ja ba druga liga
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#35551 Re: Premijer liga BiH
zabranjeno pricat o sudijskim kradjama?ovo je novina
ja ba druga liga

ja ba druga liga
-
LSD
#35552 Re: Premijer liga BiH
BlueBlood wrote:...ja predlazem malu pauzu 2-3h sto se tice ove zaHebancije, za to vrijeme mozete uzivati citajuci komentare od
24/12/2013 10:14
Tan Day Sherif Mubarek Olsun!
http://forum.klix.ba/aktuelnosti-fk-sar ... 40875.html
Vincent Tan Mubarek Olsun braćo po boji.
Da ih nema, morali bi ih izmisliti.
-
tcz
#35553 Re: Premijer liga BiH
dosao Tan: kup, titula, Borusija, dugovi placeni, Butmir, redovne plate, obaveze se izmiruju... Sa njegove strane ne vidim problem e sad sto nase rukovodstvo ne zna bolje to se moze diskutovat.
ko bi se vise obradovao odlasku Tana? Vi ili mi?
ko bi se vise obradovao odlasku Tana? Vi ili mi?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35554 Re: Premijer liga BiH
Dobro, da krenemo od Slobode i druge lige.sumirprimus wrote:zabranjeno pricat o sudijskim kradjama?ovo je novina![]()
ja ba druga liga![]()
Kako bi inace usli u Premijer da ne bi muljaze?
- avetinja
#35555 Re: Premijer liga BiH
Ima i kod vas smarača, ima ih svugdje.Logovan wrote:Nije nigdje bolje, loša situacija u oba kluba, ali džaba objašnjavati neke jednostavne stvari.![]()
Onaj gore naredao tri posta zaredom.Skontao da nikome nije zanimljiv, pa je morao zaredati tri posta zaredom. Bolest majke mi. A treći post mu je naše radovanje o dolasku Tana. Pa ko se ne bi radovao dolasku milijardera? Baš su ljudi neinteligentni, da se ne izrazim grublje.
Mene samo strah da ne oplačemo ovo. Trebao bih otići na Sedam braće.
- KPNCTNJAH
#35556 Re: Premijer liga BiH
"Zajebancija" je pocela prije nego sto je objavljen clanak o mogucim ostavkama, a smjenu uprave trazimo jos od prosle sezone, zasto bi bas sad spominjali to, valjda zato sto ste prvi put ispred na tabeli... pa kod vas prije par mjeseci jos veci raspad bio, ali vas je smirio dolazak Cele, klasicno zamazivanje ociju, ali mene zaboli kurac za tim, vas problem... normalno da nam ne ide, pricamo dvije godine kako igramo sve losije, trazimo ostavke, novu upravu, nije taj problem od jucer... Tan zavrnuo pipu, pa normalno, ne bi covjek imao silne milione kad bi ga svaki levat koristio kako hoce, ali opet je covjek uradio nesto sto ce mnogim klubovima u BiH biti samo zelja i neostvaren san u narednih 10+ godina... da ste vi prvi na tabeli sad, da imate neke bolje uslove, covjek bi se poklopio i ne bi vam nista mogao reci, ali ovakoavetinja wrote:Džabe ponavljaš to 3 boda kada i sam znaš da bi vas zajebavali taman bili na -9. Džaba ti BMW, ako nemaš čorbe, a vidim da je to problem kod vas. Htio ti priznati ili ne, u problemima ste. Ne ide vam onako kako ste pričali prije godinu - dvije. Da ne ulazimo u dublje stvari tipa budžet, Tan, ostavke, sam pogled na tabelu govori da nešto nije u redu.KPNCTNJAH wrote:Pa kod vas i jeste havarija, zato je i zalosno sto nas pokusavate provocirati... hajd' da je to kvalitetna zajebancija, nemam nista protiv, ali neka djecurlija ponavljaju iste postove 30 puta, rijec dana mu rodjendan i gleda na koje se sve nacine moze iskoristiti u recenici... provociraju s posterima koji su objavljeni prije godinu dana, ali tad nam jbg niste bjezali tri boda na tabeliavetinja wrote:Šta kukate vazdan?! Da je kod nas havarija, vi bi ovdje orgijali.ismijavaju nasu upravu, Tana, a ko ce u vas klub uloziti novac? Ko ce na sebe preuzeti silne dugove? Kad je vec to tako lako, cudi me da ne cekaju u redu razni milioneri... ah, da, ne mogu da se dogovore da li da prave Mercedes Arenu ili stadion s cetiri tornja... Bosnjo vozi golfa dvicu i ismijava komsiju sto je imao udes s BMW-om, a taj komso u garazi ima golfa tricu, za ne daj Boze...
- ultima_palabra
#35557 Re: Premijer liga BiH
ibizza wrote:Eto ga![]()
A sad ide desetogodisnja dominacija
emigrazione wrote:Mogu da kazem da je iznos koji brko namjerava srokati u nas klub, u narednih par god, toliki da ona spominjana 4 mil. izgledaju poput jedne markice
-
sumirprimus
#35558 Re: Premijer liga BiH
stani malo ovo ko zajebancija od stane navijaca bh nogometnog saveza fk sarajevo??Tomahawk11 wrote:Dobro, da krenemo od Slobode i druge lige.sumirprimus wrote:zabranjeno pricat o sudijskim kradjama?ovo je novina![]()
ja ba druga liga![]()
Kako bi inace usli u Premijer da ne bi muljaze?
jarane pa imal ekipe u ovoj bh premier kokuruz ligz ikoja je vise put ostecena i osakacena?
al neka,kardif u srcu tan u novcaniku,il sto bi reko nas bivsi precjednik dje su pare???
a dje tuzba
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35559 Re: Premijer liga BiH
Dzabe ja tebi pricam....sumirprimus wrote:stani malo ovo ko zajebancija od stane navijaca bh nogometnog saveza fk sarajevo??Tomahawk11 wrote:Dobro, da krenemo od Slobode i druge lige.sumirprimus wrote:zabranjeno pricat o sudijskim kradjama?ovo je novina![]()
ja ba druga liga![]()
Kako bi inace usli u Premijer da ne bi muljaze?![]()
![]()
jarane pa imal ekipe u ovoj bh premier kokuruz ligz ikoja je vise put ostecena i osakacena?
al neka,kardif u srcu tan u novcaniku,il sto bi reko nas bivsi precjednik dje su pare???![]()
![]()
a dje tuzbahehehehe
- avetinja
#35560 Re: Premijer liga BiH
Zajebancija je počela zbog pisma Hordi, jer se do sada niste ovako oglasili. Bio je raspad, ali jesu li ovdje komšije dijelile tugu zajedno, ili je bilo ispijanja krvi na slamku? Kada nekome ne ide, onda slijedi provociranje, to je ustaljeno na forumu. To što je nivo dobrog humora opao na obje strane, to je druga priča. Što se tiče investitora, napisao sam u prethodnom postu šta mislim o tome.KPNCTNJAH wrote:"Zajebancija" je pocela prije nego sto je objavljen clanak o mogucim ostavkama, a smjenu uprave trazimo jos od prosle sezone, zasto bi bas sad spominjali to, valjda zato sto ste prvi put ispred na tabeli... pa kod vas prije par mjeseci jos veci raspad bio, ali vas je smirio dolazak Cele, klasicno zamazivanje ociju, ali mene zaboli kurac za tim, vas problem... normalno da nam ne ide, pricamo dvije godine kako igramo sve losije, trazimo ostavke, novu upravu, nije taj problem od jucer... Tan zavrnuo pipu, pa normalno, ne bi covjek imao silne milione kad bi ga svaki levat koristio kako hoce, ali opet je covjek uradio nesto sto ce mnogim klubovima u BiH biti samo zelja i neostvaren san u narednih 10+ godina... da ste vi prvi na tabeli sad, da imate neke bolje uslove, covjek bi se poklopio i ne bi vam nista mogao reci, ali ovakorekoh vec, vidjecemo kad se kod vas u prici stvori neki novi Bananaman, ako se ikad i desi... pa da vidimo hoce li biti euforije... kad se ovoliko radujete nasem problemu, mogu misliti sta ce biti ako dodju bolji dani za vas klub...
-
sumirprimus
#35561 Re: Premijer liga BiH
a i tema je premier bh liga...drz se teme
a ne druga liga... oce modusi i izbrisat...
a ne druga liga... oce modusi i izbrisat...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35562 Re: Premijer liga BiH
Cuj drz se teme.
Prvi ga sukne do rebara, a onda kad se izvrsi kontranapad, necemo ovo, necemo ono
Prvi ga sukne do rebara, a onda kad se izvrsi kontranapad, necemo ovo, necemo ono
-
sumirprimus
#35563 Re: Premijer liga BiH
moras ba plivat sve stiloveTomahawk11 wrote:Cuj drz se teme.
- BlueBlood
#35564 Re: Premijer liga BiH
Logovan wrote:Ja se sav tresem od uzbuđenja.
Dr. Kuca wrote:
Neka ovo bude oficijalni pozdrav medju navijacima
Logovan wrote:FEĐA KUSTURICA
DINO SELIMOVIĆ
ITD...
HVALA VAM!!!
Zajedno do što boljeg i što jačeg SARAJEVA.
Maharadza wrote:Hoćemol' se dogovoriti da svi Bordo forumaši postave taj avatar makar na sedmicu-dvije (do marta što se mene tiče)?! Da prisjedne dušmanima koji bi željeli da zaborave na dotičnoga, pogotovu kone! There's no escape from The Real Brko!omega369 wrote:Tasun tasun tanana tanana tanana, tasun tasun tanana njima.......![]()
http://i39.klix.com/rjfh1t.jpg
ibizza wrote:Eto ga![]()
A sad ide desetogodisnja dominacija
Darh Wader wrote:Ibraković: "Nećemo se rasipati, ali 'mega pojačanja' nisu isključena".![]()
Pitar sa Kariba wrote:Prodajem sezonsku 500,00KM zamjene ne dolaze u obzir!
-LIBERO- wrote:Da, znamo, samo 4 miliona su tu...prevareni smo...i jos vise cemo biti izvarani.
Hajde nas sada pusti da uzivamo u tome.![]()
Murat Sabanovic wrote:za 3-5 god. sarajevo igra protiv reala,barce i bayerna.
lijepa novost za bh-fudbal !
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35565 Re: Premijer liga BiH
Necu nista da plivam.sumirprimus wrote:moras ba plivat sve stiloveTomahawk11 wrote:Cuj drz se teme.
Prvi ga sukne do rebara, a onda kad se izvrsi kontranapad, necemo ovo, necemo ono![]()
Kontam sve, godi ti zajebancija na temi, al nije da ti ekipa nema oraha u dzepovima.
Prozivati druge za savez, sudije i sl., a uslo se u ligu kupovinom utakmica
E necemo tako. A ti se i dalje smjeskaj sa plavom druzinom
-
sumirprimus
#35566 Re: Premijer liga BiH
otvorla se plava sehara

-
sumirprimus
#35568 Re: Premijer liga BiH
pa kad kod vas sve mrgudi..Tomahawk11 wrote:Necu nista da plivam.sumirprimus wrote:moras ba plivat sve stiloveTomahawk11 wrote:Cuj drz se teme.
Prvi ga sukne do rebara, a onda kad se izvrsi kontranapad, necemo ovo, necemo ono![]()
Kontam sve, godi ti zajebancija na temi, al nije da ti ekipa nema oraha u dzepovima.
Prozivati druge za savez, sudije i sl., a uslo se u ligu kupovinom utakmica![]()
E necemo tako. A ti se i dalje smjeskaj sa plavom druzinom
- Maharadza
#35569 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
Za vas bijedu smo se digli davnih dana... 0KM duga, titula, kup, PLAY OFF EL, to će te vi još sanjati DECENIJAMA!ultima_palabra wrote:Pjesnik je najjači
Maharadza wrote:Allahu Dragi PA DA LI JE MOGUĆE DA SI KONAČNO I NAŠE PUSTE DOVE USLIŠIO I POGLEDAO NAS.... HVALA TI JA RABBI... NE SJEČAM SE RADOSNIJEG DANA...IMA DA SE DIGNEMO IZ OVE ŽABOKREČINE I MAGLUŠTINE NA VIŠI STEPEN...POMOZI NAM I DALJE - AMIN.... AAAAAAAA SRCE MI PUCA OD DRAGOSTI BRAĆO... SLAVITE, SLAVITE KAO ŠTO NIKADA NISTE!!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Last edited by Maharadza on 25/10/2016 15:25, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#35570 Re: Premijer liga BiH
evo ih, ko papagaji iz norvica
jel ono norvic bjese kanarinci :
maharadza zaboravio si transfer cimirota
jel ono norvic bjese kanarinci :
maharadza zaboravio si transfer cimirota
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35571 Re: Premijer liga BiH
Ta ekipa sto handri poput vas danas je odsutnalendric wrote:kako su fini ovi pitari nikad oni ne zayebavaju
Cekaju i oni svojih 5 minuta
- ultima_palabra
#35572 Re: Premijer liga BiH
I butmirsku ledinu
Ali titula i kup
Pa mi to za sezonu osvojimo bez milijardera ikakvih...
Ali titula i kup
-
sumirprimus
#35573 Re: Premijer liga BiH
izhandrise sa 5 stavki,kompleksi, 0 maraka duga, kamp, cimirot i plejofTomahawk11 wrote:Ta ekipa sto handri poput vas danas je odsutnalendric wrote:kako su fini ovi pitari nikad oni ne zayebavaju![]()
Cekaju i oni svojih 5 minuta
-
sumirprimus
#35574 Re: Premijer liga BiH
ultima_palabra wrote:I butmirsku ledinu![]()
Ali titula i kupPa mi to za sezonu osvojimo bez milijardera ikakvih...
to je bonus iz njegove sehare
- ganjeta
#35575 Re: Premijer liga BiH
Pjesnice iz ljute krajine, dzaba pare, dzaba tan...
Opet nam gledate i pusete u čmar i po trofejima i po tabeli.
[emoji3]
Opet nam gledate i pusete u čmar i po trofejima i po tabeli.
[emoji3]