Point. wrote:
Nemoj reci da te pogodila moja opaska da sa koliko kretenski smajlica osnazujes svoje laprdanje? Osjecam gorcinu u tvojim rijecima. Dusa draga.
Naprotiv, koristi smajlije koliko hoces, ali posto si na samom pocetku rek'o da su kretenski, onda koristenjem istih ispadas licemjer. Simple as that.
A da ne govorimo o tome da jos nisi dokaz'o svoju prvobitnu stavku da "nema na kojoj temi ne serem o nasim igracima", tako da ima jos i to.
Point. wrote:Ah, pogledajmo samo ovu gorku dozu cinizma u gornjem odlomku. I kako covjek da ne pomisli, da ti nije stao na licni zulj? Sta je bilo? Odjebo te kad si mu trazio da ti se potpise na sal? La vache. Ispricaj nam sve.
Logika na nivou petogodisnjaka. Ako napadam Romu, mora da navijam za Lazio. Ako kritikujem Uli Hoenessa kao covjeka, mora da sam mrzac Bayerna. Ako kritikujem Spahu, mora da je nesto licno i da mrzim repku.
Slijedeci istu logiku je onda neizbjezno konstatovat' da je Spaha gotov svim nasim novinarima stao na licni zulj. Pa onda celnicima u Sevilli. Pa onda onima u Montpellieru. I vidi sad ovo, izgleda da i uprava BL-a ima nesto "licno" protiv njega. Da nije mozda upravi odbio da potpise sal?
http://www.klix.ba/sport/nogomet/bild-s ... /150411063
Jebote, sta nam Spaha uradi. Sve se nesto sakrivamo iza toga sto se ponasa k'o kabadahija i sto nam nepotrebno kvari ugled, ali ono ustvari sve na licnoj bazi.
Kako se samo lahko spustas na komentare tipa najnizeg zajednickog denominatora. K'o da pricam s lucky-em, jbt.
Point. wrote:Hander malo. Inace, vecina "forusmkih duela" zavrsi sa par citata, ali, ti me vec evo citiras po sesti-sedmi put i vec si mi prepisao internetsku psihicku neravnotezu, podmecanja i lazi. I sve to sto sam te malo kritikovo ?Jos mi i pratis postove na trivijalnim temama poput filma i muzike. Ko je kome ovdje zapravo stao na licni zulj? Mora da si jedan od onih sto ne trpe kritike i cija uvijek mora biti zadnja. Stalker warning?
"Pratim".
Evo vec drugi ili treci put tu istu rijec stavljam pod navodnike, ali ti je jos uvijek shvatas bukvalno. Mozemo li ovako: volis da se istices poput malog djeteta kad vristi u biblioteci. Ali posto ne stavljam nikoga na ignore, svaciji postovi, pa i tvoji, su neizbjezni.
A citiram te zato sto si se na ovoj temi najavio sa:
Point. wrote: Valja li tebi i jedan nas reprezentativac? Nema na kojoj temi ne seres o nasim igracima. Zacepi vise i nijedne. Kad spominjes Spahu, na noge misu.
Bez ikakvog argumentativnog mehanizma, dokaza, cinjenica...odmah agresivno i odmah uvreda u startu. Sto bas fino potrkrepljuje moju konstataciju o tvom forumskom ponasanju.