hajd sto si mahalusa, pa te zanima nick od likadusa_raskopuša wrote:Neki novi D. Mraz. Umjesto da daje, on uzima.![]()
Hoce l' meni ko dat' KLJUCEVE od auta da napravim koji krug?
sad javno pokazujes da te zanimaju forumasi s autima
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hajd sto si mahalusa, pa te zanima nick od likadusa_raskopuša wrote:Neki novi D. Mraz. Umjesto da daje, on uzima.![]()
naravno da trollakokuz_sa wrote:ladyblue18 wrote:Ja mislim da je kokuz s obzirom na nick, prvi osumnjiceni, a vi kako hocete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kokuz je posten, da nije ne bi bio kokuz
ja mislim da je sultan, cim je doslo do kradje on razgulio s teme![]()
mada ima jedan poznat forumski zavodnik pa ja tipujem na njega
a Vanilla hmm gdje ima dima..ima i vatre
il trolova
mada nesto se burek bio zagrijao pa kontam da nije fejk profil
Pa ima i na forumu policajacaplain vanilla wrote:
naravno da trolla
da je nju neko tako pokrao bila bi u policiji, a ne na forumu
jastakiki-miki wrote:To opet neka forumska sapunica širih razmjera na djelu?
kokuz_sa wrote:hajd sto si mahalusa, pa te zanima nick od likadusa_raskopuša wrote:Neki novi D. Mraz. Umjesto da daje, on uzima.![]()
sad javno pokazujes da te zanimaju forumasi s autima
![]()
respomamiiiii wrote:pa ja mislim i kad bih ime stavila da bi se mnoge za glavu uhvatile hehehe
joj jasta je burek topal pravoplain vanilla wrote:naravno da trollakokuz_sa wrote:ladyblue18 wrote:Ja mislim da je kokuz s obzirom na nick, prvi osumnjiceni, a vi kako hocete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kokuz je posten, da nije ne bi bio kokuz
ja mislim da je sultan, cim je doslo do kradje on razgulio s teme![]()
mada ima jedan poznat forumski zavodnik pa ja tipujem na njega
a Vanilla hmm gdje ima dima..ima i vatre
il trolova
mada nesto se burek bio zagrijao pa kontam da nije fejk profil
da je nju neko tako pokrao bila bi u policiji, a ne na forumu
Znači neko je konačno nasjeo na kafu.leet wrote:respomamiiiii wrote:pa ja mislim i kad bih ime stavila da bi se mnoge za glavu uhvatile hehehe![]()
leet wrote:respomamiiiii wrote:pa ja mislim i kad bih ime stavila da bi se mnoge za glavu uhvatile hehehe![]()
jos nistaladyblue18 wrote:
Vanilla, sta nam to zelis reci?
a burek ima taktikuburek_in_space wrote:Mislim da me samo josh 2 pp dijele od nicka, samo malo strpljenja molicu lijepo.
zato si se ti upalila tolikoplain vanilla wrote:jastakiki-miki wrote:To opet neka forumska sapunica širih razmjera na djelu?
sve cekam da kaze koji je forumas, da vidim trebam li provjeriti jesu li mi dragocjenosti u stanu jos na mjestu
jao zamisli da je Fatkoeluna wrote:zato si se ti upalila tolikoplain vanilla wrote:jastakiki-miki wrote:To opet neka forumska sapunica širih razmjera na djelu?
sve cekam da kaze koji je forumas, da vidim trebam li provjeriti jesu li mi dragocjenosti u stanu jos na mjestu
a i izdade se sad ........... FATKO - čuvaj se![]()
![]()
![]()
Znaš da se on preobratio na religiju, ne bi on.plain vanilla wrote:
jao zamisli da je Fatko
srusio bi mi se svijet![]()
moj prvoosumljicenileet wrote:respomamiiiii wrote:pa ja mislim i kad bih ime stavila da bi se mnoge za glavu uhvatile hehehe![]()
kokuz_sa wrote:na slovoMIA_1 wrote:Da nije, da nije ...
R
![]()
sad gledam, dijamnti i zlatne poluge su na mjestu, mene pokrao nije nikokiki-miki wrote:Ma neće ni reći jer se boji da ne sazna s kojom je još s forumaplain vanilla wrote:jastakiki-miki wrote:To opet neka forumska sapunica širih razmjera na djelu?
sve cekam da kaze koji je forumas, da vidim trebam li provjeriti jesu li mi dragocjenosti u stanu jos na mjestu![]()
burek_in_space wrote:Obecano - ispunjeno...na slovo M.
madnerburek_in_space wrote:Obecano - ispunjeno...na slovo M.
Joj kad tebe chika burek jednom izvede, pa ugledash svEtla velikog gradadusa_raskopuša wrote:Gdin Burek blefira, kao i obicno. Ne ocekujte previse.