Jeste,oko 11h .Chuckie wrote:Jel ovo zacrnio fejs?
Tapatalk 2
Moderator: anex
Jeste,oko 11h .Chuckie wrote:Jel ovo zacrnio fejs?
Zato se potkupi novinar da ne pita takva pitanja. U tome je suština. Još je Hadžija mangup koji se neće ofirno šlihtati, pokušat će provući barem neku kritiku. Pogledaj TV 1 i kalašturu Jurišić kako se šlihtaju Lagumdžiji za par stotina maraka, pa će ti biti jasno u kakvom medijskom mraku živimo.wolf07 wrote:Gdje su u tom intervjuu bili konkretni pokazatelji? Koliko je km auto-puta pripremila za gradnju ova koalicija na vlasti? Manite mi price o gradnji dionice do Zenice i ovo oko Tarcina. I budala zna da je to jos rijeseno za vrijeme prosle vlasti. Sta je sa troskovima zivota u ovoj zemlji? Kolika je prosjecna plata u BiH danas a kolika je bila 2008.g.? Koliko kredita je BiH podigla kod MMF-a od kad su sjeli u fotelje? Sta Zlaja misli o predstavnistvima RS-a po svijetu kao ministar vanjskih poslova? Jel' tako gradi drzavu sa Miletom? Sta je sa brojem zaposlenih u BiH 2008. i 2013.g.? Sta je sa ovim jadnicima iz Konjevic Polja koji su dosli pred OHR? Previse je pitanja koja ga Senad nije pitao a morao je, ako ga niko drugi ne upita tesko nama.
I na kraju, KAKVA JE ONO VADIONA-PRICA O NAJVECOJ POBJEDI OD 1945.g. I KAKVA JE OVO PRICA O 17% "DIONICA"???
Izbori su previše važna stvar da bi se prepustili na volju biračima.Havatar wrote:Ako oni dobiju mali broj glasova mogu i Amerikanci i Austrijanci na glavu da se pobadaju dzaba oni nece biti na vlasti.Styling wrote:@ShahabShahab wrote:
Ovo je odlična analiza. Pobjednici narednih izbora su Lagumdžija i Radončić. Zajedno će imati kapacitet da vladaju. Imaju i čvrst međusobni dogovor, koji se zasniva na ogromnim finasijskim interesima. U igri je i Dodik. Uoči izbora će formalno raskinuti koaliciju, i odmah nakon izbora ući u novu. Imaju pare i medije. SDP je pun ko brod i sigurno će kupiti svaku TV kuću, što ne bi i Hadžifejzovića, koji je u finansijskom živom blatu. Para vrti gdje burgija neće. Teško nama. Živi bili pa vidjeli. Sve mi je ovo rekao jedan super informirani Austrijanac.
Čitala sam i tvoj post na temi "Alija....." i slažem se i sa onim postom i sa ovim. Ja nisam pričala sa Austrijancem nego sa jednim dužnosnikom Američke ambasade u Sarajevu o situaciji kod nas. Ima vrlo slično mišljenje o narednim izborima i rezultatima. Znači, kako oni kažu tako će i biti.
Šta je riješeno za vrijeme prošle vlasti? Šta SDP ili bilo ko iz Federalne vlasti može učiniti po pitanju slučaja "Konjević Polje"?wolf07 wrote:Gdje su u tom intervjuu bili konkretni pokazatelji? Koliko je km auto-puta pripremila za gradnju ova koalicija na vlasti? Manite mi price o gradnji dionice do Zenice i ovo oko Tarcina. I budala zna da je to jos rijeseno za vrijeme prosle vlasti. Sta je sa troskovima zivota u ovoj zemlji? Kolika je prosjecna plata u BiH danas a kolika je bila 2008.g.? Koliko kredita je BiH podigla kod MMF-a od kad su sjeli u fotelje? Sta Zlaja misli o predstavnistvima RS-a po svijetu kao ministar vanjskih poslova? Jel' tako gradi drzavu sa Miletom? Sta je sa brojem zaposlenih u BiH 2008. i 2013.g.? Sta je sa ovim jadnicima iz Konjevic Polja koji su dosli pred OHR? Previse je pitanja koja ga Senad nije pitao a morao je, ako ga niko drugi ne upita tesko nama.
I na kraju, KAKVA JE ONO VADIONA-PRICA O NAJVECOJ POBJEDI OD 1945.g. I KAKVA JE OVO PRICA O 17% "DIONICA"???
E, to ćemo vidjeti iduće godine. S našim narodom se nikad ne zna.Havatar wrote:Moguce je da poguras kad imas sta a ne mozes nekog ko je dobio najmanje glasova od 45 da poguras da postane najjaci
Neće se oni mješati. Nije tačna teza da Amerikanci ili Austrijanci podržavaju Lagumdžiju, ili bilo koga. Jednostavno ih nije briga. BiH više nikoga ne zanima. Imaju prećih problema. Prepušteni smo unutarnjoj inerciji propadanja. Nepopravljivo smo truhli iznutra. Niko neće da troši resurse i energiju na nas. To je percepcija Zapada. Bez njihove intervencije pobjedit će finansijski najjača i najbolje umrežena opcija. Savez Lagumdžija-Radončić-Dodik-Čović je sigurno na vlasti iduće četiri godine. SDA je tu nemoćna.Havatar wrote:Moguce je da poguras kad imas sta a ne mozes nekog ko je dobio najmanje glasova od 45 da poguras da postane najjaci
Čovjek koji je bio šef politčkog odjela Američke ambasade u Sarajevu je postao Inckov zamjenik. Znači, Ameri ne žele tek tako prepustiti kontrolu u zemlji Evropi i jako su zainteresovani kako će se dalje odvijati politička sitaucija u zemlji, naročito izbori.Shahab wrote:Neće se oni mješati. Nije tačna teza da Amerikanci ili Austrijanci podržavaju Lagumdžiju, ili bilo koga. Jednostavno ih nije briga. BiH više nikoga ne zanima. Imaju prećih problema. Prepušteni smo unutarnjoj inerciji propadanja. Nepopravljivo smo truhli iznutra. Niko neće da troši resurse i energiju na nas. To je percepcija Zapada. Bez njihove intervencije pobjedit će finansijski najjača i najbolje umrežena opcija. Savez Lagumdžija-Radončić-Dodik-Čović je sigurno na vlasti iduće četiri godine. SDA je tu nemoćna.Havatar wrote:Moguce je da poguras kad imas sta a ne mozes nekog ko je dobio najmanje glasova od 45 da poguras da postane najjaci
SDP nije uradio ništa. Samo je zamjenio mjesto sa Strankom za BiH, i bio još gori po pitanju korupcije i nepotizma. U tome jeste i sva tragedija ove vlasti. Sada se to pokušava relativizirati medijskim spinom i Lagumdžijinim laganjem na zakupljenim intervjuima.Styling wrote:Šta je riješeno za vrijeme prošle vlasti? Šta SDP ili bilo ko iz Federalne vlasti može učiniti po pitanju slučaja "Konjević Polje"?wolf07 wrote:Gdje su u tom intervjuu bili konkretni pokazatelji? Koliko je km auto-puta pripremila za gradnju ova koalicija na vlasti? Manite mi price o gradnji dionice do Zenice i ovo oko Tarcina. I budala zna da je to jos rijeseno za vrijeme prosle vlasti. Sta je sa troskovima zivota u ovoj zemlji? Kolika je prosjecna plata u BiH danas a kolika je bila 2008.g.? Koliko kredita je BiH podigla kod MMF-a od kad su sjeli u fotelje? Sta Zlaja misli o predstavnistvima RS-a po svijetu kao ministar vanjskih poslova? Jel' tako gradi drzavu sa Miletom? Sta je sa brojem zaposlenih u BiH 2008. i 2013.g.? Sta je sa ovim jadnicima iz Konjevic Polja koji su dosli pred OHR? Previse je pitanja koja ga Senad nije pitao a morao je, ako ga niko drugi ne upita tesko nama.
Nisam pitala sta je uradio SDP nego sta je to uradjeno po pitanju autoputa za vrijeme prosle vlasti i sta SDP i bilo drugi iz Federacije mogu uciniti po pitanju Konjevic polja. Vidim i ti si verziran po pitanju spinaShahab wrote:SDP nije uradio ništa. Samo je zamjenio mjesto sa Strankom za BiH, i bio još gori po pitanju korupcije i nepotizma. U tome jeste i sva tragedija ove vlasti. Sada se to pokušava relativizirati medijskim spinom i Lagumdžijinim laganjem na zakupljenim intervjuima.Styling wrote:Šta je riješeno za vrijeme prošle vlasti? Šta SDP ili bilo ko iz Federalne vlasti može učiniti po pitanju slučaja "Konjević Polje"?wolf07 wrote:Gdje su u tom intervjuu bili konkretni pokazatelji? Koliko je km auto-puta pripremila za gradnju ova koalicija na vlasti? Manite mi price o gradnji dionice do Zenice i ovo oko Tarcina. I budala zna da je to jos rijeseno za vrijeme prosle vlasti. Sta je sa troskovima zivota u ovoj zemlji? Kolika je prosjecna plata u BiH danas a kolika je bila 2008.g.? Koliko kredita je BiH podigla kod MMF-a od kad su sjeli u fotelje? Sta Zlaja misli o predstavnistvima RS-a po svijetu kao ministar vanjskih poslova? Jel' tako gradi drzavu sa Miletom? Sta je sa brojem zaposlenih u BiH 2008. i 2013.g.? Sta je sa ovim jadnicima iz Konjevic Polja koji su dosli pred OHR? Previse je pitanja koja ga Senad nije pitao a morao je, ako ga niko drugi ne upita tesko nama.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”Phosphorus wrote:Eto nek ti valjaš rafidijo, smeće jedno... Nick sve govori o tebi, ubica svog naroda, djece i nedužnih.basar wrote:Čim radi za Saff - ne može to valjati..
Iskreno bio je jedan od najboljih ali ga pokvariše vehabo-cionisti i ekstremizam.
Face TV - svaka čast, volio bih da oni prenose sve utakmice sa Svjetskog, jer su zaslužili to svojim trudom i požrtvovanjem.
BHT je katastrofa realno, žao mi je zbog toga- ali to su činjenice..
Treba nagraditi one koji se istinski trude.
Jos uvijek crnilo na ekranu ?Chuckie wrote:Nego ljudi zbavi li ko karticu od 110EUR? Crno mi danas pred očima.
Prvo nauci se da ne prozivas nekoga ko nema mogucnost da se brani,drugo vecina ljudi iole normalnih ,,najgore,,misle samo o karadjicu,mladicu i sl.nikako o Senadu.Misliti najgore znaci i pozeljeti nekome nesto najgore a to ne stoji u pravilniku ovog foruma.Erzsebet wrote:Otkako je Katarina banovana, niko više ne hvali Senada. To dovoljno govori koliko je čovjek kvalitetan, ima jednu zaposlenu osobu da ga brani po internetu, dok većina ljudi o njemu misli najgore.
I mene su prozivali dok sam bio banovan, čak su umišljali da sam se ponovo registrovao, a to nikad nisam uradio...luckylaka wrote:Prvo nauci se da ne prozivas nekoga ko nema mogucnost da se brani,drugo vecina ljudi iole normalnih ,,najgore,,misle samo o karadjicu,mladicu i sl.nikako o Senadu.Misliti najgore znaci i pozeljeti nekome nesto najgore a to ne stoji u pravilniku ovog foruma.Erzsebet wrote:Otkako je Katarina banovana, niko više ne hvali Senada. To dovoljno govori koliko je čovjek kvalitetan, ima jednu zaposlenu osobu da ga brani po internetu, dok većina ljudi o njemu misli najgore.
De nas malo prosvijetli da i mi skontamo.Kakva je veza Senad-Sda-R.Dz.-Sdp ili se Dzafer javio direktno da objasniDržava wrote:Senad Hadžifejzović je megafon SDA. SDA je za njega tražila od Razvojne Banke na čijem čelu je Ramiz Džaferović kredit od 10 miliona KM i dotični to nije odobrio. Od tada na FACE TV-u možeš čuti samo najgore stvari o Džaferoviću. DakleN, Senad će u narednih godinu dana na svaki način pljuvati po SDP-u i hvaliti SDA, a krajnji cilj je kredit od 10 miliona KM za FACE TV.
Jednostavo brate...