Da, 6 od 28.bunk wrote:Dobro sad,nije da je svih tih godina samo jedna stranka vladala.
Zaboravljamo da je i sdp proveo poprilicno vremena na vrhu..
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- seln
#35626 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kmirsad
#35627 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma kakav SDA i bošnjaci... zašto su u Parlamentarnoj Skupštini dozvolili izmjenu Izbornog zakona, vezano za primjenu popisa iz 2013 kod dodjele mandata u DN, čiji su rezultati direktan odraz etničkog čiščenja i genocida.
Filđan monarhija.
Zašto sada ti veliki zaštinici bošnjaka ne dreče na sva usta i kroz svoje svoje poslanike da spriječe primjenu popisa iz 2013 i legalizaciju genocida kao sredstva za rasturanje Bosne i Hercegovine, nego taj posao prepuštaju SDP-u i NS_u
Filđan monarhija.
Zašto sada ti veliki zaštinici bošnjaka ne dreče na sva usta i kroz svoje svoje poslanike da spriječe primjenu popisa iz 2013 i legalizaciju genocida kao sredstva za rasturanje Bosne i Hercegovine, nego taj posao prepuštaju SDP-u i NS_u
- geralt
#35628 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kako se zvala stranka u Kraljevini Jugoslaviji za koju je glasalo >95% Bosnjaka i koja ih je politicki zastupala?insomnia78 wrote:Pa da nedje zive nekaki Muslimani
Hint: isto ime je Alija 1990. htio dati sadasnjoj SDA.
-
MK81
#35629 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Forto za premijera će ići, po meni loš izbor. Konaković za predsjedavajućeg skupštine KS. Malo ekskluzive.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#35630 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
MK81 wrote:Forto za premijera će ići, po meni loš izbor. Konaković za predsjedavajućeg skupštine KS. Malo ekskluzive.
Pospremanje i backup foldera je uveliko u toku.Mamu im j**m milu
- Control panel
#35631 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Forto?MK81 wrote:Forto za premijera će ići, po meni loš izbor. Konaković za predsjedavajućeg skupštine KS. Malo ekskluzive.
Jel to onaj sto su ga uhvatili da je uzimao dva pausala.
Pa poslije govorio kako nije znao da ne moze imati dva pausala
- 512MB
#35632 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Forto ko streber sto su ga na pauzi i zeMske marisale 
-
MK81
#35633 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam nisma upoznat ali ne vjerujem..Control panel wrote:Forto?MK81 wrote:Forto za premijera će ići, po meni loš izbor. Konaković za predsjedavajućeg skupštine KS. Malo ekskluzive.
Jel to onaj sto su ga uhvatili da je uzimao dva pausala.
Pa poslije govorio kako nije znao da ne moze imati dva pausala
- Kikibombona
#35634 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bake za Klix
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bakir-i ... /181108084
Bice ekstra ako Forto bude premijer!
SDA je istinski demokratska stranka, a najbolji dokaz za to je kreiranje društva i okruženja uz našu vodeću ulogu, u kojem možete slobodno govoriti šta god hoćete protiv SDA, čak i neistine, možete pozivati da nas se isključi iz vlasti i predstavljati to kao sveti cilj, onako kako to recimo radi predsjednik Naše stranke Peđa Kojović. I nemati nikakve bojazni zbog takvih tvrdnji i poziva.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bakir-i ... /181108084
Bice ekstra ako Forto bude premijer!
- tvojkomsija
#35635 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad ce se sigurno znati novi premijer?
Sta je s Marjanovicem, kuda planira dalje?
Sta je s Marjanovicem, kuda planira dalje?
-
Hakiz
#35636 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidim, niko ne odgovori Sabini1 na krik da su svi isti.
A i kako bi. Koalicija sa A-SDA i SBB.
Samo principijelno, do pobjede.
- cvrčak_na_hedonizmu
#35637 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gle, ti si na fonu Nikole Spirica koji isto misli da se ovo ne bi trebalo desavati.Hakiz wrote:Vidim, niko ne odgovori Sabini1 na krik da su svi isti.
Bakir, Spiric...dobri ti istomisljenici

Sad ozbiljno, ja bi se zabrinuo da imam takav stav i da isto mislim ko navedena dvojica, a sto je najgore to jeste tako.
-
palermo
#35638 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Joj Cvrle, pa ti isto misliš k'o Fahro pa te niko ne poziva da se zabrineš za svoje misli......cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gle, ti si na fonu Nikole Spirica koji isto misli da se ovo ne bi trebalo desavati.Hakiz wrote:Vidim, niko ne odgovori Sabini1 na krik da su svi isti.
Sad ozbiljno, ja bi se zabrinuo da imam takav stav i da isto mislim ko navedena dvojica, a sto je najgore to jeste tako.
- cvrčak_na_hedonizmu
#35639 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne razumijem te nista, mozes li pojasnitipalermo wrote:Joj Cvrle, pa ti isto misliš k'o Fahro pa te niko ne poziva da se zabrineš za svoje misli......cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gle, ti si na fonu Nikole Spirica koji isto misli da se ovo ne bi trebalo desavati.Hakiz wrote:Vidim, niko ne odgovori Sabini1 na krik da su svi isti.
-
palermo
#35640 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jok, ne mogucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Ne razumijem te nista, mozes li pojasniti
- cvrčak_na_hedonizmu
#35641 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
palermo wrote:jok, ne mogucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Ne razumijem te nista, mozes li pojasniti
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#35642 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Covjek koji se vratio u NS nakon sto ga je bezglavo napustio nakon izbornog kraha 2010 da bude los izbor ?MK81 wrote:Forto za premijera će ići, po meni loš izbor. Konaković za predsjedavajućeg skupštine KS. Malo ekskluzive.
Apsolutno.
A - SDA i SzBiH "prvo pa musko" koaliciona raja u ZDK I TK los izbor ?
100 %.
NS ZDK I TK su birale i izabrale.
Jedino najjaci i najkvalitetniji NS Kantona Sarajevo nema pravo glasa kod izbora koalicionih partnera jer je bez jedne -jedine rijeci obrazlozenja ili razloga raspusten kako ne bi pravio probleme u djelovanju Kojovica,Forte i ostatka druzine. Em "liberalno" , em "demokratski".
Ah , ovi u Sarajevu ipak nisu "prekrasne osobe" poput Camdzica koji je u Gracanici opozicija SDP-u a na Kantonu vlast sa istim.
Moja buducnost je mirna i sigurna a moj glas nije procerdan. Za mene uz Nasu stranku brinu A-SDA , SBB I SZBiH.
Laku noc Nasa stranko.
-
olimp84
#35643 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
.
Last edited by olimp84 on 08/11/2018 21:33, edited 3 times in total.
-
Hakiz
#35644 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Meni nedostaju franjo kluz i Novak 20, njihove analize i komentari...
- video
#35645 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Taj drugi da ALI samo na ovoj temi(mada mi se cini da trola)Hakiz wrote:Meni nedostaju franjo kluz i Novak 20, njihove analize i komentari...
Na svim ostalima je u drustvu sa afizom i karlinkom i siri ljubav i uzp.
-
Hakiz
#35646 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Na ovu temu se i referišem.
-
high_volume
#35647 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
sabina1 wrote:Covjek koji se vratio u NS nakon sto ga je bezglavo napustio nakon izbornog kraha 2010 da bude los izbor ?MK81 wrote:Forto za premijera će ići, po meni loš izbor. Konaković za predsjedavajućeg skupštine KS. Malo ekskluzive.
Misliš li da nije trebao da se vrati u NS ili da ga NS nije trebala prihvatiti, ili možda smatraš Fortu dobrim političarem?
- madner
#35648 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Losa vijest za sve SDAovce, dobra za ostale.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#35649 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Niti se trebao vratiti u NS , niti ga je ista trebala prihvatiti a koliko je dobar političar najbolje govori sadašnja situacija.high_volume wrote:sabina1 wrote:Covjek koji se vratio u NS nakon sto ga je bezglavo napustio nakon izbornog kraha 2010 da bude los izbor ?MK81 wrote:Forto za premijera će ići, po meni loš izbor. Konaković za predsjedavajućeg skupštine KS. Malo ekskluzive.
Misliš li da nije trebao da se vrati u NS ili da ga NS nije trebala prihvatiti, ili možda smatraš Fortu dobrim političarem?
Ili da pročitamo barem jedno njegovo saopštenje protiv Sebije Izetbegović ???
Laku noć Naša stranko.
-
Hakiz
#35650 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sa druge strane, iskustvo sa SDP-om nam govori da građanske stranke imaju rijetke šanse, i kada ih prokockaju nije dobro po njih. To znači da ljudi iz tih stranaka koji žele da budu na funkcijama, dobro uhljebljeni sa visokim primanjima, moraju nešto dati narodu. Ako ne daju, narod će glasati za nacionalne stranke, jer ako su svi lopovi, onda barem neka bude "moj" lopov.
Tako da ta želja za uhljebljenjem kod ljudi iz građanskih stranaka možda i donese neki rezultat. Ne zbog toga što su ti ljudi spremni da rade za narod, nego zato što u suprotnom neće imati priliku da budu uhljebljeni.
Njihove mane bi mogle na kraju postati prednost u ovom perveznom sistemu kakav je bosanskohercegovački.
Tako da ta želja za uhljebljenjem kod ljudi iz građanskih stranaka možda i donese neki rezultat. Ne zbog toga što su ti ljudi spremni da rade za narod, nego zato što u suprotnom neće imati priliku da budu uhljebljeni.
Njihove mane bi mogle na kraju postati prednost u ovom perveznom sistemu kakav je bosanskohercegovački.