plain vanilla wrote:cyprus wrote:
Prije koji mjesec na N1 reče da se izjašnjava isključivo kao Hercegovka...
Nego, zaista mislim da se bespotrebno kenja po dotičnoj... Nisam baš upoznat detaljno kakvi su joj to forumski grijesi iz prošlosti, ali ovo kako djeluje, šta piše i govori u posljednjih nekoliko godina, jeste za svako poštovanje i duboki naklon... Jedna je od rijekih ličnosti koja ima određen broj fanova u sva tri tora, što je po meni prijeko potreban i zlata vrijedan kvalitet u ovoj post-Dejtonskoj Bosni i Hercegovini...
I baš zbog toga, u meni tinja nada da će ona odbiti ovu ponudu...
Pa nije bespotrebno nego zasluzeno. Ne da mi se vise guglati, eno stavila sam vam dio kolumne gdje Komsica naziva majmuncicem
evo joj i meni duboki naklon zbog toga
prije posljednjih godina je pricala drugu pricu i bila bojovnik Covica, kmecala o majorizaciji
sad joj ne smeta kad je majorizator imenuje?
Evo ja Komšića zovem govnarom i smetljarom

E sad, zamisli krene me u karijeri

, i za X godina neko me predloži za neku funkciju, i ovo se izvuče kao argument zašto ja to ne bih trebao obavljat
Hm, opet kažem, možda nisam dobro upućen, ali ne znam da je Martina ikada bila Čovićev bojovnik... Govoriti o majorizaciji nije = biti pristalica HDZ-a... Na kraju krajeva, u Sarajevu imaš dosta ljudi koji su na sličan način govorili o Komšićevom izboru i ranijim izborima... Jesu li svi oni Čovićevi bojovnici? Ja prvi smatram da ovaj i prethodni izbor Željka Komšića u predsjedništvo nije dobra stvar... I o tome sam pisao mnogo na ovom forumu... čini li me to Čovićevim bojovnikom? Doduše, po mjerilima pojedinih forumaša, izgleda da čini