešavanja u Srbiji
Sabane, kad se i ti prijavis u uckFudo387 wrote:Borivoje, ka’s ti u srBsku cast...eno ih hoce na Kosovo, again.General War wrote:Prvo onim da ispeglaju njuskeFudo387 wrote:Jesu li povadili one levate iz auspuha?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#35681 Re: Dešavanja u Srbiji
IIIJJJJHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UDRIII BRATE GRANATEEEEEEEEE IJIJIIJJIIJJIIJIIJIfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-
Fudo387
#35682 Re: Dešavanja u Srbiji
Aaa, znaci, ipak neces.General War wrote: Sabane, kad se i ti prijavis u uck
A sto, sta ti fali?
Ima u diti kombi, nek’ ti dadnu da u pauzi od mucenja sampona vjezbas uvlacenje i izvlacenje iz auspuha.
Kod kuce nek’ ti zena napravi tepsiju tulumbi i guraj u guzove, pa ako izadjes u informeru da si pravi mucenik i eroj.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#35683 Re: Dešavanja u Srbiji
IDEMO JEDNU ZA MARKA OD LJUTIJEh GRMEčLIJA
PLAČI ZEMLJO VOLJENA PLAKAT ĆEMO SVI
OOO KOSOVO OOO LAZARE ŠTA DOČEKA TIII
- Young Erotica
#35684 Re: Dešavanja u Srbiji
Elem ako srpska lista stvarno krene sama da formira tu zajednicu mislim da na KiM neće ostati nijednog srbina,mada ne verujem da imaju muda I da ih Ameri ne bi vaspitno posetili.
- General War
#35685 Re: Dešavanja u Srbiji
Neces ni ti izgleda, nikakve koristi od tebe.Fudo387 wrote:Aaa, znaci, ipak neces.General War wrote: Sabane, kad se i ti prijavis u uck![]()
A sto, sta ti fali?
Ima u diti kombi, nek’ ti dadnu da u pauzi od mucenja sampona vjezbas uvlacenje i izvlacenje iz auspuha.
Kod kuce nek’ ti zena napravi tepsiju tulumbi i guraj u guzove, pa ako izadjes u informeru da si pravi mucenik i eroj.
A evo pricao sam s Bundevicom, kaze da te se sjeca kako nisi htio iz bunkera autobusa da izadjes kod makarske da je moro sok bombe bacat...djaba ti zena kupila fudbalku da je popolovi da imas sta stavit na glavusicu u znak raspoznavanja.
- BHCluster
#35686 Re: Dešavanja u Srbiji
Realno gledajuci ovoj je posljednji voz da nesto urade po ovom pitanju jer Vucic se je obavezao da mora da zavrsi ovo sa Kosovom juna tj da nece blokirati Kosovo na putu ka UN-u, EU itd. Pa tako ispade i ova mala preformansa nebi se sta izrodilo kad ono dobise po tamburi a ni tuljumbu probali nisu.Young Erotica wrote:Elem ako srpska lista stvarno krene sama da formira tu zajednicu mislim da na KiM neće ostati nijednog srbina,mada ne verujem da imaju muda I da ih Ameri ne bi vaspitno posetili.
- escobar__
#35687 Re: Dešavanja u Srbiji
Imam u okruženju ljude druge nacionalnosti što svakako nema veze s tim da većinu Srba smatram četnicima ili onim koji bi prešutno odobrili ono što su četnici u stanju uradit.llull wrote:Kad citam postove vecine ljudi, msm stavimo na stranu ( tj. nemoguce je staviti na stranu to sto je Vucic zlotvor, zlocinac i kriminalac ) i mnostvo tih kretena kao sto su "Srbska ( ili SrPska ) Cast jebem li ih. Zanima me nesto, da li svi silni ljudi koji pisu ovdje postove, koji srbe nazivaju djikanima, vlasima, cetnicima... i srbi koji bosnjake nazivaju balijama, poturicama, turcima ... ili hrvate ustasama, ili kako vec ... Da li ti ljudi u svom okruzenju imaju nekoga druge nacionalnosti, nekog kolegu, komsiju, cak mozda i daljeg rodjaka koji je druge vjere...
Da li i njih tako zovu, to mi milion puta prodje kroz glavu, da li imaju hrabrosti da njima kazu svi hrvati su takvi, svi srbi su takvi, svi bosnjaci su takvi ... Ili se to busanje cuva samo za forum i internet.
Da li dijasporci koji jebu majku bosnjacima ili srbima kad dodje vikend i odu da slusaju Serifa Konjevica ili Mileta Kitica, da li su i tada isti ti koji jebu mamu balijama i vlasima ili kad se cuga i slusa to, tad smo svi divni i bajni ????
Izuzetno cijenim Srbe koji su se 90tih oduprli srbočetničkom fašističkom divljanju i ostali na našoj (strani Armije RBiH) ali to je šaka jada ljudi koje bi srpsko društvo ionako izopćilo i prozvalo Alijinim Srbima i to svakako ne mijenja činjenicu da su većina Srba ljudi koji smatraju da su Bošnjaci Turci, da pričaju nepostojećim jezikom i da nemaju vlastitog identiteta. To je nešto što se kod njih od malih nogu uči i prenosi s koljena na koljeno.
- Young Erotica
#35688 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije se on nista obavezao, to grešiš. On cvili da ga ne primoraju na nesto sto ne moze da ispuni zato sto nema podršku naroda za to, mogu da mu ponude kompromis ili moze da ga puši,to su mu opcije.BHCluster wrote:Realno gledajuci ovoj je posljednji voz da nesto urade po ovom pitanju jer Vucic se je obavezao da mora da zavrsi ovo sa Kosovom juna tj da nece blokirati Kosovo na putu ka UN-u, EU itd. Pa tako ispade i ova mala preformansa nebi se sta izrodilo kad ono dobise po tamburi a ni tuljumbu probali nisu.Young Erotica wrote:Elem ako srpska lista stvarno krene sama da formira tu zajednicu mislim da na KiM neće ostati nijednog srbina,mada ne verujem da imaju muda I da ih Ameri ne bi vaspitno posetili.
- BHCluster
#35689 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije ona iz EU dosla onako, receno mu je ili kako je dogovoreno ili...Young Erotica wrote:Nije se on nista obavezao, to grešiš. On cvili da ga ne primoraju na nesto sto ne moze da ispuni zato sto nema podršku naroda za to, mogu da mu ponude kompromis ili moze da ga puši,to su mu opcije.BHCluster wrote:Realno gledajuci ovoj je posljednji voz da nesto urade po ovom pitanju jer Vucic se je obavezao da mora da zavrsi ovo sa Kosovom juna tj da nece blokirati Kosovo na putu ka UN-u, EU itd. Pa tako ispade i ova mala preformansa nebi se sta izrodilo kad ono dobise po tamburi a ni tuljumbu probali nisu.Young Erotica wrote:Elem ako srpska lista stvarno krene sama da formira tu zajednicu mislim da na KiM neće ostati nijednog srbina,mada ne verujem da imaju muda I da ih Ameri ne bi vaspitno posetili.
- Young Erotica
#35690 Re: Dešavanja u Srbiji
Da je tako demokrate bi priznale već 2007.
Na konto teme, mislim da bi bilo preko 50% protiv priznanja a mozda i više.
https://www.blic.rs/vesti/politika/istr ... na/1m0kd64
Na konto teme, mislim da bi bilo preko 50% protiv priznanja a mozda i više.
https://www.blic.rs/vesti/politika/istr ... na/1m0kd64
- Young Erotica
#35691 Re: Dešavanja u Srbiji
A treće i najvažnije je da taj psihopata ne zeli da bude zapamćen izdajnik koji je priznao Kosovo što bi u suštini i bio da to uradi.
I da napomenem, sve ovo je moje licno misljenje i da je moguće da grešim.
Last edited by Young Erotica on 28/03/2018 18:26, edited 1 time in total.
- BHCluster
#35692 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma on ce to sve da svali na Slobu i cica micha gotova pricha.Young Erotica wrote:A treće i najvažnije je da taj psihopata ne zeli da bude zapamćen izdajnik koji je priznao Kosovo što bi u suštini i bio da to uradi.
-
Fudo387
#35693 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne znam ja ko ti je taj Tikvesa, nikad cuo za njega.General War wrote:Neces ni ti izgleda, nikakve koristi od tebe.Fudo387 wrote:Aaa, znaci, ipak neces.General War wrote: Sabane, kad se i ti prijavis u uck![]()
A sto, sta ti fali?
A evo pricao sam s Bundevicom, kaze da te se sjeca kako nisi htio iz bunkera autobusa da izadjes kod makarske da je moro sok bombe bacat...djaba ti zena kupila fudbalku da je popolovi da imas sta stavit na glavusicu u znak raspoznavanja.
Pratis li ti sta pisu novine?
Eno izvjestaj u kuriru sa sastanka saveta za nacionalnu bezbednost.
Nove mere i uputstva za vezbanje vojnika u slucaju ABHO, promijenili "atomski s desna" u "tulumba zGuza"....tctctcttctc
Sta vam rade, katastrofa.
Btw,
Vazdusna opasnost u Djurdjenovcu.
- bh.tornjak
#35694 Re: Dešavanja u Srbiji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Ruske federacije Vladimir Putin razgovarali su danas telefonom o poslednjim dešavanjima na Kosovu i Metohiji.
- Predsednik Vučić je zatražio mišljenje i savet predsednika Ruske Federacije kako da se suprotstavi nasilju i agresiji Prištine, pošto je potpuno jasno da Albanci za svoju jednostrano proglašenu nezavisnost i dela koja iz toga proizlaze imaju široku podršku brojnih zapadnih zemalja - saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.
Dilema je napokon otklonjena....Srbija i Zapad su definitivno u razvodu...
- Predsednik Putin je naglasio da je Srbija ključni partner Rusije na Balkanu, ali i u Evropi, i da će Ruska Federacija podržavati Republiku Srbiju i njenu borbu za očuvanje nezavisnosti i teritorijalnog integriteta. Putin je naglasio i da je svestan pritisaka koji se vrše na predsednika Vučića i Srbiju, i da će, u skladu sa tim, preduzimati dalje mere i reagovati na vreme, i istakao da će dvojica predsednika ostati u kontaktu - navodi se u saopštenju.
poslije visegodisnje svaleracije balkanska kurava je nasla svoj dom...... uskoro se ocekuje vjencanje
PS. mada sve treba uzeti s rezervom.....nije da se mora vjerovat medijima
- Predsednik Vučić je zatražio mišljenje i savet predsednika Ruske Federacije kako da se suprotstavi nasilju i agresiji Prištine, pošto je potpuno jasno da Albanci za svoju jednostrano proglašenu nezavisnost i dela koja iz toga proizlaze imaju široku podršku brojnih zapadnih zemalja - saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.
Dilema je napokon otklonjena....Srbija i Zapad su definitivno u razvodu...
- Predsednik Putin je naglasio da je Srbija ključni partner Rusije na Balkanu, ali i u Evropi, i da će Ruska Federacija podržavati Republiku Srbiju i njenu borbu za očuvanje nezavisnosti i teritorijalnog integriteta. Putin je naglasio i da je svestan pritisaka koji se vrše na predsednika Vučića i Srbiju, i da će, u skladu sa tim, preduzimati dalje mere i reagovati na vreme, i istakao da će dvojica predsednika ostati u kontaktu - navodi se u saopštenju.
poslije visegodisnje svaleracije balkanska kurava je nasla svoj dom...... uskoro se ocekuje vjencanje
PS. mada sve treba uzeti s rezervom.....nije da se mora vjerovat medijima
- bh.tornjak
#35695 Re: Dešavanja u Srbiji
sta je ovo....jbt,....sve nesto klempavo.....ko da sam vidio cetiri fergusona....pici wrote:
IDEMO JEDNU ZA MARKA OD LJUTIJEh GRMEčLIJA![]()
PLAČI ZEMLJO VOLJENA PLAKAT ĆEMO SVI
OOO KOSOVO OOO LAZARE ŠTA DOČEKA TIII![]()
![]()
![]()
![]()
- Matzan
#35696 Re: Dešavanja u Srbiji
Young Erotica wrote:A treće i najvažnije je da taj psihopata ne zeli da bude zapamćen izdajnik koji je priznao Kosovo što bi u suštini i bio da to uradi.
Briga njega kako će biti zapamćen, već da ne završi u čitulji.
- Young Erotica
#35697 Re: Dešavanja u Srbiji
Znači to je to, priznajemoMatzan wrote:Young Erotica wrote:A treće i najvažnije je da taj psihopata ne zeli da bude zapamćen izdajnik koji je priznao Kosovo što bi u suštini i bio da to uradi.
Briga njega kako će biti zapamćen, već da ne završi u čitulji.
- Acid25
#35698 Re: Dešavanja u Srbiji
Inače bio malo klempav, ili su mu Šiptari izvukli uši?pici wrote:
uzas, kurban napravisHe od srBskog Eroja
- bh.tornjak
#35699 Re: Dešavanja u Srbiji
da li ovo nesto znaci / najavljuje.....???
Mediji: Srpski avioni nad Preševom.
MO: Redovne aktivnosti
- argyle
#35700 Re: Dešavanja u Srbiji
bh.tornjak wrote:da li ovo nesto znaci / najavljuje.....???