SDP

pemanapemani

#35576 Re: SDP

Post by pemanapemani »

To je taj spoj Titovog komunizma i Boga na kojem SDP zasniva svoju izbornu kampanju :-) .

Tito se okreće u grobu kao ringišpil.
A Bog, nadam se da neće biti previše zauzet 12. oktobra.
dustaban

#35577 Re: SDP

Post by dustaban »

Ovo se ubilo za kakve "prigodne" fetve...
VjecitiStudent

#35578 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Umro Tito, pa se Zlatko Lagumdžija i Mustafa Cerić posvađali čiji je rahmetli maršal. Lagumdžija tvrdio da je Broz bio komunist i ateist, i da mu je mjesto u SDP-u, Cerić pokazivao dolje Muslimane s velikim M što plaču za dobrim drugom Titom, tvrdeći da je takvome mjesto u Rijasetu, i na kraju se dogovorili da godinu dana bude u SDP-u, a godinu u Rijasetu. Nakon Titove prve godine u Islamskoj zajednici, došao tako red da ga Lagumdžija primi u SDP. "Ne znam što ću više s njim", požalio se Cerić, "cijeli je Rijaset pretvorio u Komitet, pa izdao ferman da nema Boga!" Prošla onda još jedna godina, stiglo vrijeme za smjenu, pa došao Cerić u SDP da ga preuzme od Lagumdžije. "Ne znam o čemu pričaš", odriješito mu odgovorio predsjednik SDP-a. "Tito ne postoji!"
http://www.oslobodjenje.ba/kolumne/titouekber
:D
sulejman1

#35579 Re: SDP

Post by sulejman1 »

Prvi put sam na ovoj temi, ali želim samo nešto reći, ne kažem da jedan SDP-ovac ne može postati iskrenim vjernikom, al brate ja sam ih dosta sreo i nisam vidio nekulturnijih ljudi i većih psovača, da Bog sačuva, neka im je kuća daleko
Kal El

#35580 Re: SDP

Post by Kal El »

I Bakir H za člana Bošnjaka..eee tugo :lol:
VjecitiStudent

#35581 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

.
Last edited by VjecitiStudent on 04/10/2014 17:38, edited 2 times in total.
dustaban

#35582 Re: SDP

Post by dustaban »

Nikad mi nece biti jasno kako neko, makar rod rodjeni, moze glasati za ovakve veprove poput Lipovace.
A bogami se cudim i zeni koja legne pod ovakvo prase!

I ono neki vjernik...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#35583 Re: SDP

Post by pici »

Image

ovo je bolesno FUJ...definitivno kad bih MORO da biram izmedju SDA-SDS-HDZ i SDP...odlucio bih se za ovu troglavu azbaHu... :oops:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#35584 Re: SDP

Post by pici »

miop wrote:
dustaban wrote:Image
Image

Pomaze Bog i TiTo :mrgreen:
SmokingMan

#35585 Re: SDP

Post by SmokingMan »

Vjera je odavno na ovim prostorima postala vid zabave,sprdanja,a primjera je na desetine.
pemanapemani

#35586 Re: SDP

Post by pemanapemani »

pici wrote:Image

ovo je bolesno FUJ...definitivno kad bih MORO da biram izmedju SDA-SDS-HDZ i SDP...odlucio bih se za ovu troglavu azbaHu... :oops:
To je najgore od svega.

Ono je svojom političkom prostitucijom, bezobrazlukom, kriminalom i bahatošću natjeralo čovjeka da pomisli kako su navedeni možda bolji izbor od SDP-a.

Da mi je ovo neko rekao prije četiri godine, poslao bih ga u tri pi.ke materine.
Pasiflora

#35587 Re: SDP

Post by Pasiflora »

pici wrote:Image

Koliko nisko covjek moze pasti da bi svoju gu##cu jos koju godinu smjestio na drzavne jasle, to je nevjerovatno!
Kako ga samo nije sramota njegovih vlastitih predaka, ovoga naroda i pravih vjernika ?!?! I koliki je debil kada misli da ce neko na ovo nasjesti. FUJ!!!!!!!
It_is_a_Leclerc

#35588 Re: SDP

Post by It_is_a_Leclerc »

Hamdija, prosvjetni radnici na USK nisu tri mjeseca primili platu, a ti se fotosesionišeš na sedždi ?

P.S. Zašto bi ga trebalo biti sram njegovih predaka ? :?
Naslovnica

#35589 Re: SDP

Post by Naslovnica »

Ja fakat kontam da je ovo zajebancija. Mislim...?!
:roll: :roll:
dezurni_ucenik

#35590 Re: SDP

Post by dezurni_ucenik »

Postoji samo jedan vid kazne - NE GLASAJ ZA NJEGA!
It_is_a_Leclerc

#35591 Re: SDP

sulejman1 wrote:Prvi put sam na ovoj temi, ali želim samo nešto reći, ne kažem da jedan SDP-ovac ne može postati iskrenim vjernikom, al brate ja sam ih dosta sreo i nisam vidio nekulturnijih ljudi i većih psovača, da Bog sačuva, neka im je kuća daleko
Pored mene je jutros u džamiji sabah i bajram klanjao predsjednik općinskog odbora SDP-a, dok sam jednog viđenijeg SDA-ovca čuo kako, čim je iskoraknuo iz džamije, kaže - "A u p.... m...., što me leđa zabole"..

Šta ćemo sad ?
Pasiflora

#35592 Re: SDP

Post by Pasiflora »

It_is_a_Leclerc wrote:P.S. Zašto bi ga trebalo biti sram njegovih predaka ? :?
Zato sto smo svi mi, teisti ili ateisti, neciji potomci. Ruzno je koristiti nesto sto je nasoj nani/baki/majki/ bilo (ili jos uvijek jeste) sveto, zbog necega prizemnog kao sto je koji glas vise na izborima.
Svi znamo kakav je Hamdo, jad od covjeka... ma samo njegovo postojanje je sramota za porodicu!
dustaban

#35593 Re: SDP

Post by dustaban »

It_is_a_Leclerc wrote:
sulejman1 wrote:Prvi put sam na ovoj temi, ali želim samo nešto reći, ne kažem da jedan SDP-ovac ne može postati iskrenim vjernikom, al brate ja sam ih dosta sreo i nisam vidio nekulturnijih ljudi i većih psovača, da Bog sačuva, neka im je kuća daleko
Pored mene je jutros u džamiji sabah i bajram klanjao predsjednik općinskog odbora SDP-a, dok sam jednog viđenijeg SDA-ovca čuo kako, čim je iskoraknuo iz džamije, kaže - "A u p.... m...., što me leđa zabole"..

Šta ćemo sad ?
Ja bih na tvom mjestu presto ici u dzamiju!
:mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#35594 Re: SDP

dustaban wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Šta ćemo sad ?
Ja bih na tvom mjestu presto ici u dzamiju!
:mrgreen:
Nema govora.

Neka prestanu ovi kojima je džamija pojam za plakatiranje i predizbborne skupove.
VjecitiStudent

#35595 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

It_is_a_Leclerc wrote:Hamdija, prosvjetni radnici na USK nisu tri mjeseca primili platu, a ti se fotosesionišeš na sedždi ?

Pozderci su bili čestiti ljudi.
Dok je ova generacija otpad najgore vrste, Hamdo i rođak mu Vuk Jeremić, od iste bolesti boluju, izljeva vlasti u mozak.
racionalista

#35596 Re: SDP

Post by racionalista »

Pasiflora wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:P.S. Zašto bi ga trebalo biti sram njegovih predaka ? :?
Zato sto smo svi mi, teisti ili ateisti, neciji potomci. Ruzno je koristiti nesto sto je nasoj nani/baki/majki/ bilo (ili jos uvijek jeste) sveto, zbog necega prizemnog kao sto je koji glas vise na izborima.
Svi znamo kakav je Hamdo, jad od covjeka... ma samo njegovo postojanje je sramota za porodicu!
Opet je dobar kakav je Jeremić :D

Kakav li im "palm face" pretci slože kad "odozgo" vide šta ovi rade :-?
Paranoid

#35597 Re: SDP

Post by Paranoid »

It_is_a_Leclerc wrote:

Šta ćemo sad ?
Izmasiraj ga ili vrati clansku sda... Salim se.. BSMO Leclerc .
dalje

#35598 Re: SDP

Post by dalje »

VjecitiStudent wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Hamdija, prosvjetni radnici na USK nisu tri mjeseca primili platu, a ti se fotosesionišeš na sedždi ?

Pozderci su bili čestiti ljudi.
Dok je ova generacija otpad najgore vrste, Hamdo i rođak mu Vuk Jeremić, od iste bolesti boluju, izljeva vlasti u mozak.
Valjda izljev crijeva u mozak?

Sve sto su srpski i hrvatski politicari davno rekli o SDPu i bosnjackoj gradjanskoj opciji se davno pokazalo kao 100% tacno.
putokaz1

#35599 Re: SDP

Post by putokaz1 »

S KIME ĆE SDP U KOALICIJU NKON IZBORA?
1-SA SDA U VLAST?
2-U OPOZICIJU S NEKIM OD OVIH STRANAKA SNSD,HDZ90, TE MOGUĆI SBIH ILI SBB ILI DF U KANTONU SARAJEVO I DNZ U USK?
The BEN10

#35600 Re: SDP

Post by The BEN10 »

It_is_a_Leclerc wrote:Pored mene je jutros u džamiji sabah i bajram klanjao predsjednik općinskog odbora SDP-a, dok sam jednog viđenijeg SDA-ovca čuo kako, čim je iskoraknuo iz džamije, kaže - "A u p.... m...., što me leđa zabole"..
Šta ćemo sad ?
Logika - ekspert level.
Post Reply