Ponekad, ali više zato što sam propustio neki zicer... a trebalo je biti samo na pravom mjestu u pravo vrijemeBig Ang wrote:Kajate li se jer ste nekad neku ženu odbili?
Ako sam neku odbio, onda sam imao valjan razlog.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ponekad, ali više zato što sam propustio neki zicer... a trebalo je biti samo na pravom mjestu u pravo vrijemeBig Ang wrote:Kajate li se jer ste nekad neku ženu odbili?
Da.Big Ang wrote:Kajate li se jer ste nekad neku ženu odbili?
Da.Big Ang wrote:Kajate li se jer ste nekad neku ženu odbili?
Nikad mi nije bilo blam. Nikad se prema curama nisam ružno odnosio, bez obzira na situaciju.Big Ang wrote:A jel vam blam kad vam se smješka, udvara, šalje signale i sl. ne tako lijepa (da ne kažem šta gore) djevojka?
Sto ce mi biti blam?Big Ang wrote:A jel vam blam kad vam se smješka, udvara, šalje signale i sl. ne tako lijepa (da ne kažem šta gore) djevojka?
Pa ako je da izvines sami grob, normalno da ce biti smijesno. Nista u vezi nje ili "vidi je kakva je", nego u kontekstu sprdnje sa jaranomsherbett wrote:a daj kaj sad serete..sigurno vam se prijatelji rugaju, ili vam se smiju ako dođe neka "ne baš" i priđe vam. Gle, ako to cure rade, onda sigurno i vi radite.
Mislim, nitko to nije zaslužio..al eto
Ja u Egiptu, u hotelu u kojem sam boravio, gledao kako pijan peder ganja drugog frajera po bazenu da ga zazvali a ovaj bjezi i dere se "No,No, I'm straight ! "dječak sa šibicama wrote:Meni je blam samo ako mi se smjeska muskarac... jos veci blam ako je ruzan muskarac... to se zove ultrasupermegablam.
Priča mi rođak da se njegovom jaranu upucavao peder u Pussy Galoreudječak sa šibicama wrote:Meni je blam samo ako mi se smjeska muskarac... jos veci blam ako je ruzan muskarac... to se zove ultrasupermegablam.
Nije bas isto. Zapravo nije ni blizu. Kod nas muskih glavnu ulogu na prvu loptu igra vanjstina zenska. Dakle ako je lijepa, zgodna itd onda na prvu prolazi sigurno, ako se kasnije pokaze suplja glavom individualni je izbor hocel' je zadrzat radi sisa ili ne. Ako je poruzna onda je vjerovatnije da ce neko vrijeme odrzavati prijateljsku vezu tokom koje ce pokazati neke druge kvalitete kojima ce osvojiti muskarca.todd_smith wrote:Isto kao i sa djevojkama kada ruzan muskarac pridje
nightvision wrote:Nije bas isto. Zapravo nije ni blizu. Kod nas muskih glavnu ulogu na prvu loptu igra vanjstina zenska. Dakle ako je lijepa, zgodna itd onda na prvu prolazi sigurno, ako se kasnije pokaze suplja glavom individualni je izbor hocel' je zadrzat radi sisa ili ne. Ako je poruzna onda je vjerovatnije da ce neko vrijeme odrzavati prijateljsku vezu tokom koje ce pokazati neke druge kvalitete kojima ce osvojiti muskarca.todd_smith wrote:Isto kao i sa djevojkama kada ruzan muskarac pridje
Kod zena, najvaznija osobina koju zapazaju kod muskarca na prvu loptu je materijani status. Tako da muzijak moze biti ruzan k'o pas ali ako ostavlja utisak stabilnog materijalnog statusa ima daleko vecu sansu za prolaz kod zena nego obratno, da ruzna a bogata cura ima kod muskinja.
Lijep a kokuz momak moze ocekivati kratkotrajni flert i prolaznu avanturu dok ruzan ali dobrostojeci ima vise sansi za ozbiljnu vezu.
Disclaimer:
Ovo su fakti i odbijam besmisleno diskutovati kako nisam u pravu
de ba, nemoj ti makardječak sa šibicama wrote:Znaci, kad prilazim zenskoj, moram drzati gutu para u ruci i ne trebam vise nista govoriti?
Jel mogu falsifikati? dok ona skonta, ovo ono...
pa onda sigurno bi bilo zezancija sa strane jarana, ali meni to ne bi bio uopce blamBig Ang wrote:ama grob je, pravi

Big Ang wrote:de ba, nemoj ti makardječak sa šibicama wrote:Znaci, kad prilazim zenskoj, moram drzati gutu para u ruci i ne trebam vise nista govoriti?
Jel mogu falsifikati? dok ona skonta, ovo ono...

Pa đe će tamo izlazit'?ultima_palabra wrote:Priča mi rođak da se njegovom jaranu upucavao peder u Pussy Galoreudječak sa šibicama wrote:Meni je blam samo ako mi se smjeska muskarac... jos veci blam ako je ruzan muskarac... to se zove ultrasupermegablam.A ovaj po belaju bio pijan ko kugla pa nije ni skontao, mislio nako frajer priča sa njim
Onda još došli neki likovi pa ih zajebavali zbog toga, umalo nije opšta tuča bila...
Sta ba izraculane? Vec skontale kako da potrosedječak sa šibicama wrote:I koja kaze da nije u 20 sekundi izracunala da na slici ima 8000 eura, laze!
A nemam pojma, pretpostavljam 3-4 ujutro, "hajmo još negdje"...Velkoski wrote:Pa đe će tamo izlazit'?ultima_palabra wrote:Priča mi rođak da se njegovom jaranu upucavao peder u Pussy Galoreudječak sa šibicama wrote:Meni je blam samo ako mi se smjeska muskarac... jos veci blam ako je ruzan muskarac... to se zove ultrasupermegablam.A ovaj po belaju bio pijan ko kugla pa nije ni skontao, mislio nako frajer priča sa njim
Onda još došli neki likovi pa ih zajebavali zbog toga, umalo nije opšta tuča bila...
Jazbina pedera..Još te dočeka miris trave na ulazu
Recesija i njih pogodila druze... Recesija !ultima_palabra wrote:
Pa otkud pederi i trava, zar oni ne furaju high-class droge?