Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#35551 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

zabranjeno pricat o sudijskim kradjama?ovo je novina :skoljka:
ja ba druga liga :lol: :lol:
LSD

#35552 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

BlueBlood wrote:...ja predlazem malu pauzu 2-3h sto se tice ove zaHebancije, za to vrijeme mozete uzivati citajuci komentare od

24/12/2013 10:14
Tan Day Sherif Mubarek Olsun!

http://forum.klix.ba/aktuelnosti-fk-sar ... 40875.html

:meza1:
Vincent Tan Mubarek Olsun braćo po boji.
:lol: :lol: :lol:

Da ih nema, morali bi ih izmisliti.
tcz

#35553 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

dosao Tan: kup, titula, Borusija, dugovi placeni, Butmir, redovne plate, obaveze se izmiruju... Sa njegove strane ne vidim problem e sad sto nase rukovodstvo ne zna bolje to se moze diskutovat.

ko bi se vise obradovao odlasku Tana? Vi ili mi?
Tomahawk11
Globalni moderator

#35554 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:zabranjeno pricat o sudijskim kradjama?ovo je novina :skoljka:
Dobro, da krenemo od Slobode i druge lige.
Kako bi inace usli u Premijer da ne bi muljaze?
avetinja

#35555 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:Nije nigdje bolje, loša situacija u oba kluba, ali džaba objašnjavati neke jednostavne stvari. :D

Onaj gore naredao tri posta zaredom. :shock: Skontao da nikome nije zanimljiv, pa je morao zaredati tri posta zaredom. Bolest majke mi. A treći post mu je naše radovanje o dolasku Tana. Pa ko se ne bi radovao dolasku milijardera? Baš su ljudi neinteligentni, da se ne izrazim grublje. :D
Ima i kod vas smarača, ima ih svugdje. :mrgreen: Stvar je u tome što sada prebacuju krivicu na Tana, a slabo ko od nas zna ko je tu zapravo kriv, pa je zbog toga ovolika pometnja. Iskreno, bez neke provokacije, ja ne znam kako bi se osjećao da Želju kupi neki milijarder, samo iz razloga što bi me bilo strah kako će se ponašati prema klubu. Ali ono što mogu sigurno reći je to da ne bih kao mnogi držao njegovu sliku na avataru. Grb kluba je vrijedniji od njega. :mrgreen:

Mene samo strah da ne oplačemo ovo. Trebao bih otići na Sedam braće. :mrgreen:
KPNCTNJAH

#35556 Re: Premijer liga BiH

Post by KPNCTNJAH »

avetinja wrote:
KPNCTNJAH wrote:
avetinja wrote:Šta kukate vazdan?! Da je kod nas havarija, vi bi ovdje orgijali.
Pa kod vas i jeste havarija, zato je i zalosno sto nas pokusavate provocirati... hajd' da je to kvalitetna zajebancija, nemam nista protiv, ali neka djecurlija ponavljaju iste postove 30 puta, rijec dana mu rodjendan i gleda na koje se sve nacine moze iskoristiti u recenici... provociraju s posterima koji su objavljeni prije godinu dana, ali tad nam jbg niste bjezali tri boda na tabeli :mrgreen: ismijavaju nasu upravu, Tana, a ko ce u vas klub uloziti novac? Ko ce na sebe preuzeti silne dugove? Kad je vec to tako lako, cudi me da ne cekaju u redu razni milioneri... ah, da, ne mogu da se dogovore da li da prave Mercedes Arenu ili stadion s cetiri tornja... Bosnjo vozi golfa dvicu i ismijava komsiju sto je imao udes s BMW-om, a taj komso u garazi ima golfa tricu, za ne daj Boze...
Džabe ponavljaš to 3 boda kada i sam znaš da bi vas zajebavali taman bili na -9. Džaba ti BMW, ako nemaš čorbe, a vidim da je to problem kod vas. Htio ti priznati ili ne, u problemima ste. Ne ide vam onako kako ste pričali prije godinu - dvije. Da ne ulazimo u dublje stvari tipa budžet, Tan, ostavke, sam pogled na tabelu govori da nešto nije u redu.
"Zajebancija" je pocela prije nego sto je objavljen clanak o mogucim ostavkama, a smjenu uprave trazimo jos od prosle sezone, zasto bi bas sad spominjali to, valjda zato sto ste prvi put ispred na tabeli... pa kod vas prije par mjeseci jos veci raspad bio, ali vas je smirio dolazak Cele, klasicno zamazivanje ociju, ali mene zaboli kurac za tim, vas problem... normalno da nam ne ide, pricamo dvije godine kako igramo sve losije, trazimo ostavke, novu upravu, nije taj problem od jucer... Tan zavrnuo pipu, pa normalno, ne bi covjek imao silne milione kad bi ga svaki levat koristio kako hoce, ali opet je covjek uradio nesto sto ce mnogim klubovima u BiH biti samo zelja i neostvaren san u narednih 10+ godina... da ste vi prvi na tabeli sad, da imate neke bolje uslove, covjek bi se poklopio i ne bi vam nista mogao reci, ali ovako :-) rekoh vec, vidjecemo kad se kod vas u prici stvori neki novi Bananaman, ako se ikad i desi... pa da vidimo hoce li biti euforije... kad se ovoliko radujete nasem problemu, mogu misliti sta ce biti ako dodju bolji dani za vas klub...
ultima_palabra

#35557 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

ibizza wrote:Eto ga :D

A sad ide desetogodisnja dominacija :izet:
emigrazione wrote:Mogu da kazem da je iznos koji brko namjerava srokati u nas klub, u narednih par god, toliki da ona spominjana 4 mil. izgledaju poput jedne markice
sumirprimus

#35558 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote:zabranjeno pricat o sudijskim kradjama?ovo je novina :skoljka:
stani malo ovo ko zajebancija od stane navijaca bh nogometnog saveza fk sarajevo?? :lol: :lol:
jarane pa imal ekipe u ovoj bh premier kokuruz ligz ikoja je vise put ostecena i osakacena?
al neka,kardif u srcu tan u novcaniku,il sto bi reko nas bivsi precjednik dje su pare??? :lol: :lol:
a dje tuzba :D hehehehe
Tomahawk11
Globalni moderator

#35559 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:
Tomahawk11 wrote:
stani malo ovo ko zajebancija od stane navijaca bh nogometnog saveza fk sarajevo?? :lol: :lol:
jarane pa imal ekipe u ovoj bh premier kokuruz ligz ikoja je vise put ostecena i osakacena?
al neka,kardif u srcu tan u novcaniku,il sto bi reko nas bivsi precjednik dje su pare??? :lol: :lol:
a dje tuzba :D hehehehe
Dzabe ja tebi pricam....
avetinja

#35560 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

KPNCTNJAH wrote:"Zajebancija" je pocela prije nego sto je objavljen clanak o mogucim ostavkama, a smjenu uprave trazimo jos od prosle sezone, zasto bi bas sad spominjali to, valjda zato sto ste prvi put ispred na tabeli... pa kod vas prije par mjeseci jos veci raspad bio, ali vas je smirio dolazak Cele, klasicno zamazivanje ociju, ali mene zaboli kurac za tim, vas problem... normalno da nam ne ide, pricamo dvije godine kako igramo sve losije, trazimo ostavke, novu upravu, nije taj problem od jucer... Tan zavrnuo pipu, pa normalno, ne bi covjek imao silne milione kad bi ga svaki levat koristio kako hoce, ali opet je covjek uradio nesto sto ce mnogim klubovima u BiH biti samo zelja i neostvaren san u narednih 10+ godina... da ste vi prvi na tabeli sad, da imate neke bolje uslove, covjek bi se poklopio i ne bi vam nista mogao reci, ali ovako :-) rekoh vec, vidjecemo kad se kod vas u prici stvori neki novi Bananaman, ako se ikad i desi... pa da vidimo hoce li biti euforije... kad se ovoliko radujete nasem problemu, mogu misliti sta ce biti ako dodju bolji dani za vas klub...
Zajebancija je počela zbog pisma Hordi, jer se do sada niste ovako oglasili. Bio je raspad, ali jesu li ovdje komšije dijelile tugu zajedno, ili je bilo ispijanja krvi na slamku? Kada nekome ne ide, onda slijedi provociranje, to je ustaljeno na forumu. To što je nivo dobrog humora opao na obje strane, to je druga priča. Što se tiče investitora, napisao sam u prethodnom postu šta mislim o tome.
sumirprimus

#35561 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

a i tema je premier bh liga...drz se teme
a ne druga liga... oce modusi i izbrisat... :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#35562 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Cuj drz se teme.
Prvi ga sukne do rebara, a onda kad se izvrsi kontranapad, necemo ovo, necemo ono :mrgreen:
sumirprimus

#35563 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:Cuj drz se teme.
Prvi ga sukne do rebara, a onda kad se izvrsi kontranapad, necemo ovo, necemo ono :mrgreen:
moras ba plivat sve stilove :lol: :evil:
BlueBlood

#35564 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Logovan wrote:Ja se sav tresem od uzbuđenja. :-D
Dr. Kuca wrote:Image

Neka ovo bude oficijalni pozdrav medju navijacima :D
Logovan wrote:FEĐA KUSTURICA
DINO SELIMOVIĆ
ITD...

HVALA VAM!!!

Zajedno do što boljeg i što jačeg SARAJEVA.
Maharadza wrote:
omega369 wrote:Tasun tasun tanana tanana tanana, tasun tasun tanana njima....... :D

Image

http://i39.klix.com/rjfh1t.jpg
Hoćemol' se dogovoriti da svi Bordo forumaši postave taj avatar makar na sedmicu-dvije (do marta što se mene tiče)?! Da prisjedne dušmanima koji bi željeli da zaborave na dotičnoga, pogotovu kone! There's no escape from The Real Brko! :mrgreen:
ibizza wrote:Eto ga :D

A sad ide desetogodisnja dominacija :izet:
Darh Wader wrote:Ibraković: "Nećemo se rasipati, ali 'mega pojačanja' nisu isključena". :lol: :lol:
Pitar sa Kariba wrote:Prodajem sezonsku 500,00KM zamjene ne dolaze u obzir!

:izet:
-LIBERO- wrote:Da, znamo, samo 4 miliona su tu...prevareni smo...i jos vise cemo biti izvarani.

Hajde nas sada pusti da uzivamo u tome. ;-) :kiss:
Murat Sabanovic wrote:za 3-5 god. sarajevo igra protiv reala,barce i bayerna.

lijepa novost za bh-fudbal !
Tomahawk11
Globalni moderator

#35565 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:
Necu nista da plivam.
Kontam sve, godi ti zajebancija na temi, al nije da ti ekipa nema oraha u dzepovima.
Prozivati druge za savez, sudije i sl., a uslo se u ligu kupovinom utakmica :mrgreen:
E necemo tako. A ti se i dalje smjeskaj sa plavom druzinom ;-)
sumirprimus

#35566 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

otvorla se plava sehara :skoljka: :lol: :lol:
relativno84

#35567 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

:lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#35568 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote:
Necu nista da plivam.
Kontam sve, godi ti zajebancija na temi, al nije da ti ekipa nema oraha u dzepovima.
Prozivati druge za savez, sudije i sl., a uslo se u ligu kupovinom utakmica :mrgreen:
E necemo tako. A ti se i dalje smjeskaj sa plavom druzinom ;-)
pa kad kod vas sve mrgudi..
:lol:
Maharadza

#35569 Re: RE: Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

ultima_palabra wrote:Pjesnik je najjači :D
Maharadza wrote:Allahu Dragi PA DA LI JE MOGUĆE DA SI KONAČNO I NAŠE PUSTE DOVE USLIŠIO I POGLEDAO NAS.... HVALA TI JA RABBI... NE SJEČAM SE RADOSNIJEG DANA...IMA DA SE DIGNEMO IZ OVE ŽABOKREČINE I MAGLUŠTINE NA VIŠI STEPEN...POMOZI NAM I DALJE - AMIN.... AAAAAAAA SRCE MI PUCA OD DRAGOSTI BRAĆO... SLAVITE, SLAVITE KAO ŠTO NIKADA NISTE!!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Za vas bijedu smo se digli davnih dana... 0KM duga, titula, kup, PLAY OFF EL, to će te vi još sanjati DECENIJAMA! ;)
Last edited by Maharadza on 25/10/2016 15:25, edited 1 time in total.
sumirprimus

#35570 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

evo ih, ko papagaji iz norvica :lol: :lol:
jel ono norvic bjese kanarinci : :D

maharadza zaboravio si transfer cimirota :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#35571 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

lendric wrote:kako su fini ovi pitari nikad oni ne zayebavaju :lol:
Ta ekipa sto handri poput vas danas je odsutna 8-)
Cekaju i oni svojih 5 minuta :mrgreen:
ultima_palabra

#35572 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

I butmirsku ledinu :oops:

Ali titula i kup :!: Pa mi to za sezonu osvojimo bez milijardera ikakvih...
sumirprimus

#35573 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
lendric wrote:kako su fini ovi pitari nikad oni ne zayebavaju :lol:
Ta ekipa sto handri poput vas danas je odsutna 8-)
Cekaju i oni svojih 5 minuta :mrgreen:
izhandrise sa 5 stavki,kompleksi, 0 maraka duga, kamp, cimirot i plejof :lol:
sumirprimus

#35574 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:I butmirsku ledinu :oops:

Ali titula i kup :!: Pa mi to za sezonu osvojimo bez milijardera ikakvih...
Image
to je bonus iz njegove sehare :lol: :lol:
ganjeta

#35575 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Pjesnice iz ljute krajine, dzaba pare, dzaba tan...

Opet nam gledate i pusete u čmar i po trofejima i po tabeli.

[emoji3]
Locked