Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
kmirsad

#35551 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Control panel wrote:
kmirsad wrote:
Sabina je B promijenila u O iz jednog razloga. Dom naroda.
Predpostavljaš to... ili imaš puzdane, nepobitne i provjerene informacije za tu kategoričku tvrdnju.
100% tacna info.
Jel ti i ovo 100% tačan info
Control panel wrote:...Plata u Skupstini 2000 KM, u Domu 4000 KM...
zippoo87

#35552 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

mirsade,izgleda da si ti "posljednji mohikanac" koji control panela shvata ozbiljno na politickim temama
kmirsad

#35553 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

zippoo87 wrote:mirsade,izgleda da si ti "posljednji mohikanac" koji control panela shvata ozbiljno na politickim temama
Naravno da ga ne shvatam ozbiljno, ali ga neki shvataju... širenje laži i dezinformacija može ozbiljno da našteti prozvanim osobama i Našoj Stranci...
Prozvao je Sabinu za vlastoljublje i koristoljublje tvrdeći da je plata u SKS 2 000 km, a u domu naroda 4 000 te daje promjenila nacionalnost iz bošnjakinja u Bosanka, po postala ostali iz tih razloga, tj. da bi se dokopala para i veče vlasti.

Što je ortodoksna i veoma zlonamjerna laž.
Control panel wrote:...Plata u Skupstini 2000 KM, u Domu 4000 KM...
Činjenica i istina je da je plata u SKS i Domu naroda ISTA, tj oko 2 000 Km.

Mislim da ga ustvari brine mogučnost da u DN-u ne prođu Izmjene KZ u dijelu koji se odnosi na krivično djelo "trgovina utjevajem". a što je namjera Naše Stranke da spriječi prolazak tih izmjena KZ-a.

Neupučeni forumaši moraju da znaju i uvide taj bezkrupulozni popljuvizam SDA/PDA botova.
Last edited by kmirsad on 06/11/2018 19:34, edited 1 time in total.
zippoo87

#35554 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

ma samo ga ignorisi...on prati postove i kada bude pogodan neki za neku njegovu laz ili spin,to iskoristi...ali nece on nikakve stete nanijeti nikome,osim mozda sebi
mada,u biti,najvise ponavlja jedno te isto i vrti se u krug,tako da su forumasi naucili njegov nacin djelovanja
Banksy

#35555 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

512MB wrote:Bezveze trubite, SDA je brutalno poderala izbore... 12% su bajke za malu djecu..
brutalno, jašta

Federacija Bosne i Hercegovine
Broj birača
2.093.784

SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE
Broj glasova
252.817
JThomas

#35556 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

manje desetina hiljada i manje procenata nego godina na vlasti...
512MB

#35558 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by 512MB »

Banksy wrote:
512MB wrote:Bezveze trubite, SDA je brutalno poderala izbore... 12% su bajke za malu djecu..
brutalno, jašta

Broj birača
2.093.784

Broj glasova
252.817
Koja stranka je jaca?
pemanapemani

#35559 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

SDA aktivirala sve kapacitete. Kukaju i prijete iz svih oruzja.

12% se predstavlja kao "deranje" ili sto bi rekao posrednik u prodaji avlije Fate Orlovic, Ramiz Salkic, isli smo da sataremo :lol: .

Propaganda ko velikosrbi pocetkom 90-ih. Pravi (po)cetnici. Njima je do BiH stalo kao do preklanjskog tendera.
tutku

#35560 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tutku »

Poslusao sam veceras intervju koji je na HRTu dao Falatar, i blago receno da sam razocaran. I ranije sam smatrao kako je Falatar fula i pogreska NS, a nakon veceras je to postalo i apsolutno jasno. Pored izjave da je ZK vodio ratnohusckacku politiku, narocito je odvratan i pogresan stav kako je isti ZK vodio agresivnu politiku prema narodu kojeg predstavlja. Ocigledno Falatar umire od zlje da se dopadne i anamo onim Hrvatima po cijenu pisanja po vlastitoj zemlji i njenim patriotama, a u isto vrijeme zaboravlja da gro svojih glasova nije dobio ni u Grudama, ni u Posusju, a ni u Kiseljaku. Jadno.

Pored toga, interesantan je i stav kako ne misli da ulazak u NATO treba da bude prioritet po cijenu "nestabilnosti u zemlji" koju moze prouzrokovati jer je jedan od clanova Predsjednistva ocito protiv NATO-a. Na ovom primjeru Falatar pokazuje kakvu bi politiku vodio kao clan Predsjednistva - sve za cijenu zadovoljnog i mirnog Dodika.

Na kraju jasno je i iz njegove poruke da ce zivot nastaviti na potezu Sa-Zg-EU/Pariz, da ovaj covjek je bio samo jedna neuspjela avantura NS, koji ce, ako se moglo i pretpostaviti, svoj fokus staviti na neke druge stvari a ne na politiku i aktivnosti u Bosni i Hercegovini. Ipak, nesto mi poslije veceras i nije zao sto ce tako biti, no ostaje zal za ovakvim kiksom NS-a.
pemanapemani

#35561 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

Ni meni nije jasno da Komsic u 12 godina nije, recimo, posjetio biskupa Komaricu (ovaj danas tako rekao na N1).

Nemam simpatije za vjerske sluzbenike, nego mislim na Komaricu kao osobu koja verbalno forsira povratak u manji entitet.

Recimo da je moja malenkost proBiH clan Predsjednistva, visio bih u manjem entitetu i sve kapacitete usmjerio na isti. Komsic je jednostavno lijen covjek i ubleha na kvadrat.

Opet, bolji on nego juzni Srbin Covic, ali to je, prije svega, zalostan izbor.
putokaz1

#35562 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Falatar jeste greška bolje da su podržali Bećirevića
NS ima zanimljive partneresad
SBIH ,SBB,NIP,ASDA..možda i PDA.....
tutku

#35563 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tutku »

pemanapemani wrote:Ni meni nije jasno da Komsic u 12 godina nije, recimo, posjetio biskupa Komaricu (ovaj danas tako rekao na N1).

Nemam simpatije za vjerske sluzbenike, nego mislim na Komaricu kao osobu koja verbalno forsira povratak u manji entitet.

Recimo da je moja malenkost proBiH clan Predsjednistva, visio bih u manjem entitetu i sve kapacitete usmjerio na isti. Komsic je jednostavno lijen covjek i ubleha na kvadrat.

Slazem se u potpunosti. Vise bih volio da je takve stvari naveo BF i istakao kao jedan od nedostataka izbora ZK, no nacin na koji je komentirao izbor ZK i stanje u Bosni je ipak sramotno.
512MB

#35564 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by 512MB »

pemanapemani wrote:Ni meni nije jasno da Komsic u 12 godina nije, recimo, posjetio biskupa Komaricu (ovaj danas tako rekao na N1).

Mislis onog Komaricu sto je Komsica usporedio sa Hitlerom?
pemanapemani

#35565 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

512MB wrote:

Nije ga on uporedio, nego Puljić. A i Puljić ga je uporedio prije 15 dana, a mi govorimo o proteklih 12 godina Željkovog obitavanja na državnom budžetu. Jasno mi je da neće u Lišticu i slične fašističke vukojebine, ali zašto ne ide kod povratnika u manji entitet? Zašto njima ne pomogne barem simbolično? Ako ništa da par dana u 12 godina imaju osjećaj da je nekom od "patriota" stalo do njih.

Shvatam da tebe ne dotiču životi tvojih dojučerašnjih sugrađana. Ti si brisnuo iz Banja Luke, ali moraš shvatiti da postoje ljudi koji su se vratili jer vole svoju rodnu grudu. Ne mogu svi biti patrioti preko bečke tastature, mora neko i na terenu.

P.S. Sad nastavi kako je SDA poderala i što bi Ramiz rekao satrala izbore.:wink:
criticos

#35566 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by criticos »

Posjetio bi on Komaricu, samo da mu je netko javio da ima dobre rakije. Trapisti i sir ga ne interesira, očito.
Last edited by criticos on 07/11/2018 09:13, edited 1 time in total.
criticos

#35567 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by criticos »

Posjetio bi on Komaricu, samo da mu je netko javio da ima dobre rakije. Sir Trapist ga ne interesuje.
Banksy

#35568 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

512MB wrote:
Banksy wrote:
brutalno, jašta

Broj birača
2.093.784

Broj glasova
252.817
Koja stranka je jaca?
SNSD, recimo. Oni su uzeli 17% ukupnog biračkog tijela RS-a, mada ni to nije baš 'brutalno deranje'... :mrgreen:
pemanapemani

#35569 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

criticos wrote:

Posjetio bi on Komaricu, samo da mu je netko javio da ima dobre rakije. Sir Trapist ga ne interesuje.
Skroz je nebitno da li Komšić cuga ili ne. Što se mene tiče, može ko rahmetli Nijaz Duraković vazda biti pijan, ali raditi svoj posao. Komšić je lijena ubleha koja nije ništa uradila za 22 godine koliko je na BiH političkoj sceni, a puna usta države. Idi bolan u genocidni entitet i barem pričaj sa povratnicima, ako ništa da fašistima vadiš živce. Ali jok, bolje verbalno srati u krugu tramvaja broj 2. Čak ni na Ilidžu nikad ne ide.
Last edited by pemanapemani on 07/11/2018 09:01, edited 1 time in total.
Banksy

#35570 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

512MB wrote:
Daleko je Njemačka, pa vijesti sporo stižu, ali morao bi malo bolje pratiti ako već dolaziš na ovakve teme.
cyprus

#35571 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cyprus »

Falatar je neprimjeren, a povraćotine iz DF-GS predizbornog tabora su OK? :-) :-)

Retorika Emira Suljagića (od kojeg se Željko Komšić nije ogradio, već naprotiv) nije ratnohuškačka? Ma hajte molim vas...
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#35572 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

tutku wrote:Poslusao sam veceras intervju koji je na HRTu dao Falatar, i blago receno da sam razocaran. I ranije sam smatrao kako je Falatar fula i pogreska NS, a nakon veceras je to postalo i apsolutno jasno. Pored izjave da je ZK vodio ratnohusckacku politiku, narocito je odvratan i pogresan stav kako je isti ZK vodio agresivnu politiku prema narodu kojeg predstavlja. Ocigledno Falatar umire od zlje da se dopadne i anamo onim Hrvatima po cijenu pisanja po vlastitoj zemlji i njenim patriotama, a u isto vrijeme zaboravlja da gro svojih glasova nije dobio ni u Grudama, ni u Posusju, a ni u Kiseljaku. Jadno.

Pored toga, interesantan je i stav kako ne misli da ulazak u NATO treba da bude prioritet po cijenu "nestabilnosti u zemlji" koju moze prouzrokovati jer je jedan od clanova Predsjednistva ocito protiv NATO-a. Na ovom primjeru Falatar pokazuje kakvu bi politiku vodio kao clan Predsjednistva - sve za cijenu zadovoljnog i mirnog Dodika.

Na kraju jasno je i iz njegove poruke da ce zivot nastaviti na potezu Sa-Zg-EU/Pariz, da ovaj covjek je bio samo jedna neuspjela avantura NS, koji ce, ako se moglo i pretpostaviti, svoj fokus staviti na neke druge stvari a ne na politiku i aktivnosti u Bosni i Hercegovini. Ipak, nesto mi poslije veceras i nije zao sto ce tako biti, no ostaje zal za ovakvim kiksom NS-a.
sada je do kraja jasan njegov neuspjeli pokušaj, odnosno da je bio kandidat samo da bi komšiću odlijepio par glasova. na njegovu žalost i glasači naše stranke su podržali komšića, a ne njega. dovoljno je pogledati njegov broj glasova u mjestima u kojima je dragan čović imao najviše osvojenih glasova, i uporediti ih sa glasovima koje je osvojio u mjestima gdje je komšić pobijedio.

zaista neuspjeli pokušaj i koliko god se predstavljao kao nevinašce i kao blagi političar, na hrt-u je pokazao ko je i šta je i pridružio se društvu karamatića, ljubića, lučića, glasinovića i ostalih ultradesničara koji ovih dana rigaju vatru na komšića.
Last edited by malakh on 07/11/2018 09:14, edited 2 times in total.
JThomas

#35573 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

treba izmisliti latinsko ime za argument ma hajte molim vas :mrgreen:
criticos

#35574 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by criticos »

cyprus wrote:
Falatar je neprimjeren, a povraćotine iz DF-GS predizbornog tabora su OK? :-) :-)

Retorika Emira Suljagića (od kojeg se Željko Komšić nije ogradio, već naprotiv) nije ratnohuškačka? Ma hajte molim vas...
SB? Ima li i jedan članak da je pozitivnog tona o NS? Kad bi bio samo jedan, ali samo jedan članak afirmativan/pozitivan o NS bili bi (SB) relevantan faktor za kritiku. Ovako :lol:
512MB

#35575 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by 512MB »

Banksy wrote:
512MB wrote:
Banksy wrote: brutalno, jašta

Broj birača
2.093.784

Broj glasova
252.817
Koja stranka je jaca?
SNSD, recimo. Oni su uzeli 17% ukupnog biračkog tijela RS-a, mada ni to nije baš 'brutalno deranje'... :mrgreen:
Prvo pises o FBiH pa se akrobatski prebacujes na RS :)

Kolko vidim, sa 25% je SDA bukvalno poderala i satrala konkurenciju na izborima. Druga partija na 15-16% kolki vec. A apstinetni glasaci se nigdje ne pikaju tako da...
Locked