ne, nego vidim stvari onakvima kakve jesu
Narod i Pravda (Konakovic)
- VladaFBiH
#35626 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#35627 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sta ovo znaciStyling wrote: ↑09/10/2024 10:42Gradonacelnik biti nece, ali jos uvijek nece biti sankcionisan. Vaznija je koalicija na drzavnom nivou od Jasmina Ademovica. Sabur, doci ce sve na svoje mjesto.kakabanja213 wrote: ↑09/10/2024 10:39Hoce, kako styling kaze zbog babe u Domu naroda i viseg interesa.
-
black64
-
Scheduler
#35629 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Moze Dino imati samokriticnosti koliko hoce, dok god ne odgovori na pitanje otkud broj pasosa kod narko bosa on ce u ocima javnosti biti kakav jeste
-
mali_balon
-
kakabanja213
#35631 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Za ostvarenje viseg cilja mogu ovu iznad njega odbiti vijecnicko mjesto. U demokratiji je sve moguce.
- Styling
#35632 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znaci da treba sacekati naredni ciklus izbora da babo vise ne bude nigdje faktor pa onda obracun sa babinim sinom._BataZiv_0809 wrote: ↑09/10/2024 10:44Sta ovo znaciStyling wrote: ↑09/10/2024 10:42Gradonacelnik biti nece, ali jos uvijek nece biti sankcionisan. Vaznija je koalicija na drzavnom nivou od Jasmina Ademovica. Sabur, doci ce sve na svoje mjesto.kakabanja213 wrote: ↑09/10/2024 10:39
Hoce, kako styling kaze zbog babe u Domu naroda i viseg interesa.
-
emmir1
#35633 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne znam zasto se vise ne pise o opasnom trendu kada je SDA u pitanju
Ako ih se podcjenjivalo jer nisu na vlasti, na sljedecim izborima ce se vratit u vlast sudeci po lolalnim rezultatima.
SDA je vec neko vrijeme u ozbiljnoj konfrotaciji sa EU i USA.
U nastojanju da sacuvaju svoje fotelje ulaze u sukob sa USA poput načina na koji to radi Dodik.
U tom slučaju BIH bi se nasla na vrlo klizavom terenu.
Mislim da NIP i Dino moraju malo vise paznje tome dati
Ako ih se podcjenjivalo jer nisu na vlasti, na sljedecim izborima ce se vratit u vlast sudeci po lolalnim rezultatima.
SDA je vec neko vrijeme u ozbiljnoj konfrotaciji sa EU i USA.
U nastojanju da sacuvaju svoje fotelje ulaze u sukob sa USA poput načina na koji to radi Dodik.
U tom slučaju BIH bi se nasla na vrlo klizavom terenu.
Mislim da NIP i Dino moraju malo vise paznje tome dati
-
mali_balon
#35634 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ona budala od ministrice mora biti pod hitno sklonjena.....vidjet cete kako ce se zakuhati zbog pravilnika o sankcionisanju ucenika....zamisli sta je debilusa, ne znam kako da je nazovem skontala...poturili nam formilar kojim mi dajemo saglasnost da djeca pisu nekakve izjave o incidentima...ako mi roditelji to ne dozvolimo djeva ce svakkao biti ispitana od strane stucnih lica ili tog nekog strucnog tima (psiholozo pedagozi soc radnici itd a znamo kako sekod nas zaposljavaju strucnjaci)....jos malo pa ce pocet oduzimati djecu jbte....
Dakle debilusu pod hitno skolniti
- VladaFBiH
#35635 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
u teoriji da ali u praksi mora jer je to stranački plijen - vidjeli smo šta se desi kada staviš nestranačku osobu za ministra (Melika) pa joj stranke koje su je postavile ne daju podršku
-
Dzematlija
#35636 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bravo!VladaFBiH wrote: ↑09/10/2024 10:32hajde mi daj neki primjer gdje je preuzeo odgovornost a da nije bilo za kuma?Styling wrote: ↑09/10/2024 10:19 Nije tacno. NIP, prije svega Dino, nikada nije bjezao od odgovornosti i zbog toga su se javno toliko i izlagali i kupili gelere za Trojku jer je svima jasno da su najveci trn u oku SDA i da se 90% napada u medijima i na mrezama usmjeravlo na NIP i Dinu. To nije vidio samo onaj ko ne zeli da vidi.
Da li je preuzeo odgovornost za loše kadrove koji su genetski predodređeni za funkcije? Za direktore sa Travničkim diplomama? Za svoje riječi koje je malo poslije toga popišao i rekao da je to neki AI i sl.? Za podršku katastrofalnim ministrima koji rade protiv zakona? mogao bih ovako do ujutru
Na koji način su preuzeli odgovornost za:
-sigurnost u glavnom gradu
-katastrofu sa smećem (blago je reći)
-ponovne redukcije sa vodom
-brojne gluposti u vezi sa ministarstvom obrazovanja
-enormna povećanja izdataka iz budžeta, kako bi se kupio socijalni mir
NiP će propasti iz jednog vrlo jednostavnog razloga: ti ljudi nemaju intelektualni ni ljudski kapacitet da se suoče sa vlastitim greškama. Dino se okružio podrepnim muhama bez ikakvih intelektualnih i stručnih kapaciteta.
Delić, Hodžić, Zahiragić H, Aza, Durić i ekipa su samo neki od likova koji su mu najbliži saradnici. Jako drski, arogantni, ni trunke otvorenog uma. Glupani su ponižavali najodanije članove NiP-a, znam toliko primjera gdje su se ljudi žalili zbog toga. Nikad više neće glasati za njihA.
Da li se u međuvremenu pretvorio u takvog, ili je oduvijek bio - samo se pretvarao, ali i Konaković je u zadnje vrijeme postao strašno nervozan i bezobrazan prema svakoj konstruktivnoj kritici.
-
PM72
#35637 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sklonjen?
Ne bih rekao.Frajer je zalutao na tu poziciju,radio kao doktor a primao platu i kao načelnik,uz sve privilegije.Što bi narod rekao-nije se mješao u svoj posao i nije sklonjen ...još uvijek je načelnik.
- VladaFBiH
#35638 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ono je zlo od žene - čak mi i Sebija izgleda kao nevinašce prema njojmali_balon wrote: ↑09/10/2024 10:50 Ona budala od ministrice mora biti pod hitno sklonjena.....vidjet cete kako ce se zakuhati zbog pravilnika o sankcionisanju ucenika....zamisli sta je debilusa, ne znam kako da je nazovem skontala...poturili nam formilar kojim mi dajemo saglasnost da djeca pisu nekakve izjave o incidentima...ako mi roditelji to ne dozvolimo djeva ce svakkao biti ispitana od strane stucnih lica ili tog nekog strucnog tima (psiholozo pedagozi soc radnici itd a znamo kako sekod nas zaposljavaju strucnjaci)....jos malo pa ce pocet oduzimati djecu jbte....
- Haris.ba
#35639 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tana bio u Nipu? Jedva je Tana sklonjen. Zagrizao bio da opet bude kandidat.
Cestitam sto su to uspjeli. Ali, to je Sdp. Nije Nip
- VladaFBiH
#35640 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
tačno je da je zalutao na poziciju ali je isto tako tačno da nije imao podršku OV i da nije mogao ništa da uradi - druga stvar je što je trebao podnijeti ostavku a ne ovako *ebat nas 4. godinePM72 wrote: ↑09/10/2024 10:52Sklonjen?
Ne bih rekao.Frajer je zalutao na tu poziciju,radio kao doktor a primao platu i kao načelnik,uz sve privilegije.Što bi narod rekao-nije se mješao u svoj posao i nije sklonjen ...još uvijek je načelnik.
- Haris.ba
#35641 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Cuj nije imao podrsku. Pa nije ni Semir imao vecinu u vijecu. Pa evo satrao.
Imao je Tana podrsku za sve sto je naumio. Znala je sda uletiti kada zafali rukica.
-
emmir1
#35642 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jasminov jedini grijeh je izgleda sto je Kemin sin.
Jos ga i Dino potopio sa genetikom.
Sada mu se sudi samo na osnovu toga sto je sin.
Narod na osnovu toga razvija percepciju, jer im je dosta 30 godina tih sinova.
Jos ga i Dino potopio sa genetikom.
Sada mu se sudi samo na osnovu toga sto je sin.
Narod na osnovu toga razvija percepciju, jer im je dosta 30 godina tih sinova.
- tramvajtrojka
#35643 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
idu neboderi ne moras biti maliciozan zbog toga
- Haris.ba
#35644 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ima i toga. Ali, da je bilo rezultata samo bi se gundjalo. Ovako izostao rezultat.
I kako ne suditi, evo ne smiju ga dirati jer mu je otac u Domu naroda. A bila neka prica da sw povlaci na samo stranacke funkcije...
- VladaFBiH
#35645 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
obzirom da imam neke "interne" informacije iz opštine i da su ovo rekle osobe koje su bile usko vezane za sadašnjeg i prethodnog načelnika nemam razloga da ne vjerujem u to. Načelnik bez OV maltene ne može ništa. Da se pogrešno ne shvati - ne branim ga.
- Haris.ba
#35646 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kako onda Efendic pokida? Ni on nije imao vecinu. Tana nije imao vecinu trojke iza njega. To ne znaci da nije imao vecinu. Vec sam objasnio ko je uskakao kada treba nesta izglasati.
Je li ga opcinsko vijece onemogucilo da zavrsi javne nabavke i ima mali procenat realizacije?
- VladaFBiH
#35647 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Efendiću je ovo bio najgori mandat a da nije bilo sranja sa NiP-om teško da bi ovako dobro prošao - njihovi glasači su isti.
- Styling
#35648 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Elaboriraj ovo podebljano.Dzematlija wrote: ↑09/10/2024 10:52Bravo!VladaFBiH wrote: ↑09/10/2024 10:32hajde mi daj neki primjer gdje je preuzeo odgovornost a da nije bilo za kuma?Styling wrote: ↑09/10/2024 10:19 Nije tacno. NIP, prije svega Dino, nikada nije bjezao od odgovornosti i zbog toga su se javno toliko i izlagali i kupili gelere za Trojku jer je svima jasno da su najveci trn u oku SDA i da se 90% napada u medijima i na mrezama usmjeravlo na NIP i Dinu. To nije vidio samo onaj ko ne zeli da vidi.
Da li je preuzeo odgovornost za loše kadrove koji su genetski predodređeni za funkcije? Za direktore sa Travničkim diplomama? Za svoje riječi koje je malo poslije toga popišao i rekao da je to neki AI i sl.? Za podršku katastrofalnim ministrima koji rade protiv zakona? mogao bih ovako do ujutru
Na koji način su preuzeli odgovornost za:
-sigurnost u glavnom gradu
-katastrofu sa smećem (blago je reći)
-ponovne redukcije sa vodom
-brojne gluposti u vezi sa ministarstvom obrazovanja
-enormna povećanja izdataka iz budžeta, kako bi se kupio socijalni mir
NiP će propasti iz jednog vrlo jednostavnog razloga: ti ljudi nemaju intelektualni ni ljudski kapacitet da se suoče sa vlastitim greškama. Dino se okružio podrepnim muhama bez ikakvih intelektualnih i stručnih kapaciteta.
Delić, Hodžić, Zahiragić H, Aza, Durić i ekipa su samo neki od likova koji su mu najbliži saradnici. Jako drski, arogantni, ni trunke otvorenog uma. Glupani su ponižavali najodanije članove NiP-a, znam toliko primjera gdje su se ljudi žalili zbog toga. Nikad više neće glasati za njihA.
Da li se u međuvremenu pretvorio u takvog, ili je oduvijek bio - samo se pretvarao, ali i Konaković je u zadnje vrijeme postao strašno nervozan i bezobrazan prema svakoj konstruktivnoj kritici.
Sa ovim se potpuno slazem - "Delić, Hodžić, Zahiragić H, Aza, Durić i ekipa su samo neki od likova koji su mu najbliži saradnici. Jako drski, arogantni, ni trunke otvorenog uma. Glupani su ponižavali najodanije članove NiP-a, znam toliko primjera gdje su se ljudi žalili zbog toga. Nikad više neće glasati za njihA. "
Ja sam ovdje davno govorila kao u Novom gradu i u KS NIP ima lose kadrove, da nista ne rade, da su rastjerali ljude koje ne misle kao oni i koji ne pripadaju odredjenim dzematima pa su me napadali da sam subjektivna i da sam maltene mrzilac Bosnjaka. Sada se sve pokazalo tacnim.
-
internazionale
#35649 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mobilizacija "patriota" da brane Bosnu i Islam od izdajnika. Na lokalnom izborimaHaris.ba wrote: ↑09/10/2024 11:02Kako onda Efendic pokida? Ni on nije imao vecinu. Tana nije imao vecinu trojke iza njega. To ne znaci da nije imao vecinu. Vec sam objasnio ko je uskakao kada treba nesta izglasati.
Je li ga opcinsko vijece onemogucilo da zavrsi javne nabavke i ima mali procenat realizacije?
- Haris.ba
#35650 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mislis da na Ilidzi nema toga? Pa opet se vidi da nije upalilo. Znaci, glavni uzroci su negdje drugo.internazionale wrote: ↑09/10/2024 11:10 Mobilizacija "patriota" da brane Bosnu i Islam od izdajnika. Na lokalnom izborima
Ilijas? Kako u Ilijasu to ne prodje?