Sto jedan kolega iznad rece, da je trebalo natrpali bi im jos. Bas se vidjelo da se s pola snage igra.
A sada, Barca... Uh, braco draga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
SmokingMan wrote:Ako izađe na X bit će keramet,bukvalno.
Pobijedio je Guardiola večeras...omar little wrote:mislim da ce se guardiola na glavu nasaditi, ali nece dozvoliti da ih tottenham tri puta za redom pobijedi. motivirace ih po krv da idu.
semanticaruKing_Kenny wrote:Pobijedio je Guardiola večeras...omar little wrote:mislim da ce se guardiola na glavu nasaditi, ali nece dozvoliti da ih tottenham tri puta za redom pobijedi. motivirace ih po krv da idu.
Bosanski_kralj wrote:Ako pogledate Guardiolin boravak u Bayernu vidi se da je nakon svakog ispadanja iz LP ekipa i u BL padala u formi, vjerujem da će tako biti i sa Sitijem.

jesi duhovit jbttuzlak1212 wrote:Eto Redsi nek bolji katalonci prodju u polufinalu![]()
![]()
Bit će spektakl.omar little wrote:semanticaruKing_Kenny wrote:Pobijedio je Guardiola večeras...omar little wrote:mislim da ce se guardiola na glavu nasaditi, ali nece dozvoliti da ih tottenham tri puta za redom pobijedi. motivirace ih po krv da idu.
eto, nakon svih godina poznanstva, konacno docekasmo ja i ti barca-liverpool ravnopravan okrsaj.
sve_ovo_ja wrote:Skauting odrađen, bit' ce opet 5:0.
https://forum.klix.ba/liverpool-fc-p154 ... #p15482562SmokingMan wrote:Biče kite 5:0,nije Porto FKS.
Jordan Henderson’s game by numbers vs. Porto (22 minutes played):
100% take-ons completed
4 chances created (2 big chances)
4 ball recoveries
1 assist
Played less than half an hour, created more chances than any other player.

Alisson Becker will wear the No.1 shirt for Liverpool for the 2019-20 season.
The goalkeeper is set to switch from his current No.13 to No.1 at the beginning of 2019-20.