Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vade_mecum

#3551 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by vade_mecum »

bjelave wrote:A sto se tice off, mene je stid ovih sarajlica. Ovaj gore jos na avataru drzi grb pod kojom su poceli napad na Sarajevo. A sutra kad bi mu neko ponudio saharu do neba bi skakao. A vama to iz zavisti prebacuje.
i mene stid spahinog ponasanja i ovih sto to isto podrzavaju, pa sta sad?

edit: http://www.rp-online.de/sport/fussball/ ... -1.5008256
rolfes posvetio pobjedu povrijedjenom bezubom zastitaru sto je prilicno dobar indikator sta svlacionica misli o spahi :-)
biscanka2

#3552 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by biscanka2 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam prvi protiv Emirovog ponašanja, smatram ga divljačkim, necivilizovanim i takvim stvarima nije mjesto ni na ulici, a kamoli na stadionu. Ovo nije prvi put da Emir "kapiten hrabrog srca, bla bla bla", uvodi šamare na teren, kao dio fudbalske igre, i svaki put ga je to koštalo angažmana, i on to svaki put radi. Mene ne zanima njegova ličnost, i samo me zanima da li Emir Spahić može koristiti fudbalskoj reprezentaciji, a s ovakvim ponašanjima nam može nanijeti ogromnu štetu.

Već samo jednom rekao. Emir je, da budem plastičan, kao ona krava koja daje puno mlijeka, i onda se oritne i obori kantu.
Izjava treneera govori da ga je video sokirao i kako je rekao da Emira godinama pozna kao agresivno borbenog igraca u dueli ( na zelenom polju ) a vani je cist i UVIJEK JE FER. Stojim iza mojih igraca a slucaj ce se detaljno razmotriti.
Ovo tvoje "necivilizovano, divljacko ponasanje" naseg Emira i izjava trenera koji godinama snjim radi ne uklapa se mikako.
:roll: Gdje li ti je to Spaha na zulj stao. :D
nosara

#3553 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by nosara »

Dokle je krivicna, jel' se zmaj nagodio ili ide u prdekanu...?

Ima li u pravilniku fsbih ista glede ucesca osudjivanih fudbalera u selekcijama...?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3554 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by -LIBERO- »

Prestanite ovo okretati na Krajisnici-Sarajlije-ostatak BiH. Sta vam je ba.
Individualno udjite u raspravu, podrzite ili ne, bilo sta, pa i stvari na ovoj temi.

Tema!!!!
Tito_i_Partija

#3555 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Point. wrote: Nemoj reci da te pogodila moja opaska da sa koliko kretenski smajlica osnazujes svoje laprdanje? Osjecam gorcinu u tvojim rijecima. Dusa draga. :kiss:
Naprotiv, koristi smajlije koliko hoces, ali posto si na samom pocetku rek'o da su kretenski, onda koristenjem istih ispadas licemjer. Simple as that.

A da ne govorimo o tome da jos nisi dokaz'o svoju prvobitnu stavku da "nema na kojoj temi ne serem o nasim igracima", tako da ima jos i to. ;-)
Point. wrote:Ah, pogledajmo samo ovu gorku dozu cinizma u gornjem odlomku. I kako covjek da ne pomisli, da ti nije stao na licni zulj? Sta je bilo? Odjebo te kad si mu trazio da ti se potpise na sal? La vache. Ispricaj nam sve.
Logika na nivou petogodisnjaka. Ako napadam Romu, mora da navijam za Lazio. Ako kritikujem Uli Hoenessa kao covjeka, mora da sam mrzac Bayerna. Ako kritikujem Spahu, mora da je nesto licno i da mrzim repku. :lol:

Slijedeci istu logiku je onda neizbjezno konstatovat' da je Spaha gotov svim nasim novinarima stao na licni zulj. Pa onda celnicima u Sevilli. Pa onda onima u Montpellieru. I vidi sad ovo, izgleda da i uprava BL-a ima nesto "licno" protiv njega. Da nije mozda upravi odbio da potpise sal? :D

http://www.klix.ba/sport/nogomet/bild-s ... /150411063

Jebote, sta nam Spaha uradi. Sve se nesto sakrivamo iza toga sto se ponasa k'o kabadahija i sto nam nepotrebno kvari ugled, ali ono ustvari sve na licnoj bazi. :lol:

Kako se samo lahko spustas na komentare tipa najnizeg zajednickog denominatora. K'o da pricam s lucky-em, jbt.
Point. wrote:Hander malo. Inace, vecina "forusmkih duela" zavrsi sa par citata, ali, ti me vec evo citiras po sesti-sedmi put i vec si mi prepisao internetsku psihicku neravnotezu, podmecanja i lazi. I sve to sto sam te malo kritikovo ?Jos mi i pratis postove na trivijalnim temama poput filma i muzike. Ko je kome ovdje zapravo stao na licni zulj? Mora da si jedan od onih sto ne trpe kritike i cija uvijek mora biti zadnja. Stalker warning?
"Pratim".

Evo vec drugi ili treci put tu istu rijec stavljam pod navodnike, ali ti je jos uvijek shvatas bukvalno. Mozemo li ovako: volis da se istices poput malog djeteta kad vristi u biblioteci. Ali posto ne stavljam nikoga na ignore, svaciji postovi, pa i tvoji, su neizbjezni.

A citiram te zato sto si se na ovoj temi najavio sa:
Point. wrote: Valja li tebi i jedan nas reprezentativac? Nema na kojoj temi ne seres o nasim igracima. Zacepi vise i nijedne. Kad spominjes Spahu, na noge misu.
Bez ikakvog argumentativnog mehanizma, dokaza, cinjenica...odmah agresivno i odmah uvreda u startu. Sto bas fino potrkrepljuje moju konstataciju o tvom forumskom ponasanju.
biscanka2

#3556 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by biscanka2 »

It_is_a_Leclerc wrote:BILD javlja da je Spahić otjeran iz Leverkusena. Ne žele imati ništa s tim.

:roll:

I kakve veze Spahić ima sa Krajišnicima ?! To što je imao slobodan dan, pa došao onim momcima na dženazu i proučio fatihu ?! Došao je i Zisko, pa prema tome...
Dali Spaha, Ognjen, Ratko, ... svi nasi zmajevi imaju veze sa krajisnicima i krajisnici s njima nemoj da mrljas. :oops:
I da neodemo s teme evo i lijepe slike - i ovo sto neko rece treba zasluziti.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 47577e98db
and

#3557 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

Image
Romanista 101%

#3558 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Romanista 101% »

Slika govori sve! :thumbup:

Emir, jedan od nas!
Last edited by Romanista 101% on 11/04/2015 20:21, edited 3 times in total.
cyprus

#3559 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cyprus »

Ma meni nije Spaha toliko problematičan (jebiga takav lik, nije jedini, a i tuča se može desiti svakome)... Meni su šega likovi koji ovo podržavaju hladne glave :oops:
insomnia78

#3560 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Romanista 101% wrote:Slika govori sve! :thumbup:
Stvarno je cudno da se huligani solidarisu sa huliganskim ponasanjem
Romanista 101%

#3561 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Romanista 101% »

insomnia78 wrote:

:lol: :D
Šibicar

#3562 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Šibicar »

insomnia78 wrote:
:lol:

Dobra... :mrgreen:
vade_mecum

#3563 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by vade_mecum »

mediji u dojcland komentarisu izjavu kapitena leverkusena koji je posvetio pobjedu povrijedjenom redaru i sve izvjesnijem spahinom odlasku. mozda fk sarajevu podje za rukom da dovede spahu nakon sto nisu uspjeli dovesti misketa :D
and

#3564 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

insomnia78 wrote:
eto s glupim redarom će se solidarisati koji misli da je bitan faktor?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3565 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hrasno38 »

Ima ona smisla....da te niko ne moze zajebati onako kako to moze familija, sto bliza sto dalja. Ovdje je brat ucinio medvjedju uslugu Spahi i mozda mu i zapecatio karijeru jer ma koliko mnogi podrzavali ovaj potez koji nikako ne prilici jednom internaccionalnom igracu, sto se zove "iskazivanje bratske ljubavi na ovakav nacin" se ne jebe u uredjenim zemljama ni 2%, jer postoje pravila, zakoni koji su za sve isti. Tako da je mrka kapa vjerovatno za Spahu i za njegovu karijeru i bit ce dobro ako ne zaglavi i u cuzi.
vade_mecum

#3566 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by vade_mecum »

and wrote:
insomnia78 wrote:
eto s glupim redarom će se solidarisati koji misli da je bitan faktor?
glup ili pametan ipak se solidarisu
http://www1.wdr.de/themen/sport/emir-sp ... at100.html
Last edited by vade_mecum on 11/04/2015 20:27, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3567 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hrasno38 »

vade_mecum wrote:mediji u dojcland komentarisu izjavu kapitena leverkusena koji je posvetio pobjedu povrijedjenom redaru i sve izvjesnijem spahinom odlasku. mozda fk sarajevu podje za rukom da dovede spahu nakon sto nisu uspjeli dovesti misketa :D
:pisnuo: :pisnuo:
Ridjobrki

#3568 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

cyprus wrote:Ma meni nije Spaha toliko problematičan (jebiga takav lik, nije jedini, a i tuča se može desiti svakome)... Meni su šega likovi koji ovo podržavaju hladne glave :oops:
Ja hladne glave razumijem da se tuča može desiti svakome, nije li logično? :-D
cyprus

#3569 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cyprus »

Ridjobrki wrote:
cyprus wrote:Ma meni nije Spaha toliko problematičan (jebiga takav lik, nije jedini, a i tuča se može desiti svakome)... Meni su šega likovi koji ovo podržavaju hladne glave :oops:
Pošteno :mrgreen: Jesi i ti od ovih Spahinih Krajišnika? :mrgreen:

Razumijem i ja da se svakojaka sranja mogu desiti svakome... Bez obzira na to, to ne znači da moram podržat ta sranja :oops:
and

#3570 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

hrasno38 wrote:Ima ona smisla....da te niko ne moze zajebati onako kako to moze familija, sto bliza sto dalja. Ovdje je brat ucinio medvjedju uslugu Spahi i mozda mu i zapecatio karijeru jer ma koliko mnogi podrzavali ovaj potez koji nikako ne prilici jednom internaccionalnom igracu, sto se zove "iskazivanje bratske ljubavi na ovakav nacin" se ne jebe u uredjenim zemljama ni 2%, jer postoje pravila, zakoni koji su za sve isti. Tako da je mrka kapa vjerovatno za Spahu i za njegovu karijeru i bit ce dobro ako ne zaglavi i u cuzi.
on je posebno vezan za tog brata i kad je došao u leverkuzen jedino je tražio da on može ulaziti s njim gdje hoće.odobreno mu je i mali je mogao u svlačionicu ulaziti i hodao je gdje je htio.
sad naletio na nekakvog borca za pravdu i eto ti belaja.
možeš misliti kad je vidio da mu udaraju brata,prevrnuo je.sa strane kad gledaš možda nije u pravu i sl.,ali napao si mi brata,pobiću vas.jeble vas i pare i klub i sve,familiju mi ne diraj. 8)
and

#3571 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

cyprus wrote:
Ridjobrki wrote:
Pošteno :mrgreen: Jesi i ti od ovih Spahinih Krajišnika? :mrgreen:

Razumijem i ja da se svakojaka sranja mogu desiti svakome... Bez obzira na to, to ne znači da moram podržat ta sranja :oops:
a ima i ljudi koji bi možda okrenuli glavu i pravili se da ne vide dok mu tuku brata :oops:
cyprus

#3572 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cyprus »

Tako je... ili šamaraš ili okrećeš glavu :mrgreen:

Ilitiga...

and wrote:možeš misliti kad je vidio da mu udaraju brata,prevrnuo je.sa strane kad gledaš možda nije u pravu i sl.,ali napao si mi brata,pobiću vas.jeble vas i pare i klub i sve,familiju mi ne diraj. 8)
awwwwwwww, suzica je krenula...
Last edited by cyprus on 11/04/2015 20:43, edited 1 time in total.
and

#3573 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

cyprus wrote:Tako je... ili šamaraš ili okrećeš glavu :mrgreen:
uglavnom ti okretanje glave podržavaš :mrgreen:
vade_mecum

#3574 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by vade_mecum »

hrasno38 wrote:
vade_mecum wrote:mediji u dojcland komentarisu izjavu kapitena leverkusena koji je posvetio pobjedu povrijedjenom redaru i sve izvjesnijem spahinom odlasku. mozda fk sarajevu podje za rukom da dovede spahu nakon sto nisu uspjeli dovesti misketa :D
:pisnuo: :pisnuo:
ha ja, kod nas bi mogao i sudiju i delegata utakmice slomiti na mrtvo ime, jos bi mu se delegat morao izvinjavati sto ga je pogledao mrko
MOSALJOZE

#3575 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

.
Post Reply