Kusta se bori ko lav kako zna i umije, da ostane u svojoj fotelji, treba tu borbu cijenitiBlueBlood wrote:Kusturica kaze da su vas izigrali, da klub vise nije vas, da se ni on vise nista ne pita
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#35676 Re: Premijer liga BiH
- jeza u ledja
#35678 Re: Premijer liga BiH
Jao likova sto su se uzivili u ulogu.
U zadnjih godinu dana iz faze ocaja u fazu euforije, i nazad, ste presli bar jedno 15 puta. Svaki mjesec se mijenjaju faze. Tacno isto Dan mrmota. I ko da se nista nije desilo, opet hajmo nanovo ha ha hu hu.
Cuj ovog iznad on bi da se smije.
Pa sreco nasa blago tebi kad se tako lako mozes obradovat necemu.
Kakva radost nastane na bilo kakvu naznaku zavrtanja pipe.
Godinu dana nam zavrcu pipu izgleda. Kad je Dino izjavio probili smo budzet, kad je to bilo, zimus? Evo sad ovo. Kaze u junu zavrnuli pipu. Nema, doveli igrace za kikiriki.
Nemaju da im isplate.
Jebote njihov tim svaki mjesec ima aferu s nekim igracem. Evo sad Bekric. Pa Toskas, velika zvijezda. Pa Pozder, Husic, koliko je to kostalo? Pa prije toga Bogicevic, kaze Miske ne isplacuje plate. Pa av av zamalo Real. Pa slovenacka ubleha. Da li treba napomenuti da su u sezonu trebali uci na evropskoj Grbavici, sa sve novim Istokom, a mozda i Jugom? Kup je bio haman pa siguran, pa o tituli se pricalo iako je bio ogroman zaostatak.....
Toliko providnosti nema ni na jednoj drugoj temi na forumu. Toliko nekog nategnutog sukanja.
Uradite nesto konkretno. osvojite nesto, sagradite nesto, otplatite te dugove, pa se onda rugajte drugima. Ne zivi se od proslosti. Svake polusezone vam se ciljevi mijenjaju, kao i obecanja uprave. Igraci i treneri vam se mijenjaju kao carape. Ovaj najnoviji godinu dana nije izlazio iz guzice FKS. Vama uspijeh sto ste ga nama preoteli.
U tome je i vas problem, sto vam je suk nama mjerilo uspjeha. Haha cuj statut, mi cemo napraviti bolji. Haha cuj Duljevic mi cemo ga vama uzeti. Haha cuj kojekakve zvijezdice, mi imamo nase bebe. Cim je guzica vidjela para, jebo bebe, daj zvjezdice. Haha cuj Celo, doveli ga prvom prilikom. Zato vam je i cudno kad mi hocemo kurac mjeriti s Partizanom, Mariborom. Al ne, njima smo mi mjerilo. Tri boda prednosti! Hej! Imal zime! Neko cak napisa "upeko minus" prije par dana.
Bitno je to da ste ispred nas. Bitno je to da se uzeo bod u derbiju.
Kakav klub, takvi navijaci - mali.
U zadnjih godinu dana iz faze ocaja u fazu euforije, i nazad, ste presli bar jedno 15 puta. Svaki mjesec se mijenjaju faze. Tacno isto Dan mrmota. I ko da se nista nije desilo, opet hajmo nanovo ha ha hu hu.
Cuj ovog iznad on bi da se smije.
Kakva radost nastane na bilo kakvu naznaku zavrtanja pipe.
Toliko providnosti nema ni na jednoj drugoj temi na forumu. Toliko nekog nategnutog sukanja.
Uradite nesto konkretno. osvojite nesto, sagradite nesto, otplatite te dugove, pa se onda rugajte drugima. Ne zivi se od proslosti. Svake polusezone vam se ciljevi mijenjaju, kao i obecanja uprave. Igraci i treneri vam se mijenjaju kao carape. Ovaj najnoviji godinu dana nije izlazio iz guzice FKS. Vama uspijeh sto ste ga nama preoteli.
U tome je i vas problem, sto vam je suk nama mjerilo uspjeha. Haha cuj statut, mi cemo napraviti bolji. Haha cuj Duljevic mi cemo ga vama uzeti. Haha cuj kojekakve zvijezdice, mi imamo nase bebe. Cim je guzica vidjela para, jebo bebe, daj zvjezdice. Haha cuj Celo, doveli ga prvom prilikom. Zato vam je i cudno kad mi hocemo kurac mjeriti s Partizanom, Mariborom. Al ne, njima smo mi mjerilo. Tri boda prednosti! Hej! Imal zime! Neko cak napisa "upeko minus" prije par dana.
Kakav klub, takvi navijaci - mali.
-
LSD
#35679 Re: Premijer liga BiH
Ježa ubi tuđina u Vajomingu, zato ovako strastveno piše eseje o Želji

- Logovan
#35681 Re: Premijer liga BiH
Stavi nešto tako i u vezi svog kluba. 
- jeza u ledja
#35682 Re: Premijer liga BiH
LSD wrote:Ježa ubi tuđina u Vajomingu, zato ovako strastveno piše eseje o Želji![]()
- luckylaka
#35683 Re: Premijer liga BiH
19722sumirprimus wrote:gdje ste sada prijatelji dok bosna umire.luckylaka wrote:,,pitarski kompleksi proradili''![]()
![]()
,,kompleks manijaka proradio"![]()
![]()
1001 put.Cirkus na forumu se nastavlja...oops diskusija ...sorry
dok bosna umireeeee vas glas se ne cujeeee
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35684 Re: Premijer liga BiH
Tariguz od Avaza.
Zutilo od stampe.
-
Samprotivsviju
#35685 Re: Premijer liga BiH
Nemaju generalnog sponzoraLogovan wrote:Stavi nešto tako i u vezi svog kluba.
- Ricken
#35686 Re: Premijer liga BiH
Kažu Tan pregovara sa Amarom. Amar zainteresovan, samo Tan drži nerealnu cijenu.
Live.
- leškarenje
#35687 Re: Premijer liga BiH
Zato imaju evropski istokSamprotivsviju wrote:Nemaju generalnog sponzoraLogovan wrote:Stavi nešto tako i u vezi svog kluba.![]()
- Dr. Kuca
#35688 Re: Premijer liga BiH
Moze li neko u par redova srocit o cemu se radi, vidim da sam citiran sa adzinom slikom da nam pozivi jos dugo? Ovo opet zeljovci nesto bulazne? Fol nas prozivaju da smo prodali klub?
- Logovan
#35690 Re: Premijer liga BiH
Ne treba to njima, kako rekoše.Samprotivsviju wrote:Nemaju generalnog sponzoraLogovan wrote:Stavi nešto tako i u vezi svog kluba.![]()
A ustvari, ne znaju ga naći.
- BlueBlood
#35691 Re: Premijer liga BiH
Kusturica rekao da su vas izigrali, kako vise klub nije vas i kako se on, navijaci, legende kluba vise ni za sta ne pitaju...Dr. Kuca wrote:Moze li neko u par redova srocit o cemu se radi, vidim da sam citiran sa adzinom slikom da nam pozivi jos dugo? Ovo opet zeljovci nesto bulazne? Fol nas prozivaju da smo prodali klub?
- Dr. Kuca
#35692 Re: Premijer liga BiH
BlueBlood wrote:Kusturica rekao da su vas izigrali, kako vise klub nije vas i kako se on, navijaci, legende kluba vise ni za sta ne pitaju...Dr. Kuca wrote:Moze li neko u par redova srocit o cemu se radi, vidim da sam citiran sa adzinom slikom da nam pozivi jos dugo? Ovo opet zeljovci nesto bulazne? Fol nas prozivaju da smo prodali klub?
Kakve legende? Pa Kusturica i Dino su otjerali sve legende istinske od kluba, idioti. Nebitno. Ne vidim sta je problem tu sto se ne pitaju? Ima Adzuka da se pita. Kusturica se ni u svojoj kuci ne pita.
- MOSALJOZE
- avetinja
#35695 Re: Premijer liga BiH
Za one koji ne znaju, dolaskom Sanele dolaze velike promjene. FKS će biti:
Frizerski
i
Kozmetički
Salon
Last edited by avetinja on 26/10/2016 10:03, edited 2 times in total.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#35696 Re: Premijer liga BiH
Koliko se jos kola igra, tereni postaju bas ocajni ?
- BlueBlood
#35697 Re: Premijer liga BiH
Dulja lajk this!avetinja wrote:![]()
![]()
Za one koji ne znaju, dolaskom Sanele dolaze velike promjene. FKS će biti:
Frizerski
i
Kozmetički
Salon
-
Nadzorna_ploca
#35698 Re: Premijer liga BiH
Uvijek realni avetinja. 
- ultima_palabra
#35699 Re: Premijer liga BiH
Morebit Dulja i produži ako tako bidne 
-
kory_galaktikos
#35700 Re: Premijer liga BiH
Ma kakve legende, i sami ih tjeraju. Otjeraju Husrefa, pa ga vrate, otjeraju ga dok je lik u bolnici pa placu za njim. Svaki im potez cirkus.BlueBlood wrote:Kusturica rekao da su vas izigrali, kako vise klub nije vas i kako se on, navijaci, legende kluba vise ni za sta ne pitaju...Dr. Kuca wrote:Moze li neko u par redova srocit o cemu se radi, vidim da sam citiran sa adzinom slikom da nam pozivi jos dugo? Ovo opet zeljovci nesto bulazne? Fol nas prozivaju da smo prodali klub?
Mjere se sa Partizanom i Mariborom a tare ih Krupa i Mladost. To samo pitari mogu.