Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja sam mislio da sam ja najgori...
ljudi odmorite malo
zaista je mucno
+1
Povraca mi se od price na ovoj temi. Zar je moguce da smo ovoliki mentalni siromasi
hajde, Bato, zasto mentalni siromasi?, ako se raspreda o primarnom problemu grada. nikako drukcije ne mozes da dopres do drustva nego da im
svako malo lupas cvoke, a onda se nesto, mozda, i zarotira.
danas me u svom vozilu (na zalost nije hibrid ni Tesla, ali je Eko 6) jako uznemiravala i zivcirala slika na putu do Vranduka.
tacno je putanja sugavog smeca kaki boje vodila iz pravca Mittala pa do Vranduka. tek kod tunela je svanulo. to smece od Mittala smatra
tvoju porodicu koja je u Zenici da je gradjanin drugog reda. samo jedna brojka, kolateralna steta ako joj se nesto desi.
Bobi, pa ti tek sada skontao da kad otkines tu antenu na točku nemaju sanse da ti naplate parking .
Eno onaj Ramin isto otkino, pa ne mora vise na pjesackom parkirati
Casual's wrote:Ima li Chevrolet servis u Zenici? Ima li neki majstor za njih?
Nemas Chevrolet al stosta dijele sa Opelom pa ti mouda Dzambo na Bristu mogne pomoci oko nekih stvari
Koji model i sta je problem
Americki ili korejski Chevrolet?
Koreanci. Cak su se neki Opeli i brendirali pod Chevroletom na nekim trzistima, npr Corsa C
Sve je to svakako pod GMom bilo, bila je prica i oko Buicka da je izveden iz Insignije itd. Boras, berlijeta i grand auto su svi ovlasteni i za Opel i za Chevrolet a vjerujem da dosta dijelova odgovara radi smanjenja troskova dok je Opel.bio pod GMom. Sad je vjerovatno slicna situacija sa PSA (novi Combo je ustvari rebrendiran Peugeot Partner a i oko Korse su francuzi umijesali prste)
Možda je kod Casualsa Vetty ZR1, kupio mu Bake Sto da ne, eno gledam na fb Smlato Doglod kupio bager, sad na crno nudi iskope, krenuo prvo lik podržavati Fudu, ps baviti se prijevozom , sad bager...Ebite me ako nije novi Almy u nastajanju. Za 15 godina studenti na ekonomskom fakultetu citat ce knjige Smlate Dogloda
Treba pod hitno otici na hadž da ubrza svoj privredni razvoj
_BataZiv_0809 wrote:Mislio sam da nam Kezulas napise koji je model, mozda je neki Blazer
Ah ta saradnja GM-a i Fiata dobra je to stvar za nas krajnje korisnike
Ispala mi je neka opcija da uzmem Cruze 2015. Trenutno vozim C4 hatchback, pa bi se rado vratio na sedan opcije (muževniji i veci prostor).
Nedavno sam ga parkirao pored Lancia Thema pa sam skontao koliko mi pickasto izgleda auto.
clio_dci120 wrote:Možda je kod Casualsa Vetty ZR1, kupio mu Bake Sto da ne, eno gledam na fb Smlato Doglod kupio bager, sad na crno nudi iskope, krenuo prvo lik podržavati Fudu, ps baviti se prijevozom , sad bager...Ebite me ako nije novi Almy u nastajanju. Za 15 godina studenti na ekonomskom fakultetu citat ce knjige Smlate Dogloda
on nudi iskope i prevozi, dok ti plačeš po forumu...
Uzmi stvari u svoje ruke pa te neće interesovati tuđa njiva.
clio_dci120 wrote:Možda je kod Casualsa Vetty ZR1, kupio mu Bake Sto da ne, eno gledam na fb Smlato Doglod kupio bager, sad na crno nudi iskope, krenuo prvo lik podržavati Fudu, ps baviti se prijevozom , sad bager...Ebite me ako nije novi Almy u nastajanju. Za 15 godina studenti na ekonomskom fakultetu citat ce knjige Smlate Dogloda
on nudi iskope i prevozi, dok ti plačeš po forumu...
Uzmi stvari u svoje ruke pa te neće interesovati tuđa njiva.
Ja sam zadovoljan onim sto imam u zivotu. A pisem da ukazem na Smlatin rad na crno i generalno kako nastaju tajkuni.
Smlato i njegova kompanija su sirili lazi o meni u stvarnom životu, i jos su mnoge druge neopravdano blatili i olajavali, uspijevaju tako sto crne i blate ljude koje i ne znaju, po direktivi njihovog bossa Dofua. Oni su prvi krenuli blatiti i mene i mnoge druge, a trebali su se baviti svojim poslom.Jadan je takav uspjeh u zivotu. Doduše ovo je zemlja tajkuna i seljacina, pa Smlato se očigledno nasao u prirodnom okruženju . I ja sam gori sto napisa ovoliki post o Smlati, koji nije vrijedan prašine na mom djonu.
Ne znas me u stvarnom životu, da mozes znati je li sa razlogom ili nije. Eto, oni su takve moralne vertikale, da oni mogu odlučivati koga uzeti na tapetu, a koga ne. Ali Boze moj, zivot ide dalje, pitam se samo kako spavaju kada pomisle da ce nekad Fudo otici, a da ce im tad mnogi na male sitne pakosne načine zivote jebavati. Ja neću, jer nisu vrijedni toga, ali vjeruj ima ih koji itekako hoce, a sto su itekako zaslužili.
Ma svi ste isti, kao što sam rekao svi istu matricu koristite. Ne vidim razliku blaćenja svih strana. Eto prvi ti, blatiš tog Smaju jer je lik kupio bager i renta ga. Nije ga ukro, nije ga na donaciji dobio nego ga kupio.
I šta ti znači da bager radi na crno. U gradjevini ti dosta takvog posla ima, gdje uvedeš u posao nekog ko će za sitnicu lovu radit, i to je sve legalno (glavni izvođač uzima razliku). Vuk sit, ovce na broju.
I šta ti znači da bager radi na crno. U gradjevini ti dosta takvog posla ima, gdje uvedeš u posao nekog ko će za sitnicu lovu radit, i to je sve legalno (glavni izvođač uzima razliku). Vuk sit, ovce na broju.
Napisa to i ostade ziv.
Po meni, trebao bi biti registrovan i placati svoje obaveze prema drzavi koje proizlaze iz takvog poslovanja. To sto on radi, to je cisti rad na crno i nije u redu prema registrovanim licima koja obavljaju takve djelatnosti. Ovako, nema razlike izmedju njega i onih sto prodaju cigare ispred pijace.
Ja sam nedavno unajmljivao bager, covjek registrovao obrt i placa svoje obaveze. Takodjer, ljudi koji se bave prevozom u najmanju ruku se registruju kao obrti, pa rade legalno, a ne na crno.
Ne mozes ljude prozivati i pricati kako ti je sef posten i odgovoran, a vamo se baviti kriminalnim radnjama, sto i jeste rad na crno. Oblik kriminala.