NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35651 Re: NBA - National Basketball Association
vozackii, ne trolam ja, neko ti si, ne subjektivan, nego pristrasno vezan za sve što ima veze sa Jamesom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35652 Re: NBA - National Basketball Association
Pa i James ekipa ne prestaje o sudijama u finalu.spree wrote:Velkoski wrote:Opet Curry neće dobiti FMVP, a bio se naložio![]()
Toma jesu sudije pogriješile na stetu Pacersa, ali ti vala predugo o tome. Skoro svaki post to spominjes. Zar treba prethodnim greskama opravdavati nove? Mislim da su realno u prve dvije utakmice ove serije vise zaklali cavse nego tada pacerse. U svakom slučaju ocekivan rezultat u ovoj seriji. Cak su Cavsi iznenadjujuce dobri bili u prvoj i u trecoj utakmici. Mozda bi metla bila nezaslužena, ali je vrlo moguca. Sad da odem u domeni sci-fia ako se LeBron vrati sa ovih 0:3 postaje goat automatski.
Ne treba, slažem se.
Ne bih se složio da su ih više zaklali.
Ovamo su na 2-2 pogriješili. Da je bilo 3-2 za Pacerse, ko zna. Svakako su ih odnijeli, koliko ono 30-40 razlike u G6.
Dobro, eto neću više. Pacersi, sudijske greške, zdrao
-
vozackii
#35653 Re: NBA - National Basketball Association
Trolas jer ima snimak ima sve i vidi se da je Younv dirao zadnji loptu tako da oladipov napad ne bi trebao ni da postoji uopste.Tomahawk11 wrote:vozackii, ne trolam ja, neko ti si, ne subjektivan, nego pristrasno vezan za sve što ima veze sa Jamesom.
Sudije su oduzele loptu cavsima bez reviewa i dali Indiani da igra za pobjedu.
I uracunaj oladipov kos opet je lebron dao tricu i to je pobjeda.
-
klosar pravi
#35654 Re: NBA - National Basketball Association
Kakav crni klon vozačka licenco da li si ti normalan pa cijelu seriju sudije šilje u korist Cavsa, al' ne može se kontra kvaliteta.
Relativni je konacno otvorio oci i trenutno hoda korak za korakom, pozz.
Nece biti sweep vidi se u izjavama igraca GSW da ce im pokloniti pobjedu hoce da se proslavi na domacem kako treba.
Nece biti sweep vidi se u izjavama igraca GSW da ce im pokloniti pobjedu hoce da se proslavi na domacem kako treba.
-
kakavdanakneiskustvu
#35655 Re: NBA - National Basketball Association
Philadelphia and Bryan Colangelo have agreed to part ways, league **** tell ESPN.
-
vozackii
#35656 Re: NBA - National Basketball Association
klosar pravi wrote:Kakav crni klon vozačka licenco da li si ti normalan pa cijelu seriju sudije šilje u korist Cavsa, al' ne može se kontra kvaliteta.
KD, Warriors Want the Sweep: Durant doesn't want to risk another Cavs 3-1 comeback — 'We don’t want to play with the gods like that'
Jesi ti dobar sa glavom cije ti izjave citas
- spree
#35657 Re: NBA - National Basketball Association
kakavdanakneiskustvu wrote:Philadelphia and Bryan Colangelo have agreed to part ways, league **** tell ESPN.
-
klosar pravi
#35658 Re: NBA - National Basketball Association
Ako priblizno Cavsi budu igrali kao sinoc pobjedice pusti ti njihove izjave vidjeces na parketu sve..
Kao da gledaš od juce košarku pa ne znaš.
Kao da gledaš od juce košarku pa ne znaš.
- relativno84
#35659 Re: NBA - National Basketball Association
I sad ako dobiju eto pusteno, ako popuse ipak nisu pustili
Stvarno ovo nema smisla, kolika kolicina gluposti 
-
cassius
#35660 Re: NBA - National Basketball Association
to sto oni izgledjau ko smece u cavsima to je do njih, u svojim ekipama su izgledali u najmanju ruku solidno.vozackii wrote:Ne mora on "buy" nista kad statistika pokazuje kolko su talentovani. I opet igraju ljudi protiv 4 all stara nisu smece saigraci ali halo sta ocekujete? Ovo sto su odigrali game 1 i 3 je iznad svih mogucnosti.cassius wrote:
Kobe on LeBron's Teammates: It seems like he has some good talent to me. I don’t understand how, in order to talk about how great LeBron is we need to [expletive] on everybody else. That’s not O.K. Those guys have talent. I don’t buy this whole thing that he’s playing with a bunch of garbage."
ali neka opet trejda pola ekipe.
-
Itsoktobealone
#35661 Re: NBA - National Basketball Association
hahahahahahahahaha
ovi LeSweep dickraideri
ovi LeSweep dickraideri
-
klosar pravi
#35662 Re: NBA - National Basketball Association
relativno84 wrote:I sad ako dobiju eto pusteno, ako popuse ipak nisu pustiliStvarno ovo nema smisla, kolika kolicina gluposti
Nece uletit u utakmicu da puste, al' ako odu opet cavsi na ove mini prednosti od 6, 7 poena tako ce i ostati na kraju jer nemaju razloga niti motivacije da dobiju ovu utakmicu.
Pusti price igraca kao vec smo imali 3-1 ona ekipa cavsa i ova nebo i zemlja.
Glupa prica uglavnom gotivnije 10 puta da proslave kuci.
@ Cassius nema više trejdova Lebron ide nije više ni pitanje da li ide sve se zna.
-
vozackii
#35663 Re: NBA - National Basketball Association
to sto oni izgledjau ko smece u cavsima to je do njih, u svojim ekipama su izgledali u najmanju ruku solidno.vozackii wrote:Ne mora on "buy" nista kad statistika pokazuje kolko su talentovani. I opet igraju ljudi protiv 4 all stara nisu smece saigraci ali halo sta ocekujete? Ovo sto su odigrali game 1 i 3 je iznad svih mogucnosti.cassius wrote:
Kobe on LeBron's Teammates: It seems like he has some good talent to me. I don’t understand how, in order to talk about how great LeBron is we need to [expletive] on everybody else. That’s not O.K. Those guys have talent. I don’t buy this whole thing that he’s playing with a bunch of garbage."
ali neka opet trejda pola ekipe.
Da, u svojim ekipama koje su u lutriji lako je mlatit brojke. Trejdovani su jer su bili kancer tima. Dupli standardi za Lebrona da je neko drugi doveo ekipu u Finale nba sa odigranih 20ak zajedno tekmi bio bi najbolji, mvp itd itd
-
Korovjev
#35664 Re: NBA - National Basketball Association
Glavni problem Cavsima je odbrana. Jer ne smiješ dopustiti da ti GSW da toliko lakh koševa, polaganja, zakucavanja. Mislim da su u trećoj četvrtini imali tri ili četiri alley oopa zaredom. Još imaš tekmu u kojoj burazeri splashovci ništa ne ubace i solidnu igru po nekog u napadu osim Lebrona i opet zijaniš.
A mislim da loša igra u odbrani ima i veze sa velikim nedavnim promjenama igrača, tradeovima u Cavsima. Jer za odbranu tim mora biti uigran i uhodan. Fakat im se ne bi smjelo dešavati da na običnom bloku ostaju dvojica vani ovi samo spuste loptu, i još naravno nema nikoga da zatvori reket. I tako 15, 20 puta po tekmi.
A mislim da loša igra u odbrani ima i veze sa velikim nedavnim promjenama igrača, tradeovima u Cavsima. Jer za odbranu tim mora biti uigran i uhodan. Fakat im se ne bi smjelo dešavati da na običnom bloku ostaju dvojica vani ovi samo spuste loptu, i još naravno nema nikoga da zatvori reket. I tako 15, 20 puta po tekmi.
-
Korovjev
#35665 Re: NBA - National Basketball Association
I ko je ona budala što je nakon prve tekme pisala da je Lebron ušao u glavu Durantu i da je ovaj izgubljen za seriju. Svašta čovjek pročita ovdje.
-
Rob_Atl
#35666 Re: NBA - National Basketball Association
Nije ga Lebron cuvao uopste, cim dodje pick lebron prepusti drugom igracu da ga preuzme. Islo ga jest, ali sa poludistance sve koseve sto je dao bilo je preko korvera, jr, i hilla, jedan kos preko love. Ova prva trojica sve za glavu manja od duranta. Prvu tekmu Lebron je bio na njemu skoro non stop, pa i drugu. Ovu nemam pojma sta se desilo, citavu tekmu Lebron je bio izgubljen, jel' mu se ne igra vise sa ovim uhljupima ili je nakon prve tekme sve otislo u kurac. Al kad skontas prvu su mogli dobit, drugu su bili u igri do 4q, ovu juce su prokockali opet. Nije da ih ne mogu dobit, al kad Lebron igra onda ovi stanu, kad Lebrona ne ide onda ove krene, ne mogu dva dobra sastavit nikako
. Kao sto neko rece , Cavsima je odbrana katastrofa, kad ti mcgee zabije preko 10 koseva treba se odma spakovat i bacit peskir.
-
Nadzorna_ploca
#35667 Re: NBA - National Basketball Association
Sprema se metla a sudije i dalje u centru paznje.. 
-
klosar pravi
#35668 Re: NBA - National Basketball Association
I dalje Cavsi u 7?Korovjev wrote:Glavni problem Cavsima je odbrana. Jer ne smiješ dopustiti da ti GSW da toliko lakh koševa, polaganja, zakucavanja. Mislim da su u trećoj četvrtini imali tri ili četiri alley oopa zaredom. Još imaš tekmu u kojoj burazeri splashovci ništa ne ubace i solidnu igru po nekog u napadu osim Lebrona i opet zijaniš.
-
Korovjev
#35669 Re: NBA - National Basketball Association
Malo me ponijelo nakon prve, priznajem. A bolje i bilo ko u 7 pa da gledamo još malo vrhunsku košarku i nastupe igrača kao Lebron u prvoj ili Durant u trećoj, gdje stanem u neka doba i mislim pa je li ovaj čovjek normalan može li ga iko zaustaviti. Ovako ide metla jer ne vidim šta Cavsi mogu napraviti da dobiju tekmu.
Durant me moram priznati iznenadio mentalnom snagom, mislio sam da je puuuno mekši.
A kako dobro prognoziram nakon ovoga što sam napisao za metlu pazi sad kad Cavsi okrenu. Dakle ovi što se klade samo nek mene čitaju i onda sve suporotno. Sigurna lova.
Durant me moram priznati iznenadio mentalnom snagom, mislio sam da je puuuno mekši.
A kako dobro prognoziram nakon ovoga što sam napisao za metlu pazi sad kad Cavsi okrenu. Dakle ovi što se klade samo nek mene čitaju i onda sve suporotno. Sigurna lova.
- amar1994
#35671 Re: NBA - National Basketball Association
vozackii wrote:
![]()
- amar1994
#35672 Re: NBA - National Basketball Association
sta imam gledat 7 utakmica , cista komercijala ECF i WCFKorovjev wrote:Malo me ponijelo nakon prve, priznajem. A bolje i bilo ko u 7 pa da gledamo još malo vrhunsku košarku i nastupe igrača kao Lebron u prvoj ili Durant u trećoj, gdje stanem u neka doba i mislim pa je li ovaj čovjek normalan može li ga iko zaustaviti. Ovako ide metla jer ne vidim šta Cavsi mogu napraviti da dobiju tekmu.
cavsi nemaju sanse ko i 2007 godine
- xoklix
#35673 Re: NBA - National Basketball Association
Nigdje veze izjava... u GSW igraju 4 all stara, dva su medju najboljim igracima ikad.cassius wrote:
Sto Durant nije sa OKC osvojio,a imao je 3x bolju ekipu nego James.
Dovedi Jamesu Westbrooka druga prica bi bila.
- Sidius
#35674 Re: NBA - National Basketball Association
Niko nije ni rekao da njegovi suigraci nemaju talenta (nego im fali talenta), ipak su NBA igraci, nego je belaj sto nisu ni blizu GSWu, koja je jedna od najboljih ekipa ikada.
-
THEC
#35675 Re: NBA - National Basketball Association
[youtube][/youtube]
imati JR-a i WB-a u ekipi, pa tu bi James od muke poceo da bije saigracexoklix wrote:Nigdje veze izjava... u GSW igraju 4 all stara, dva su medju najboljim igracima ikad.cassius wrote:
Sto Durant nije sa OKC osvojio,a imao je 3x bolju ekipu nego James.
Dovedi Jamesu Westbrooka druga prica bi bila.