Ni Anto ne moze da preboli odlazak Fabregasa

Moderators: Charuga, Tomahawk11

eki arsenal. a ja citam danas izjavu enrica preziosia (predsjednik genoa-e), da je mogao kupiti messija za 40k eura. ali, ucinilo mu se da je to puno para za mladog (14) i "lomljivog" messija, pa je odbio.
45ascari wrote:45 ili 46?
Neymar 42
Ova sezona ce biti ludilo. Ne samo na terenu, vec institucionalno.ascari wrote:Sad, ili prije pet godina?
edit: Ipak juce/danas![]()
Vilarrubi, Laporta, Benedito i Bartomeu kandidati za predsjednika. Pljuvanje je vec pocelo...
Others insisted, however, that English swears remained the best in the world. Don Crandall, from Cleethorpes, said: "I'd like to see Messi call someone a Rocket-Powered Crybaby Dildo Man on a wet Tuesday night in Stoke.
Prvi put cujem za ovog likaskenderija04 wrote:5.I peta kandidatura je ona koja se ceka vec pola godine. Victor Font pomognut Bassasom i medijskom grupom ARA. Ti ljudi ce biti kljuc u svoj ovoj prici. Zavisi kako misle da se organizuju, kao blok da izvuku izbore 2015 ili svako za sebe. Za mene je to jako kvalitetna opcija. Mladi strucni ljudi koji bi mogli pomoci da klub napreduje.
Mislim da je cisto medijsko preseravanje, ali nadimak je carski
ma, ovo je zajebancija, satiricna, kao, rubrika njihova. super je nadimak, jasta.ascari wrote:Mislim da je cisto medijsko preseravanje, ali nadimak je carski![]()
![]()
pa nema smisla!It’s been quite the four-month stretch for Roy Keane. Now, you might be asking, “Who’s Roy Keane?” Well, if you’re within earshot, he’s the one who just walked up to you, screamed a bunch of unintelligible syllables in your face, and is presently telling you to “sod off.” But if you’re not, then Roy Keane is the assistant manager for both English Premier League side Aston Villa and the Irish national team. He’s also the closest we’ve ever come to strapping a bear trap to a lawn mower and letting it play professional soccer.
khm, khmLast month, Spain and Barcelona defender Gerard Piqué, who played for United as a teenager, recalled seeing Keane before a game in Scotland last season: “I hid my face with my hand because he still scares me. I was 26 years old, and I was shitting myself.”