Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

clio_dci120

#35551 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

A cekaj Jesi li ti zenicanin nivelacija? Ni ne zivis u Zenici!

Nego, posveti se ti otvaranju Binga i Googla, u onim limenim halama. Na Fudinom privatnom zemljištu.

A kotlovi u nekoj vecoj mjeri zagadjenje nece rijesiti , ali ti si ekspert za sve na forumu, pa i za ovo...
kakavdanakneiskustvu

#35552 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

Ja_Ja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Ja_Ja wrote:Ne znam sta treba da se desi pa da se rijesi ono oko pijace. Ma ne samo pijace i citavom Londjom je isto sranje, malte ne do Odmuta.

pa npr. sedmicno oduzimati,i da to ne bude neka udarna vijest na zenickim portalima,nego jednostavno pokazatalj da neko radi svpj posao,sta treba PU svaki dan izvještavati portale da su izdali taj i taj dan toliko i toliko prek. naloga za narusavanje JRiM,ili za prekrsaje po ZOOBS?
Razumijemo se mi, konstantnim oduzimanjem, kaznama, zatvorom a na kraju i sa "odmotavanjem" klupka i kaznjavanjem onih koji organizuju ono prosjacko prodavanje ako se to tako vec radi je razuman nacin rijesavanja problema. Ja sam ovo gore vise napisao iz frustracije jer moras biti debel bolid i sjediti u tuzilastvu, policiji, nekoj od gradskih uprava ili ko je vec nadlezan za ovu problematiku i ne rijesavati problem pored kojeg svakodnevno prolazis. Znaci da jebeno bezobrazan i siguran da ti niko nista ne moze, i toliko drzak da jednostavno ne radis ono za sto si placen. E to mene ebe. Sto neko ima muda da to radi a nema sistema da ga zaustavi u tome.
:thumbup:
Nivelacija

#35553 Re: Zeničani

Post by Nivelacija »

clio_dci120 wrote:A cekaj Jesi li ti zenicanin nivelacija? Ni ne zivis u Zenici!

Nego, posveti se ti otvaranju Binga i Googla, u onim limenim halama. Na Fudinom privatnom zemljištu.

A kotlovi u nekoj vecoj mjeri zagadjenje nece rijesiti , ali ti si ekspert za sve na forumu, pa i za ovo...
Ti da si pravi zenicanin ti bi se posvetio otvaranju Binga i Gugla a ne bi gledao da propada jer je to zemlja tvog politickog protivnika. Ali razumijem te ti si sarajlija sada ne treba ti ni trzni ni kotao imas sve :mrgreen: osim zraka cistog :sad:

Imat cemo i mi, hvala Fudi i ministru Isaku 8-)
clio_dci120

#35554 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Mozda ti se vratim u Ze u vijece dogodine, da vas i za govornicom rasturam. :D Ustvari, haman da ce te imati i prvog kandidata sa foruma. :D

Nego, kako ide zicara, je li krenulo monitranje? :lol:
smartXL

#35555 Re: Zeničani

Post by smartXL »

Zato i jesmo gdje jesmo, sve sami stručnjaci ulaze u Vijeće :D
clio_dci120

#35556 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Ma to je samo razmisljanje. Mozda i ne budem, ali kada skontam ovdje od pisanja na forumu nema nista, samo se uljuciti direktno, pa djelovati. Pokusati nesto promjeniti. Sta su bolji i SDA-ovci i Fudini i SDP-ovci od bilo koga ovdje na forumu?
Koliko kosta da mi vodis lazni profil na fb i ovdje na forumu (pitanje za smarta i nivelaciju)?
smartXL

#35557 Re: Zeničani

Post by smartXL »

I misliš da možeš mijenjat stvari, kad si u vijeću. Zabluda, igraš kako ti šefovi sviraju. Ako izdvojiš mišljenje od svog kluba, namah te izbace, a tek onda kao pojedinac ne možeš ništa. Al dobro, vama iz ASDA nije nepoznat pojam preletača :D

Za lažne profile se obrati casuals, mislim da ti već imaju i za prodat (imaju fin broj profila), cijena je valjda po broju pratilaca :-)
clio_dci120

#35558 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Pa sam ne mozes nista, ali ako si u timu ljudi koji imaju volju i ideju da nesto promjene, promjene su moguce.

Sto se Causalsa tice, bit cu sretan ako mi odbori popust pri kupnji novog telefona ili laptopa. :lol: :lol:
Casual's

#35559 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Nisam mesa ako na to ciljas :mrgreen:
Ja_Ja

#35560 Re: Zeničani

Post by Ja_Ja »

clio_dci120 wrote:Pa sam ne mozes nista, ali ako si u timu ljudi koji imaju volju i ideju da nesto promjene, promjene su moguce.

Sto se Causalsa tice, bit cu sretan ako mi odbori popust pri kupnji novog telefona ili laptopa. :lol: :lol:
Kada dodje vrijeme i liste izadju i ti budes na njima, samo reci ko si i od mene imas glas 100% bez obzira kojoj partiji pripadas (osim Snage Centra, njih sam bukvalno zamrzio vise nego SDA, jer sam se upecao na onu carsijsku pricu od prije stranicu dvije).
Mustang1

#35561 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Zaitsev

#35562 Re: Zeničani

Post by Zaitsev »

clio_dci120 wrote:Mozda ti se vratim u Ze u vijece dogodine, da vas i za govornicom rasturam. :D Ustvari, haman da ce te imati i prvog kandidata sa foruma. :D

I jesi za Vijeća i rasturanja NAS, ako pri tome misliš na Kelešturu, Shisha Kinga Omera Škalju i ostale. Mislim da su ti oni pravi takmaci... :D
skoronikako

#35563 Re: Zeničani

Post by skoronikako »

Izgleda veci strucnjaci za metalurgiju na forumu nego u Mittalu.

Slicno onom strucnjaku iz SDPa koji tvrdi da je Mittalu draze potrosit 50 miliona eura, nego iskoristiti paru sa konvertora.
Tempo
ZeModerator

#35564 Re: Zeničani

Post by Tempo »

clio_dci120 wrote:Mozda ti se vratim u Ze u vijece dogodine, da vas i za govornicom rasturam. :D Ustvari, haman da ce te imati i prvog kandidata sa foruma. :D

glup si, nepismen si, seljacina si, samim tim imas sve kvalifikacije.
c_g

#35565 Re: Zeničani

Post by c_g »

Ko puca? Sta je sad? Vidim kamera ima tu neka, gdje je snimak?
clio_dci120

#35566 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Tempo wrote:

glup si, nepismen si, seljacina si, samim tim imas sve kvalifikacije.
I ti ces me placati, da meni bude bolje. :lol:
clio_dci120

#35567 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Neces ti nista mali moj...barem takvi kao ti ;)
Po tvom ojadjenom pisanju, nabili su tebe davno :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#35568 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Kako je ovo postala odvratna tema :mrgreen:

Nego, kažu u Mittalu da su dosad uložili preko 100 miliona maraka u zaštitu okoliša i da trenutno imaju izdvojenih 120 miliona maraka za investicije čija je realizacija u toku.

Nešto kontam, ako su zaista uložili 220 miliona maraka, mi bi onda do kraja 2020 trebali da udišemo čišći zrak od onog u švicarskim alpama. :mrgreen:

U takvo nešto, ipak sumnjam :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#35569 Re: Zeničani

Post by Bobi »

Tempoi14 dana out..Reno opomena za sada :mrgreen: ...moramo biti fini prema tebi mozda postanes kakva čivija :lol: .
moet-perignon

#35570 Re: Zeničani

Post by moet-perignon »

Jimmy McNulty wrote:Kako je ovo postala odvratna tema :mrgreen:

Nego, kažu u Mittalu da su dosad uložili preko 100 miliona maraka u zaštitu okoliša i da trenutno imaju izdvojenih 120 miliona maraka za investicije čija je realizacija u toku.

Nešto kontam, ako su zaista uložili 220 miliona maraka, mi bi onda do kraja 2020 trebali da udišemo čišći zrak od onog u švicarskim alpama. :mrgreen:

U takvo nešto, ipak sumnjam :D

Jimmy, sada ce ti nekakosutra objasniti sve. nece mu biti mrsko pisati kilometarski post s namjerom da te uvjeri u cestit i posten rad njegovo mu gazde.

kad pomislim kako se perfidno ukljucio na forum s namjerom da "educira" one koji kritikuju njegovog shoopka. onaj toboze stalozeni ton pun razumijevanja, suzeci se prezvakanom metodologijom jeftinih knjiga Kako Uvjeriti Masu.
cim je vidio da fora ne pali, odmah je iz njega pocelo bukljati ono njegovo iskreno lose i da kao pravi oportunista brani onaj neokapitalisticki shljam koji ne preze ni za sto. grozni poluljudi.
notsure

#35571 Re: Zeničani

Post by notsure »

Jupiii, nećemo više morati u Travnik po ćevape i diplomu, evo Aiša pravi "edukativni centar" uz ćevabdžinicu.

I u indeksu i u tanjiru petice i desetke. Neke s lukom a neke bez. Ko više plati može i s kajmakom.

Image
clio_dci120

#35572 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Bobi wrote:Tempoi14 dana out..Reno opomena za sada :mrgreen: ...moramo biti fini prema tebi mozda postanes kakva čivija :lol: .
Uh sto ti je protekcija cim najavis mogucu kandidaturu. Kako tek tetose one u parlamentima, federalne ministre i premijere :lol: :D
clio_dci120

#35573 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Evo sad fakat ozbiljno, kada imadnete vremena pisite ko hoce .
Sta bi to zeljeli cuti od obecanja nekog od kandidata na narednim lokalnim izborima? Znaci, da to ne bude nesto tipa poslovni toranj sa pedeset spratova, zicara do Smetova ili tako nesto. Znaci, sta bi generalno ocekivali od nekog gradskog vijećnika (ne gradonačelnika). Koje bi to inicijative trebao predložiti pa implementirati da bi prosječan gradjanima Zenice bio zadovoljan?
Freamon Lester

#35574 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

clio_dci120 wrote:Evo sad fakat ozbiljno, kada imadnete vremena pisite ko hoce .
Sta bi to zeljeli cuti od obecanja nekog od kandidata na narednim lokalnim izborima? Znaci, da to ne bude nesto tipa poslovni toranj sa pedeset spratova, zicara do Smetova ili tako nesto. Znaci, sta bi generalno ocekivali od nekog gradskog vijećnika (ne gradonačelnika). Koje bi to inicijative trebao predložiti pa implementirati da bi prosječan gradjanima Zenice bio zadovoljan?
Bordel.
moet-perignon

#35575 Re: Zeničani

Post by moet-perignon »

clio_dci120 wrote:Evo sad fakat ozbiljno, kada imadnete vremena pisite ko hoce .

da se zatvori Mittal, i da se radnici Mittala izmjeste u London kod Lakshimija sve zajedno sa skoronikako.

i da se Fudi daju besplatni casovi knjizevnog jezika, da nauci artikulisati misli jasno bez zargona i nekig turcizama.

da se Isak Rami da lopata u ruke.

i da se Tufekcicka izmjesti u PORSCHE u maloprodajni salon.
Last edited by moet-perignon on 18/08/2019 10:48, edited 1 time in total.
Post Reply