Big Ang wrote:U kom spotu, muzickom, bi voljeli biti?
Oko 0:43
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Big Ang wrote:U kom spotu, muzickom, bi voljeli biti?
Big Ang wrote:S kojom biste pjesmom pozdravili svoju bivsu?
Mater.Big Ang wrote:Ko vam trlja ledja kad se kupate?
Ma boli me taki. Realno.Big Ang wrote:Kaze vamo jedan :" Bolje vjerovati nego provjeravati"
Istina?
Da li provjeravate ono sto vam zena/djevojka kaze? Npr. zasto je s posla dosla dva sata kasnije nego obicno?
Big Ang wrote:S kojom biste pjesmom pozdravili svoju bivsu?
ako kaze da je bila na poslu onda 100% laze jer ne radiBig Ang wrote:Kaze vamo jedan :" Bolje vjerovati nego provjeravati"
Istina?
Da li provjeravate ono sto vam zena/djevojka kaze? Npr. zasto je s posla dosla dva sata kasnije nego obicno?
Big Ang wrote:Kaze vamo jedan :" Bolje vjerovati nego provjeravati"
Istina?
Da u dva poslije midnajta kući dođe, pa materi bi se vratilaBig Ang wrote:E pa kako samo bezocno lazete
Istina?
Istina?
gdje da pocnem? ovo boldirano...sta smo u vrticu ovo?Skeptic604 wrote:Big Ang wrote:Kaze vamo jedan :" Bolje vjerovati nego provjeravati"
Istina?
Ženturače pitajte me molim vas![]()
![]()
Povjerenje se zasniva na cinjenicama,na objektivnim parametrima,a ne na vjerovanju,naravno da provjeravam,da vidim jel ta osoba iskrena i pouzdana,ako se ne povjerava,postoji tendencija da ce se to povjerenje zloupotrijebiti prije ili kasnije,pogotovo ako je to model ponasanja da se ne provjerava..
Najbolje su takozvane blickrig strategije provjeravanja,pravite se naivni par dana,i onda postavljate pitanja iz vedra neba ili iz vedrog oblaka kako vec ide![]()
da, lijenost i pohlepa uvijek ispred radoznalosti!ultima_palabra wrote:Čuj da provjeravam, i to džaba... ne ide to takoDa mi se provjerava, zaposlio bih se kao kakav inspektor/detektiv i bio plaćen za to.
Bolje džaba sjedit nego džaba raditsheilak wrote:da, lijenost i pohlepa uvijek ispred radoznalosti!ultima_palabra wrote:Čuj da provjeravam, i to džaba... ne ide to takoDa mi se provjerava, zaposlio bih se kao kakav inspektor/detektiv i bio plaćen za to.