Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Euridika wrote: ↑07/01/2020 09:31
Ma izmišljaš, priznaj da najviše godi kad ti kažu da ti je legla plata.
Kad ćeš ti ovaj PF izvesti u kafanu?
Ne znam kako misliš da to izvedem, 2/3 posjetilaca ovog PF su ili dijasporci ili nastanjeni van Sarajeva. Kako da vas skupim sve na jednom mjestu?
Plafon što bih mogla organizovati je da pozovem 2-3 žene na kafu, mada je i to pod debelim upitnikom, jer kad kreneš zvati raju, jedan može jedan dan, drugi može drugi dan itd. Ja se sa svojom najboljom prijateljicom dogovaram po 2 mjeseca kad ćemo izaći, uvijek odgodimo planirani izlazak zbog nekih iskrslih obaveza.
Ne znam kako misliš da to izvedem, 2/3 posjetilaca ovog PF su ili dijasporci ili nastanjeni van Sarajeva. Kako da vas skupim sve na jednom mjestu? Plafon što bih mogla organizovati je da pozovem 2-3 žene na kafu, mada je i to pod debelim upitnikom, jer kad kreneš zvati raju, jedan može jedan dan, drugi može drugi dan itd. Ja se sa svojom najboljom prijateljicom dogovaram po 2 mjeseca kad ćemo izaći, uvijek odgodimo planirani izlazak zbog nekih iskrslih obaveza.
Ne znam kako misliš da to izvedem, 2/3 posjetilaca ovog PF su ili dijasporci ili nastanjeni van Sarajeva. Kako da vas skupim sve na jednom mjestu?
Plafon što bih mogla organizovati je da pozovem 2-3 žene na kafu, mada je i to pod debelim upitnikom, jer kad kreneš zvati raju, jedan može jedan dan, drugi može drugi dan itd. Ja se sa svojom najboljom prijateljicom dogovaram po 2 mjeseca kad ćemo izaći, uvijek odgodimo planirani izlazak zbog nekih iskrslih obaveza.
Nesto danas se zezam sa ovom jednom kolegicom oko računa, ušteđevine, ovo-ono, dok nismo skontali da smo nekako skoro na istom. A da nismo govorili cifru.
Kakve ste vi, znate li stediti i imate li makar jednu platu viška?!