..
--osso buco -- jel'
...jedes li -srz -oh...
hahaha- imam jedan komad u frizideru za kupusa..
Moderator: anex

Rekao sam danas, dzaba sto ja sve to skuham, dok nema nekoga da ovako uslika...Maraschino wrote:Gandalfe, ubio si ovim fotkama.![]()
Sto bi kolega rekao, mucki provokatoru.
Odlicno sve-GandalfSivi wrote:Odem sinoc u kafanu i safatase me ove zene, kao pravim hobotnicu a ne zovem. Hajde rekoh, sutra nedjelja, vidimo se kod mene u jedan. I tako, desi se dobro vino, jos bolja klopa i jedno jako fino druzenju u nedjeljno popodne...

..nije sos-samo luk dinstan s gljivama na ulju...i na kraju, kasicica putera--za sjaj..GandalfSivi wrote:Koji ti je sos preko gljiva?
Sve super, svaka castGandalfSivi wrote:Odem sinoc u kafanu i safatase me ove zene, kao pravim hobotnicu a ne zovem. Hajde rekoh, sutra nedjelja, vidimo se kod mene u jedan. I tako, desi se dobro vino, jos bolja klopa i jedno jako fino druzenju u nedjeljno popodne...
Ako nema slike na forumu, nije se ni desilovazi wrote:
Sve super, svaka cast![]()
kod nas prekjucer bila hobotnica , spremljena na isti nacin, smo je nasa bila malo starija od ovih tvojih
Džabe vam sve, ja vidim ovovazi wrote:Sve super, svaka castGandalfSivi wrote:Odem sinoc u kafanu i safatase me ove zene, kao pravim hobotnicu a ne zovem. Hajde rekoh, sutra nedjelja, vidimo se kod mene u jedan. I tako, desi se dobro vino, jos bolja klopa i jedno jako fino druzenju u nedjeljno popodne...
![]()
kod nas prekjucer bila hobotnica , spremljena na isti nacin, smo je nasa bila malo starija od ovih tvojih

Ma i bolje ti jeTomahawk11 wrote:
Džabe vam sve, ja vidim ovo![]()
Perfekcija! I kiflice i foto!nacho_ wrote:
Perfektnonacho_ wrote: