Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- typeOnegative
#35626 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma ac III je samo bonus , nije mi ni bitna . Imam otprije AC III sa svim DLCevima .
Al kad smo kod AC III u pravu si . Nema nekih pomaka velikih u grafici naspram originalne , ali ima HDR koji dize cijelu stvar na malo viši nivo .
Al kad smo kod AC III u pravu si . Nema nekih pomaka velikih u grafici naspram originalne , ali ima HDR koji dize cijelu stvar na malo viši nivo .
- Veigar
#35627 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja kupio samo odiseju Gold edition i već nakucao 180 satitypeOnegative wrote: ↑05/01/2021 19:22 Evo sad se pocasti sa AC Origins i Odyssey GOLD EDITION verzije ( kompletne verzije sa season pass-om ) za cca 45 markica sa popustom preko onih 10e kupona. Uz odyssey jos dođe i AC III REMASTERED - Po meni bas dobra cijena za ovakav paket igara , bas cu ih s gustom prekucat jer prije nisam![]()
Sad kontam opet da počem al ovaj put da budem strijelac.
- typeOnegative
#35628 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ojhaa, dobar si 
Mislim da si ti to i spomenuo prije koji dan, uzeo ja obe kad sam vidio da se kupon može više puta iskoristiti, a origins izišao 8e
Btw kad smo kod toga, preko čega si downloadao igru? Čini mi se da preko epic launchera ne dolazi sve iz paketa za download. 86 gb ako se ne varam naspram 94 gb kad ide preko Ubisoft connecta??
Mislim da si ti to i spomenuo prije koji dan, uzeo ja obe kad sam vidio da se kupon može više puta iskoristiti, a origins izišao 8e
Btw kad smo kod toga, preko čega si downloadao igru? Čini mi se da preko epic launchera ne dolazi sve iz paketa za download. 86 gb ako se ne varam naspram 94 gb kad ide preko Ubisoft connecta??
-
DonieBrasco
#35629 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koji jaci naslov izlazi sad u januaru sem Hitman 3 ?
- _coRey_
#35630 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imas onaj Medium Xbox/PC ekskluziva (mada ne izgleda nesto posebno)
i februar je tanak kako pomjerise Far Cry za maj
-
NecuVise
#35631 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Veliš ne mogu da podnesu konzole razvoj grafike a pod kraj generacije dobili igre kao što je RDR2, Gears 5, The Last of Us 2 itd. Call of Duty ghosts početka generacije vs cod modern warfare s kraja razlika kao nebo i zemlja. Da nije konzola ne bi ni vidio većinu igara jer imaš ove koji misle da ih pirati časte.CikCikCikPogodi wrote: ↑05/01/2021 13:20 Da Bog da se SEGA ili Atari vrate konzolama tad bi pocelo klanje ko ce koga pomesti. Ova danas ogranicenja i stagniranja su bas zbog dvije konzole koje ne mogu poslije godinu dana da podnesu, razvijanje grafike, pa se to i odrazi i na PC-u sa manje detalja i stvari nego sto su planirane na pocetku.
- Veigar
#35632 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam direktno preko ubisoft launchera instalirao Odiseju. Tako je i pokrećem, nisam se smarao sa Epic launcherom uopšte. Bukvalno ti epic ne treba.typeOnegative wrote: ↑05/01/2021 21:57 Ojhaa, dobar si
Inače preporuka za Odiseju kad budeš igrao počni da igraš kao kasandra nemoj kao aleksios, bolje je odrađen voiceover za kassandru.
- aditon
#35633 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
čini ti se..ti se samo ložiš na KassandruVeigar wrote: ↑06/01/2021 08:01
Ja sam direktno preko ubisoft launchera instalirao Odiseju. Tako je i pokrećem, nisam se smarao sa Epic launcherom uopšte. Bukvalno ti epic ne treba.
Inače preporuka za Odiseju kad budeš igrao počni da igraš kao kasandra nemoj kao aleksios, bolje je odrađen voiceover za kassandru.![]()
kako god, meni je Odyssey super, 192 ili 193h gameplay-a samo main game, a Origins, njega sam prekucao za 90 sati čini mi se i to s DLC curse of the pharoe...Kako mi je egipatska mitologija draža, tako mi je Orgins bolje sjeo ali to su na kraju nijanse...u svakom slučaju, ne bi sad mogao ponovo to da igram..bar ne u bližoj budućnosti
- Raigor Stonehoof
#35634 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
NemojViše bogatiNecuVise wrote: ↑06/01/2021 06:59Veliš ne mogu da podnesu konzole razvoj grafike a pod kraj generacije dobili igre kao što je RDR2, Gears 5, The Last of Us 2 itd. Call of Duty ghosts početka generacije vs cod modern warfare s kraja razlika kao nebo i zemlja. Da nije konzola ne bi ni vidio većinu igara jer imaš ove koji misle da ih pirati časte.CikCikCikPogodi wrote: ↑05/01/2021 13:20 Da Bog da se SEGA ili Atari vrate konzolama tad bi pocelo klanje ko ce koga pomesti. Ova danas ogranicenja i stagniranja su bas zbog dvije konzole koje ne mogu poslije godinu dana da podnesu, razvijanje grafike, pa se to i odrazi i na PC-u sa manje detalja i stvari nego sto su planirane na pocetku.
-
NecuVise
#35635 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako sam u krivu daj argumente, nije problem, ali ako nemaš nešto konkretno napisati onda nemoj ništa ni pisati.Raigor Stonehoof wrote: ↑06/01/2021 09:13NemojViše bogatiNecuVise wrote: ↑06/01/2021 06:59Veliš ne mogu da podnesu konzole razvoj grafike a pod kraj generacije dobili igre kao što je RDR2, Gears 5, The Last of Us 2 itd. Call of Duty ghosts početka generacije vs cod modern warfare s kraja razlika kao nebo i zemlja. Da nije konzola ne bi ni vidio većinu igara jer imaš ove koji misle da ih pirati časte.CikCikCikPogodi wrote: ↑05/01/2021 13:20 Da Bog da se SEGA ili Atari vrate konzolama tad bi pocelo klanje ko ce koga pomesti. Ova danas ogranicenja i stagniranja su bas zbog dvije konzole koje ne mogu poslije godinu dana da podnesu, razvijanje grafike, pa se to i odrazi i na PC-u sa manje detalja i stvari nego sto su planirane na pocetku.
- Veigar
#35636 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moram priznati jesam se malo napalio na kassandru (prava mi je slatkica još kad te mlatne sa buzdovanom ženio bi jeaditon wrote: ↑06/01/2021 08:46čini ti se..ti se samo ložiš na KassandruVeigar wrote: ↑06/01/2021 08:01
Ja sam direktno preko ubisoft launchera instalirao Odiseju. Tako je i pokrećem, nisam se smarao sa Epic launcherom uopšte. Bukvalno ti epic ne treba.
Inače preporuka za Odiseju kad budeš igrao počni da igraš kao kasandra nemoj kao aleksios, bolje je odrađen voiceover za kassandru.![]()
..Alexios je baš frajer...inače kad imam izbora u igrama uvijek biram "male" karakter...
kako god, meni je Odyssey super, 192 ili 193h gameplay-a samo main game, a Origins, njega sam prekucao za 90 sati čini mi se i to s DLC curse of the pharoe...Kako mi je egipatska mitologija draža, tako mi je Orgins bolje sjeo ali to su na kraju nijanse...u svakom slučaju, ne bi sad mogao ponovo to da igram..bar ne u bližoj budućnosti

- _coRey_
#35637 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
inace u Origins i Odiseji si sve legendarne/epic setove mogao dobiti kroz samo igranje sad su u Valhalli zakljucali vecinu stvari sto valja u Helix store, smecari na kvadrat, jos su u Odiseji su epic itemi bili bolji od legendarnih jer si imao vise otkljucanih perk slotova
znaci ni jedno oruzje ni set nemaju heal perk u Valhalli, naravno u Helix storeu ih ima 3-4
i ajde da je to malo nego svaki taj set koji izbace te dodje ako se ne varam $40, nije ni cudo sto ljudi sebi preko Cheat engine-a nabacuju iste
znaci ni jedno oruzje ni set nemaju heal perk u Valhalli, naravno u Helix storeu ih ima 3-4
i ajde da je to malo nego svaki taj set koji izbace te dodje ako se ne varam $40, nije ni cudo sto ljudi sebi preko Cheat engine-a nabacuju iste
- Veigar
#35638 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa ne baš sve. Imaš hrpu setova koje ne možeš nikako dobiti igranjem već samo kupovinom preko store-a._coRey_ wrote: ↑06/01/2021 10:19 inace u Origins i Odiseji si sve legendarne/epic setove mogao dobiti kroz samo igranje sad su u Valhalli zakljucali vecinu stvari sto valja u Helix store, smecari na kvadrat, jos su u Odiseji su epic itemi bili bolji od legendarnih jer si imao vise otkljucanih perk slotova
- Veigar
#35639 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Ja sam se zaljubio očigledno.
-
1Dante1
#35640 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pillars of Eternity odlicna, prekucao je s gustom, cejfio tako da kazem.
Dvojka je nivo iznad vec vidim, tek krenuo igrat al i nju cejfim, gledam da ne bih gdje sta propustio. Dvojka je upgrade u svakom smislu od grafike do overall gameplaya i combata, jedino jos ne znam jel prica na nivou. Sudeci po pocetku jest. Sve u svemu, ko voli crpg igre ne bi trebao ovo propustit. 
- _coRey_
#35641 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sve sto valja si mogao dobiti kroz igranje, sad to nije slučajVeigar wrote: ↑06/01/2021 11:00Pa ne baš sve. Imaš hrpu setova koje ne možeš nikako dobiti igranjem već samo kupovinom preko store-a._coRey_ wrote: ↑06/01/2021 10:19 inace u Origins i Odiseji si sve legendarne/epic setove mogao dobiti kroz samo igranje sad su u Valhalli zakljucali vecinu stvari sto valja u Helix store, smecari na kvadrat, jos su u Odiseji su epic itemi bili bolji od legendarnih jer si imao vise otkljucanih perk slotova
u Odiseji svaki kult imao svoje legendarne setove, kasnije kroz Fate of Atlantis i Makedoniju je isto bilo dobrih itema
ovdje su odlučili da zakljucaju takve stvari kroz paywall, j3bena single player igra, smijesno
- typeOnegative
#35642 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Veigar wrote: ↑06/01/2021 08:01Ja sam direktno preko ubisoft launchera instalirao Odiseju. Tako je i pokrećem, nisam se smarao sa Epic launcherom uopšte. Bukvalno ti epic ne treba.typeOnegative wrote: ↑05/01/2021 21:57 Ojhaa, dobar si
Sad znam da ne treba , je smor onaj njihov launcher
i ja sam tako , nisam ni mislio da moze preko ubisoft connect-a se instalirati, kontam sve ide preko epica i da traze linkanje sa uplay samo jer je njihova igra .
. Hahah , već sam odabrao kasandru kad sam je prije krenuo igrati dok je bio uplay+ trial . A pored voice actinga , iskreno vise volim gledat zensko neg nekog mudonju alexiosa
-
Tabakmalac
#35643 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma i ta Odiseja i onaj Origins po meni je bilo koja igra samo nije Assassin's Creed. Lijepa moja Ezio trilogija, nek priča ko šta hoće. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#35644 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
paywall u SP mi je fascinantan
al' hajde jebiga, sve dok ima ljudi koji sebi kupuju heroin neka ima i ovih
al' hajde jebiga, sve dok ima ljudi koji sebi kupuju heroin neka ima i ovih
-
l33t
- geralt
#35646 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam Pillars 1 dvaput pokusao igrati, i oba puta odustao nakon 20-30 sati iako inace volim taj zanr. Combat mi je najvise smetao, jednostavno nisam imao osjecaja da imam kontrolu nad svojim likovima. Vidio sam da Pillars 2 ima turn-based mod, tako da cu njega vjerovatno tako igrati.1Dante1 wrote: ↑06/01/2021 11:30 Pillars of Eternity odlicna, prekucao je s gustom, cejfio tako da kazem.Dvojka je nivo iznad vec vidim, tek krenuo igrat al i nju cejfim, gledam da ne bih gdje sta propustio. Dvojka je upgrade u svakom smislu od grafike do overall gameplaya i combata, jedino jos ne znam jel prica na nivou. Sudeci po pocetku jest. Sve u svemu, ko voli crpg igre ne bi trebao ovo propustit.
![]()
S druge strane, Tyranny koji je jako slican (i po meni puno bolji) sam presao bez problema, mozda jer je kraca igra pa nije doslo do zamora.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- aditon
#35648 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a zašto uopšte porediti sve ove igre iako pripadaju, uslovno rečeno, istoj franšizi...treba uživati u igrama...ja nemam taj problem, u originsu i u odyssey-u sam uživao bez obzira na sve manjkavosti koje igre imaju...isto tako i ezio trilogija ima svoje čari ali zaista nemam potrebu porediti ih i praviti paralele, tražiti neke stvari kojih nema itd..Tabakmalac wrote: ↑06/01/2021 14:12 Ma i ta Odiseja i onaj Origins po meni je bilo koja igra samo nije Assassin's Creed. Lijepa moja Ezio trilogija, nek priča ko šta hoće.![]()
Ja ću nakon RDR2 vjerovatno Unity odigrati jer nisam do sada, a stoji mi već dugo u planu..Mnogima je Unity najbolji AC i pored silnih bugova koje ima...ja ga nisam nikad odigrao a imam veliku želju.
-
1Dante1
#35649 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da, combat zna biti smor ali je dosta poboljsan u dvici. Dvica je upgrade u svakom smislu tako da vjerujem da ce ti se svidjet. Tyranny je i meni sjeo, progutao ga u par dana.geralt wrote: ↑06/01/2021 14:28Ja sam Pillars 1 dvaput pokusao igrati, i oba puta odustao nakon 20-30 sati iako inace volim taj zanr. Combat mi je najvise smetao, jednostavno nisam imao osjecaja da imam kontrolu nad svojim likovima. Vidio sam da Pillars 2 ima turn-based mod, tako da cu njega vjerovatno tako igrati.1Dante1 wrote: ↑06/01/2021 11:30 Pillars of Eternity odlicna, prekucao je s gustom, cejfio tako da kazem.Dvojka je nivo iznad vec vidim, tek krenuo igrat al i nju cejfim, gledam da ne bih gdje sta propustio. Dvojka je upgrade u svakom smislu od grafike do overall gameplaya i combata, jedino jos ne znam jel prica na nivou. Sudeci po pocetku jest. Sve u svemu, ko voli crpg igre ne bi trebao ovo propustit.
![]()
S druge strane, Tyranny koji je jako slican (i po meni puno bolji) sam presao bez problema, mozda jer je kraca igra pa nije doslo do zamora.
- House
#35650 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo da pohvalim the long dark
. smrzo se ko čkapi (hipotermija) dok nisam skontao šta i kako