1020532 Transcribe Information From A Receipt (Walmart)

Moderator: anex

Skoro nistamrva/mrve wrote:Nisam dugo radio, hocu malo da se aktiviram![]()
Je li se sta puno promijenio na Rainforest testiranju, ima li posla?
moram li se skidat go, nisam nešto zgodanIkaIJ wrote:Ako hoće neko da zaradi minimalno 7,5€ (15KM) za minuticu posla, nek piše u ppNe brinite, nema nikakvih uslova, niti je kakva glupost da prodajete proizvode da zovete ljude haha
može svako punoljetan
To vrijedi vise od 7,5€dobojlija81 wrote:moram li se skidat go, nisam nešto zgodanIkaIJ wrote:Ako hoće neko da zaradi minimalno 7,5€ (15KM) za minuticu posla, nek piše u ppNe brinite, nema nikakvih uslova, niti je kakva glupost da prodajete proizvode da zovete ljude haha
može svako punoljetan

TW--- Test Web ApplicationCrayOn wrote:Ništa me ne bi cudilo, prvo grupe, pa ljude, pa komentare.
Nisam ni ja nista stigao uraditi.
P.S. Sta je TW, ja sam ti novi u ovome.

Ne, novac je odmah available, sve transakcije su instant.CrayOn wrote:Da li pare sto legnu sa elita idu na pending balance na paypalu?

Registrovao sam se davno jos i nakon nekog vremena mozda godinu dana odobre mi registraciju.blizi wrote:Pozz, jel iko cuo za Amazon Mechanical Turk?
Tu se neke pare mogu zaraditi, pa me zanima jel se neko uspio registrovati i poceo 'raditi'? Mene odbili dva puta, ne znam zasto...