Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
N.N. wrote: ↑05/05/2026 13:44
Da vama bude fino i da uzivate vala
Pripreme i kamp su dakle u St.Louisu?
Ako se igraci budu ponasali u kampu kao oni .kada ih je Pape doveo bice igranke,pijanke,provoda do zore..Samo zabraniti izlaske u grad inace
Atife, ti izgleda ne znas koliko je strog rezim u tim kampovima. Nema tu ni doci ko hoce, ni izaci kad ti prahne.Jos je sada Cemerika prezrena u s vijetu i podici ce nivo sigurnosti na visi nivo, garant. Znam da si u Cemeriki, ali eto samo kazem
N.N. wrote: ↑05/05/2026 13:44
Da vama bude fino i da uzivate vala
Pripreme i kamp su dakle u St.Louisu?
Ako se igraci budu ponasali u kampu kao oni .kada ih je Pape doveo bice igranke,pijanke,provoda do zore..Samo zabraniti izlaske u grad inace
Atife, ti izgleda ne znas koliko je strog rezim u tim kampovima. Nema tu ni doci ko hoce, ni izaci kad ti prahne.Jos je sada Cemerika prezrena u s vijetu i podici ce nivo sigurnosti na visi nivo, garant. Znam da si u Cemeriki, ali eto samo kazem
Ma govorim za onu Papetovu generaciju.Nisu oni bili u kampu nego smjesteni u hotelu gdje su nasi naviji po cijrli dan opsjedali hotel a navece se igraci izvlacili i dernecili.Ovo je sad drugo,mislim cak da ni treningu nece moci ni ptica prisustovati
... samo da se ne upetljaju djevojke lahkog morala, pa po dzehkoji cevap i slikovanja ... i ode drugi krug u k. ali hajmo bit malo pozitivni: i ovo je veliki uspijeh
Didier wrote: ↑06/05/2026 21:45
Velika je nepravda učinjena prema Nemanji Bilbiji svih ovih godina.
Realno, često je mogao biti među 23, a pogotovo među 26 igrača. Tolike godine je najbolji u ligi, i sad pod stare dane je i dalje sjajan.
Jeste, ali kod nas selektori po inerciji zovu samo igrače koji su se uspjeli prodati vani.
Je.. ga, imao je šansu protiv Ville, proziva protiv stative.
Da ga je dao druga bi priča bila.
Zamisli zvati igrača u ovakvu reprezentaciju koji drugim igračima u ligi psuje B@lijsku mater
Pa da u Bayern Munchenu igra opet ne bi trebao biti ni među 50 igrača, a ne tih 23-26.