Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
omega369

#35651 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

LSD wrote:
Mi Misketa možemo otjerati uz par zvižduka/psovki/transparenata i ode on ko da ga Bog nije dao - a vi svog kosookog Amidžu ne možete ni uz pomoc NATO pakta ;-) to su te suštinske razlike.
Kad se daš na raspolaganje onda je kapak :skoljka: i još Amidža pošalje brata Ken Choa da mu drži po kontrolom njegovu bosansku igracku.
Naravno da mozete otjerati lika koji je ulozio svoju kamatu od vasih para u iznosu od 10-ak milja. Ipak tjerati nekoga ko je ulozio 8 miliona....mislim ono...evo bas razmisljamo koga da ostavimo, tana ili kustu :lol:
sumirprimus

#35652 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

avetinja wrote:
sumirprimus wrote:
avetinja wrote:Ovaj Tuzlak je najveći provokator. Prvo kaže da nema pravo da zajebava, čovjek se ponada, a onda ispadne najglasniji. :mrgreen:
ko je provokator???
pa i nemam, al jace od mene kad bi gorio :lol:
Došao si na svoje. Pitarima crkla krava, ispred njih ste, još da ste ispred Želje pa da se raspojasaš. :lol:
druze jasam uvjek isti.ha gubili ha dobijli li la li la :lol:
sumirprimus

#35653 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

-LIBERO- wrote:Kusturica i Selimovic, odlicni operativci. Sasvim sigurno je to Vinsent i sam skontao. Ima on nos za to, pored silnih kompaija i sl. Takvi se ljudi lako prepoznaju, i logicno visoko pozicioniraju.
moro sam...a jebte pa lbero je ozibljniji forumas,s renomeom :lol: :lol: :pisnuo: :odustajem:
odlicni operativcni.ima on nos za to aaaaaa :lol: :lol: :lol: koji epic fail izvini druze, mescini vise i ne dolazis al izcvini :lol: :thumbup: :kiss:
BlueBlood

#35654 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

lijek-za-sve

#35655 Re: Premijer liga BiH

Post by lijek-za-sve »

BlueBlood wrote:
Konzum ?!

Konzum je za vas Bingo :wink:
sumirprimus

#35656 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

jok ba fudo stokrla :lol: :skoljka:

Image
sumirprimus

#35657 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

lijek-za-sve wrote:
BlueBlood wrote:
Konzum ?!

Konzum je za vas Bingo :wink:
bingo ti je fukara iz tuzle :lol:
LSD

#35658 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

:meza1: pratimo dešavanja

al fakat šta li ce biti sa konama :hmpf: jbt kako se sudbina gadno poigra sa njima....a ne tako davno su se qrcili mjesecima sa prekucavanjem lige sa drugim timom, grupnim fazama, kavijar bacali na sirotinju, a šampanjcem prali pakaš, sline brisali dolarima, svaku mjeru ukusa prevršili....tu su pisali isti ovi likovi koji sad nešto kmeče kad ih se zayebava :place1:
lijek-za-sve

#35659 Re: Premijer liga BiH

Post by lijek-za-sve »

sumirprimus wrote: bingo ti je fukara iz tuzle :lol:
:D reci to ovim sestricama iz novogsarajeva sto meni pricas :D
BlueBlood

#35660 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Kriza u klubu sa Koševa zaoštrava se sa svakim novim danom. Vincent Tan prodaje FK Sarajevo

:meza1:
sumirprimus

#35661 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

lijek-za-sve wrote:
sumirprimus wrote: bingo ti je fukara iz tuzle :lol:
:D reci to ovim sestricama iz novogsarajeva sto meni pricas :D
ko su sestrice imalkakvadobra???
lijek-za-sve

#35662 Re: Premijer liga BiH

Post by lijek-za-sve »

sumirprimus wrote: ko su sestrice imalkakvadobra???
ima...svaka igra svaka dobija....samo ih startuj :D
missko

#35663 Re: Premijer liga BiH

Post by missko »

Logovan

#35664 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Kompleksi medvjedića su i dalje prisutni.
BlueBlood

#35665 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

hebeno je biti pitar ovih dana toliko hampe a oni blage veze nemaju sta se desilo, sta se desava i sta ce se desiti sa klubom :lol:

izdrzite, ne daj...(htjedoh napisati ne dajte se al vec ste se dali), znamo svi da vam je sad tesko i zadnjih dvajes godina isto tako ali doci ce bolji dani za diva sa Koseva, sve bude i prodje...
sumirprimus

#35666 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

lijek-za-sve wrote:
sumirprimus wrote: ko su sestrice imalkakvadobra???
ima...svaka igra svaka dobija....samo ih startuj :D
koo? sta* valja se trudit?
dostasam e ja trudio, nek se one trude. :izet:
kory_galaktikos

#35667 Re: Premijer liga BiH

Post by kory_galaktikos »

joj cirkusa sa torpedom, prodaju se, najavljuju sezone bez poraza, bez primljenog gola kuci
pa se ujedu za guzu, kaju, nude, prodaju opet.. tacno im se mozes smijat kad hoces, al mi ih bude i zao ima tu i dobrih ljudi
luckylaka

#35668 Re: Premijer liga BiH

Post by luckylaka »

,,pitarski kompleksi proradili'' :-) :lol:
,,kompleks manijaka proradio" :-) :lol:
1001 put.Cirkus na forumu se nastavlja...oops diskusija ...sorry
sumirprimus

#35669 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

luckylaka wrote:,,pitarski kompleksi proradili'' :-) :lol:
,,kompleks manijaka proradio" :-) :lol:
1001 put.Cirkus na forumu se nastavlja...oops diskusija ...sorry
gdje ste sada prijatelji dok bosna umire.
dok bosna umireeeee vas glas se ne cujeeee
kudrilo

#35670 Re: Premijer liga BiH

Post by kudrilo »

Ima neki fazon u ovim prozivanjima, uvijek se obije o glavu, ali isto tako i svako kur*enje se obije o glavu.

Pitari su bili oprali kad je Tan došao, euforija na sve strane, s drugim timom će igrati našu ligu, nakon prve titule već brojali koliko će im minimalno godina trebati da budu najtrofejniji. PLJUS.

Tuzlaci prošle sezone hladno najavljivali dominaciju u narednim godinama, prijetili svima da što su bili ispred njih-bili su. PLJUS.

Mi nakon što smo doveli 13 igrača na polusezoni (prošla sezona), digli euforiju, naredali pobjeda, Edis Mulalić-Simeone. PLJUS.

Zato ja ne volim ni euforično previše, a ni tragično, zlatna sredina i objektivnost uvijek. A da se zanimljivo smijati rivalima, jeste, ali valja odoliti ne provocirati ih, karma je čudo. :D
sumirprimus

#35671 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

kudrilo wrote:Ima neki fazon u ovim prozivanjima, uvijek se obije o glavu, ali isto tako i svako kur*enje se obije o glavu.

Pitari su bili oprali kad je Tan došao, euforija na sve strane, s drugim timom će igrati našu ligu, nakon prve titule već brojali koliko će im minimalno godina trebati da budu najtrofejniji. PLJUS.

Tuzlaci prošle sezone hladno najavljivali dominaciju u narednim godinama, prijetili svima da što su bili ispred njih-bili su. PLJUS.

Mi nakon što smo doveli 13 igrača na polusezoni (prošla sezona), digli euforiju, naredali pobjeda, Edis Mulalić-Simeone. PLJUS.

Zato ja ne volim ni euforično previše, a ni tragično, zlatna sredina i objektivnost uvijek. A da se zanimljivo smijati rivalima, jeste, ali valja odoliti ne provocirati ih, karma je čudo. :D
fazon se zove karma-...
karma is a bitch...
kudrilo

#35672 Re: Premijer liga BiH

Post by kudrilo »

tačno tako, na kraju i napisah :D

Jedini Zrinjski "neutralan", ali nisu nešto ni zanimljivi za podje+avanje :D
Maharadza

#35673 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

BlueBlood wrote:hebeno je biti pitar ovih dana toliko hampe a oni blage veze nemaju sta se desilo, sta se desava i sta ce se desiti sa klubom :lol:

izdrzite, ne daj...(htjedoh napisati ne dajte se al vec ste se dali), znamo svi da vam je sad tesko i zadnjih dvajes godina isto tako ali doci ce bolji dani za diva sa Koseva, sve bude i prodje...
Šta ćeš, neko se "dade" za 4 miliona eVra, 0KM duga, čiste račune, redovne plate, kup, titulu, PLAY OFF EL, Butmir a neko opet za svega 10000 KM, 7% kamate i nešto farbe za raspale reflektore! :oops:
LSD

#35674 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Maharadza wrote:
BlueBlood wrote:hebeno je biti pitar ovih dana toliko hampe a oni blage veze nemaju sta se desilo, sta se desava i sta ce se desiti sa klubom :lol:

Šta ćeš, neko se "dade" za 4 miliona eVra, 0KM duga, čiste račune, redovne plate, kup, titulu, PLAY OFF EL, Butmir a neko opet za svega 10000 KM, 7% kamate i nešto farbe za raspale reflektore! :oops:
Maha,

šta se dešava u Tanovoj svojini, informiši nas ukratko, Dine ti
BlueBlood

#35675 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Kusturica kaze da su vas izigrali, da klub vise nije vas, da se ni on vise nista ne pita
Locked